Μηπως εχεις μπερδεψει την Υεμενη με την Αρια Φυλη γυρω στο 1920 συμφωνα με τον Χιτλερ;
Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
Σωστά ο Πάνος Χάριτος δεν ξέρει που ήταν ανταποκριτής 10-15 χρόνια στο Ισραήλ και ξέρει το κρυμμένο κομματοσκυλο της ΝΔ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Το θέμα είναι πως τα θύματα από τη Χαμάς συνεχώς μειώνονται με τον χρόνο, ενώ του Ισραήλ συνεχώς αυξάνονται. Πάντα άλλωστε το Ισραήλ στην παραμικρή επίθεση έκανε αντεπίθεση με αδιανόητη κτηνωδία. Εδώ έκανε εισβολή στον Λίβανο επειδή κάποιοι σκότωσαν έναν πρέσβη τους, βομβαρδίζοντας αμάχους και βοηθώντας τους συμμάχους τους Μαρωνίτες να σφαγιάζουν γυναικόπαιδα. Ακόμα και ο Ρήγκαν τους σιχαθηκε.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Θα ξαναγράψω τις προσωπικές μου θέσεις. Θέλω λύση δύο κυρίαρχων κι αναγνωρισμένων κρατών, Ισραήλ και Παλαιστίνης, με άδειασμα της Δυτικής Όχθης από τους Ισραηλινούς, άρα, παύση της επέκτασης. Θέλω διάλυση της Χαμάς. Και θέλω το Ισραήλ να υπάρχει, χωρίς κανείς να το απειλεί. Τα μωρά τα λυπάμαι, κάθε άνθρωπο τον λυπάμαι. Ιδίως τα μωρά, πίστεψέ με, δεν διαχειρίζομαι τα πάθη κανενός παιδιού. Αλλά εδώ και πολλά γαμημένα έτη θέλω να σταματήσουν ν΄αμφισβητούν στο Ισραήλ το δικαίωμα να υπάρχει, και η Χαμάς το κάνει καταστατικά και επιχειρησιακά. Μπήκε η Χαμάς στο Ισραήλ; Μπήκε. Ας μην έμπαινε. Δεν ήξερε; Ήξερε. Άρα, ποιός δολοφονεία τα μωρά; Γνώμη μου, και παρακαλώ να τη σεβαστείς. Όχι τη γνώμη μου, αλλά το δικαίωμά μου να έχω συμπεράσματα δικά μου, που δεν υπαγορεύονται από κομματικές κι ιδεολογικές αγκυλώσεις.sys3x έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 15:09Ομιλώ πάντα πάνω σε μια ανθρωπιστική βάση για το συγκεκριμένο θέμα απαλλαγμένη από θρησκευτικούς δογματισμούς και τα ρέστα, σε αυτήν την βάση λοιπόν, στην οποία γνωρίζω εκ των προτέρων ότι είσαι παραπάνω από ικανός να συζητήσεις (όταν δεν εμπλέκεται η λέξη Ισραήλ μέχρι στιγμής τουλάχιστον), η εικόνα είναι μια αδιαίρετη και κοινή για όλους μας, είναι ακριβώς αυτά που περιέγραψα και βλέπουμε όλοι μας όλα αυτά τα χρόνια, η ανθρώπινη ζωή ειδικότερα ενός βρέφους ή παιδιού έχει την ίδια αξία ασχέτως χρώματος δέρματος, φυλής κτλ, δεν έχουμε διαφορετική εικόνα, την ίδια έχουμε, το ξέρεις και το ξέρω. Να με χαρακτηρίσεις όπως μου αρμόζει λοιπόν χωρίς φόβο και χωρίς πάθος, δεν κρύβομαι πίσω από το δάκτυλο μου είμαι έτοιμος να παραδεχθώ το οποιοδήποτε λάθος αρκεί να είναι λάθος βέβαια. Και εσύ μπορείς να κάνεις το ίδιο ακόμη και σε αυτό το θέμα, να μην σε πω ιδιαιτέρως σε αυτό το θέμα, θα σε ελευθερώσει. Το μεγαλύτερο μέρος του στρατιωτικού σκέλους της Χαμάς είναι ορφανά που δεν κατάφεραν να σκοτώσουν ή επέζησαν από προηγούμενες επιθέσεις του κράτους του Ισραήλ, η επόμενη Χαμάς θα έχει λιγότερα πράγματα να χάσει από αυτήν και από την προηγούμενη, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο αυτά είναι τα αποτελέσματα ολοκαυτώματος που με την σειρά του το Ισραήλ αποπειράται να κάνει στους Παλαιστίνιους εδώ και πολλές πολλές δεκαετίες, είναι σταλήθεια τόσο απλό, όσο απλό είναι το "η ανθρώπινη αξία είναι όμοια για όλους τους ανθρώπους" ειδικά για τα μωρά τα παιδιά γαμώ το κεφάλι μου γαμώ.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
-
Απειλή για το Ισραήλ θα είναι όταν έχει υπάρξει δίκαιη λύση δύο κρατών, και το παλαιστινιακό κράτος εισβάλει στο Ισραήλ. μέχρι τότε λέμε μαλακίες.
Η Χαμάς δεν είναι το παλαιστινιακό κράτος, είναι μια αντιπολίτευση στη Φατάχ. Η Δυτική Όχθη έχει πρόβλημα, και όχι η Γάζα, η οποία εισέβαλε στο Ισραήλ. Η λύση είναι, αποχώρηση του Ισραήλ από τη Δυτική Όχθη, αναγνώριση παλαιστινιακού κράτους, και εξουδετέρωση της Χαμάς.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 21:23Απειλή για το Ισραήλ θα είναι όταν έχει υπάρξει δίκαιη λύση δύο κρατών, και το παλαιστινιακό κράτος εισβάλει στο Ισραήλ. μέχρι τότε λέμε μαλακίες.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Αν ήμουν Ισραήλ, θα έβγαζα με τη βία τους έποικους από την Όχθη, θα αναγνώριζα την Παλαιστίνη, και στην πρώτη επιθετική ενέργεια της Χαμάς θα εισέβαλα στη Γάζα. Αλλά δεν είμαι.
- Dwarven Blacksmith
Ας φύγει ο κατακτητής και άμα γουστάρει ο λαός τη Χαμάς θα την κρεμάσει, άμα γουστάρει θα την εκλέγει για 50 χρόνια. Δικό του θέμα, εσωτερικό.

Ο κατακτητής ήταν μέσα στη Γάζα;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 21:28Ας φύγει ο κατακτητής και άμα γουστάρει ο λαός τη Χαμάς θα την κρεμάσει, άμα γουστάρει θα την εκλέγει για 50 χρόνια. Δικό του θέμα, εσωτερικό.
Τότε έπρεπε να συνθικολογήσουν οι Σύμμαχοι με τους Ναζί, αφού τους πήραν τα κατεκτημένα, και μετά να κάνουν οι Γερμανοί ό,τι θέλουν.
- Dwarven Blacksmith
Ναι, ασκούσε κυριαρχία επί της Γάζας. Εξ' άλλου που τελειώνει το Ισραήλ και που αρχίζει η Παλαιστίνη; Αν δεν το διευκρινίσουμε αυτό δεν γίνεται να μιλάμε για ποιος μπήκε που. Το Ισραήλ είναι παντού άρα η αντίσταση δικαιούται να είναι παντού.Exodus έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 21:29Ο κατακτητής ήταν μέσα στη Γάζα;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 21:28Ας φύγει ο κατακτητής και άμα γουστάρει ο λαός τη Χαμάς θα την κρεμάσει, άμα γουστάρει θα την εκλέγει για 50 χρόνια. Δικό του θέμα, εσωτερικό.

Πού ασκούσε; Η Γάζα ήταν ελεύθερη. Εκτός αν δεν θέλετε γενικά Ισραήλ, οπότε εκεί ξεκινά η συζήτηση. Κι εκεί δεν έχω να πω τίποτε.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 21:33Ναι, ασκούσε κυριαρχία επί της Γάζας. Εξ' άλλου που τελειώνει το Ισραήλ και που αρχίζει η Παλαιστίνη; Αν δεν το διευκρινίσουμε αυτό δεν γίνεται να μιλάμε για ποιος μπήκε που. Το Ισραήλ είναι παντού άρα η αντίσταση δικαιούται να είναι παντού.Exodus έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 21:29Ο κατακτητής ήταν μέσα στη Γάζα;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 21:28Ας φύγει ο κατακτητής και άμα γουστάρει ο λαός τη Χαμάς θα την κρεμάσει, άμα γουστάρει θα την εκλέγει για 50 χρόνια. Δικό του θέμα, εσωτερικό.
-
Ας εκκενώσουν τη Γάζα και να τους στείλουν όλους στη δυτική όχθη, να φτιάξουν ένα κράτος με την Ιορδανία να βοηθά σε μεταβατικό σταδιο.το θεμα είναι πως από το 67 συνεχίζουν τους εποικισμους, ενώ ψηφίζουν συνέχεια ακροδεξιούς κρετινους τύπου μπεγκιν,Σαμίρ, Νετανιάχου, και πάει λέγοντας.Ακομα και τον Αραφάτ τον λέγανε μικρο Χίτλερ. Στο τέλος βέβαια κοαυτος ξεφτιλιστηκε, ο τόσο "φανατικός', και αποδέχτηκε να πουλήσει τον λαό του, για να γυρίσει στη δυτική όχθη με μια εξουσία του κώλου, κι έτσι πήγαμε στη Χαμάς, και ποιος ξέρει τι άλλοExodus έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 21:26Η Χαμάς δεν είναι το παλαιστινιακό κράτος, είναι μια αντιπολίτευση στη Φατάχ. Η Δυτική Όχθη έχει πρόβλημα, και όχι η Γάζα, η οποία εισέβαλε στο Ισραήλ. Η λύση είναι, αποχώρηση του Ισραήλ από τη Δυτική Όχθη, αναγνώριση παλαιστινιακού κράτους, και εξουδετέρωση της Χαμάς.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 21:23Απειλή για το Ισραήλ θα είναι όταν έχει υπάρξει δίκαιη λύση δύο κρατών, και το παλαιστινιακό κράτος εισβάλει στο Ισραήλ. μέχρι τότε λέμε μαλακίες.
- Dwarven Blacksmith
Σε καμία περίπτωση, σα να λες ότι το κελί είναι ελεύθερο επειδή οι φρουροί είναι έξω και όχι μέσα. Θα είχε δικαίωμα η Γάζα να παραχωρήσει δικαιώματα εξόρυξης και να υπογράψει αμυντικές συμφωνίες με άλλες χώρες; Και ποιος ορίζει που αρχίζει η Γάζα και που τελειώνει; Όπου πει το Ισραήλ; Δεν πάει έτσι.Exodus έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 21:35Πού ασκούσε; Η Γάζα ήταν ελεύθερη. Εκτός αν δεν θέλετε γενικά Ισραήλ, οπότε εκεί ξεκινά η συζήτηση. Κι εκεί δεν έχω να πω τίποτε.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 21:33Ναι, ασκούσε κυριαρχία επί της Γάζας. Εξ' άλλου που τελειώνει το Ισραήλ και που αρχίζει η Παλαιστίνη; Αν δεν το διευκρινίσουμε αυτό δεν γίνεται να μιλάμε για ποιος μπήκε που. Το Ισραήλ είναι παντού άρα η αντίσταση δικαιούται να είναι παντού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dwarven Blacksmith την 19 Νοέμ 2023, 21:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Τ΄ότι πρέπει να αδειάσουν τη Δυτική Όχθη από εποίκους είναι στάνταρτ. Και να αναγνωρίσουν κράτος Παλαιστίνης.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 21:37Ας εκκενώσουν τη Γάζα και να τους στείλουν όλους στη δυτική όχθη, να φτιάξουν ένα κράτος με την Ιορδανία να βοηθά σε μεταβατικό σταδιο.το θεμα είναι πως από το 67 συνεχίζουν τους εποικισμους, ενώ ψηφίζουν συνέχεια ακροδεξιούς κρετινους τύπου μπεγκιν,Σαμίρ, Νετανιάχου, και πάει λέγοντας.Ακομα και τον Αραφάτ τον λέγανε μικρο Χίτλερ. Στο τέλος βέβαια κοαυτος ξεφτιλιστηκε, ο τόσο "φανατικός', και αποδέχτηκε να πουλήσει τον λαό του, για να γυρίσει στη δυτική όχθη με μια εξουσία του κώλου, κι έτσι πήγαμε στη Χαμάς, και ποιος ξέρει τι άλλο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί κανείς δεν θέλει τους Παλαιστίνιους;
από Niki » 05 Νοέμ 2023, 20:29 » σε Διεθνής πολιτική - 138 Απαντήσεις
- 6726 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
28 Ιαν 2025, 13:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πάμε στην Παλαιστίνη να υποστηρίξουμε τους Παλαιστινίους
από Juno » 29 Φεβ 2024, 14:39 » σε Διεθνής πολιτική - 9 Απαντήσεις
- 912 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
29 Φεβ 2024, 21:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ισραηλολαγνοι θα δεχόσασταν καμία 500ρια χιλιάδες Παλαιστίνιους;
από Στρακαστρουκας » 20 Μαρ 2025, 16:38 » σε Διεθνής πολιτική - 39 Απαντήσεις
- 1090 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
23 Μαρ 2025, 10:38
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σαν δεν ντρέπονται λίγο οι πολιτικοί και τα κόμματα που υποστηρίζουν τους παλαιστίνιους
από southern » 24 Μάιος 2024, 18:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 7 Απαντήσεις
- 948 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
24 Μάιος 2024, 18:58
-