Κατάθλιψη στην Ελλάδα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Κατάθλιψη στην Ελλάδα
ευλογημενε καπιταλισμε
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Δεν μας είχαν ζαλίσει για το ποσό κατάθλιψη παίρνουν οι Ιάπονες;
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Και να σκεφτείς ότι είμαστε χωρες με φουλ ηλιοφάνεια (και για ψυχολογικούς λόγους και για πρακτικούς, έχοντας το πλεονέκτημα της βιταμίνης D που έχει αντικαταθλιπτική δράση), και εμείς και η Ισπανία.
Χώρες μεσογειακές, με καλό καιρο και χωρίς πόλεμο, και με σχετικά κομπλέ οικονομική κατάσταση πλέον.
Δεν είναι στραβος ο γιαλός, μάλλον.
Δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση, αν κατά την περίοδο του λοκνταουν, το ποσοστό ήταν πολύ λιγότερο, όσο παράδοξο κι αν σας ακουγεται. Διότι η κατάθλιψη έχει ένα κοντινό ξαδερφάκι, το οποίο ονομάζεται ρουτίνα.
Και επί λοκνταουν, μπορεί να ήταν όπως ήταν η φάση, αλλά η ρουτίνα έσπασε.
Χώρες μεσογειακές, με καλό καιρο και χωρίς πόλεμο, και με σχετικά κομπλέ οικονομική κατάσταση πλέον.
Δεν είναι στραβος ο γιαλός, μάλλον.
Δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση, αν κατά την περίοδο του λοκνταουν, το ποσοστό ήταν πολύ λιγότερο, όσο παράδοξο κι αν σας ακουγεται. Διότι η κατάθλιψη έχει ένα κοντινό ξαδερφάκι, το οποίο ονομάζεται ρουτίνα.
Και επί λοκνταουν, μπορεί να ήταν όπως ήταν η φάση, αλλά η ρουτίνα έσπασε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 16 Νοέμ 2023, 01:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τεχνητη αυξηση για να ξεκινησουμε εξαγωγες πανακριβων σπαγκετι.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
στο φιλικο μου περιβαλλον τουλαχιστων 5-6 ατομα ... ειδικα παιδια σε μετεφηβικη ηλικια ... οι ψυχολογοι δεν βρισκουν χρονο για ραντεβου
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
το σχετικά κομπλέ μπορεί να ισχύει για αρκετούς όμως υπάρχουν εξίσου πολλοί άνθρωποι που δυσκολεύονται να τα φέρουν βόλτα. Πολλοί επίσης καταστράφηκαν στα χρόνια της κρίσης και δεν έχουν επανακάμψει, ούτε πρόκειται στο άμεσο μέλλον. Αν βάλεις και αυτούς που έχουν πληγεί από τις εκτεταμένες φυσικές καταστροφές των τελευταίων ετών, δε μου κάνει εντύπωση το νούμερο.
Τι να περιμένει κάποιος σε μια χώρα χρεοκοπημένη εδώ και μια ντουζίνα χρόνια; Να είναι όλοι μέσα στη χαρά; Το ποσοστό δεν κάνει εντύπωση. Η κατάταξη ίσως.
- vantono
Στους ψυχολόγους έχετε μείνει ακόμα? Τυχεροί είστε. Στο δικό μου περιβάλλον γνωστών και κυρίως συναδέλφων, η φάση έχει προχώρησει σε ψυχιάτρους. Και φαρμακευτικές αγωγές. Οι οποίοι ψυχίατροι είναι σαν τους ψυκτικούς το καλοκαίρι μιλάμε, τίγκα στα ραντεβού, κανένα κενό και πρέπει να κλείσεις ίσα με 2 μήνες πριν ραντεβού.
Και για τα άτομα που ξέρω που έχουν κατάθλιψη και άλλου τύπου ψυχολογικά γενικώς, τι να πρωτοσχολιασω. Όλοι πανέξυπνοι και με θέσεις ευθύνης στην εργασία τους, με καλές δουλειές και οι περισσότεροι με πολλά λεφτά.
Είναι απορίας άξια κάποια πράγματα.
- vantono
Ναι οκ, σχετικά κομπλέ οικονομικά πλέον, το εννοώ σαν γενική εικόνα. Δεν είμαστε όπως ήμασταν πριν δεκαετία πχ, επί μνημονίων ήθελα να πω. Είμαστε γενικώς αρκετά βελτιωμένοι στα οικονομικά σε σύγκριση με τότε.ST48410 έγραψε: ↑16 Νοέμ 2023, 01:35το σχετικά κομπλέ μπορεί να ισχύει για αρκετούς όμως υπάρχουν εξίσου πολλοί άνθρωποι που δυσκολεύονται να τα φέρουν βόλτα. Πολλοί επίσης καταστράφηκαν στα χρόνια της κρίσης και δεν έχουν επανακάμψει, ούτε πρόκειται στο άμεσο μέλλον. Αν βάλεις και αυτούς που έχουν πληγεί από τις εκτεταμένες φυσικές καταστροφές των τελευταίων ετών, δε μου κάνει εντύπωση το νούμερο.
Τι να περιμένει κάποιος σε μια χώρα χρεοκοπημένη εδώ και μια ντουζίνα χρόνια; Να είναι όλοι μέσα στη χαρά; Το ποσοστό δεν κάνει εντύπωση. Η κατάταξη ίσως.
Αλλά όπως έγραψα και σε προηγούμενο ποστ, για τους περισσότερους με θέμα.καταθλιψης που ξέρω εγώ, το θέμα δεν είναι οικονομικό.
Η κατάθλιψη είναι ένα συναίσθημα πόνου ψυχής. Με την εναλλαγή εικόνων και τις δραστηριότητες δεν καταλαγιάζει, αλλά της πας επί της ουσίας κόντρα ώστε να μη κακοφορμισεις
Ζούμε σε μία οικονομία.
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Εχουμε το κομμα που χρεωκοπησε την Ελλαδα να μας το παιζει σωτηρας. Λογικο ειναι
Ζητω η ΝΔ, το κομμα που χρεωκοπησε την χωρα
- hellegennes
Αν εξαιρέσεις 2011-2013 που ήταν η φουλ μνημονιακή περίοδος και αυξήθηκε απότομα η ανεργία, θεωρώ ότι οικονομικά είμαστε στο χειρότερο σημείο του 21ου αιώνα μέχρι στιγμής.vantono έγραψε: ↑16 Νοέμ 2023, 01:40Ναι οκ, σχετικά κομπλέ οικονομικά πλέον, το εννοώ σαν γενική εικόνα. Δεν είμαστε όπως ήμασταν πριν δεκαετία πχ, επί μνημονίων ήθελα να πω. Είμαστε γενικώς αρκετά βελτιωμένοι στα οικονομικά σε σύγκριση με τότε.
Αλλά όπως έγραψα και σε προηγούμενο ποστ, για τους περισσότερους με θέμα.καταθλιψης που ξέρω εγώ, το θέμα δεν είναι οικονομικό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Τι είναι απορίας άξιο; Υπάρχει κάποιος λόγος που τα υψηλόβαθμα στελέχη έχουν στατιστικά 500% υψηλότερη πιθανότητα να είναι ψυχοπαθείς, μπορεί και παραπάνω ανάλογα ποιά έρευνα διαβάσεις. Όταν λέμε ψυχοπαθείς εννοούμε κανονικοί ψυχοπαθείς, με σφραγίδα. Το περιβάλλον εργασίας σε μεγάλες εταιρίες είναι συχνότατα τοξικό, η καθημερινότητα ένας μοναδικός συνδιασμός βαρεμάρας και πίεσης ταυτόχρονα, και όταν σταματάς και σκεφτείς τι ακριβώς προσφέρω στην κοινωνία εκτός απ'το να κάνω τον ήδη πλούσιο μέτοχο της εταιρίας μου ακόμα πιό πλούσιο, αν το καλοσκεφτείς, πολύ συχνά καταλήγεις σε ένα τίποτα. Κάποιοι άνθρωποι το ξεπερνάνε όταν σκέφτονται ότι "πάλι καλά να λες, τουλάχιστον φροντίζω την οικογένειά μου, άλλοι είναι πολύ χειρότερα" και κάποιοι όχι. Και δεν το ξεπερνάνε γιατί από τη φύση της τέτοιου είδους δουλειά "ευθύνης" είναι συχνά καταθλιπτική. Συχνότατα.
Αυτό δεν είναι ελληνικό φαινόμενο, είναι παγκόσμιο. Απλά στην Ελλάδα έχεις κι από πάνω και την οικονομική στενότητα και τη ματαιότητα ότι γαμιέσαι για φραγκοδίφραγκα, αλλά σε σώζει λίγο το γεγονός ότι στην Ελλάδα ο κόσμος μιλάει και μοιράζεται πολύ πιό εύκολα, και έχει σημασία αυτό. Οι δυτικοί τα κρατάνε πιό πολύ μέσα τους.
Gamiosante sto vosporo gia mia xoufta iliosporo
Αρχίδια. Ποιός τα πιστεύει άραγε αυτά τα στατιστικά για τους Έλληνες?
Είμαστε λαός της της μουρμούρας, της ζητιανιάς, της κακομοιριάς. Και όλα αυτά για να μη γίνουμε ρεζίλι και μας "βρεί το κακό το μάτι". Κλαιγόμαστε γιατί το κρασί είναι παλιό, το χαβιάρι μαύρο και το τυρί μουχλιασμένο.
Απλά τα τελευταία 5 χρόνια ξεμάθαμε απο τη πασοκική ρέμουλα και είπαμε να βάλουμε ένα μέτρο στα πάντα.
Είμαστε λαός της της μουρμούρας, της ζητιανιάς, της κακομοιριάς. Και όλα αυτά για να μη γίνουμε ρεζίλι και μας "βρεί το κακό το μάτι". Κλαιγόμαστε γιατί το κρασί είναι παλιό, το χαβιάρι μαύρο και το τυρί μουχλιασμένο.
Απλά τα τελευταία 5 χρόνια ξεμάθαμε απο τη πασοκική ρέμουλα και είπαμε να βάλουμε ένα μέτρο στα πάντα.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Μαδουραίος
Λογικά αποτελέσματα με την κυβέρνηση του Κούλη και ζόμπι ψηφοφόρους γίδια ζητιάνους των pass.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 145 Απαντήσεις
- 5890 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
03 Μάιος 2023, 20:14
-
-
Νέα δημοσίευση Η «πανδημία» των εγκεφαλικών στην Ελλάδα Στην επικίνδυνη ζώνη και νεότερες ηλικίες
από Ίακχος » 16 Νοέμ 2023, 08:47 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 2 Απαντήσεις
- 481 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
16 Νοέμ 2023, 09:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πρωην CIA: Πιθανον χειραγωγουμε τις εκλογες στην Ευρωπη π.χ στην Ελλαδα το '47 -'49
από Frappezitis » 30 Ιαν 2023, 15:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 1238 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από alekhine
13 Νοέμ 2023, 11:34
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 385 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
31 Μάιος 2024, 01:53