Μπλάνκο ή σκίσιμο το μερος εκει;


Εγώ θα το άφηνα ατόφιο. Γιατί να το ξεφορτωθείς; Θα σε βοηθήσει να πάψεις τις όποιες θύμησες απ'το άτομο που σου έκαμε την αφιέρωση; Αστεία πράγματα. Γνώμη μου φυσικά.
Σεβαστη η γνωμη σου και σε ευχαριστώ. Προφανως και το μπλάνκο δεν σβηνει την θυμηση (βλεποντας το σαφως και θα την θυμάμαι) αλλά σβηνει το περιεχομενο αφενος, αφετερου, η αναπληρώσασα δεν θελω να τα δει.
Η αφιέρωση που φαίνεται στην φώτο δεν παραπεμπει σε πρωην γκομενα. Δεν υπάρχει τρόπος να το καταλάβει η αναπληρωσασα εαν δεν της το πεις ο ιδιος.
Τουλάχιστον πέρασες καλά μ' αυτήν τη γκόμενα, την Iris Murdoch που σου έκανε την αφιέρωση;Ticket έγραψε: ↑16 Νοέμ 2023, 13:12Χαχα! Εχεις ενα δικιο σε αυτο, αλλά η περι ης ο λογος, μου ειχε αγορασει καμιά 15ρια βιβλία, καποιες αλλες αφιερωσεις ειναι πιο ιδιαιτερες, οπότε δια του ελεγχου του γραφικου χαρακτηρος μπορει και να προδιδομουν.
Οχι βεβαια, οτι με καιει κατι τετοιο, δεν συνεβη αλλωστε κατι ταυτοχρονα ωστε να νοιωθω ενοχη απλά δεν μου αρεσει να μαρτυρώ έστω κι ακουσια το παρελθον μου.
Νομίζω πως ο Μπαζούμπα, σου απάντησε σωστά. Όντως οι αφιερώσεις ζωντανεύουν τα βιβλία. Η εκάστοτε ''αναπληρώσασα'' δεν μπορεί να σβήσει ένα κομμάτι της δικής σου ζωής. Αν εσύ το επιτρέπεις, θαρρώ πως το πας λάθος. Ακυρώνεις ένα κομμάτι σου. Δεν είναι υγιές να κρύβεσαι απ'όλα οσα έχεις βιώσει. Έστω και με πρόφαση, τη σελίδα ενός βιβλίου.
Είτε ανοίξεις το συγκεκριμένο βιβλίο, είτε όχι, οι θύμησες δεν σβήνουν. Είτε είναι κακές, είτε θεσπέσιες.