No nut November
No nut November
Έχω να αυτοϊκανοποιηθώ πέντε ημέρες και ήδη νιώθω μεγαλύτερη ενέργεια, πνευματική διαυγεια και έχω περισσότερο χρόνο.
Re: No nut November
Εσύ τελικά είσαι μεγάλος τρόλαρχος. Δεν θα εκπλησσόμουν εάν μάθαινα πως είσαι Cicada του Διαδόχου. 

Αγαπητέ Κάπα, να τη παίξεις. Μετά από τόσες μέρες, θα νιώσεις μεγάλη ανακούφιση.
Δεν τρολαρω, μπήκα να σας το πω για να το κάνετε κι εσείς. Δεν περιμενα ότι θα ένιωθα τόσο καλά. Βέβαια ο Νοέμβρης είναι μακρύς, δεν ξερω αν θα τα καταφέρω. Μεσολαβεί και η επέμβαση βέβαια άρα ίσως δεν θα έχω τις δυνάμεις έτσι κι αλλιώς. Τελικά μου έτρωγε πολύ χρόνο όλο αυτό.
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Παρατηρω ότι έχει αυξηθεί η όρεξη μου. Πήρα μισό κιλό. Δεν είναι καλό αυτό.
Ο άντρας πρέπει να εκσπερματωνει τουλάχιστον 1 φορά στις 4 μέρες για να κρατιέται ο σπόρος φρέσκος. Ιατρικά αποδεδειγμένα.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Eθνικοκοινωνιστης

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Βγαίνει μυζιθρα μετά. Δε θα πιάνει ο σπόρος.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑12 Νοέμ 2023, 11:25αν ρίξεις δύο πιστολιές στις 8 μέρες ή 3 στις 12 μέρες κλπ, το σώζεις ή είναι πολύ αργά;
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Fata_Morgana
Κρατήστε το phorum ψηλά αγόρια.
- Μαδουραίος
Εγώ αν δεν την παιξω δύο φορές την ημέρα και ιδιαίτερα πριν τον βραδινό ύπνο αισθάνομαι πολύ down
- Eθνικοκοινωνιστης

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
οποιος θελει διαιτα, εχω φωτο Ναιδας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 580 Προβολές