map εννοείς τους γκέιφρεντλυ χάρτες;
Γάμος ομοφυλοφίλων και τεκνοθεσία
Re: Γάμος ομοφυλοφίλων και τεκνοθεσία
Πολλοί έχουν μπερδέψει την έννοια της προόδου με τη βαρβαρότητα στην αίσχιστη μορφή της κατά ανηλίκων.
.,
.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
οχι
αρτικόλεξο είναι για τους νικους γεωργιαδηδες
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
κι εγώ νόμιζα πως ήταν οι χάρτες του Καιρίδη
.,
.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
ή του "Κυρίου" δημάρχου την ευχή του νάχουμε
.,
Έμαθες, εκεί που πας, τον χορό του Ησαΐα ή είσαι ακόμα στα νησιώτικα και τα βλάχικα.

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
- Phorum.gr user: Pollaplasiastis
Το μηδεν ειναι κ αυτο αριθμος φιλε μου.
Το να εισαι αθεος ειναι κ αυτο ειδος θρησκευτικοτητας---> η "καμια", "μηδεν θρησκεια".
Ο ΥΛΙΣΜΟΣ με λιγα λογια.
Οταν λες οτι εισαι αθεος, κατατασεις εαυτον σε μια απ τις δυο υλιστικες κοσμοθεωριες του 18ου αιωνα- κομμουνισμο κ καπιταλισμο (που ειναι κ αυτες που σκοτωσαν την θρησκεια).
Αρα, οπως εσυ λες οτι πολλοι θρησκοι ειναι τσιμεντολιθοι, υπαρχουν πολλα θεματα που αυτοι βλεπουν εσενα ως κτηνος πραγματικο.
Η ερωτηση που σου θετω λοιπον ειναι, πως θα παμε μπρος ως κοινωνια αμα εσυ βλεπεις τον αλλον σαν ζωο κ ο αλλος εσενα το ιδιο?
Νομιζεις εμενα με νοιαζει τι ζορι τραβατε στο κεφαλι σας? Οχι. Το να πιστευεις εσυ οτι ολο το συμπαν φτιαχτηκε απ το τιποτα με μια τυχαια εκρηξη μιας κουκιδας, μου φαινεται το ιδιο ηλιθιο με αυτο που λεει ο αλλος οτι μια υπερφυσικη μορφη καθησε με ενα μαγικο ραβδακι μια εβδομαδα κ εφτιαξε τα παντα. Περιττο να σου πω πως μου φαινεστε κ οι δυο....
Αλλα πως θα παμε μπροστα???
Με το να βριζεστε δεν παμε πουθενα. Ουτε το πως φτιαχτηκε το συμπαν βρισκουμε τελικα....
Truth sounds like hate to those who hate truth-- Proverbs 9:7-8
Bacteria is life on Mars but a heartbeat is not life on Earth...
-
- Phorum.gr user: Pollaplasiastis
Κ χωρις να το θες μολις ειπες γιατι ποτε δεν μπορει να υπαρξει γαμος ομοφυλοφυλων.
Ο Γαμος ως τελετη ειναι ακριβως αυτο--- δυο ΨΥΧΕΣ !!! (το τονιζουμε αυτο!!) ερχονται σε ενωση μπροστα στα ματια ενος ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΟΝΤΟΣ (ενος Δημιουργου) με την βοηθεια ενος ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΙΕΡΕΑ !!!
Δλδ. ο ΓΑΜΟΣ ως τελετη δεν εχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ να κανει με συμβολαια στα δημαρχια, υπογραφες, νομους του κρατους, δημοσιους υπαλληλους κ ολα αυτα τα τραλαλα....
Ειναι μια ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ (στον Χριστιανισμο ειναι Μυστηριο) κ δεν εχει τιποτα να κανει με υλη.
Μια Ψυχη ενωνεται με μια αλλη Ψυχη, με την βοηθεια ενος Πνευματικου, μπρος στα ματια ενος Υπερτατου Οντος.
Αυτο ειναι ο γαμος. Για αυτους τους λογους εφευρεθηκε κ για αυτους τους λογους πραγματοποιητε 300.000 χιλιαδες χρονια που υπαρχουν ανθρωποειδη στον πλανητη Γη.
Απο αυτα καταλαβαινουμε οτι ΜΟΝΟ κ ΚΑΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ η θρησκεια (σε μας η Ορθοδοξια) μπορει να παντρεψει δυο ανθρωπους.
Κανενας αλλος, ο κοσμος αναποδα να γυρισει.
Υπαρχει λοιπον θρησκεια που να ενωνει δυο ανθρωπους με σκοπο οχι την τεκνοποιηση?? ΚΑΜΙΑ.
Αρα, ΓΑΜΟΣ ομοφυλοφυλων ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ειναι αδυνατος !!!
Συμβολαια συμβιωσης κ ολες τις αλλες π@π@ριες που προσφερουν τα γκαρσιλαμαδικα δημαρχια, ναι, μπορουν να τα εχουν (κ αυτο που στα δημαρχια ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ ονομαζουν ως πολιτικο γαμο, που μονο αυτο δεν ειναι).
Ο Γαμος υπαρχει για να ενωνει δυο ψυχες στα ματια του Θεου, ωστε το σπιτι να ειναι επισης ευλογημενο, η οικογενεια να ανθισει, η κοινωνια να τους δεχτει ως ΜΟΝΑΔΑ πλεον.
Την σημερον ημερα που η πλειοψηφια ημων ειναι καθαροι αθεοι υλιστες, αυτα ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ. Αν δεν πιστευεις σε Θεο κ Ψυχη (κ οτι εχεις να παραδωσεις μια οταν θα αφησεις αυτον τον ματαιο κοσμο), ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να παντρευτεις !!!!
Δεν γινεται να εισαι αθεος, η αγνωστηκιστης, η υλιστης κλπ κ να πας να παντρευτεις κανονικα. Ακομα κ αν κανεις την τελετη, κοροιδευεις τον εαυτο σου κ τους συγγενεις γυρω σου.
Αυτη ειναι μια βασικη (η κυρια) πλευρα του γαμου που ολοι ξεχναμε κ μιλαμε σαν κομμενες κεφαλες, αγνοωντας αυτα που καποτε ηταν αυτονοητα.
Truth sounds like hate to those who hate truth-- Proverbs 9:7-8
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Ηπειρώτικα ftw
SpoilerShow
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Αδύνατος για την θρησκεία και μόνο. Όχι απαραίτητα και μελλοντικά εφόσον οι επόμενες γενιές εχουν μεγαλώσει με άλλα πρότυπα έτσι θα μπουν και στην Εκκλησία παπάδες που θα φέρουν την αλλαγή.
Θα ευλογούν και τους γκει γάμους και θα παντρεύονται αναμεταξύ τους.
Τυπικά γίνεται πλέον και ουδείς δίνει σημασία σε θεούς και δαίμονες.Ο Γαμος υπαρχει για να ενωνει δυο ψυχες στα ματια του Θεου, ωστε το σπιτι να ειναι επισης ευλογημενο, η οικογενεια να ανθισει, η κοινωνια να τους δεχτει ως ΜΟΝΑΔΑ πλεον.
Οι περισσότεροι θρησκευτικοί γάμοι συνοδεύονται από προβολή και φιγούρα λες και ο έκαστοτε γάμος είναι και θα μείνει αξέχαστος στους καλεσμένους.
Μετά από καμιά βδομάδα το μόνο που θα θυμούνται είναι ενδεχομένως το γλυκό που σέρβιραν στο κέντρο μετά το φαγητό.
Και ο Ανασκολοπισμός ήταν κάποτε αυτονόητος.Αυτη ειναι μια βασικη (η κυρια) πλευρα του γαμου που ολοι ξεχναμε κ μιλαμε σαν κομμενες κεφαλες, αγνοωντας αυτα που καποτε ηταν αυτονοητα.
Να τον επαναφέρουμε και αυτόν ;

Επανήλθε εν εταίρα θεμιτή για ορισμένους μορφή
ή μήπως όχι;
.,
ή μήπως όχι;

.,
- Cecily Anne
Δεν ξέρω. Όσοι γκευ ξέρω στον έξω κόσμο είναι σοβαροί άνθρωποι, που άνετα θα μεγάλωναν φυσιολογικά παιδιά και όσοι δεν είναι σοβαροί, είναι αρκετά συνειδητοποιημένοι, ώστε να μην θέλουν παιδιά. Τώρα τί γίνεται παρά έξω δεν ξέρω και σίγουρα δεν είναι αντιπροσωπευτικές 2-3 φίρμες διάσημων κακαδερφων. Σε ό,τι αφορά την διαδικασία καθεαυτή είναι τόσο προβληματική που δεν βλέπουν παιδί στρέιτ ζευγάρια πόσο μάλλον γκευ. Ας ξεκινήσουν από αυτούς και αν περισσεύουν, δίνουμε και στους υπόλοιπους! Επίσης, υπάρχουν προγραμματα που υιοθετείς ένα αφρικανακι με 20 ευρώ! Λαμβάνεις και γράμμα κάθε τόσο. Εγώ την είχα πατήσει και είχα υιοθετήσει ένα πάντα, μαλακιά, το πάντα δεν στέλνει γράμμα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Τι ώθησε τις κοινωνίες να φτιάξουν το θεσμό του γάμου; Ποιοι οι λόγοι που όλοι οι λαοί έχουν γάμο; Μιλάω για λαούς και κοινωνίες επειδή αν υπάρχουν δύο μόνοι τους σε ένα νησί δεν υπάρχει λόγος κάποιου γάμου.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΑΕΘ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Θέμα: Γάμος Ομοφυλοφίλων
από tanipteros » 29 Ιαν 2024, 20:46 » σε Θρησκειολογία - 32 Απαντήσεις
- 737 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
30 Ιαν 2024, 15:14
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στην κρίση του ΣτΕ η ιδρυση ιδιωτικων Πανεπιστημιων και ο γάμος ομοφυλοφιλων
από George_V » 12 Απρ 2025, 12:06 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 57 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
12 Απρ 2025, 12:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η τεκνοθεσία απο ομοφυλόφιλους αντισταθμίζει τις φωτιές
από Unique » 04 Σεπ 2023, 10:15 » σε Κοινωνικά θέματα - 365 Απαντήσεις
- 9816 Προβολές
-