Η απόλυτη παρακμή του Ιδρύματος Ωνάση με την προβολή του: “Η Καταρίνα και η ομορφιά να σκοτώνεις φασίστες”
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Η απόλυτη παρακμή του Ιδρύματος Ωνάση με την προβολή του: “Η Καταρίνα και η ομορφιά να σκοτώνεις φασίστες”
Παράσταση με τίτλο "η ομορφιά του να σκοτώνεις ένα προχωκάγκουρα" να μη βγει μόνο, και όλα οκ. Αλλά σιγά μη βγει, αφού οι προχώ είμεθα το κατεστημένο, πήξτε! 

Re: Η απόλυτη παρακμή του Ιδρύματος Ωνάση με την προβολή του: “Η Καταρίνα και η ομορφιά να σκοτώνεις φασίστες”
Πού είπαμε ότι σχολιάζουν παραστάσεις που δεν είδανε;
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Μου θυμισες εκείνο το ανέκδοτο που τελειώνει με τη φράση "τσακ, στη μέση".Golden Age έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 17:10Δεν είμαι αντιφασίστας.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 17:08Αδερφέ μου! Καλώς ήρθες στο αντιφα στρατόπεδο.
Τι θα έλεγες να παλέψουμε για ένα trigger warning πριν την παράσταση; Και σειφ σπεις θέατρα όπου δεν θα παίζεται;
Αυτό δεν είναι ανέκδοτο, είναι ο ορισμός του αντιφά προχωκάγκουρα, που είναι εθισμένος στους ελιγμούς.vantono έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 17:13Μου θυμισες εκείνο το ανέκδοτο που τελειώνει με τη φράση "τσακ, στη μέση".Golden Age έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 17:10Δεν είμαι αντιφασίστας.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 17:08
Αδερφέ μου! Καλώς ήρθες στο αντιφα στρατόπεδο.
Τι θα έλεγες να παλέψουμε για ένα trigger warning πριν την παράσταση; Και σειφ σπεις θέατρα όπου δεν θα παίζεται;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
- Golden Age
Αν υπήρχε έργο με τον τίτλο "η ομορφιά του να σκοτώνεις κομμουνιστές" και το σενάριό του προωθούσε στο κοινό την ιδέα μιας οικογένειας που σκοτώνει κομμουνιστές, θα περίμενες να δεις την παράσταση για να το κρίνεις;
ας πρόσεχαν αυτοί επειδή εσύ και οι άλλοι culture warriors είστε τεμπέληδες και δεν μπορείτε να διαβάσετε κάτι παραπάνω απο τον τίτλο πριν αρχίσετε την πολιτιστική μάχη του πληκτρολογίου? Μήπως να μην είστε τεμπέληδες;

- Dwarven Blacksmith
Είσαι μετριόφρων. Εγώ σε θεωρώ αντιφασίστα γιατί μοιράζεις πόνο στους φασίστες.Golden Age έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 17:10Δεν είμαι αντιφασίστας.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 17:08Αδερφέ μου! Καλώς ήρθες στο αντιφα στρατόπεδο.
Έχω δει τα πάντα στο θέατρο. Όταν όλοι βρίζαν το Nord του Louis-Ferdinand Céline εγώ το εκθείασα, -είχε παιχτεί και στην Αβιβιόν. Τώρα δεν μπορώ να ακούω τον κάθε μπατζανάκη να κρίνει παραστάσεις από τον τίτλο και τα ρεπορτάζ. Συγγνώμη.Golden Age έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 17:21Αν υπήρχε έργο με τον τίτλο "η ομορφιά του να σκοτώνεις κομμουνιστές" και το σενάριό του προωθούσε στο κοινό την ιδέα μιας οικογένειας που σκοτώνει κομμουνιστές, θα περίμενες να δεις την παράσταση για να το κρίνεις;
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
πατησιωτης έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 17:20Eσύ και ο Καμμένος υποστηρίξατε τον σύριζα για να διορθώσετε την παραμόρφωση;
Να μη μιλατε εσεις που συγκυβερνησατε με το Φλωρακη.
Εμεις συγκυβερνησαμε με Προεδρο 15μελους, οχι με μαζικο δολοφονο αμαχων και αιχμαλωτων στον Εμφυλιο.
.
- Golden Age
Έλα τώρα. Στα υποσυνείδητα μυνήματα παίζουν ρόλο και οι τίτλοι. Ο τύπος - κινούμενη διαταρραχή που έγραψε το σενάριο ξέρει πολύ καλά ότι προωθεί συγκεκριμένα μυνήματα και με τον διεστραμμένο τίτλο του και με την κεντρική ιδέα του σεναρίου, δηλαδή την οικογένεια που έχει παράδοση να δολοφονεί φασίστες.
υποσυνείδητα μηνύματα τι είναι, σαν αυτά που έδειχνε η Σεμίνα στα 90'ς στους δίσκους των μέιντεν όταν τους έπαιζες ανάποδα;Golden Age έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 17:26Έλα τώρα. Στα υποσυνείδητα μυνήματα παίζουν ρόλο και οι τίτλοι. Ο τύπος - κινούμενη διαταρραχή που έγραψε το σενάριο ξέρει πολύ καλά ότι προωθεί συγκεκριμένα μυνήματα και με τον διεστραμμένο τίτλο του και με την κεντρική ιδέα του σεναρίου, δηλαδή την οικογένεια που έχει παράδοση να δολοφονεί φασίστες.
Κάτι έγραψα παραπάνω για την υπόθεση αλλά επίσης διευκρίνησα ότι ο τίτλος είναι επαρκώς πιασάρικος ώστε να σχολιασθεί.
Κατά τα άλλα, εδώ μιλάμε για ένα πχόρουμ που σχολιάζονται συγγραφείς από τύπους που δεν έχουν διαβάσει ούτε ένα έργο τους, στην παράσταση θα κολλήσεις;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όχι, δεν κολλάω, ούτε εκπλήσσομαι, εδώ μιλάν όλοι για όλα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 17:29Κάτι έγραψα παραπάνω για την υπόθεση αλλά επίσης διευκρίνησα ότι ο τίτλος είναι επαρκώς πιασάρικος ώστε να σχολιασθεί.
Κατά τα άλλα, εδώ μιλάμε για ένα πχόρουμ που σχολιάζονται συγγραφείς από τύπους που δεν έχουν διαβάσει ούτε ένα έργο τους, στην παράσταση θα κολλήσεις;
Ποια Σεμίνα, η κομμουνίστρια;Σενέκας έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 17:29υποσυνείδητα μηνύματα τι είναι, σαν αυτά που έδειχνε η Σεμίνα στα 90'ς στους δίσκους των μέιντεν όταν τους έπαιζες ανάποδα;Golden Age έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 17:26Έλα τώρα. Στα υποσυνείδητα μυνήματα παίζουν ρόλο και οι τίτλοι. Ο τύπος - κινούμενη διαταρραχή που έγραψε το σενάριο ξέρει πολύ καλά ότι προωθεί συγκεκριμένα μυνήματα και με τον διεστραμμένο τίτλο του και με την κεντρική ιδέα του σεναρίου, δηλαδή την οικογένεια που έχει παράδοση να δολοφονεί φασίστες.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η ΕΡΤ 3 ΕΧΕΙ ΤΟ: Η Χαμένη Τιμή Της Καταρίνα Μπλουμ
από kongrosian » 17 Μάιος 2024, 00:30 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 6 Απαντήσεις
- 505 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από aLiCat
17 Μάιος 2024, 15:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί θεωρείται η Ελλάδα χώρα με ιδιαίτερη φυσική ομορφιά;
από Antipnevma » 30 Μάιος 2023, 11:22 » σε Κοινωνικά θέματα - 33 Απαντήσεις
- 1321 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
30 Μάιος 2023, 14:31
-
-
- 45 Απαντήσεις
- 37006 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
22 Μαρ 2025, 10:47
-
-
Νέα δημοσίευση Υπουργός influencer.Τρώει τσάμπα με αντάλλαγμα την προβολή του καταστήματος.
από Μαδουραίος » 30 Μαρ 2024, 22:50 » σε Εσωτερική Πολιτική - 39 Απαντήσεις
- 1316 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
19 Μάιος 2024, 10:08
-