Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης
Δημοσιεύσεις: 13759
Εγγραφή: 12 Φεβ 2021, 10:50

Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 15 Νοέμ 2023, 10:54

nrg έγραψε:
14 Νοέμ 2023, 23:09
Ναύτης έγραψε:
14 Νοέμ 2023, 12:57
nrg έγραψε:
14 Νοέμ 2023, 12:27


Δεν κατάργησε το όργανο, αφού η διαδικασία του δημοψηφίσματος προβλέπονταν στο καταστατικό. Μήπως κάνω λάθος;

Και τελικά, να που η ΚΕ συμφώνησε με Στέφανο.
Ίσως και εκβιαστικά, αλλά ναι... αφού ο κόσμος προτίμησε Στέφανο με μεγάλη διαφορά, τότε καθάρισε καλά τα αυτιά και άκου προσεκτικά τι ζητούν και ο ένας και ο άλλος.
Δηλαδή δεν μπορεί να κρίνονται όλα με βάση κάποιες αόριστες αριστερές ριζοσπαστικές ιδέες. Γιατί αυτές οι ιδέες αν θέλεις, ίσως να μην ανήκουν πλέον στον ΣΥΡΙΖΑ, αφού ο κόσμος δεν τους ψηφίζει για αυτές.

Δηλαδή πως την είδαν εκεί οι ριζοσπάστες της φακής;
Να παίρνουν τα ωραία τα ψηφαλάκια που ούτε στα όνειρά τους δεν θα έβλεπαν, αλλά να γράφουν στα παλαιά τους τα παπούτσια τις απαιτήσεις αυτών που τους ψήφισαν;
Όταν την απόφαση για προσφυγή σε δημοψήφισμα την παίρνει το όργανο, όχι ο πρόεδρος γιατί δεν του αρέσουν οι αποφάσεις του οργάνου.
Δεν ισχύει. Το καταστατικό γράφει:

2. Εσωτερικό δημοψήφισμα προκηρύσσεται:
(α) σε εθνικό επίπεδο, με αίτημα του 15% των μελών που έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις
ή
από την απόλυτη πλειοψηφία των μελών της ΚΕ.

Προφανώς ο Στέφανος είχε χαλαρό το 15% και μάλλον έκαναν πίσω με βαριά καρδιά.
Μένει η Έφη να συνεργαστεί εποικοδομητικά για το καλό του τόπου και του κόμματος ή στο καλό και αυτή.

Ξαναλέω, αυτό που γράφεις: " ο κόσμος προτίμησε Στέφανο", δεν συνιστά λευκή επιταγή, ούτε δικαιολογία για τραμπικές μεθόδους (για να μην πω τίποτα χειρότερο).
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι (ή ήταν μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον) ένα κόμμα της ανανεωτικής και ριζοσπαστικής αριστεράς, έστω και θεωρητικά. Δεν είμαι σίγουρος αν ο Κασσελάκης είχε καταλάβει σε ποιο κόμμα κατέβαινε για πρόεδρος. Το άνοιγμα στο προοδευτικό κέντρο και η πολυσυλλεκτικότητα δεν σημαίνουν ισοπέδωση της ιδεολογικοπολιτικής πλατφόρμας ή εν πάση περιπτώσει κάνεις ένα καταστατικό συνέδριο και τ' αλλάζεις -αν σου βγει- όλα.
Τέσπα, κοίτα τι νομίζω εγώ.
Πρώτον, ο Κασσελάκης είναι παντελώς απαίδευτος πολιτικά, με σοβαρότατες ελλείψεις ιδεολογικής κατάρτισης και πολιτικής συγκρότησης. Στην πραγματικότητα, δεν ξέρει πού πατά και πού βρίσκεται. Βγήκε πανηγυρικά πρόεδρος του σύριζα όχι γιατί αίφνης τον λάτρεψε ο κόσμος του σύριζα ως μια εμβληματική πολιτική προσωπικότητα (αν και εξαιρετικά χαρισματικός στην επικοινωνία, είναι ζήτημα αν τον γνώριζαν 50-100 άτομα), αλλά γιατί η πλειονότητα των μελών πήγε στις εσωκομματικές για να δικαιώσει τον Τσίπρα και να τιμωρήσει όσους πίστευε ότι τον υπέσκαψαν και τον πρόδωσαν.
Δεύτερον, ο Κασσελάκης δεν ήταν το πραγματικό πρόβλημα για τους ομπρελίστας (και λοιπούς 6+6, ρενέδες, τεμπονερίστας κλπ). Το πραγματικό πρόβλημα, αυτό που δεν μπορούσαν να χωνέψουν με τίποτα, ήταν ο Πολάκης (και δευτερευόντως η Τζάκρη). Αν ο Κασσελάκης δεν είχε κάνει τον Πολάκη συντονιστή της ΕΚΕΠΕ, τα πράγματα πιστεύω θα είχαν εξελιχθεί εντελώς διαφορετικά.
Τρίτον, αν φύγει τελικά και η φράξια της Αχτσιόγλου, ο σύριζα θ' απομείνει ένα καθαρά αρχηγικό κόμμα, με ένα εντελώς θολό ιδεολογικοπολιτικό πρόσημο (άλλωστε το έχει δηλώσει ξεκάθαρα ο Στέφανος, ότι θέλει να κάνει τον σύριζα GR democratic party) που θα κουτουλάει διαρκώς στα σχήματα που θα προκύψουν στ' αριστερά του και στο κιναλ που θα του μπλοκάρει τον χώρο του κέντρου.
Τέταρτον, η ζημιά που έχει υποστεί ο σύριζα είναι τόσο μεγάλη (στο 12% τον μετράνε πλέον), που πολύ αμφιβάλλω αν θα μπορέσει να ανακάμψει στοιχειωδώς -να τσιμπήσει 2-3 μονάδες παραπάνω δηλαδή- μέσα σε 7 μήνες. Ο Παππάς, ωστόσο, χτες στη Γιάμαλη έβαλε τον πήχη στο 18%. Αν ο σύριζα πάρει παρακάτω στις ευρωεκλογές, να είσαι σίγουρος ότι οι ίδιοι (εννοώ κυρίως τα κομματικά στελέχη, αλλά και την πλειονότητα των μελών) που τώρα φωνάζουν: ωσαννά! ευλογημένος ο ερχόμενος, με την ίδια ευκολία θα φωνάζουν τότε: Άρον-άρον, σταύρωσον αυτόν!
Δεν γίνεται ο Στέφανος να έχει φάει τόση αντιπολίτευση σε 1-2 μήνες, από πρωτοκλασάτα στελέχη, από όσο όλη η ΝΔ εδώ και 5 χρόνια.
Στο καλό και παραδίδουμε την έδρα όπως δεσμευτήκαμε ηθικά με την υπογραφή μας.

Τώρα το πώς θα κινηθεί ο Στέφανος μετά την απομάκρυνση των βαριδίων, θα κρίνει πολλά πράγματα.
Μέχρι στιγμής είναι ο μόνος που υπερασπίστηκε με ζέση την Συμφωνία των Πρεσπών (όταν οι πατριώτες έκαναν την πάπια) και αναφέρεται στην ΝΔ ως διεφθαρμένο κόμμα.
Μια χαρά!
Πρώτον, νομίζω είναι αυτονόητο ότι τα δημοψηφίσματα που προβλέπει το καταστατικό του σύριζα τα αιτούνται τα όργανα του σύριζα (ΕΓ, ΠΓ, Συνέδριο), με ή χωρίς εισήγηση του προέδρου, και όχι ο πρόεδρος όταν δεν του αρέσουν οι αποφάσεις των οργάνων.
Δεύτερον, έχω την εντύπωση ότι οι ομάδες Αχτσιόγλου και Τεμπονέρα είναι καράβι που έχει ήδη λύσει κάβους. Διάβασα, μάλιστα, ότι χθες συνεδρίασε η ομάδα Αχτσιόγλου με τη συμμετοχή του Δραγασάκη, ο οποίος ως γνωστόν έστειλε την τελευταία πανταχούσα στον Κασσελάκη με αφορμή τις μαλακίες που (ξανα)είπε για το "μαξιλάρι".
Τρίτον, σού έχω γράψει πολλές φορές ότι συμφωνώ στο θέμα της αχαρακτήριστης συμπεριφοράς και της δόλιας μεθόδευσης των ομπρελίστας απέναντι στον Κασσελάκη. Ωστόσο, αυτά τα "βαρίδια" που γράφεις (και για πολλούς εξ' αυτών συμφωνώ μαζί σου) συγκροτούσαν τον μέχρι προχθές βασικό κορμό του σύριζα και της κυβέρνησης '15-'19, και τραβούσαν το κάρο σε εποχές που ο Κασσελάκης έγραφε στις ΗΠΑ ύμνους για την τότε συγκυβέρνηση νουδου-πασοκ. "Πείτε ότι τότε είχα ας το πούμε ιδέες χωρίς επαρκή πληροφόρηση", δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του για την τότε στάση του, μόνο που πολύ φοβάμαι ότι αυτή η ανωριμότητα είναι κάτι που εξακολουθεί να ισχύει (δες ας πούμε τις παλινωδίες ανάμεσα στις δηλώσεις στον ΣΕΒ και τον εκόνομιστ, την μεγαλειώδη πίπα περί δημοψηφίσματος, τις μαλακίες για το "μαξιλάρι" κλπ).
Τέλος, δεν νομίζω ότι υπάρχει στέλεχος του σύριζα που να μην υποστηρίζει την συμφωνία των Πρεσπών.
Τέσπα, τα βαρίδια καθώς λες έφυγαν (εγώ πιστεύω ότι θα φύγει και η ομάδα Αχτσιόγλου μαζί με άλλα στελέχη), οπότε ο πρόεδρος και η ομάδα του μπορούν πλέον να λειτουργήσουν απερίσπαστοι. Οι ευρωεκλογές είναι κοντά και θα μετρηθούν/κριθούν άπαντες.

πατησιωτης
Δημοσιεύσεις: 35279
Εγγραφή: 06 Ιαν 2019, 06:41
Phorum.gr user: πατησιωτης
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ

Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 15 Νοέμ 2023, 11:33

Ε,ρε μαξιλαροπόλεμος. :D

https://www.huffingtonpost.gr/entry/sta ... 7670121117

Αφού επί χρόνια επαίρονταν για το μαξιλάρι προσπαθώντας να περάσουν το "αφήγημα" ότι αυτά που δίνει ο Μητσοτάκης προέρχονται από αυτό τώρα που τσακώνονται το μάδησαν το μαξιλάρι. :D

Zelda
Δημοσιεύσεις: 5925
Εγγραφή: 08 Ιούλ 2019, 03:13

Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda » 15 Νοέμ 2023, 11:50

Ελα Γαβριήλ να σωσεις την κατάσταση, να ηγηθείς της σύχρονης κεντροαριστεράς
Ομαδα μοντέλο την κάνανε μαξιλαράκι για γατάκια

Άβαταρ μέλους
nrg
Δημοσιεύσεις: 4070
Εγγραφή: 31 Ιαν 2019, 20:53

Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nrg » 15 Νοέμ 2023, 13:01

πατησιωτης έγραψε:
15 Νοέμ 2023, 11:33
Ε,ρε μαξιλαροπόλεμος. :D

https://www.huffingtonpost.gr/entry/sta ... 7670121117

Αφού επί χρόνια επαίρονταν για το μαξιλάρι προσπαθώντας να περάσουν το "αφήγημα" ότι αυτά που δίνει ο Μητσοτάκης προέρχονται από αυτό τώρα που τσακώνονται το μάδησαν το μαξιλάρι. :D
Άστα... Αυτά που έλεγα στο Ναύτη.
Βγαίνουν πρωτοκλασάτα στελέχη και κάνουν αντιπολίτευση και μάλιστα σκληρή. Στέφανε πάρε κεφάλια.

Βέβαια ο Σταθάκης παραδέχεται ότι στο μαξιλάρι βρίσκονται 7 δις τα οποία είναι προϊόν φορολογίας... αλλά ναι... ο Κασσελάκης λέει ανοησίες.
7 δις είναι περίπου 3 χαράτσια, έτσι για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης. Καθόλου αμελητέα ποσότητα φόρων και σε αυτά αναφέρονταν ο Πολάκης.

Τέλος χρήματα έδωσαν ΕΚΤ και ΕΕ, αλλά γνωρίζουμε πολύ καλά ότι δεν τα δίνουν από την καλή τους την καρδιά αλλά ζητούν αντίστοιχα μέτρα για αυτά.
Δηλαδή ο Σταθάκης τι μας είπε ακριβώς;
Ότι το μαξιλάρι έγινε με τσάμπα λεφτά;

Στέφανε πάρε κεφάλια!

πατησιωτης
Δημοσιεύσεις: 35279
Εγγραφή: 06 Ιαν 2019, 06:41
Phorum.gr user: πατησιωτης
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ

Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 15 Νοέμ 2023, 13:09

Όλα τα μωρά στην πίστα.



πατησιωτης
Δημοσιεύσεις: 35279
Εγγραφή: 06 Ιαν 2019, 06:41
Phorum.gr user: πατησιωτης
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ

Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 15 Νοέμ 2023, 13:11

nrg έγραψε:
15 Νοέμ 2023, 13:01
Στέφανε πάρε κεφάλια!
Μα τους τα έχει πάρει τα κεφάλια.Αυτοί όμως έχουν κατακλύσει τα κανάλια και λένε,λένε,λένε. :D

talaipwros
Δημοσιεύσεις: 25667
Εγγραφή: 30 Μαρ 2018, 18:54

Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 15 Νοέμ 2023, 13:58

nrg έγραψε:
14 Νοέμ 2023, 22:47
talaipwros έγραψε:
14 Νοέμ 2023, 20:58
nrg έγραψε:
14 Νοέμ 2023, 20:35


Είπαμε οι ζαίοι είναι ζαίοι. Ψηφίσαμε ΝΔ και έφυγαν.

Θα μας πει κάποιος τι έκανε η ΝΔ εδώ και 3 χρόνια;
Έπιασε κανέναν γιατρό να τα παίρνει, έστω και ζαίο;
Τι; Όχι;
παραγραφηκαν
Τι να κάνουμε έτσι είναι αυτά...
Στο εξωτερικό πληρώνουν πρόστιμα για την δράση στην Ελλάδα, αλλά στην ίδια την Ελλάδα... παραγράφονται...
Δεν πειράζει όμως, όταν κυβερνήσει αυτοδύναμη η ΝΔ, αυτά ξεχάστε τα.
Πράγματι, τα ξεχνάμε
Η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας εξιχνίασε υπόθεση κακουργηματικής απάτης εις βάρος του ΕΟΠΥΥ, από εταιρείες εισαγωγής και εμπορίας ιατροτεχνολογικών υλικών, και συγκεκριμένα επιθεμάτων.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος των νόμιμων εκπροσώπων 227 εταιρειών, ενώ εξιχνιάστηκαν περισσότερες από 71.000 περιπτώσεις παράνομων εκτελέσεων συνταγογραφήσεων, από τις οποίες επήλθε ζημία στον Οργανισμό ύψους 8.237.193,71 ευρώ.<p>Πηγή: <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr">iefimerida.gr</a> - <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr/ellada/exihni ... ιχνιάστηκε μεγάλη απάτη εις βάρος του ΕΟΠΥΥ με παράνομες συνταγογραφήσεις -Πάνω από 8 εκατ. ευρώ η ζημιά - iefimerida.gr</a></p>

Άβαταρ μέλους
Ναύτης
Δημοσιεύσεις: 13759
Εγγραφή: 12 Φεβ 2021, 10:50

Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 15 Νοέμ 2023, 14:10

nrg έγραψε:
15 Νοέμ 2023, 13:01
(...) Βέβαια ο Σταθάκης παραδέχεται ότι στο μαξιλάρι βρίσκονται 7 δις τα οποία είναι προϊόν φορολογίας (...)
Ε, αυτή η εσωκομματική κόντρα, που αφορά στα 7 από τα 37 δισ. του "μαξιλαριού", κρατάει από το '19. Με τη διαφορά πως είναι αφελές να πιστεύει κάποιος ότι την απόφαση να μην αναδιανεμηθούν (προεκλογικά) τα 7 δισ. την πήραν αποκλειστικά ο Δραγασάκης κι ο Τσακαλώτος. Όπως φώναζε κάποτε κι ο καψερός ο Αθανασόπουλος, όταν του φόρτωσαν όλη την ευθύνη για το σκάνδαλο του γιουγκοσλαβικού καλαμποκιού, "υπήρχε και πρωθυπουργός!".

Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Δημοσιεύσεις: 7522
Εγγραφή: 23 Ιουν 2021, 15:43
Phorum.gr user: Αλιόσα
Τοποθεσία: Βλαδιβοστόκ

Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα » 15 Νοέμ 2023, 14:12

Στο τέλος θα μείνει μόνο ο Κασσελάκης στον Συριζα :smt005:

Άβαταρ μέλους
Isildur
Δημοσιεύσεις: 9478
Εγγραφή: 31 Ιαν 2023, 14:41
Phorum.gr user: Isildur

Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 15 Νοέμ 2023, 14:14

Αλιόσα έγραψε:
15 Νοέμ 2023, 14:12
Στο τέλος θα μείνει μόνο ο Κασσελάκης στον Συριζα :smt005:
Στον ποιον;
... αγαθοί μβουκμέηκερς...

Άβαταρ μέλους
Nandros
Δημοσιεύσεις: 27264
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:41
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 15 Νοέμ 2023, 14:18

Dr Socrates έγραψε:
14 Νοέμ 2023, 23:38
Mηπως ψαχνει για αλλο αρχηγο ο Τσιπρας, μετα τις Ευρωεκλογες;
Τετ α τετ Τσίπρα - Σακελλαρίδη σε ταβέρνα στη Νέα Σμύρνη
https://www.protothema.gr/politics/arti ... ea-smurni/
Ο επόμενος αρχηγός της ληστοσυμμορίας;

Αυτός δεν είχε γίνει "διάσημος" με πάρε-δώσε σε ιστοσελίδα γνωριμιών και κάτι καρότα;
Τους καλύτερους διαλέγει ο Αλ6ς! :smt077:
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Isildur
Δημοσιεύσεις: 9478
Εγγραφή: 31 Ιαν 2023, 14:41
Phorum.gr user: Isildur

Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 15 Νοέμ 2023, 14:36

Nandros έγραψε:
15 Νοέμ 2023, 14:18
Dr Socrates έγραψε:
14 Νοέμ 2023, 23:38
Mηπως ψαχνει για αλλο αρχηγο ο Τσιπρας, μετα τις Ευρωεκλογες;
Τετ α τετ Τσίπρα - Σακελλαρίδη σε ταβέρνα στη Νέα Σμύρνη
https://www.protothema.gr/politics/arti ... ea-smurni/
Ο επόμενος αρχηγός της ληστοσυμμορίας;

Αυτός δεν είχε γίνει "διάσημος" με πάρε-δώσε σε ιστοσελίδα γνωριμιών και κάτι καρότα;
Τους καλύτερους διαλέγει ο Αλ6ς! :smt077:
Ο Αλέξης γενικά τι κάνει αυτό το διάστημα που όλα καταρρέουν εκεί στην Κουμουνδούρου; Το παίζει Κωστάκης Καραμανλής, aka Βούδας;
... αγαθοί μβουκμέηκερς...

Zelda
Δημοσιεύσεις: 5925
Εγγραφή: 08 Ιούλ 2019, 03:13

Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda » 15 Νοέμ 2023, 14:40

Σε ταβέρνες παει
Μεσω κυκλων εκφραζεται
Στα παραλια στην εξοχή της Αττικης μένει
Προγούλι έκανε
Οι πρωην δικοι του τον βριζουν

Βουδας ν.2

Άβαταρ μέλους
break
Δημοσιεύσεις: 1252
Εγγραφή: 04 Οκτ 2018, 22:49
Phorum.gr user: break

Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από break » 15 Νοέμ 2023, 14:41

πατησιωτης έγραψε:
15 Νοέμ 2023, 11:33
Αφού επί χρόνια επαίρονταν για το μαξιλάρι προσπαθώντας να περάσουν το "αφήγημα" ότι αυτά που δίνει ο Μητσοτάκης προέρχονται από αυτό τώρα που τσακώνονται το μάδησαν το μαξιλάρι. :D
Εγώ πάντα έλεγα ότι η αφήγηση πως το "μαξιλάρι" είναι ρευστό στα ταμία ήταν απλώς αδιανόητη. Πως γίνεται μία χώρα με 40-κάτι δις έσοδα και 300-κάτι δις χρέος να βάλει ξαφνικά 37 δις στην άκρη σε τρία χρόνια ! Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα ! Ήταν προφανές ότι το μαξιλάρι ήταν κάποιας μορφή οικονομικό βοήθημα από ΕΕ με προϋποθέσεις.

Αυτό που ποτέ μου δεν μπόρεσα να καταλάβω ήταν πως ήταν δυνατό να αναπαράγουν τον μύθο και οι δύο πλευρές. Δηλαδή η μία να καμαρώνει για το ρευστό που μάζεψε και η άλλη αντί να λέει τι ρευστό και μαλακίες είναι αυτά μου μας λέτε να αντιπαραθέτει ότι έγδαραν τον κοσμάκη για να το μαζέψουν.

Το κερασάκι στην τούρτα ο δημοσιογράφος συντονιστής που επίσης να μην χαμπαριάζει τίποτα και να ακολουθεί την μία ή την άλλη πλευρά της ίδιας αφήγησης !

Ώρες ώρες πιστεύω ότι τα οικονομικά τα καταλαβαίνω δύο τρεις τεχνοκράτες κάπου χωμένοι στην τράπεζα της Ελλάδας, άντε, βάλε και τον υπουργό οικονομικών και αυτόν με ερωτηματικό, και όλοι υπόλοιποι λένε ότι τους κατέβει.

Άβαταρ μέλους
nrg
Δημοσιεύσεις: 4070
Εγγραφή: 31 Ιαν 2019, 20:53

Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nrg » 15 Νοέμ 2023, 14:57

talaipwros έγραψε:
15 Νοέμ 2023, 13:58
nrg έγραψε:
14 Νοέμ 2023, 22:47
talaipwros έγραψε:
14 Νοέμ 2023, 20:58


παραγραφηκαν
Τι να κάνουμε έτσι είναι αυτά...
Στο εξωτερικό πληρώνουν πρόστιμα για την δράση στην Ελλάδα, αλλά στην ίδια την Ελλάδα... παραγράφονται...
Δεν πειράζει όμως, όταν κυβερνήσει αυτοδύναμη η ΝΔ, αυτά ξεχάστε τα.
Πράγματι, τα ξεχνάμε
Η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας εξιχνίασε υπόθεση κακουργηματικής απάτης εις βάρος του ΕΟΠΥΥ, από εταιρείες εισαγωγής και εμπορίας ιατροτεχνολογικών υλικών, και συγκεκριμένα επιθεμάτων.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος των νόμιμων εκπροσώπων 227 εταιρειών, ενώ εξιχνιάστηκαν περισσότερες από 71.000 περιπτώσεις παράνομων εκτελέσεων συνταγογραφήσεων, από τις οποίες επήλθε ζημία στον Οργανισμό ύψους 8.237.193,71 ευρώ.<p>Πηγή: <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr">iefimerida.gr</a> - <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr/ellada/exihni ... ιχνιάστηκε μεγάλη απάτη εις βάρος του ΕΟΠΥΥ με παράνομες συνταγογραφήσεις -Πάνω από 8 εκατ. ευρώ η ζημιά - iefimerida.gr</a></p>
Μια χαρά θα παραγραφούν και αυτά... :102:

Απάντηση


  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών