Τα τελευταια χρονια δεν ξεκολλαω απο τη θαλασσα, παλια κι εγω μονο με πολυ ζεστη.
.
Αρα σε μεγάλα υψόμετρα, πάνω στα βουνά, παιζει και να χιονισει αν βρέξει. Παρασκευή και ειδικά Σάββατο προβλέπονται βροχές.Libre arbitre έγραψε: ↑15 Νοέμ 2023, 15:17Ευτυχώς. Έχω βαρεθεί να αλλάξω ρούχα και να κάνω ντουζ σχεδόν κάθε μέρα.
Δυστυχώς δε θα κρατήσει παρά δύο μόνο μέρες από ο,τι διάβασα. Κυριακή και Δευτέρα.Αλιόσα έγραψε: ↑15 Νοέμ 2023, 15:22Αρα σε μεγάλα υψόμετρα, πάνω στα βουνά, παιζει και να χιονισει αν βρέξει.Libre arbitre έγραψε: ↑15 Νοέμ 2023, 15:17Ευτυχώς. Έχω βαρεθεί να αλλάξω ρούχα και να κάνω ντουζ σχεδόν κάθε μέρα.
έχεις και συ μετοχές απο εταιρείες ενέργειας?Libre arbitre έγραψε: ↑15 Νοέμ 2023, 15:23Δυστυχώς δε θα κρατήσει παρά δύο μόνο μέρες από ο,τι διάβασα. Κυριακή και Δευτέρα.Αλιόσα έγραψε: ↑15 Νοέμ 2023, 15:22Αρα σε μεγάλα υψόμετρα, πάνω στα βουνά, παιζει και να χιονισει αν βρέξει.Libre arbitre έγραψε: ↑15 Νοέμ 2023, 15:17
Ευτυχώς. Έχω βαρεθεί να αλλάξω ρούχα και να κάνω ντουζ σχεδόν κάθε μέρα.
Κάτι πολύ άσχημο συμβαίνει και δεν το λένε.Libre arbitre έγραψε: ↑15 Νοέμ 2023, 15:23Δυστυχώς δε θα κρατήσει παρά δύο μόνο μέρες από ο,τι διάβασα. Κυριακή και Δευτέρα.Αλιόσα έγραψε: ↑15 Νοέμ 2023, 15:22Αρα σε μεγάλα υψόμετρα, πάνω στα βουνά, παιζει και να χιονισει αν βρέξει.Libre arbitre έγραψε: ↑15 Νοέμ 2023, 15:17
Ευτυχώς. Έχω βαρεθεί να αλλάξω ρούχα και να κάνω ντουζ σχεδόν κάθε μέρα.
Ποιό φθινόπωρο;runner έγραψε: ↑15 Νοέμ 2023, 15:40Πότε δεν μπόρεσα να καταλάβω αυτήν την εμμονή ορισμένων με τα μπάνια και τη θάλασσα επειδή απλά έκανε ένα 23αρι τον Οκτώβριο ή όπως τώρα το Νοέμβριο.
Δεν μιλάω για τους χειμερινούς κολυμβητές που κολυμπούν ανεξαρτήτως θερμοκρασίας και εποχής αλλά για τους υπόλοιπους που απλά πάνε μέσα στο φθινόπωρο για μπάνιο.
Και πάλι, παρ'όλο το σχεδόν ανύπαρκτο φθινόπωρο, οι θερμοκρασίες και γενικά οι συνθήκες δεν είναι καλοκαιρινές ούτε έχει καλοκαιρινού τύπου ζέστη για να πας να δροσιστείς πχ.
Μακάρι να είχαμε φθινόπωρο. Έχουν σχεδόν τελειώσει αυτά. Μόνο χειμώνας και καλοκαίρι.Green Dragon έγραψε: ↑15 Νοέμ 2023, 15:43Ποιό φθινόπωρο;runner έγραψε: ↑15 Νοέμ 2023, 15:40Πότε δεν μπόρεσα να καταλάβω αυτήν την εμμονή ορισμένων με τα μπάνια και τη θάλασσα επειδή απλά έκανε ένα 23αρι τον Οκτώβριο ή όπως τώρα το Νοέμβριο.
Δεν μιλάω για τους χειμερινούς κολυμβητές που κολυμπούν ανεξαρτήτως θερμοκρασίας και εποχής αλλά για τους υπόλοιπους που απλά πάνε μέσα στο φθινόπωρο για μπάνιο.
Green Dragon έγραψε: ↑15 Νοέμ 2023, 15:38Κάτι πολύ άσχημο συμβαίνει και δεν το λένε.Libre arbitre έγραψε: ↑15 Νοέμ 2023, 15:23Δυστυχώς δε θα κρατήσει παρά δύο μόνο μέρες από ο,τι διάβασα. Κυριακή και Δευτέρα.
Ουσιαστικα σε αυτο αναφερομουνα παραπανω. Προσωπικα μιλωντας αν δε κανει πολυ ζεστη δηλαδη κανα 35αρι και ανω ωστε να ιδρωνω ολη μερα και να βραζει ο τοπος δεν αισθανομαι καμια αναγκη ή επιθυμία να παω να πεσω στη θαλασσα για να κανω μπανιο. Αρχες Νοεμβρη με 18 20 βαθμους ειδα τρια τεσσερα ατομα στη παραλια με μαγιο και λεω μεσα μου what the fuckrunner έγραψε: ↑15 Νοέμ 2023, 15:40Πότε δεν μπόρεσα να καταλάβω αυτήν την εμμονή ορισμένων με τα μπάνια και τη θάλασσα επειδή απλά έκανε ένα 23αρι τον Οκτώβριο ή όπως τώρα το Νοέμβριο.
Από Παρασκευή η θερμοκρασία θα αρχίσει να εναρμονίζεται με την εποχή και ειδικά την Κυριακή θα βρίσκεται σε ήπια χειμερινά επίπεδα.Libre arbitre έγραψε: ↑15 Νοέμ 2023, 15:23Δυστυχώς δε θα κρατήσει παρά δύο μόνο μέρες από ο,τι διάβασα. Κυριακή και Δευτέρα.
runner έγραψε: ↑15 Νοέμ 2023, 15:40Πότε δεν μπόρεσα να καταλάβω αυτήν την εμμονή ορισμένων με τα μπάνια και τη θάλασσα επειδή απλά έκανε ένα 23αρι τον Οκτώβριο ή όπως τώρα το Νοέμβριο.
fixedLibre arbitre έγραψε: ↑15 Νοέμ 2023, 15:56Μακάρι να είχαμε φθινόπωρο. Έχουν σχεδόν τελειώσει αυτά. Μόνο χειμώνας και καλοκαίρι.Green Dragon έγραψε: ↑15 Νοέμ 2023, 15:43Ποιό φθινόπωρο;runner έγραψε: ↑15 Νοέμ 2023, 15:40Πότε δεν μπόρεσα να καταλάβω αυτήν την εμμονή ορισμένων με τα μπάνια και τη θάλασσα επειδή απλά έκανε ένα 23αρι τον Οκτώβριο ή όπως τώρα το Νοέμβριο.