Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 16 Νοέμ 2023, 07:59

Η μια αναγνωση ειναι οτι η Χαμας εδρασε επειτα απο υποδειξη των ΙρανοΚινεζων για να διακοπει το σχεδιο του Ισραηλ για την δημιουργια ενεργειακου κομβου ανταγωνιστικου στο Ουαν Μπελτ τηε Κινας.

Η αλλη (την οποια υιοθετω μιας και το υποτιθεμενο σχεδιο του Ιραν ηταν εξαρχης ηλιθιο) οτι η ελεγχομενη απο το Ισραηλ Χαμας εδρασε σε συμφωνια με το Ισραηλ για την πραγματοποιηση της τελικης λυσης σε ενα αδιεξοδο προβλημα 100 χρονων, καθ'υποδειξην και σε συμφωνια με τα γεωστρατηγικα συμφεροντα των ΗΠΑ.

Ωστόσο, την ίδια στιγμή, το Ριάντ και το Αμπού Ντάμπι θα επωφεληθούν πάρα πολύ από το όχι και τόσο μυστικό σχέδιο του 1963 για την κατασκευή του καναλιού Μπεν Γκούριον, από τον κόλπο της Άκαμπα έως την Ανατολική Μεσόγειο, φτάνοντας – τι σύμπτωση – πολύ κοντά στην κατεστραμμένη πλέον βόρεια Γάζα.

Η διώρυγα θα επιτρέψει στο Ισραήλ να γίνει βασικός κόμβος διαμετακόμισης ενέργειας, ακριβώς δίπλα στην Διώρυγα του Σουέζ της Αιγύπτου, και αυτό συμβαίνει να ταιριάζει όμορφα με τον ρόλο του Ισραήλ ως ντε φάκτο βασικού κόμβου στο τελευταίο κεφάλαιο του Πολέμου των Οικονομικών Διαδρόμων: τον κατασκευασμένο από τις ΗΠΑ Διάδρομο Ινδίας-Μέσης Ανατολής.

Ο διάδρομος με το αρκετά διεστραμμένο ακρωνύμιο IMEC, όπως και η όλη λογική πίσω από αυτόν, είναι να τοποθετήσει το Ισραήλ ως κρίσιμο εμπορικό κόμβο και ακόμη και πάροχο ενέργειας, μεταξύ της Ευρώπης, μέρος του αραβικού κόσμου και της Ινδίας.

Αυτή ήταν και η λογική πίσω από την παρωδία του Ισραηλινού πρωθυπουργού Νετανιάχου στον ΟΗΕ τον Σεπτέμβριο, όπου παρουσίασε σε ολόκληρη τη «διεθνή κοινότητα» έναν χάρτη της «Νέας Μέσης Ανατολής» στον οποίο η Παλαιστίνη απλά είχε σβηστεί εντελώς.
Απο τουητ του antiwar.
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks » 16 Νοέμ 2023, 09:13

Bazoomba έγραψε:
16 Νοέμ 2023, 07:59
Η μια αναγνωση ειναι οτι η Χαμας εδρασε επειτα απο υποδειξη των ΙρανοΚινεζων για να διακοπει το σχεδιο του Ισραηλ για την δημιουργια ενεργειακου κομβου ανταγωνιστικου στο Ουαν Μπελτ τηε Κινας.

Η αλλη (την οποια υιοθετω μιας και το υποτιθεμενο σχεδιο του Ιραν ηταν εξαρχης ηλιθιο) οτι η ελεγχομενη απο το Ισραηλ Χαμας εδρασε σε συμφωνια με το Ισραηλ για την πραγματοποιηση της τελικης λυσης σε ενα αδιεξοδο προβλημα 100 χρονων, καθ'υποδειξην και σε συμφωνια με τα γεωστρατηγικα συμφεροντα των ΗΠΑ.

Ωστόσο, την ίδια στιγμή, το Ριάντ και το Αμπού Ντάμπι θα επωφεληθούν πάρα πολύ από το όχι και τόσο μυστικό σχέδιο του 1963 για την κατασκευή του καναλιού Μπεν Γκούριον, από τον κόλπο της Άκαμπα έως την Ανατολική Μεσόγειο, φτάνοντας – τι σύμπτωση – πολύ κοντά στην κατεστραμμένη πλέον βόρεια Γάζα.

Η διώρυγα θα επιτρέψει στο Ισραήλ να γίνει βασικός κόμβος διαμετακόμισης ενέργειας, ακριβώς δίπλα στην Διώρυγα του Σουέζ της Αιγύπτου, και αυτό συμβαίνει να ταιριάζει όμορφα με τον ρόλο του Ισραήλ ως ντε φάκτο βασικού κόμβου στο τελευταίο κεφάλαιο του Πολέμου των Οικονομικών Διαδρόμων: τον κατασκευασμένο από τις ΗΠΑ Διάδρομο Ινδίας-Μέσης Ανατολής.

Ο διάδρομος με το αρκετά διεστραμμένο ακρωνύμιο IMEC, όπως και η όλη λογική πίσω από αυτόν, είναι να τοποθετήσει το Ισραήλ ως κρίσιμο εμπορικό κόμβο και ακόμη και πάροχο ενέργειας, μεταξύ της Ευρώπης, μέρος του αραβικού κόσμου και της Ινδίας.

Αυτή ήταν και η λογική πίσω από την παρωδία του Ισραηλινού πρωθυπουργού Νετανιάχου στον ΟΗΕ τον Σεπτέμβριο, όπου παρουσίασε σε ολόκληρη τη «διεθνή κοινότητα» έναν χάρτη της «Νέας Μέσης Ανατολής» στον οποίο η Παλαιστίνη απλά είχε σβηστεί εντελώς.
Απο τουητ του antiwar.
ναι, μόνο που ο IMEC προβλέπει σιδηροδρομική σύνδεση με Χαίφα και από εκεί θαλάσσια με Πειραιά, οπότε εγώ λέω:

Ο διάδρομος με το αρκετά διεστραμμένο ακρωνύμιο IMEC ( :smt005: ), όπως και η όλη λογική πίσω από αυτόν, είναι σατανικό σχέδιο τού Κούλη να τοποθετήσει την Ελλάδα ως κρίσιμο εμπορικό κόμβο και ακόμη και πάροχο ενέργειας, μεταξύ της Ευρώπης, μέρος του αραβικού κόσμου και της Ινδίας.

:smt005::smt005::smt005:

Εικόνα
https://www.whitehouse.gov/wp-content/u ... al-MOU.pdf

Εικόνα
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 16 Νοέμ 2023, 13:28

nick έγραψε:
16 Νοέμ 2023, 00:49
sys3x έγραψε:
16 Νοέμ 2023, 00:45

😎
Τι σουργελα είναι αυτά; Ολοι τους ενας κ ενας.
Μα γιατί νουδουλικό, κι αυτοί παιδάκια σκοτώνανε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf » 16 Νοέμ 2023, 13:40

sys3x έγραψε:

😎
Προφανώς το αμερικάνικο κράτος δεν τους έδωσε
τίποτα ως αντάλλαγμα για τις υπηρεσίες που πρόσφεραν και είναι κοινό μυστικό ότι ουκ ολίγοι
κατέληξαν να ζουν στο δρόμο ως άστεγοι είναι
τόσο απλό κύριε και τύπε μου μυστήριε. :102:

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 16 Νοέμ 2023, 13:45

sys3x έγραψε:

😎
Οι ΗΠΑ πάσχουν απο πρόβλημα αριστερισμού. Ο Μπεσμένοφ προειδοποιούσε δεκαετίες πριν, αλλά κανείς δεν τον άκουγε επειδή κατέρρευσε η ΕΣΣΔ.

Φταίνε βέβαια και ο Μπάιντεν με τους Δημοκρατικούς που τους χάιδευαν τα αυτιά και τους προωθούσαν για να πλήξουν τον Τραμπ. Ο Μπάιντεν είναι ένας "Κερέσνκι". Εαν υπήρχε ικανή κομμουνιστική ηγεσία θα τον είχε πάρει φαλάγγι και θα είχε εγκαθιδρύσει κομμουνιστική δικτατορία στις ΗΠΑ. Η κοινωνία όμως επιρρεάζεται και οι Δημοκρατικοί οδηγούν τις ΗΠΑ στην παρακμή.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 16 Νοέμ 2023, 14:18

SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 16 Νοέμ 2023, 14:20

plouf έγραψε:
16 Νοέμ 2023, 13:40
sys3x έγραψε:

😎
Προφανώς το αμερικάνικο κράτος δεν τους έδωσε
τίποτα ως αντάλλαγμα για τις υπηρεσίες που πρόσφεραν και είναι κοινό μυστικό ότι ουκ ολίγοι
κατέληξαν να ζουν στο δρόμο ως άστεγοι είναι
τόσο απλό κύριε και τύπε μου μυστήριε. :102:
Μα ναι, προφανώς και παίρνουν τα αρχίδια τους οι βετεράνοι από τον θείο σαμ, αυτό δεν σημαίνει ότι μέχρι να φύγουν από αυτόν τον μάταιο κόσμο θα φέρονται σαν ανάρχιδα νουδουλικά ψηλέ μου.

.

Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 16 Νοέμ 2023, 14:24

Πώς πάει ρε παιδιά εδώ; Κερδάμε, κερδάμε;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 16 Νοέμ 2023, 14:26

Isildur έγραψε:
16 Νοέμ 2023, 14:24
Πως ορίζεται η νίκη;

.

Άβαταρ μέλους
Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 16 Νοέμ 2023, 14:33

sys3x έγραψε:
16 Νοέμ 2023, 14:26
Isildur έγραψε:
Πως ορίζεται η νίκη;
Εμένα ρωτάς; Ρώτα όλους αυτούς τους

- σας γαμάμε τα πρέκια με τα κανόνια μας
- οι δικοί μας έχουν καλύτερα μπαζούκας
- θα φέρω τον θείο μου που έχει καραμπίνα
- ο δικός μου είναι εθελοντής δασοπυροσβέστης/αλεξιπτωτιστής

κλπ κλπ...

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 16 Νοέμ 2023, 14:42

Isildur έγραψε:
16 Νοέμ 2023, 14:33
sys3x έγραψε:
Isildur έγραψε:
Πως ορίζεται η νίκη;

κλπ κλπ...
Νομίζω ότι δεν πάει έτσι ακριβώς όμως διότι κάπου στο ενδιάμεσο έχουνε δολοφονηθεί μερικές χιλιάδες αμάχων με καμμία 5000 μικρά παιδάκια ανάμεσά τους and counting.
Για να μην αναφέρω τα υπόλοιπα χοντροειδέστατα εγκλήματα πολέμου, τα ξέρεις νομίζω.
Οπότε για να ρωτάς ποιος κερδάει λογικά θα ξέρεις, πως ορίζεται η νίκη στην προκειμένη λοιπόν;

.

Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 16 Νοέμ 2023, 14:56

η προσοχη μας στο Καστελοριζο

Άβαταρ μέλους
Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 16 Νοέμ 2023, 20:43

sys3x έγραψε:
16 Νοέμ 2023, 14:42
Isildur έγραψε:
sys3x έγραψε:

Πως ορίζεται η νίκη;

κλπ κλπ...
Νομίζω ότι δεν πάει έτσι ακριβώς όμως διότι κάπου στο ενδιάμεσο έχουνε δολοφονηθεί μερικές χιλιάδες αμάχων με καμμία 5000 μικρά παιδάκια ανάμεσά τους and counting.
Για να μην αναφέρω τα υπόλοιπα χοντροειδέστατα εγκλήματα πολέμου, τα ξέρεις νομίζω.
Οπότε για να ρωτάς ποιος κερδάει λογικά θα ξέρεις, πως ορίζεται η νίκη στην προκειμένη λοιπόν;
Εσύ πάλι γιατί απαντάς, αφού δεν ανήκεις στους παραπάνω που είπα;

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 16 Νοέμ 2023, 21:23

Isildur έγραψε:
16 Νοέμ 2023, 20:43
sys3x έγραψε:
16 Νοέμ 2023, 14:42
Isildur έγραψε:

κλπ κλπ...
Εσύ πάλι γιατί απαντάς, αφού δεν ανήκεις στους παραπάνω που είπα;
Δεν απαντώ, ρωτώ, εσένα.

.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών