Υδράργυρος έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 00:17Ολα τα μικρα και μεγαλα εργα ειναι παγωμενα. Που ειναι ο ΒΟΑΚ; το μετρο θεσσαλονικης; ποιο εργο εχει εγκαινιασει ο κουλης;
Παντως για να αποθηκευουν λεφτα κατι ξερουν και δε μας το λενε

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Υδράργυρος έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 00:17Ολα τα μικρα και μεγαλα εργα ειναι παγωμενα. Που ειναι ο ΒΟΑΚ; το μετρο θεσσαλονικης; ποιο εργο εχει εγκαινιασει ο κουλης;
Παντως για να αποθηκευουν λεφτα κατι ξερουν και δε μας το λενε
Είσαι μηχανικός και δεν βγάζεις ούτε το βασικό; με δουλεύεις; και γιατί δεν πας να σε προσλάβουν κάπου άνθρωπε μου ;Ίακχος έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 12:26Είμαι φτωχός ελεύθερος επαγγελματίας από τότε που καταργήθηκαν οι ελάχιστες αμοιβές των μηχανικών με νεοφιλελευθερο μνημονιακο μέτρο. Θα πληρώσω αρκετά παραπάνω από 200 ευρώ επιπλέον και δε μου περισσεύουν καθόλου.Δημοκράτης έγραψε: ↑17 Νοέμ 2023, 23:39Νταξει η γκρίνια με τους εε είναι μαλακιες
Θα πληρώσουν 200ε παραπάνω καιτ τύποι που κάνεις δεν ξέρουν τι βγάζουν και αρχίζει η κλάψα
Δε με παίρνουν. Είμαι πάνω από 50 και είναι δύσκολο να βρω δουλειά ως μισθωτοςΔημοκράτης έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 13:09Είσαι μηχανικός και δεν βγάζεις ούτε το βασικό; με δουλεύεις; και γιατί δεν πας να σε προσλάβουν κάπου άνθρωπε μου ;Ίακχος έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 12:26Είμαι φτωχός ελεύθερος επαγγελματίας από τότε που καταργήθηκαν οι ελάχιστες αμοιβές των μηχανικών με νεοφιλελευθερο μνημονιακο μέτρο. Θα πληρώσω αρκετά παραπάνω από 200 ευρώ επιπλέον και δε μου περισσεύουν καθόλου.Δημοκράτης έγραψε: ↑17 Νοέμ 2023, 23:39
Νταξει η γκρίνια με τους εε είναι μαλακιες
Θα πληρώσουν 200ε παραπάνω καιτ τύποι που κάνεις δεν ξέρουν τι βγάζουν και αρχίζει η κλάψα
@@ μεντολεςΊακχος έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 13:12Δε με παίρνουν. Είμαι πάνω από 50 και είναι δύσκολο να βρω δουλειά ως μισθωτοςΔημοκράτης έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 13:09Είσαι μηχανικός και δεν βγάζεις ούτε το βασικό; με δουλεύεις; και γιατί δεν πας να σε προσλάβουν κάπου άνθρωπε μου ;
Δεν ξέρεις καθόλου την πιάτσα στην ΕλλάδαΔημοκράτης έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 13:14@@ μεντολεςΊακχος έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 13:12Δε με παίρνουν. Είμαι πάνω από 50 και είναι δύσκολο να βρω δουλειά ως μισθωτοςΔημοκράτης έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 13:09
Είσαι μηχανικός και δεν βγάζεις ούτε το βασικό; με δουλεύεις; και γιατί δεν πας να σε προσλάβουν κάπου άνθρωπε μου ;
Αν είσαι μηχανολόγος μηχανικόςλς, ηλεκτρολόγος μηχανικός ή πολιτικός μηχανικός αυτή τη στιγμή και κάθεσαι ως εε να μη βγάζεις ούτε το βασικό είσαι απλά βλακας ή ψεύτης
Γιατί βγάζεις καφριλίκι ρε Δημοκράτη στον άνθρωπο; Ξέρεις πολλούς στην Ελλάδα να προσλαμβάνουν ανθρώπους άνω των 50, σε επιχειρήσεις; Ίσως σε καμιά πολυεθνική και πάλι δύσκολο. Πρέπει να έχεις ''της Παναγιάς τα μάτια'' από βιογραφικό.Δημοκράτης έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 13:14@@ μεντολεςΊακχος έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 13:12Δε με παίρνουν. Είμαι πάνω από 50 και είναι δύσκολο να βρω δουλειά ως μισθωτοςΔημοκράτης έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 13:09
Είσαι μηχανικός και δεν βγάζεις ούτε το βασικό; με δουλεύεις; και γιατί δεν πας να σε προσλάβουν κάπου άνθρωπε μου ;
Αν είσαι μηχανολόγος μηχανικόςλς, ηλεκτρολόγος μηχανικός ή πολιτικός μηχανικός αυτή τη στιγμή και κάθεσαι ως εε να μη βγάζεις ούτε το βασικό είσαι απλά βλακας ή ψεύτης
Δεν βγαζω καφριλικι , απλώς ξέρω πολύ καλά την "πιατσα" των μηχανικώνΠασιφάη έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 13:22Γιατί βγάζεις καφριλίκι ρε Δημοκράτη στον άνθρωπο; Ξέρεις πολλούς στην Ελλάδα να προσλαμβάνουν ανθρώπους άνω των 50, σε επιχειρήσεις; Ίσως σε καμιά πολυεθνική και πάλι δύσκολο. Πρέπει να έχεις ''της Παναγιάς τα μάτια'' από βιογραφικό.Δημοκράτης έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 13:14@@ μεντολες
Δεν κόβω τον Ίακχο, ούτε για βλάκα, ούτε για ψεύτη.
Υ.γ. Εσύ πού μένεις είπαμε;
Γίνεσαι μαλάκας τώρα. Προσβάλλεις έναν άνθρωπο μεγαλύτερό σου, που δεν τον ξέρεις και υποθέτεις παπαριές για να έχεις δίκιο στην συζήτηση. Δεν ξέρεις τα οικονομικά του άλλου, δεν ξέρεις την κατάστασή του, δεν ξέρεις αν μπορεί να προσληφθεί και πολύ περισσότερο δεν έχεις απολύτως κανένα δικαίωμα να μιλάς για το πόσο εύκολα μπορεί να βρει δουλειά στην Ελλάδα, γράφοντάς μας από την Ολλανδία.Δημοκράτης έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 13:14@@ μεντολεςΊακχος έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 13:12Δε με παίρνουν. Είμαι πάνω από 50 και είναι δύσκολο να βρω δουλειά ως μισθωτοςΔημοκράτης έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 13:09
Δημοκράτης έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 13:09Είσαι μηχανικός και δεν βγάζεις ούτε το βασικό; με δουλεύεις; και γιατί δεν πας να σε προσλάβουν κάπου άνθρωπε μου ;Ίακχος έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 12:26Είμαι φτωχός ελεύθερος επαγγελματίας από τότε που καταργήθηκαν οι ελάχιστες αμοιβές των μηχανικών με νεοφιλελευθερο μνημονιακο μέτρο. Θα πληρώσω αρκετά παραπάνω από 200 ευρώ επιπλέον και δε μου περισσεύουν καθόλου.Δημοκράτης έγραψε: ↑17 Νοέμ 2023, 23:39
Νταξει η γκρίνια με τους εε είναι μαλακιες
Σαφώς και βγάζεις καφριλίκι. Αν το λοιπόν γνωρίζεις την πιάτσα των μηχανικών, θα ήταν προτιμότερο να δώσεις στον άνθρωπο τα ''φώτα'' σου, αντί να τον χαρακτηρίζεις . Να βρει μια δουλειά για να μπορέσει να βελτιώσει τη ζωή του.Δημοκράτης έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 13:27Δεν βγαζω καφριλικι , απλώς ξέρω πολύ καλά την "πιατσα" των μηχανικώνΠασιφάη έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 13:22Γιατί βγάζεις καφριλίκι ρε Δημοκράτη στον άνθρωπο; Ξέρεις πολλούς στην Ελλάδα να προσλαμβάνουν ανθρώπους άνω των 50, σε επιχειρήσεις; Ίσως σε καμιά πολυεθνική και πάλι δύσκολο. Πρέπει να έχεις ''της Παναγιάς τα μάτια'' από βιογραφικό.Δημοκράτης έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 13:14
@@ μεντολες
Και όχι δεν ξέρω κανεννα να προσλαμβάνει κάποιον πάνω από τα 50 γιατί δεν ξέρω κανέναν ππυ Ν προσλαμβάνει μηχανικούς και να κοιτάνε το πόσα χρόνων είναι και όχι το τι μπορούν να κάνουν
Παρε το τρενο να πας θεσσαλονικη. Φιλοευρωπαικες δυναμεις δεν εισαι; εχεις ζησει ευρωπη. Για κανε μια συγκριση να δω κατιkameron έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 01:49Πρέπει να δείξεις κατανόηση.Otto Weininger έγραψε: ↑17 Νοέμ 2023, 23:37Τόση συμπυκνωμένη μαλακία σε ένα ποστ είχα καιρό να δω.Υδράργυρος έγραψε: ↑17 Νοέμ 2023, 22:42
Για αυτο δε γινεται πυρασφαλεια στις στρατιωτικες βασεις, για αυτο δεν εχουμε πυροσβεστικη και καιγομαστε, για αυτο ειχαν παρατησει τους σιδηροδρομους και σκοτωθηκαν, για αυτο δε γινονται αντιπλυμμυρικα, για αυτοβειναι υποχρηματοδοτημενα και διαλυμενα τα παντα
Από τη στιγμή που μπήκε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, ο δύστηνος έχει παραφρονήσει.
Από την Ελλάδα γράφω και ξαναλέω ότι ξέρω πολύ καλά την πιάτσα των μηχανικώνhellegennes έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 14:13Γίνεσαι μαλάκας τώρα. Προσβάλλεις έναν άνθρωπο μεγαλύτερό σου, που δεν τον ξέρεις και υποθέτεις παπαριές για να έχεις δίκιο στην συζήτηση. Δεν ξέρεις τα οικονομικά του άλλου, δεν ξέρεις την κατάστασή του, δεν ξέρεις αν μπορεί να προσληφθεί και πολύ περισσότερο δεν έχεις απολύτως κανένα δικαίωμα να μιλάς για το πόσο εύκολα μπορεί να βρει δουλειά στην Ελλάδα, γράφοντάς μας από την Ολλανδία.Δημοκράτης έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 13:14@@ μεντολες
Νταξιε φίλος, δεν ξέρω τι γράφωΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 14:16Δημοκράτης έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 13:09Είσαι μηχανικός και δεν βγάζεις ούτε το βασικό; με δουλεύεις; και γιατί δεν πας να σε προσλάβουν κάπου άνθρωπε μου ;
Φίλε χρήστη ξεχωρίζεις δω μέσα στη μαλακία.
Και σημειωτέον πως στο Ίδρυμα μας ο πήχυς ειναι πολύ ψηλά.
Μένω Ελλάδα και Ολλανδια λ, είμαι στον χώρο των εταιριών σε Ελλάδα και εξωτερικό 18 χρόνιαΠασιφάη έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 14:22Σαφώς και βγάζεις καφριλίκι. Αν το λοιπόν γνωρίζεις την πιάτσα των μηχανικών, θα ήταν προτιμότερο να δώσεις στον άνθρωπο τα ''φώτα'' σου, αντί να τον χαρακτηρίζεις . Να βρει μια δουλειά για να μπορέσει να βελτιώσει τη ζωή του.Δημοκράτης έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 13:27Δεν βγαζω καφριλικι , απλώς ξέρω πολύ καλά την "πιατσα" των μηχανικώνΠασιφάη έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 13:22
Γιατί βγάζεις καφριλίκι ρε Δημοκράτη στον άνθρωπο; Ξέρεις πολλούς στην Ελλάδα να προσλαμβάνουν ανθρώπους άνω των 50, σε επιχειρήσεις; Ίσως σε καμιά πολυεθνική και πάλι δύσκολο. Πρέπει να έχεις ''της Παναγιάς τα μάτια'' από βιογραφικό.
Και όχι δεν ξέρω κανεννα να προσλαμβάνει κάποιον πάνω από τα 50 γιατί δεν ξέρω κανέναν ππυ Ν προσλαμβάνει μηχανικούς και να κοιτάνε το πόσα χρόνων είναι και όχι το τι μπορούν να κάνουν
Σου εξήγησα παραπάνω πως πάει το πράγμα, αρενίσαι δε, να το αντιληφθείς.
Και ξαναρωτώ. Πού μένεις είπαμε;
hellegennes έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 14:13Γίνεσαι μαλάκας τώρα. Προσβάλλεις έναν άνθρωπο μεγαλύτερό σου, που δεν τον ξέρεις και υποθέτεις παπαριές για να έχεις δίκιο στην συζήτηση. Δεν ξέρεις τα οικονομικά του άλλου, δεν ξέρεις την κατάστασή του, δεν ξέρεις αν μπορεί να προσληφθεί και πολύ περισσότερο δεν έχεις απολύτως κανένα δικαίωμα να μιλάς για το πόσο εύκολα μπορεί να βρει δουλειά στην Ελλάδα, γράφοντάς μας από την Ολλανδία.Δημοκράτης έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 13:14@@ μεντολες