Γάμος ομοφυλοφίλων και τεκνοθεσία
Re: Γάμος ομοφυλοφίλων και τεκνοθεσία
Nandros , μην ασχολείσαι με άμπαλους που βαράνε διαρκώς κουδούνια.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
H ομοφοβία είναι πιθανώς κρυμμένη ομοφυλοφιλία. Να το ψάξεις και θα ηρεμήσει η ψυχή σου.O I έγραψε: ↑09 Νοέμ 2023, 14:48Μποπυμπούνα...μπουμπούνα...μπουμπούναααα...!!!Nandros έγραψε: ↑09 Νοέμ 2023, 14:44Τόσο εσύ, όσο και η πλύστρα που έσπευσες να υπερασπιστείς, σκεφτήκατε ποτέ την πιθανότητα αδυναμίας τεκνοποίησης της συζύγου και τον καημό που αφήνει; Η πλύστρα έλαβε την απάντηση που της άξιζε.O I έγραψε: ↑09 Νοέμ 2023, 14:24
ναι ε;Ελεύθεροι επαγγελματίες, ξανακάντε αναφορά πριν το ξαναδιαβάσουν κι άλλοι το σεξιστικό μπούλιγκ του φίλου σας που συνεχίζει να προκαλείSpoilerShowαπό O I » 29 λεπτά πριν
Σεξιστικό μπούλιγκ κύριοι, κυρίες και κυρι(-+) που κόπτεσθε για τα ψυχολογικά και άλλα μπούλιγκ, γενικώς
Πάπιες
.,
.,
Όσο για σένα θα έπρεπε να το βουλώσεις από ντροπή, μετά το χυδαίο ομοφοβικό ποστ σου, που αποκαλούσες ψυχική ασθένεια την ομοφυλοφιλία.
.
.,

Nandros έγραψε: ↑10 Φεβ 2021, 18:38Study: Homophobes May Be Hidden Homosexuals
Study Reveals Homophobic Men Are, In Fact, More Likely To Be Gay
Η ομοφοβία παρατηρείται σε άτομα με υποβόσκουσες ομοφυλοφιλικές τάσεις
ο ομοφοβικός δεν έχει απαραίτητα ετεροσεξουαλικό σεξουαλικό προσανατολισμό. Αυτή η παρατήρηση για την ομοφοβία δεν είναι κάτι καινούργιο, καθώς η ψυχαναλυτική προσέγγιση εδώ και δεκαετίες ερμηνεύει την ομοφοβία ως εκδήλωση καταπιεσμένης ομοφυλοφιλίας. Πλέον όμως, αυτή η θεωρία υποστηρίζεται και από εμπειρικά πειραματικά δεδομένα.
Μια πρόσφατη έρευνα των πανεπιστημίων Rochester, Essex, England και California[1][2]υπογραμμίζει το γεγονός ότι άτομα που αυτοπεριγράφονται ως ετεροφυλόφιλοι αλλά εμφανίζουν ομοφυλοφιλικές τάσεις βάσει των απαντήσεών τους σε ψυχολογικά τεστ, είναι πιθανό να αναπτύσουν ομοφοβικές αντιδράσεις, καθώς οι ομοφυλοφιλικές συμπεριφορές, τους θυμίζουν τα δικά τους καταπιεσμένα συναισθήματα.
Στρέφουν δηλαδή την εσωτερική τους οργή στο περιβάλλον τους, στοχοποιώντας τρίτους και όχι τον εαυτό τους, ενεργοποιώντας έτσι έναν μηχανισμό άμυνας του εγώ τους.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Συγκλονιστική αντεπίθεση των μπαλαδόρων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μα σου λέει "είμαι ομοφυλόφιλος και το παραδέχομαι"
έτσι απλά
.,
έτσι απλά
.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
- Nandros
Δεν έχω πρόβλημα με τους γκέυ. Το ότι τους αποδέχομαι δεν με κάνει γκέυ.
Εσύ είσαι ο ομοφοβικός, όχι εγώ.

ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Ναι καλά
βρε μπουμπούνα, το σχόλιό μου υπερασπίζεται τα παιδιά. Το ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι ψυχικά ασθενείς στην πλειονότητά τους είναι εξακριβωμένο άσχετα αν εσύ αν και ομοφυλοφιλικός δεν το διακρίνεις αυτό. Σου υπενθυμίζω ότι κάπου στη Φυλής που έμενε η Πάολα, με τον συγκάτοικό μου που ζούσαμε εκεί απέναντι τότε με τις κοπελιές μας (1991) "της" πετάγαμε απ' το μπαλκόνι παυσίλυπα για να περάσει τη βίζιτα πιο χαλαρά, μπουμπούνα ε μπουμπούνα.
.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
- Nandros
Τρίχες οτι ενδιαφέρεσαι για τα παιδιά. Το χριστιανοταλιμπανισμό σου και την ομοφοβία σου (πιθανώς κρυμμένη πουστιά) υπερασπίζεσαι.O I έγραψε: ↑09 Νοέμ 2023, 15:15Ναι καλά
βρε μπουμπούνα, το σχόλιό μου υπερασπίζεται τα παιδιά. Το ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι ψυχικά ασθενείς στην πλειονότητά τους είναι εξακριβωμένο άσχετα αν εσύ αν και ομοφυλοφιλικός δεν το διακρίνεις αυτό. Σου υπενθυμίζω ότι κάπου στη Φυλής που έμενε η Πάολα, με τον συγκάτοικό μου που ζούσαμε εκεί απέναντι τότε με τις κοπελιές μας (1991) "της" πετάγαμε απ' το μπαλκόνι παυσίλυπα για να περάσει τη βίζιτα πιο χαλαρά, μπουμπούνα ε μπουμπούνα.
.,
Η Επιστήμη σε διαψεύδει:
Σύντομα και στην γειτονιά σας!Nandros έγραψε: ↑18 Απρ 2018, 16:37Joint adoption by same-sex couples is legal in 27 countries and in some sub-national territories.
The science is clear: Children raised by same-sex parents are at no disadvantage
the APA opposes any discrimination based on sexual orientation in matters of adoption, child custody and visitation, foster care, and reproductive health services;
the APA supports the protection of parent-child relationships through the legalization of joint adoptions and second parent adoptions of children being reared by same-sex couples;
APA shall take a leadership role in opposing all discrimination based on sexual orientation in matters of adoption, child custody and visitation, foster care, and reproductive health services;
.

τελικά είσαι τελείως ηλίθιοςNandros έγραψε: ↑09 Νοέμ 2023, 15:25Τρίχες οτι ενδιαφέρεσαι για τα παιδιά. Το χριστιανοταλιμπανισμό σου και την ομοφοβία σου (πιθανώς κρυμμένη πουστιά) υπερασπίζεσαι.O I έγραψε: ↑09 Νοέμ 2023, 15:15Ναι καλά
.,
Η Επιστήμη σε διαψεύδει:Σύντομα και στην γειτονιά σας!Nandros έγραψε: ↑18 Απρ 2018, 16:37Joint adoption by same-sex couples is legal in 27 countries and in some sub-national territories.
The science is clear: Children raised by same-sex parents are at no disadvantage
the APA opposes any discrimination based on sexual orientation in matters of adoption, child custody and visitation, foster care, and reproductive health services;
the APA supports the protection of parent-child relationships through the legalization of joint adoptions and second parent adoptions of children being reared by same-sex couples;
APA shall take a leadership role in opposing all discrimination based on sexual orientation in matters of adoption, child custody and visitation, foster care, and reproductive health services;
.:
Ο.Ι.
Εγώ να πω ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι " φυσιολογική " ( λογική της φύσης)
Η δημιουργία κοινωνίας από τους ανθρώπους είναι φυσιολογικό?
Η δημιουργία κοινωνίας από τους ανθρώπους είναι φυσιολογικό?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Nandros
.
Πάντως ο θεός σας, που υποτίθεται έφτιαξε το σύμπαν, δεν είχε πρόβλημα με ομοφυλοφιλία στα ζώα που έφτιαξε:
https://en.wikipedia.org/wiki/Homosexua ... in_animals
A 2019 paper states that same-sex sexual behavior has been observed in over 1,500 species.
Και πρέπει να είναι μεγάλη αμαρτία για τα χριστιανά να αντιβαίνουν στο θέλημα του θεού τους.
.
Πάντως ο θεός σας, που υποτίθεται έφτιαξε το σύμπαν, δεν είχε πρόβλημα με ομοφυλοφιλία στα ζώα που έφτιαξε:
https://en.wikipedia.org/wiki/Homosexua ... in_animals
A 2019 paper states that same-sex sexual behavior has been observed in over 1,500 species.
Και πρέπει να είναι μεγάλη αμαρτία για τα χριστιανά να αντιβαίνουν στο θέλημα του θεού τους.

.
Πασιφάη έγραψε: ↑09 Νοέμ 2023, 14:51Είμαστε άνθρωποι σκεπτόμενοι, δίχως παρωπιδιασμένες μεσαιωνικές καταβολές και μεγαλώσαμε να ξες, καλά παιδιά που σέβονται τον διπλανό τους, δίχως να χύνουμε δηλητήριο για τον συνάνθρωπό μας, που γουστάρει να ζει τη ζωή του με τα δικά του θέλω.
Δεν ξέρω ποιός/ ποιά τραβάει ζόρια και ειλικρινά δεν με απασχολεί.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Nandros
Ξανά: Η ομοφυλοφιλία είναι συνηθέστατο φαινόμενο στην Φύση. https://en.wikipedia.org/wiki/Homosexua ... in_animals
Η δημιουργία κοινωνίας επίσης είναι σύνηθες και φυσιολογικό. Ξεκίνησε για λόγους προστασίας των μελών της ομάδας και έφτασε στο σημερινό επίπεδο με την απόλυτη εξειδίκευση των μελών της.
.
Ρε πστμ τα παιδιά δε βλέπω να τα σέβονται δω μέσα τα γκαγκα κ ανησυχώ για την κοινωνία μας
.,
.,
Μόνο για τα δικαιώματα του κώλου και του γλειψίματος η έννοια
Λυπηρό
.,
Λυπηρό
.,
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος O I την 09 Νοέμ 2023, 15:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΑΕΘ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Θέμα: Γάμος Ομοφυλοφίλων
από tanipteros » 29 Ιαν 2024, 20:46 » σε Θρησκειολογία - 32 Απαντήσεις
- 737 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
30 Ιαν 2024, 15:14
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στην κρίση του ΣτΕ η ιδρυση ιδιωτικων Πανεπιστημιων και ο γάμος ομοφυλοφιλων
από George_V » 12 Απρ 2025, 12:06 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 57 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
12 Απρ 2025, 12:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η τεκνοθεσία απο ομοφυλόφιλους αντισταθμίζει τις φωτιές
από Unique » 04 Σεπ 2023, 10:15 » σε Κοινωνικά θέματα - 365 Απαντήσεις
- 9815 Προβολές
-