Τα όπλα των μ..τσων είναι μαγικά!!

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Δημοκράτης

Re: Τα όπλα των μ..τσων είναι μαγικά!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 13 Νοέμ 2023, 21:44

Κάποια στιγμή οι γύφτοι πρέπει να μάθουν να μη κλέβουν και να σταματούν στους ελέγχους της αστυνομιας

40τακατο της ζωής μ σπατάλησα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 13 Νοέμ 2023, 22:14

Niki έγραψε:
13 Νοέμ 2023, 18:35
Ο πατέρας μου λάδωσε το όπλο για μπαλοθιές

Εικόνα

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 13 Νοέμ 2023, 22:21

Αγις έγραψε:
13 Νοέμ 2023, 21:26
nemo έγραψε:
13 Νοέμ 2023, 18:15
Ασέβαστος έγραψε:
13 Νοέμ 2023, 10:14

υπαρχουν καποια, σπανια, ελαχιστα οπλα, που μια στις 1000 μετα απο χτυπημα η πεσιμο στο εδαφος μπορει να ριξουν.

οπλο που να ριχνει μονο του δεν υπαρχει, οτι λαδι κι αν του βαλεις.
αυτο λεμε και δεν ειναι σπανια ! τα περισσοτερα οπλα εκπυρσοκροτουν με το παραμικρο τρανταγμα ή αγγιγμα ειδικα τα αυτοματα και παιζει ρολό και το λαδι με το υπερβολικο καθαρισμα
:smt005::smt005::smt005::smt005::smt005::smt005::smt005::smt005::smt005::smt005::smt005:
εμενα μου ετυχε δυο φορες με διαφορετικα οπλα οποτε μην γελας και να ευχεσαι να μην σου τυχει

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 13 Νοέμ 2023, 22:26

nemo έγραψε:
13 Νοέμ 2023, 22:21
Αγις έγραψε:
nemo έγραψε:

αυτο λεμε και δεν ειναι σπανια ! τα περισσοτερα οπλα εκπυρσοκροτουν με το παραμικρο τρανταγμα ή αγγιγμα ειδικα τα αυτοματα και παιζει ρολό και το λαδι με το υπερβολικο καθαρισμα
:smt005::smt005::smt005::smt005::smt005::smt005::smt005::smt005::smt005::smt005::smt005:
εμενα μου ετυχε δυο φορες με διαφορετικα οπλα οποτε μην γελας και να ευχεσαι να μην σου τυχει
Εμενα δεν μου ετυχε ποτε να διαβασω η να ακουσω τετοιες χοντρομαλακιες - ξεπερασες κ την Χοτ Νικι Λενιν
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 13 Νοέμ 2023, 23:10

.

Σκάτε αγέλες Γαιδάρων με τις εκπυρσοκροτήσεις της σούφρας σας ρε Πούστηδες..... :011:

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 14 Νοέμ 2023, 00:45

Αγις έγραψε:
13 Νοέμ 2023, 22:26
nemo έγραψε:
Αγις έγραψε:

Εμενα δεν μου ετυχε ποτε να διαβασω η να ακουσω τετοιες χοντρομαλακιες - ξεπερασες κ την Χοτ Νικι Λενιν
καπου διαβασα οτι εισαι και κυνηγος οποτε περα απο ηλιθιος εισαι και επικινδυνος για τους συντροφους υπαρχουν ατομα που εχουν σκοτωθει ή εχουν σκοτωσει με αυτην την ιδεα οτι τα οπλα δεν
εκπυρσοκροτουν απο μονα τους ..πληροφοριακα σου το λεω για να το προσεξεις
ημιαυτοματη καραμπινα εκπυρσοκροτησε στο καθισμα του αυτοκινητου και εμενα προσωπικα μου ετυχε δυο φορες και ευτυχως δεν υπηρχε ανθρωπος μπροστα μου και αλλα πολλα που τα εχω ζησει
μεσα απο εμπειριες αλλων
επισης στα μεταχειρισμενα πιστολια οταν η επισκευη δεν ειναι σωστη ή τα ανταλλακτικα σκαρτα
γενικα ανωριμε τυπε ενα οπλο δεν ειναι ποτε ασφαλες ακομη και αν ειναι αδειο αυτη ειναι η φιλοσοφια των ειδικων -οποτε ποτε η κανη να μην ειναι σε ευθεια γραμμη ακομη και αν το οπλο ειναι αδειο
και να αδειαζεις την καραμπινα σου προτου φτασεις στο αμαξι αν θελεις να γερασεις χωρις ατυχημα

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 14 Νοέμ 2023, 09:05

nemo έγραψε:
14 Νοέμ 2023, 00:45
Αγις έγραψε:
nemo έγραψε:

καπου διαβασα οτι εισαι και κυνηγος οποτε περα απο ηλιθιος εισαι και επικινδυνος για τους συντροφους υπαρχουν ατομα που εχουν σκοτωθει ή εχουν σκοτωσει με αυτην την ιδεα οτι τα οπλα δεν
ημιαυτοματη καραμπινα εκπυρσοκροτησε στο καθισμα του αυτοκινητου και εμενα προσωπικα μου ετυχε δυο φορες και ευτυχως δεν υπηρχε ανθρωπος μπροστα μου και αλλα πολλα που τα εχω ζησει
μεσα απο εμπειριες αλλων
επισης στα μεταχειρισμενα πιστολια οταν η επισκευη δεν ειναι σωστη ή τα ανταλλακτικα σκαρτα
γενικα ανωριμε τυπε ενα οπλο δεν ειναι ποτε ασφαλες ακομη και αν ειναι αδειο αυτη ειναι η φιλοσοφια των ειδικων -οποτε ποτε η κανη να μην ειναι σε ευθεια γραμμη ακομη και αν το οπλο ειναι αδειο
και να αδειαζεις την καραμπινα σου προτου φτασεις στο αμαξι αν θελεις να γερασεις χωρις ατυχημα
Ευχαριστω για τα μαθηματα ασφαλους χρησης πυροβολων οπλων - δεκαετιες δεν ετυχε να εκπυρσοκροτησουν μονα τους - αεροβολα - κυνηγετικα - περιστροφα κ πιστολια - τυφεκια στη θητεια στους αγωνες στα σκοπευτηρια η στους κυνηγοτοπους κ δεν ειχα το παραμικρο ατυχημα
Ισως γιατι δεν εκανα την μαλακια να επεμβω ηλιθιωδως η να προκαλεσω δυσλειτουργια απο αγνοια στους μηχανισμους σκανδαλης
Εσυ πως τα καταφερες να γινεις επικινδυνος ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 14 Νοέμ 2023, 09:06

Niki έγραψε:
13 Νοέμ 2023, 10:52
Ασέβαστος έγραψε:
13 Νοέμ 2023, 10:06
Niki έγραψε:
12 Νοέμ 2023, 18:10
Δεν ξέρω τί έγινε στην συγκεκριμένη περίπτωση.
Αλλά τα όπλα γενικά εκπυρσοκροτούν εύκολα ειδικά όταν τα έχεις ψεκάσει με κάποια σπρέι λαδιού+καθαρισμού φτηνά που κυκλοφορούν στο εμπόριο.

Τότε είναι άστα να πάνε.
Τι ασφάλεια να κρατήσει.

Μη χρησιμοποιείτε τα φτηνά σπρέι καθαρισμού λαδιού είναι κίνδυνος θάνατος.
Αν την πατήσατε και το χρησιμοποιήσατε δύσκολα φεύγει καλύτερα να το σαπουνίσετε με καλή σαπουνάδα.
Να το στεγνώσετε καλά και μετά να βάλετε σπρέι της προκοπής.
:smt005::smt005::smt005:

δεν εχεις δει ποτε οπλο; ε;

τα οπλα δεν εκπυρσοκροτουν μονα τους. ΠΟΤΕ.
Aν και περιμένω ακόμα να κάνεις κατάθεση τα 200 ευρώ που χρωστάς θα σου απαντήσω με χρέωση μόνο 50 ευρώ.
Άρα στον συγκεκριμένο λογαριασμό να κανεις κατάθεση 250.

Πάμε όταν έχεις λαδώσει ένα όπλο λάδι στην ουσία δεν φαίνεται.
Δεν υπάρχει είναι πολύ αραιό το στρώμα του λαδιού στα μεταλλικά εξαρτήματα του όπλου και περιμένεις να συμπεριφέρεται κανονικά να βάζεις ασφάλεια και να πρέπει να την βγάζεις εσύ με συγκεκριμένη δύναμη.
Να ακουμπάς σκανδάλη και να μην πυροβολεί αλλά να θέλει μια συγκεκριμένη δύναμη.
Όταν παίρνεις ένα όπλο στο χέρι πάντα το δάχτυλο είναι στην σκανδάλη αλλά ξέρεις ότι έχεις βάλει ασφάλεια.
Ξέρεις ότι θέλει συγκεκριμένη δύναμη αν δεν έχεις ασφάλεια για να πυροβολήσεις.
Υπάρχουν κάποια φτηνά σπρέι καθαρισμού λαδιού που δεν κάνουν αυτό που πρέπει.
Το λάδι είναι παράξενο υπάρχει αέρας μέσα δεν βγαίνει ομοιόμορφα κατατετμημένο σαν φίλμ αλλά πετάει σαν να ξερνάει λάδι παχύ σε συγκεκριμένα σημεία όπου του κατέβει ενώ αφήνει αλάδωτα άλλα μέρη.
Παίρνεις εσύ ένα ρούχο τρίβεις τρίβεις αλλά αυτό δεν φεύγει τελείως.
Τότε έχεις πρόβλημα μεγάλο έχουν αλλάξει όλα όσα ξέρεις για το όπλο σου.
Μπορεί να βρεθεί στο χέρι σου χωρίς ασφάλεια ενώ την είχες βάλει και χωρίς πολύ δύναμη να πυροβολήσει.

Αυτό το σπρέι καθαρισμού/λαδιού καλυτερα να μην το χρησιμοποιείται καλύτερα να έχεις δύο σπρέι ένα καθαρισμού και ένα λαδιού.
ΕΠΩΝΥΜΑ μιλάμε για όπλο.

Μην ξεχάσεις την κατάθεση.
τι καταθεση ρε μαστορα, μιση σελιδα και δεν ειπες απολυτως τιποτα. το λαδι λαδωνει, και συγκεκριμμενη δυναμη, και πιπες.

ριχνει το μπιστολι αμοναχο του, η οχι;

γω λεω καποιος πρεπει να πατησει τη σκανδαλη, αφου πρτωτα βγαλει την ασφαλεια.

εσυ ακουμπα ενα οπλο στο τραπεζι, και περιμενε να δεις ποτε θα εκπυρσοκροτησει μοναχο του, οτι λαδι και αν του εχεις βαλει. μολις ριξει, θα σου στειλω οσα λεφτα θες. :003:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 14 Νοέμ 2023, 09:07

Αγις έγραψε:
13 Νοέμ 2023, 11:00
Niki έγραψε:
13 Νοέμ 2023, 10:52
Ασέβαστος έγραψε:
13 Νοέμ 2023, 10:06

:smt005::smt005::smt005:

δεν εχεις δει ποτε οπλο; ε;

τα οπλα δεν εκπυρσοκροτουν μονα τους. ΠΟΤΕ.
Aν και περιμένω ακόμα να κάνεις κατάθεση τα 200 ευρώ που χρωστάς θα σου απαντήσω με χρέωση μόνο 50 ευρώ.
Άρα στον συγκεκριμένο λογαριασμό να κανεις κατάθεση 250.

Πάμε όταν έχεις λαδώσει ένα όπλο λάδι στην ουσία δεν φαίνεται.
Δεν υπάρχει είναι πολύ αραιό το στρώμα του λαδιού στα μεταλλικά εξαρτήματα του όπλου και περιμένεις να συμπεριφέρεται κανονικά να βάζεις ασφάλεια και να πρέπει να την βγάζεις εσύ με συγκεκριμένη δύναμη.
Να ακουμπάς σκανδάλη και να μην πυροβολεί αλλά να θέλει μια συγκεκριμένη δύναμη.
Όταν παίρνεις ένα όπλο στο χέρι πάντα το δάχτυλο είναι στην σκανδάλη αλλά ξέρεις ότι έχεις βάλει ασφάλεια.
Ξέρεις ότι θέλει συγκεκριμένη δύναμη αν δεν έχεις ασφάλεια για να πυροβολήσεις.
Υπάρχουν κάποια φτηνά σπρέι καθαρισμού λαδιού που δεν κάνουν αυτό που πρέπει.
Το λάδι είναι παράξενο υπάρχει αέρας μέσα δεν βγαίνει ομοιόμορφα κατατετμημένο σαν φίλμ αλλά πετάει σαν να ξερνάει λάδι παχύ σε συγκεκριμένα σημεία όπου του κατέβει ενώ αφήνει αλάδωτα άλλα μέρη.
Παίρνεις εσύ ένα ρούχο τρίβεις τρίβεις αλλά αυτό δεν φεύγει τελείως.
Τότε έχεις πρόβλημα μεγάλο έχουν αλλάξει όλα όσα ξέρεις για το όπλο σου.
Μπορεί να βρεθεί στο χέρι σου χωρίς ασφάλεια ενώ την είχες βάλει και χωρίς πολύ δύναμη να πυροβολήσει.

Αυτό το σπρέι καθαρισμού/λαδιού καλυτερα να μην το χρησιμοποιείται καλύτερα να έχεις δύο σπρέι ένα καθαρισμού και ένα λαδιού.
ΕΠΩΝΥΜΑ μιλάμε για όπλο.

Μην ξεχάσεις την κατάθεση.
γραφτηκαν πολλες μαλακιες αυτη ειναι η μεγαλυτερη
μονο στις ταινιες εχει δει οπλο ο αλκης.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 14 Νοέμ 2023, 09:10

georgebi έγραψε:
13 Νοέμ 2023, 18:08
Εικόνα
Εικόνα
https://www.in.gr/2023/11/13/greece/o-p ... onou-roma/

«Μέχρι πριν από λίγες ώρες η προανάκριση – που είναι αρκετά επιμελής – δεν είχε ολοκληρωθεί και αυτό δείχνει την ακεραιότητα των αστυνομικών που την διεξάγουν. Ο πυροβολισμός ήταν εξ επαφής.

Δεν έχει κανένα λόγο ένας αστυνομικός με τρία παιδιά και γυναίκα εκπαιδευτικό να σκοτώσει εξ επαφής.

Εγώ θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια.

Αλλά δεν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε ρατσιστή έναν άνθρωπο που έχει δείξει κάτι άλλο στη ζωή του» :102::102::102:
κουγιας= τη γαμησε ο μπατσος.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 14 Νοέμ 2023, 09:12

nemo έγραψε:
Ασέβαστος έγραψε:
13 Νοέμ 2023, 10:14
nemo έγραψε:
13 Νοέμ 2023, 10:12

αναθεμα αν εχεις πιασει οπλο! καλα τα λεει υπαρχουν οπλα και οπλα και λαδια απο λαδια
υπαρχουν καποια, σπανια, ελαχιστα οπλα, που μια στις 1000 μετα απο χτυπημα η πεσιμο στο εδαφος μπορει να ριξουν.

οπλο που να ριχνει μονο του δεν υπαρχει, οτι λαδι κι αν του βαλεις.
μοντερνο οπλο της τελευταιας 20ετιας, ουτε ενα. κατι σπανιες αρχαιολογιες ισως, εαν και εφοσον,με χοντρο χτυπημα, ακρως απιθανο.

με το παραμικρο τρανταγμα, ουτε ενα, στην ανθρωπινη ιστορια.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 14 Νοέμ 2023, 09:18

Niki έγραψε:
13 Νοέμ 2023, 18:30

Δηλαδή το όπλο μπορεί να μην πυροβόλησε μόνο του αλλά ούτε και αυτός που το κρατούσε ήθελε να πυροβολήσει.
μπορει; δηλαδη ισως και να εριξε μονο του; :003:

αν ηταν κανα 10χρονο που επιασε το οπλο για πρωτη φορα, (η κανας ενηλικος κρητικος που βλεπει πολλες ταινιες) θα μπορουσε να μην εχει γινει επιτηδες.

ανθρωπος που του εχουν δειξει 3 βασικα πραγματα για τη χρηση οπλου δεν καταβαζει ασφαλεια, ουτε πλησιαζει δαχτυλο στη σκανδαλη, παρα μονον οταν συνειδητα θελει να ριξει.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 14 Νοέμ 2023, 09:22

Niki έγραψε:
13 Νοέμ 2023, 18:49
waldorf έγραψε:
13 Νοέμ 2023, 18:42
Niki έγραψε:
13 Νοέμ 2023, 18:30
...

Έτσι ποτέ δεν θα πυροβολήσει.
Αν έχεις κακολαδώσει ένα όπλο και νομίζεις ότι έχεις ασφάλεια και το έχεις στο χέρι έχεις κτυπήσει το τζάμι του αυτοκινήτου με αυτό νομίζεις ότι η ασφάλεια είναι στην θέση της αλλά δεν είναι και βγαίνει ό άλλος και κάνει οποιαδήποτε κίνηση που την παρεξηγήσεις με όπλο εσύ στο χέρι τότε το κακό θα γίνει χωρίς να το θέλεις.
Περι αυτού ο λόγος.
Μην τα απλοποιούμε βάλε το όπλο στο τραπέζι.
Δηλαδή το όπλο μπορεί να μην πυροβόλησε μόνο του αλλά ούτε και αυτός που το κρατούσε ήθελε να πυροβολήσει.
Άρα ο έλεγχος έχει χαθεί.
Πίπες.
Αν το όπλο είναι double action (που είναι) έχεις σφαίρα στη θαλάμη και τον κόκορα κάτω (decocked).Ε λοιπόν αυτό το πράγμα δεν βαράει μόνο του ό,τι και να κάνεις.Αλλά ακόμη κι αν δεν το έχεις ντεκοκάρει,δεν ρίχνει ακόμη κι αν σου πέσει απ`τα χέρια.
Ήμαρτον ρε παιδιά που συζητάμε αν τα όπλα ρίχνουν από μόνα τους,ήμαρτον...
Ωραίος είσαι και του λόγου σου.
Έτσι μιλάς στην γειτονιά σου στις γυναίκες;
Πρέπει να σε μαζέψουν αν περπατάς και μιλάς σαν πορνόγερος.
πιπες.

ο αμερικανος ειπε οτι το οπλο εριξε μονο του οταν εβαλε το χερι στην τσεπη και εψαχνε τα κλειδια.

παπαριες.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 14 Νοέμ 2023, 09:24

nemo έγραψε:
Αγις έγραψε:
nemo έγραψε:

νταξει στο πχορουμ ειμαστε, γραφουμε και καμμια μαλακια, αλλα το παραχοντρυνες.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 14 Νοέμ 2023, 09:28

Αγις έγραψε:
14 Νοέμ 2023, 09:05
nemo έγραψε:
14 Νοέμ 2023, 00:45
Αγις έγραψε:

μεσα απο εμπειριες αλλων
Ευχαριστω για τα μαθηματα ασφαλους χρησης πυροβολων οπλων - δεκαετιες δεν ετυχε να εκπυρσοκροτησουν μονα τους - αεροβολα - κυνηγετικα - περιστροφα κ πιστολια - τυφεκια στη θητεια στους αγωνες στα σκοπευτηρια η στους κυνηγοτοπους κ δεν ειχα το παραμικρο ατυχημα
Ισως γιατι δεν εκανα την μαλακια να επεμβω ηλιθιωδως η να προκαλεσω δυσλειτουργια απο αγνοια στους μηχανισμους σκανδαλης
Εσυ πως τα καταφερες να γινεις επικινδυνος ;
αναλογα χρονια το παλευω κι εγω, και ενα σωρο φιλοι, κανενος, ποτε δεν εχει συμβει κατι τετοιο, ουτε ποτε ακουσε κανενας να συμβει σε αλλον.
επισης μπορει κανεις να ψαξει στο νετ, δε νομιζω να βρει οπλο να καθεται σε μιαν ακρη και να μπιστολαει αμοναχο του.

αλλα στο νεμο συνεβη 2 φορες. :003:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών