Σιγά το μπαζο
Ένα καλό σώμα, αν δεν έκανε εκείνα με τα κολάν της της γυμναστικής ούτε να την φτυσετε
Η Σάρον Στόουν στο βασικό ένστικτο είναι ο,τι πιο θεϊκό έχει βγει
To 90% των γυναικων του χολιγουντ ειναι φακαμπλ πλεον,οι ασχημες κοβονται by default δεν ξερεις τι να διαλεξεις,αρα υποθετω το νημα απευθυνεται στους μπουμερς.
To 90% των γυναικων του χολιγουντ ειναι φακαμπλ πλεον,οι ασχημες κοβονται by default δεν ξερεις τι να διαλεξεις,αρα υποθετω το νημα απευθυνεται στους μπουμερς.
Όχι, το βρίσκει ο καθείς sexy είναι υποκειμενικό.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
H curtis είναι ο μουτζούρης που αν τον πατήσεις κάηκες;
Η χαρά του μπούμερ, μονο και μονο για το στριποχορό που εκανε στο Σβατζενέγκερ, δεν εξηγείται αλλιώς. Εχω ακουσει κι άλλους και πολλούς (κυριως μεγάλης ηλικίας) που τη θεωρουν σεξ σύμπολ και με πιανουν τα γέλια.
Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιως.
Για κάποιο λόγο αν στη γη έμεναν τρεις γυναίκες και αυτές ήταν η curtis, η Σ. Γουιβερ και η Θέμις Μπαζακα, νομίζω θα ήμουν πουστης.
Δες και αυτο. Ισως αλλαξεις γνωμη
Ποιό άλλο να δει, δηλαδη? Υπάρχει άλλο επιχείρημα? Αφου όλοι αποκλειστικά και μονο απ' αυτή τη σκηνή την "καρφιτσώσατε" ως σεξ υπερσύμπολ στη συνείδησή σας.
Ποιό άλλο να δει, δηλαδη? Υπάρχει άλλο επιχείρημα? Αφου όλοι αποκλειστικά και μονο απ' αυτή τη σκηνή την "καρφιτσώσατε" ως σεξ υπερσύμπολ στη συνείδησή σας.
Γαμωτο ψαχνω να βρω μια συγκεκριμενη σκηνη απο αυτην την ταινια και δεν μπορω να την βρω. Τεσπα. Δεν ηταν ποτε σεξ σιμπολ αλλα τις ειχε τις στιγμες της
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.