No nut November
Re: No nut November
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
FAKE

BASED

BASED
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Teleportation πριν απο levitation; 

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Οι αυξομειωσεις των ορμονών που επιφέρει ο οργασμός είναι φυσιολογικό να κουβαλανε κάποιες σωματικες επιπτώσεις. Όχι φυσικά στο ψευδοεπιστημονικο πεδίο της αποκτησης υπερδυνάμεων, αλλά η αυξημένη συγκεντρωση κ.ο.κ είναι κάτι μάλλον αυτονόητο και είναι γνωστό πως και αθλητές αποφεύγουν σεξ και αυνανισμό πριν από αγώνες.
Βέβαια δεν ξέρω αν θα το κρατήσω πολύ για πω την αλήθεια. Σήμερα που είμαι σπίτι βαριέμαι. Τρώω, διαβάζω, κοιμηθηκα κιόλας ένα μισάωρο. Αντί ομως να αδιαφορώ για τις γυναίκες βλέπω ότι είμαι πιο επιρρεπής στο να χαζεύω φωτογραφίες. Φαντασιωθηκα για λίγο και την ανάλγητη διανοούμενη αλλά μετά με πήρε ο ύπνος. Θα παίξω σκάκι να ξεχαστω.
Βέβαια δεν ξέρω αν θα το κρατήσω πολύ για πω την αλήθεια. Σήμερα που είμαι σπίτι βαριέμαι. Τρώω, διαβάζω, κοιμηθηκα κιόλας ένα μισάωρο. Αντί ομως να αδιαφορώ για τις γυναίκες βλέπω ότι είμαι πιο επιρρεπής στο να χαζεύω φωτογραφίες. Φαντασιωθηκα για λίγο και την ανάλγητη διανοούμενη αλλά μετά με πήρε ο ύπνος. Θα παίξω σκάκι να ξεχαστω.
-
όξω μωρή βασικιά
- Fata_Morgana
Δεν το κράτησα εντέλει.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Τωρα πηρα πρέφα οτι η φατα μοργκανα ειναι η ναιδα. 
Τί εγινε με το μαχαιρι στο αβαταρ, γιατί σαν να μου φαινεται ότι το πλένεις πιο γρήγορα? Επίτηδες για να κολάσεις τους πρωταθλητές μας να σπάσουν τη νηστεία τους?

Τί εγινε με το μαχαιρι στο αβαταρ, γιατί σαν να μου φαινεται ότι το πλένεις πιο γρήγορα? Επίτηδες για να κολάσεις τους πρωταθλητές μας να σπάσουν τη νηστεία τους?

- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Προσωρινές σωματικές επιπτώσεις. Για αυτο λεγονται και αυξομειώσεις και οχι σκέτο "μειώσεις". Και οι επιπτωσεις ειναι απλώς προσωρινή υπερβολική χαλάρωση, οχι κατι κακό.Kappa έγραψε: ↑12 Νοέμ 2023, 12:31Οι αυξομειωσεις των ορμονών που επιφέρει ο οργασμός είναι φυσιολογικό να κουβαλανε κάποιες σωματικες επιπτώσεις. Όχι φυσικά στο ψευδοεπιστημονικο πεδίο της αποκτησης υπερδυνάμεων, αλλά η αυξημένη συγκεντρωση κ.ο.κ είναι κάτι μάλλον αυτονόητο και είναι γνωστό πως και αθλητές αποφεύγουν σεξ και αυνανισμό πριν από αγώνες.
Αλλά και αυτο το να τα κρατάς ενα μηνα, επιβαρυντικό για τον προστάτη ειναι. Κόφτε το ή σταματήστε να το τηρείτε ολοκληρο το μηνα. Απλώς δοκιμάστε τον οργανισμό σας, να δειτε μεχρι που μπορεί να φτάσει, αλλα μη τον ζορίσετε περαιτέρω.
- Ληστοσυμμορίτης
Όταν ήμασταν έφηβοι υπήρχε ένας μύθος για αυτόν που λιποθύμησε μετά από 7 φορές.vantono έγραψε: ↑21 Νοέμ 2023, 10:31Προσωρινές σωματικές επιπτώσεις. Για αυτο λεγονται και αυξομειώσεις και οχι σκέτο "μειώσεις". Και οι επιπτωσεις ειναι απλώς προσωρινή υπερβολική χαλάρωση, οχι κατι κακό.Kappa έγραψε: ↑12 Νοέμ 2023, 12:31Οι αυξομειωσεις των ορμονών που επιφέρει ο οργασμός είναι φυσιολογικό να κουβαλανε κάποιες σωματικες επιπτώσεις. Όχι φυσικά στο ψευδοεπιστημονικο πεδίο της αποκτησης υπερδυνάμεων, αλλά η αυξημένη συγκεντρωση κ.ο.κ είναι κάτι μάλλον αυτονόητο και είναι γνωστό πως και αθλητές αποφεύγουν σεξ και αυνανισμό πριν από αγώνες.
Αλλά και αυτο το να τα κρατάς ενα μηνα, επιβαρυντικό για τον προστάτη ειναι. Κόφτε το ή σταματήστε να το τηρείτε ολοκληρο το μηνα. Απλώς δοκιμάστε τον οργανισμό σας, να δειτε μεχρι που μπορεί να φτάσει, αλλα μη τον ζορίσετε περαιτέρω.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 580 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
10 Νοέμ 2023, 17:00