Όμορφες γυναίκες που για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο δεν μας αρέσουνε
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Dwarven Blacksmith
Re: Όμορφες γυναίκες που για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο δεν μας αρέσουνε
Όταν τα κάνουν οι γυναίκες πετάγεται κανένας μπάρμπας να πει τα δικά του για τις βαθμολογητριες;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 16:28Μα το ίδιο ακριβώς κάνουν και οι γυναίκες, καλό μου.

Πωπω πικρα κυριακατικα, διασκεδαζουμε ολοι στο νημα κι εσυ κανεις βολτες γυρω απο τον αξονα σου σαν την κακια μαγισα Φουρκα.

.
Εμείς έχουμε το εξής καλό. Και 3 να μας βάλουν οι βαθμολογητριες, δεν μας πολυενδιαφερει και βασικά κιόλας. Ούτε όμως αφαιρεί το δίκαιωμα που έχουμε να βαθμολογούμε.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 16:53Όταν τα κάνουν οι γυναίκες πετάγεται κανένας μπάρμπας να πει τα δικά του για τις βαθμολογητριες;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
Το όμορφη είναι σχετικό.
Κάποια μπορεί να είναι μέτρια αλλά να βγάζει τέτοιο ερωτισμό και θηλυκότητα που να επισκιάζει πολύ ομορφότερες από αυτήν.
Ορισμένες γυναίκες ενώ δεν τις λες καλλονές σε μαγνητίζουν τρομερά και δεν μπορείς να ξεκολλησεις με τίποτα.
Οποιαδήποτε όμορφη βγάζει μαγκια,χυδαιότητα,κατινισμο,έπαρση κλπ=απωθητική.
Κάποια μπορεί να είναι μέτρια αλλά να βγάζει τέτοιο ερωτισμό και θηλυκότητα που να επισκιάζει πολύ ομορφότερες από αυτήν.
Ορισμένες γυναίκες ενώ δεν τις λες καλλονές σε μαγνητίζουν τρομερά και δεν μπορείς να ξεκολλησεις με τίποτα.
Τα παραλές, νομίζω. Δεν είπε κανένας μας ότι θα γυρνούσαν να μας κοιτάξουν αυτές. Προσωπικά ανέφερα γυναίκες που τις έχουν τόσο ψηλά σε ομορφιά και αυτό μου φαίνεται κάπως περίεργο, υπό την έννοια ότι γνωρίζω άσημες γυναίκες που τις θεωρώ ωραιότερες και δεν είναι και λίγες...
Και εννοείται ότι, σαν άντρες, οι περισσότεροι θα μπαίναμε και σε αυτές που αναφέρουμε αν είχαμε την ευκαιρία. Να είμαστε ειλικρινείς. Αλλά είναι άλλο πράγμα αυτό...
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
Οτιδήποτε πάνω από τον άσσο είναι καλό για τον άντρα. Compare hotness
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Μόλις περιέγραψες τη Σολωμού. Που προσωπικά και σα γυναίκα δε μου λέει μια.stergiosbik έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 16:56Το όμορφη είναι σχετικό.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αν θες αξιολόγηση των αξιολογητών από πχορουμίστας που ξέρω, σφύρα.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 16:53Όταν τα κάνουν οι γυναίκες πετάγεται κανένας μπάρμπας να πει τα δικά του για τις βαθμολογητριες;
Αλλά επειδή εσένα δεν σε ξέρω, καλό είναι να προσθέσεις και κάποιο οπτικό ινφο.
Οι περιφερειακοί αφανείς μπετόβλακες, καλό είναι να αποσυρθούν ως κριτές από το πεδίο.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εγώ πάντως παραδέχομαι ότι στην απίθανη περίπτωση που θα τα έφτιαχνα με τη Τζούλια Ρόμπερτς θα ήταν για να ήμουν σωγαμπρος και να της τρώω την προίκα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Εδώ πέσαμε σε τέρμα δύσκολους τύπους ρε συ. Και ξέρω ακριβώς τι λέω.ik_90 έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 16:57Τα παραλές, νομίζω. Δεν είπε κανένας μας ότι θα γυρνούσαν να μας κοιτάξουν αυτές. Προσωπικά ανέφερα γυναίκες που τις έχουν τόσο ψηλά σε ομορφιά και αυτό μου φαίνεται κάπως περίεργο, υπό την έννοια ότι γνωρίζω άσημες γυναίκες που τις θεωρώ ωραιότερες και δεν είναι και λίγες...
Και εννοείται ότι, σαν άντρες, οι περισσότεροι θα μπαίναμε και σε αυτές που αναφέρουμε αν είχαμε την ευκαιρία. Να είμαστε ειλικρινείς. Αλλά είναι άλλο πράγμα αυτό...

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Τώρα ελπίζω να μην μου πετάξετε καμία παντόφλα, αλλά ούτε ως ηθοποιός μ'αρεσε. Κριντζαρα πριν μάθω τι σημαίνει κριντζ.Αρίστος έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 10:34Cecily Anne έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 10:28Καλά οι υπόλοιπες αλλά η Μερκούρη ήταν όμορφη ? Σα το θείο μου το Στρατό ήταν.
Αυτο λεω κι εγω αλλα ζω σε κοσμο που τη θεωρει θεα και σα γυναικα (και οχι απλα καλη ηθοποιο)
.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Χωρίς Ντασέν και Χατζηδακη δε θα ήταν τίποταCecily Anne έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 17:54Τώρα ελπίζω να μην μου πετάξετε καμία παντόφλα, αλλά ούτε ως ηθοποιός μ'αρεσε. Κριντζαρα πριν μάθω τι σημαίνει κριντζ.Αρίστος έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 10:34Cecily Anne έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 10:28
Καλά οι υπόλοιπες αλλά η Μερκούρη ήταν όμορφη ? Σα το θείο μου το Στρατό ήταν.
Αυτο λεω κι εγω αλλα ζω σε κοσμο που τη θεωρει θεα και σα γυναικα (και οχι απλα καλη ηθοποιο)
.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Εναν τυπο τον ειχε στις παλιες ασπρομαυρες ελληνικες ταινιες αλλα νομιζω τη θεοποιησε ο Ζυλ Ντασεν κινητοποιωντας ολο το διεθνη τυπο να της γραφει υμνους.
..
..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιά χώρα έχει τις πιο όμορφες γυναίκες;
από micmic » 29 Μάιος 2024, 13:21 » σε Κοινωνικά θέματα - 55 Απαντήσεις
- 1963 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zel89
Χθες, 16:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το αδιευκρίνιστο πττυχίο της Μανωλιδου
από Μαδουραίος » 14 Μάιος 2024, 21:41 » σε Εσωτερική Πολιτική - 16 Απαντήσεις
- 629 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
28 Μάιος 2024, 19:55
-
-
- 10 Απαντήσεις
- 633 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
14 Μαρ 2024, 11:57
-
-
Νέα δημοσίευση Είναι οι ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ όμορφες/οι ;
από tanipteros » 29 Ιούλ 2024, 23:15 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 65 Απαντήσεις
- 2040 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Communio Sancta
31 Ιούλ 2024, 22:45
-