Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 18 Νοέμ 2023, 14:08

Hector Buas έγραψε:
18 Νοέμ 2023, 13:08
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
18 Νοέμ 2023, 12:53
Hector Buas έγραψε:
18 Νοέμ 2023, 12:47
...
Είμαστε με το Ισραήλ...

Όχι με τους παρακμιακούς ανατολίτες...
Γίνατε και ιδεαλιστές στις διεθνείς σχέσεις; δε βάζετε πρώτα το εθνικό συμφέρον; δεξιοί διεθνιστές; μωρέ μπράβο.
Παλιά, πολύ παλιά ιστορία αυτή...

Η Ελλάς πολιτικά, αμυντικά, οικονομικά, πολιτιστικά ανήκει εις την Δύση!

Κωνσταντίνος Καραμανλής - 12 Ιουνίου 1977
Η υποστήριξη, χωρίς όρους, του Ισραήλ είναι μονόδρομος...

Δεν έχουμε καμμία σχέση με τους οπισθοδρομικούς, παρακμιακούς ανατολίτες, είτε είναι πετσετοκέφαλοι, έιτε οτιδήποτε άλλο..
Ούτε η ίδια η δύση που λες πως ανήκεις λειτουργεί με τέτοιες γραφικές μανιχαιστικες λογικές. Γλυφτης είσαι της φαπας και της κλωτσιας, και περιμένεις μπας και πέσει κάνα ψωμι από το τραπέζι.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 18 Νοέμ 2023, 14:19

πατησιωτης έγραψε:
18 Νοέμ 2023, 14:07
18 Νοέμ 2023, 12:53
Γίνατε και ιδεαλιστές στις διεθνείς σχέσεις; δε βάζετε πρώτα το εθνικό συμφέρον; δεξιοί διεθνιστές; μωρέ μπράβο.
Δεν υπάρχει ιδεαλισμός αλλά ρεαλισμός καλυμμένος με προσχήματα ιδεαλισμού.Οι Γάλλοι που γράφεις δεν κινδυνεύουν οι ίδιοι από την Τουρκία.Έχουν την πολυτέλεια να το παίζουν ιδεαλιστές.Η Ελλάδα πριν το 2010 ήταν πολύ περισσότερο υπέρ των Αράβων απ΄ότι η Γαλλία σήμερα.Τι να συζητάμε όταν το πυρηνικό οπλοστάσιο του Ισραήλ αναπτύχθηκε μαζί με τη Γαλλία. :D Το 2010 με την υπόθεση "Μαβί Μαρμαρά" η Τουρκία εστράφη καθαρά κατά του Ισραήλ.Δική της επιλογή και δικαίωμά της και τότε η Ελλάδα άρπαξε την ευκαιρία να κάνει τη δική της στροφή.Το Ισραήλ μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο στην Ελλάδα σε περίπτωση ελληνοτουρκικής κρίσης με τις δορυφορικές πληροφορίες που θα δώσει,σε διάφορες στρατιωτικές συνεργασίες και ακόμη μέσω εβραικού λόμπυ στην Αμερική.Αυτό είναι το εθνικό συμφέρον.Ποιό είναι,η Χαμάς; :lol:
Εν τω μεταξύ αυτή η στροφή δεν στοιχίζει και τίποτε στην Ελλάδα στις σχέσεις με τον αραβικό κόσμο.Οι αραβικές κυβερνήσεις δεν θέλουν να ακούν για τη Χαμάς έστω και εάν στα λόγια δεν θα το πουν.
Το Ισραήλ μια χαρά τα βρήκε με την Τουρκία για να πετάξουν έξω 200.000 χριστιανους από τις πατρογονικές τους εστίες. Επίσης έγραψε στα αρχιδια του τους Ουκρανούς. Εμείς υποτίθεται τη μια ηθικολογουμε για να τα σπάσουμε με τη Ρωσία από την οποία δεν απειλούμαστε, και από την άλλη πρέπει να πάμε φουλ με το Ισραήλ , το οποίο έχει πηδήξει ανάποδα το διεθνές δίκαιο, το οποίο εμείς υποτίθεται πρέπει να το υποστηρίζουμε παντού επειδή βόρεια Κύπρος. Έχουμε πάθει εμετό με τα ζιγκ Ζαγκ, λίγο ημαρτον.
Ο μόνος λόγος να στηρίξεις Ισραήλ είναι πως ο Ερντογάν τους πάει φουλ κοντρα επειδή θέλει να πουλήσει εσωτερικά λαϊκισμό. Στα αρχιδια του για τα ανθρώπινα δικαιώματα όπως αποδεικνύει καθημερινώς. Το θέμα είναι πως είμαι όμως πως τώρα έχει δίκιο, κι εσύ πας κόντρα στη γραμμη της "σωστής πλευράς". Επίσης δημιουργείται τεράστιο πρόβλημα στον σισι όσο συνεχίζει το Ισραήλ τις κτηνωδίες. Αν πάρει τώρα φορά η Τουρκία και εμπλακεί σε πόλεμο με το Ισραήλ, ναι ενημερώστε, να συμμετέχουμε στο πλευρό του Ισραήλ, να πάρουμε και πίσω τη βόρειο κύπρο. Μέχρι τότε δεν έχετε κάνα ισχυρό επιχείρημα να υποστηρίξουμε τέτοια κτηνωδία, η οποία συνεχίζεται.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 18 Νοέμ 2023, 14:45

Isildur έγραψε:
17 Νοέμ 2023, 18:44
sys3x έγραψε:
17 Νοέμ 2023, 13:58
Isildur έγραψε:
17 Νοέμ 2023, 06:49

Μπως δεν την καταλαβαίνεις, επειδή απλά δεν αφορούσε εσένα, όπως σου είπα και την πρώτη φορά που σού απάντησα; :lol:
Την αρχική την κατάλαβα μια χαρά και πάνω σε αυτήν την ερώτησή ρώτησα εγώ με την σειρά μου εσένα, αυτό στο τέλος δεν κατάλαβα.
Τέσπα, άμα θέλεις απαντάς, καμμία πίεση.
Η ερώτησή μου ήταν πως ορίζεται η νίκη btw.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς προσπαθείς να μου εκμαιεύσεις εδώ. Είπα κάτι απλό και λιτό, που το έχω ξαναπεί τουλάχιστον άλλες δυο φορές σ' αυτό το νήμα, από πολύ νωρίς μάλιστα και ίσως και σε άλλα παραπλήσια, όπως αυτό για την Ουκρανία. Σαφώς και δεν αφορά εσένα, μ' αυτά που γράφεις, όπως φυσικά ούτε κι εμένα αλλά και πολλούς άλλους που δεν είναι του στυλ "σας γαμήσαμε, χα!".

Οπότε, τι ρωτάς; Γιατί να έχω απάντηση σε κάτι που με ρωτάς ως συνέχεια της φράσης μου, αλλά που στην πραγματικότητα δεν έχει καμμιά σχέση με τη φράση μου; Ντεν καταλαβαίνω, καρντιά μου... :102:
Ρώτησα, πως ορίζεται η νίκη.
Δεν προσπαθώ να κάνω κάτι περισσότερο από αυτό που κάνω, συζήτηση δλδ.
:102:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique » 18 Νοέμ 2023, 14:48

Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 18 Νοέμ 2023, 14:52

Unique έγραψε:
18 Νοέμ 2023, 14:48
:lol:
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 18 Νοέμ 2023, 14:55

sys3x έγραψε:
18 Νοέμ 2023, 14:45
Isildur έγραψε:
sys3x έγραψε:
17 Νοέμ 2023, 13:58

Την αρχική την κατάλαβα μια χαρά και πάνω σε αυτήν την ερώτησή ρώτησα εγώ με την σειρά μου εσένα, αυτό στο τέλος δεν κατάλαβα.
Τέσπα, άμα θέλεις απαντάς, καμμία πίεση.
Η ερώτησή μου ήταν πως ορίζεται η νίκη btw.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς προσπαθείς να μου εκμαιεύσεις εδώ. Είπα κάτι απλό και λιτό, που το έχω ξαναπεί τουλάχιστον άλλες δυο φορές σ' αυτό το νήμα, από πολύ νωρίς μάλιστα και ίσως και σε άλλα παραπλήσια, όπως αυτό για την Ουκρανία. Σαφώς και δεν αφορά εσένα, μ' αυτά που γράφεις, όπως φυσικά ούτε κι εμένα αλλά και πολλούς άλλους που δεν είναι του στυλ "σας γαμήσαμε, χα!".

Οπότε, τι ρωτάς; Γιατί να έχω απάντηση σε κάτι που με ρωτάς ως συνέχεια της φράσης μου, αλλά που στην πραγματικότητα δεν έχει καμμιά σχέση με τη φράση μου; Ντεν καταλαβαίνω, καρντιά μου... :102:
Α, γενικά κι αόριστα λες, όχι πάνω στο δικό μου αρχικό σχόλιο, ΟΚ.

Ε, τι να σου πω; Ανάλογα με την πλευρά πάντα και την χρονική φάση. Για τους Παλαιστίνιους ας πούμε, η ιδανική νίκη θα ήταν να πετάξουν εκτός χώρας όλους τους εποίκους Ισραηλινούς και να επιστρέψουν στις καμήλες και τα σισ-κεμπάπ τους. Η ρεαλιστική βέβαια αυτήν τη στιγμή θα είναι να επιβιώσουν έστω και κάποιοι, για να μπορέσει να υπάρχει συνέχεια και ελπίδα για κάτι καλύτερο μια άλλη μέρα.

Για τους Ισραηλινούς... εξαρτάται για ποιους μιλάμε πάντα. Οι πιο λογικοί θα θέλουν μια καλή συνθηκολόγηση μετά από το σφυροκόπημα που κάνουν, με όρους που να τους συμφέρουν 100% (ίσως είναι και αυτό που τελικά θα γίνει). Οι πολύ ένθερμοι φαντάζομαι πως επιθυμούν πλήρη ισοπέδωση και γενοκτονία, αλλά πιστεύω ότι αυτό δεν θα γίνει ποτέ γιατί μετά θα τους περιμένει χοντρή τσαπού από πολλές μεριές. Νομίζω δηλαδή και έτσι κάπως το σκέφτομαι εγώ προσωπικά, δεν είμαι και Μεσανατολικολόγος...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 18 Νοέμ 2023, 15:06

Isildur έγραψε:
18 Νοέμ 2023, 14:55
sys3x έγραψε:
Isildur έγραψε:

Ε, τι να σου πω; Ανάλογα με την πλευρά πάντα και την χρονική φάση. Για τους Παλαιστίνιους ας πούμε, η ιδανική νίκη θα ήταν να πετάξουν εκτός χώρας όλους τους εποίκους Ισραηλινούς και να επιστρέψουν στις καμήλες και τα σισ-κεμπάπ τους. Η ρεαλιστική βέβαια αυτήν τη στιγμή θα είναι να επιβιώσουν έστω και κάποιοι, για να μπορέσει να υπάρχει συνέχεια και ελπίδα για κάτι καλύτερο μια άλλη μέρα.

Για τους Ισραηλινούς... εξαρτάται για ποιους μιλάμε πάντα. Οι πιο λογικοί θα θέλουν μια καλή συνθηκολόγηση μετά από το σφυροκόπημα που κάνουν, με όρους που να τους συμφέρουν 100% (ίσως είναι και αυτό που τελικά θα γίνει). Οι πολύ ένθερμοι φαντάζομαι πως επιθυμούν πλήρη ισοπέδωση και γενοκτονία, αλλά πιστεύω ότι αυτό δεν θα γίνει ποτέ γιατί μετά θα τους περιμένει χοντρή τσαπού από πολλές μεριές. Νομίζω δηλαδή και έτσι κάπως το σκέφτομαι εγώ προσωπικά, δεν είμαι και Μεσανατολικολόγος...
Ήδη αυτά που έχουν κάνει είναι πάρα πολύ χοντρά και δεν είναι μόνον τα τωρινά, επίσης τα εγκλήματά πολέμου δεν παραγράφονται, δεν είναι η φάση ισοπεδώνω μια πόλη γεμάτη αμάχους=κέρδισα τον πόλεμο.
Θα πληρώνουν για πολλά πολλά χρόνια τα εγκλήματά που διαπράττουν όπως ακριβώς πληρώνουν τα δικά τους οι Γερμανοί σε αυτούς, αρκεί να υπάρχει Ισραήλ μερικές δεκαετίες από τώρα, κάτι που φυσικά όλοι ευχόμαστε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 18 Νοέμ 2023, 15:09

sys3x έγραψε:
18 Νοέμ 2023, 15:06
Isildur έγραψε:
sys3x έγραψε:

Ήδη αυτά που έχουν κάνει είναι πάρα πολύ χοντρά και δεν είναι μόνον τα τωρινά, επίσης τα εγκλήματά πολέμου δεν παραγράφονται, δεν είναι η φάση ισοπεδώνω μια πόλη γεμάτη αμάχους=κέρδισα τον πόλεμο.
Θα πληρώνουν για πολλά πολλά χρόνια τα εγκλήματά που διαπράττουν όπως ακριβώς πληρώνουν τα δικά τους οι Γερμανοί σε αυτούς, αρκεί να υπάρχει Ισραήλ μερικές δεκαετίες από τώρα, κάτι που φυσικά όλοι ευχόμαστε.
Άλλο πράμα όμως αυτό που κάνουν τώρα, ή τέλος πάντων μέχρι το σημείο που έχουν φτάσει ως τώρα, με τα όποια αίσχη και εγκλήματα (που δεν είναι μονόπλευρα, απλά αυτοί ανέλαβαν να τα εκτελέσουν σχεδόν μονόπαντα από κάποια στιγμή και μετά και σίγουρα σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό) και άλλο μια πραγματική γενοκτονία. Εκεί θα βρουν απέναντί τους τους πάντες, ή σχεδόν τους πάντες.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 18 Νοέμ 2023, 15:13

και ενω η κλαψα συνεχιζεται απο τους δυτικους αφελεις ροζ αριστερους το Ισραηλ συνεχιζει την προσφορα του στον ανθρωπινο πολιτισμο ...

η προσοχη μας στο Καστελοριζο

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 18 Νοέμ 2023, 15:13

sys3x έγραψε:
Isildur έγραψε:
sys3x έγραψε:

Ποιός θα τους αναγκάσει να πληρώσουν;
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 18 Νοέμ 2023, 15:27

sys3x έγραψε:
Ε, τι να σου πω;
Γιατί δεν ακούς τι λένε οι ίδιοι οι ενδιαφερόμενοι;το Ισραήλ έχει καθορίσει ως στρατιωτικό σκοπό του την καταστροφή της Χαμάς.Ο στόχος είναι να παύσουν να υπάρχουν ένοπλες ομάδες της Χαμάς στη Γάζα.
Αυτό θα εξαρτηθεί από το ποιές και πόσες πιέσεις θα ασκηθούν στο Ισραήλ απέξω για να σταματήσει πριν τους εξουδετερώσει όλους.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 18 Νοέμ 2023, 15:31

πατησιωτης έγραψε:
18 Νοέμ 2023, 15:27
sys3x έγραψε:
Ε, τι να σου πω;
Γιατί δεν ακούς τι λένε οι ίδιοι οι ενδιαφερόμενοι;το Ισραήλ έχει καθορίσει ως στρατιωτικό σκοπό του την καταστροφή της Χαμάς.Ο στόχος είναι να παύσουν να υπάρχουν ένοπλες ομάδες της Χαμάς στη Γάζα.
Αυτό θα εξαρτηθεί από το ποιές και πόσες πιέσεις θα ασκηθούν στο Ισραήλ απέξω για να σταματήσει πριν τους εξουδετερώσει όλους.
Να ακούσουμε τι λένε οι ίδιοι, όλα όμως, όχι διαλεγμένα.

✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 18 Νοέμ 2023, 15:41

Dwarven Blacksmith έγραψε:
18 Νοέμ 2023, 15:31
πατησιωτης έγραψε:
18 Νοέμ 2023, 15:27
sys3x έγραψε:
Ε, τι να σου πω;
Να ακούσουμε τι λένε οι ίδιοι, όλα όμως, όχι διαλεγμένα.

Eδώ έχει γίνει μεγάλη συζήτηση το πως ορίζεται η νίκη για το Ισραήλ.Έγραψα ότι καλό είναι κατ αρχήν να ακούσουμε τι οι ίδιοι θεωρούν ως στόχο τους για να δούμε αν θα το πετύχουν.Ο στόχος είναι αυτός που έγραψα.Φυσικά αυτό δεν θα λύσει το πρόβλημα αλλά αυτός είναι ο αντικειμενικός σκοπός.

Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας » 18 Νοέμ 2023, 15:48

Το θετικο ειναι οτι εδω και ενα μηνα εχουμε μαζικες διαδηλωσεις υπερ της Παλαιστινης μεσα στις ΗΠΑ
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios » 18 Νοέμ 2023, 16:16

18 Νοέμ 2023, 12:45
nyxtovios έγραψε:
18 Νοέμ 2023, 10:02
18 Νοέμ 2023, 09:58

Η Ούρσουλα είπε την μαλακια της και έγινε ξεφτίλα, λυπηρό γιατί είναι κορυφαίο τζιλφ. Η κάθε χώρα της ΕΕ έχει την δικιά της άποψη για το θέμα. Και η Γαλλία ψήφισε υπέρ της κατάπαυσης πυρός στον ΟΗΕ.με τη τουρκια να τα χαλάσουν όσων αφορά την συμπεριφορά τους σε Ελλάδα και Κύπρο, που είναι εταίροι της Γερμανίας. Και η αλήθεια είναι σε σχέση με την Μέρκελ που γλυφανε οι ξεφτιλες μνημονιολαγνοο, οι προοδευτική συγκυβέρνηση είναι πιο κριτική προς τον Ερντογάν, αλλά θέλει παραπάνω . Το ότι γίνεται στη μέση Ανατολή, είναι δευτερεύον. Το σημαντικό θα έπρεπε να είναι για την ΕΕ ο τραμπουκισμος της ο ίδιος, και για να έχεις την ανάλογη πειστική ρητορική, πρέπει να είσαι με το διεθνές δίκαιο, όπως λέει συνεχώς ο πρωθυπουργός μας.
Η ΕΕ δίνει συχνά πυκνά αρκετά δις στην τουρκία για όχι πολύ ξεκάθαρους λόγους.
Ίσως για να πάρει πιο πολύ εξοπλισμό να σκοτώνει κόσμο ο ερντογάν.
Η κάθε χώρα της ΕΕ που λές ότι είναι ανεξάρτητη, δεν θυμάμαι ποτέ να μπλόκαρε τις χρηματοδοτήσεις.
Το θέμα είναι πως η Ελλάδα καταγγέλει την Τουρκία συνεχώς για επιθετικότητα παραβιάσεις διεθνές δικαίου, γιατί είναι ο αδύναμος της υπόθεσης, όπως και η Τουρκία έχει εδάφη υπό παράνομη κατοχή, όπως και καταπιέζει και βομβαρδίζει μειονότητες, όχι η Ελλάδα. Αυτή είναι η γραμμή μας, και την ακολουθήσαμε με τηνρωσια.Αντίστοιχα το Ισραήλ όμως κάνει πολύ πιο αισχρά από την Τουρκία, άρα να είναι εντελώς αδιάφορη στα διεθνή ζητήματα η γραμμή που ακολουθούμε, μάλλον δεν κάνει καλό. Το αν έχει συλλογική ενοχη η Γερμανία και θα υποστήριζε το Ισραήλ ακόμα και να έριχνε πυρηνικά, αυτό δεν κάνει την Τουρκία να φαίνεται κακή, απεναντίας. Οι Γάλλοι που είναι πιο κοντά μας ως σύμμαχοι κατά της Τουρκίας, ψήφισαν υπέρ της κατάπαυσης πυρός, και είναι πιο προσεκτικοί ενάντια στο Ισραήλ.
Κάτσε μισό, δεν είπα εγώ αν είναι καλή ή κακή η τουρκία ή το ισραήλ.
Είπα ότι ο ερντογάν ξεφτίλισε τη γερμανία, πηγαίνοντας σπίτι τους και λέγοντας τους στα μούτρα τους δεν μπορείτε να μιλάτε γιατί είστε πρώην ναζίδες. Και ο καγγελάριος έβγαλε το σκασμό.
Και το ερώτημα είναι για ποιό λόγο δίνεται βήμα στον ερντογάν να λέει τέτοια πράματα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών