Εγώ πληρώνω περισσότερη βενζίνη, περισσότερα σε ρεύμα αέριο και είδη πρώτης ανάγκης, και βγάζω λιγότερα. Συνεπώς, εσύ απ' τη πλευρά σου τους θεωρείς καλούς, εγώ απ' τη πλευρά μου τους θεωρώ κάκιστους.Otto Weininger έγραψε: ↑10 Νοέμ 2023, 18:04Εγώ δεν είμαι ολιγαρχης. Με ΝΔ πληρώνω λιγότερο ΕΝΦΙΑ, λιγότερους φόρους και επίσης ανοίξαμε ένα επιχείρηση και η γραφειοκρατία σχεδόν εξαφανίστηκε μέσω του gov.gr .
.Δολιοφθορές με σκοπό την αποσταθεροποίηση
Re: .Δολιοφθορές με σκοπό την αποσταθεροποίηση
- Otto Weininger
Είτε σου αρέσει είτε όχι, σε Ευρώπη και ΗΠΑ όλα έχουν αυξηθεί. Άρα δε μπορεί να φταίει ο Μητσοτάκης για ολο τον πλανήτη.Kauldron έγραψε: ↑10 Νοέμ 2023, 19:58Εγώ πληρώνω περισσότερη βενζίνη, περισσότερα σε ρεύμα αέριο και είδη πρώτης ανάγκης, και βγάζω λιγότερα. Συνεπώς, εσύ απ' τη πλευρά σου τους θεωρείς καλούς, εγώ απ' τη πλευρά μου τους θεωρώ κάκιστους.Otto Weininger έγραψε: ↑10 Νοέμ 2023, 18:04Εγώ δεν είμαι ολιγαρχης. Με ΝΔ πληρώνω λιγότερο ΕΝΦΙΑ, λιγότερους φόρους και επίσης ανοίξαμε ένα επιχείρηση και η γραφειοκρατία σχεδόν εξαφανίστηκε μέσω του gov.gr .
Let them make the first mistake. We make the last move.
Δε μ' ενδιαφέρει καθόλου τί γίνεται σε άλλες χώρες. Άλλους μισθούς έχουν εκεί.Otto Weininger έγραψε: ↑10 Νοέμ 2023, 20:44Είτε σου αρέσει είτε όχι, σε Ευρώπη και ΗΠΑ όλα έχουν αυξηθεί. Άρα δε μπορεί να φταίει ο Μητσοτάκης για ολο τον πλανήτη.Kauldron έγραψε: ↑10 Νοέμ 2023, 19:58Εγώ πληρώνω περισσότερη βενζίνη, περισσότερα σε ρεύμα αέριο και είδη πρώτης ανάγκης, και βγάζω λιγότερα. Συνεπώς, εσύ απ' τη πλευρά σου τους θεωρείς καλούς, εγώ απ' τη πλευρά μου τους θεωρώ κάκιστους.Otto Weininger έγραψε: ↑10 Νοέμ 2023, 18:04
Εγώ δεν είμαι ολιγαρχης. Με ΝΔ πληρώνω λιγότερο ΕΝΦΙΑ, λιγότερους φόρους και επίσης ανοίξαμε ένα επιχείρηση και η γραφειοκρατία σχεδόν εξαφανίστηκε μέσω του gov.gr .
Στην Ελλάδα έκλεισαν τα λιγνιτικά άρον-άρον.
Στην Ελλάδα μπήκαμε στο Χρηματιστήριο Ενέργειας μ' 100%.
Στην Ελλάδα έδωσε η κυβέρνηση το δικαίωμα στις εταιρίες ρεύματος να χρεώνουν όσο θέλουν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τι έχετε να πείτε εσείς που θέλετε αποσταθεροποίηση των διεθνών σχέσεων ;
από έργο_μακέτο » 20 Ιαν 2024, 14:09 » σε Διεθνής πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 180 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από έργο_μακέτο
20 Ιαν 2024, 14:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση Παρατηρητήριο ψεμάτων των ακροδεξιών που σκοπο εχουν να καλυψουν τα εγκληματα του Ισραηλ
από Στρακαστρουκας » 24 Νοέμ 2023, 08:51 » σε Διεθνής πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 401 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
28 Νοέμ 2023, 12:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ελλαδα στο 3 Seas με σκοπό 4 Seas ;
από pikey25 » 21 Ιούλ 2023, 03:28 » σε Εθνικά Θέματα - 0 Απαντήσεις
- 243 Προβολές
-