νομίζω ότι χάσανε την ευκαιρία για κράτος... δεν πρόκειται να αλλάξουν γιατί υπάρχουν δυνάμεις στο Ισλάμ που τρέφονται από την σύγκρουση και θα συνεχίσουν να την τροφοδοτούν στο μέλλον ... νομίζω πως οι αντιρρήσεις των Αράβων για μετακίνηση πληθυσμού είναι για πολιτικούς λόγους αφού η περιοχή έχει μείνει οικονομικά δεκαετίες πίσω λόγο του Παλαιστινιακού...τα 2εκ. της Γάζας είναι το 10% του Καιρού των 20 εκ. ...δεν είναι αριθμητικό το θέμα αφού θα αφομοιωθούν εύκολα ...περισσότερο είναι ζήτημα αποδοχής του μουσουλμανικού κόσμου στο δικαίωμα αλλοθρήσκων στην περιοχηExodus έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 16:17Και ποιός τους θέλει; Κανένας Άραβας δεν θέλει να ξαναβάλει Παλαιστίνιους πρόσφυγες μέσα του. Τι θα τους κάνουμε; Αναγκαστικά πρέπει να φτιάξουν κράτος, να μάθουν να συζητάνε, να διαπραγματεύονται, να βάζουν σφραγίδες, να ταξιδεύουν, να φοράνε παπούτσια.nostromos έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 15:54καλά και ωραία αποφάσισε ο λαός του φόρουμ για 2 κράτη στην περιοχή...το θέμα είναι πως οι Άραβες ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ 2 ΚΡΑΤΗ... θέλουν αφανισμό του Ισραήλ ...οπότε καταλήγουμε στην πιο απλή λύση που όσο την μεταθέτουν όλοι στο μέλλον θα συνεχίζεται η αιματοχυσία...ποια είναι η λύση...?η μεταφορά των Αράβων σε ομοεθνή τους κρατη
Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
Το γαζάκι που δεν θα πετάξει χαρταετό στα χώματα των παππούδων του δεν το σκέφτεσαι;nostromos έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 18:52νομίζω ότι χάσανε την ευκαιρία για κράτος... δεν πρόκειται να αλλάξουν γιατί υπάρχουν δυνάμεις στο Ισλάμ που τρέφονται από την σύγκρουση και θα συνεχίσουν να την τροφοδοτούν στο μέλλον ... νομίζω πως οι αντιρρήσεις των Αράβων για μετακίνηση πληθυσμού είναι για πολιτικούς λόγους αφού η περιοχή έχει μείνει οικονομικά δεκαετίες πίσω λόγο του Παλαιστινιακού...τα 2εκ. της Γάζας είναι το 10% του Καιρού των 20 εκ. ...δεν είναι αριθμητικό το θέμα αφού θα αφομοιωθούν εύκολα ...περισσότερο είναι ζήτημα αποδοχής του μουσουλμανικού κόσμου στο δικαίωμα αλλοθρήσκων στην περιοχηExodus έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 16:17Και ποιός τους θέλει; Κανένας Άραβας δεν θέλει να ξαναβάλει Παλαιστίνιους πρόσφυγες μέσα του. Τι θα τους κάνουμε; Αναγκαστικά πρέπει να φτιάξουν κράτος, να μάθουν να συζητάνε, να διαπραγματεύονται, να βάζουν σφραγίδες, να ταξιδεύουν, να φοράνε παπούτσια.nostromos έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 15:54καλά και ωραία αποφάσισε ο λαός του φόρουμ για 2 κράτη στην περιοχή...το θέμα είναι πως οι Άραβες ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ 2 ΚΡΑΤΗ... θέλουν αφανισμό του Ισραήλ ...οπότε καταλήγουμε στην πιο απλή λύση που όσο την μεταθέτουν όλοι στο μέλλον θα συνεχίζεται η αιματοχυσία...ποια είναι η λύση...?η μεταφορά των Αράβων σε ομοεθνή τους κρατη
Μην είσαιντόσο σίγουρος. Για μας μπορεί να μοιάζουν όλοι μουσουλμάνοι Άραβες, για αυτούς υπάρχουν διαφορές. Ο Αιγύπτιος δεν τους θέλει. Αυτός προσπαθεί να κουλαντρίσει τους δικούς του τρελούς, θα φέρει και καινούριους τρελούς;nostromos έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 18:52νομίζω ότι χάσανε την ευκαιρία για κράτος... δεν πρόκειται να αλλάξουν γιατί υπάρχουν δυνάμεις στο Ισλάμ που τρέφονται από την σύγκρουση και θα συνεχίσουν να την τροφοδοτούν στο μέλλον ... νομίζω πως οι αντιρρήσεις των Αράβων για μετακίνηση πληθυσμού είναι για πολιτικούς λόγους αφού η περιοχή έχει μείνει οικονομικά δεκαετίες πίσω λόγο του Παλαιστινιακού...τα 2εκ. της Γάζας είναι το 10% του Καιρού των 20 εκ. ...δεν είναι αριθμητικό το θέμα αφού θα αφομοιωθούν εύκολα ...περισσότερο είναι ζήτημα αποδοχής του μουσουλμανικού κόσμου στο δικαίωμα αλλοθρήσκων στην περιοχη
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Δεν ξεπερνάει κάθε όριο γελοιότητας να προσπαθεί να δικαιολογηθει μια γενοκτονία με το ίδιο ακριβώς επιχείρημα που είχαν και οι Ναζί για τους Εβραιους.Exodus έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 18:59Μην είσαιντόσο σίγουρος. Για μας μπορεί να μοιάζουν όλοι μουσουλμάνοι Άραβες, για αυτούς υπάρχουν διαφορές. Ο Αιγύπτιος δεν τους θέλει. Αυτός προσπαθεί να κουλαντρίσει τους δικούς του τρελούς, θα φέρει και καινούριους τρελούς;nostromos έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 18:52νομίζω ότι χάσανε την ευκαιρία για κράτος... δεν πρόκειται να αλλάξουν γιατί υπάρχουν δυνάμεις στο Ισλάμ που τρέφονται από την σύγκρουση και θα συνεχίσουν να την τροφοδοτούν στο μέλλον ... νομίζω πως οι αντιρρήσεις των Αράβων για μετακίνηση πληθυσμού είναι για πολιτικούς λόγους αφού η περιοχή έχει μείνει οικονομικά δεκαετίες πίσω λόγο του Παλαιστινιακού...τα 2εκ. της Γάζας είναι το 10% του Καιρού των 20 εκ. ...δεν είναι αριθμητικό το θέμα αφού θα αφομοιωθούν εύκολα ...περισσότερο είναι ζήτημα αποδοχής του μουσουλμανικού κόσμου στο δικαίωμα αλλοθρήσκων στην περιοχη
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
μπορεί να μην τους θέλει αλλά δεν θέλουν και τον Τούρκο τον Καταριανό και τον Ιρανό να βάζουν πόδι στην περιοχή...εν πάση περιπτώσει η σύγκρουση πάει πίσω την περιοχή εδώ και πολλά χρόνια και δεν υπάρχει άλλη διέξοδος για ηρεμία...Exodus έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 18:59Μην είσαιντόσο σίγουρος. Για μας μπορεί να μοιάζουν όλοι μουσουλμάνοι Άραβες, για αυτούς υπάρχουν διαφορές. Ο Αιγύπτιος δεν τους θέλει. Αυτός προσπαθεί να κουλαντρίσει τους δικούς του τρελούς, θα φέρει και καινούριους τρελούς;nostromos έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 18:52νομίζω ότι χάσανε την ευκαιρία για κράτος... δεν πρόκειται να αλλάξουν γιατί υπάρχουν δυνάμεις στο Ισλάμ που τρέφονται από την σύγκρουση και θα συνεχίσουν να την τροφοδοτούν στο μέλλον ... νομίζω πως οι αντιρρήσεις των Αράβων για μετακίνηση πληθυσμού είναι για πολιτικούς λόγους αφού η περιοχή έχει μείνει οικονομικά δεκαετίες πίσω λόγο του Παλαιστινιακού...τα 2εκ. της Γάζας είναι το 10% του Καιρού των 20 εκ. ...δεν είναι αριθμητικό το θέμα αφού θα αφομοιωθούν εύκολα ...περισσότερο είναι ζήτημα αποδοχής του μουσουλμανικού κόσμου στο δικαίωμα αλλοθρήσκων στην περιοχη
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Mε τους ναζί μοιάζει η Χαμάς.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Εάν θεωρείς ότι ναζισμος είναι μόνο αντισημιτισμος και το Εβραϊκό ολοκαύτωμα τότε είναι " σωστή " η μονοδιαστατη
μάτια σου.
Αλλά οι Ναζί κάναν και άλλα ολοκαυτώματα και άλλες προσπάθειες για γενοκτονιες με μεθόδους και επιχειρηματολογια παρόμοια με αυτήν που ακολουθούν οι Ισραηλινοι.
1933-1945
Ε μα δεν τους θελει κανεις στην Ευρώπη τους Εβραιους
Λέγαν οι Ναζί και οι συνοδοιπόροι τους για να δικαιολογησουν το ολοκαύτωμα τους
2023
Ε μα δεν τους θελει κανεις απο τους Αραβες τους Παλαιστινιους
Λένε οι Ισραηλινοι Ναζί και οι συνοδοιπόροι τους.
Η οποία ομοιότητα δεν είναι σύμπτωση.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Και την πηγανε στο νοσοκομειο για να την σκοτωσουνε?
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Παντως αν μελετησουμε την περιπτωση της Αλγεριας, οταν ο ΝτεΓκολ ειπε οτι η Γαλλια θα φυγει απο την χωρα, οι ακροδεξιοι Γαλλοι καναν πραξικοπημα και παραλιγο να προκαλεσουν εμφυλιο μεσα στην ΓαλλιαTheseus έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 17:44
Ουτε αυτο που λες εσυ ειναι λυση, ειναι μονο wishful thinking.
Ακομα και αν φύγουν οι εποικοι απο την Δυτικη Οχθη (που δεν υπάρχει καμια κυβέρνηση του Ισραήλ που μπορει να το κανει αυτο), και να αφησουν τους Παλαιστίνιους να εχουν πληρως ανεξαρτητο κράτος εκει δεν υπαρχει καμια εξασφαλιση οτι δε θα συμβει μια παρομοια επιθεση με αυτη της 07.10, συτη την φορά απο την Δ,Όχθη και αυτη τη φορα 1000 φορες χειροτερη.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- dna replication
Bazoomba έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 16:39Δεν έχουν κάτι να χάσουν. Έχουν διακορεύσει ήδη τα israel affiliate states + μισθοφόρους που έφεραν στην περιοχή + σενεγαλέζους & σομαλούς εξτρεμιστές.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 16:09Πάντως οι πιο βασισμένοι σύμμαχοι της Παλαιστίνης αποδείχθηκαν οι Υεμενιοι (so called Houthis). Και αυτοί δεν είναι καν ΜΑ.
Το 2014-15 που θυμάμαι ότι έψαχνα μανιωδώς για το θέμα, είχα δει βίντεο με κάθε τύπο βόμβας να πέφτει εκεί. Ίσως ο dna να μπορεί να βρει μέσω bitcute και rumble, ένα συγκεκριμένο που έμοιαζε με τακτικό πυρηνικό (τότε είχε γίνει χαμός στα Ιρανικά μίντια ότι έγινε χρήση τακτικών πυρηνικών με μικρό yield).
Όχι οχι, καμία σχέση, στο άλλο βίντεο είχε το γνωστό μανιτάρι η έκρηξη. Αν μπορεις βρε τσάκαλε βρες το.dna replication έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 20:13Bazoomba έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 16:39Δεν έχουν κάτι να χάσουν. Έχουν διακορεύσει ήδη τα israel affiliate states + μισθοφόρους που έφεραν στην περιοχή + σενεγαλέζους & σομαλούς εξτρεμιστές.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 16:09Πάντως οι πιο βασισμένοι σύμμαχοι της Παλαιστίνης αποδείχθηκαν οι Υεμενιοι (so called Houthis). Και αυτοί δεν είναι καν ΜΑ.
Το 2014-15 που θυμάμαι ότι έψαχνα μανιωδώς για το θέμα, είχα δει βίντεο με κάθε τύπο βόμβας να πέφτει εκεί. Ίσως ο dna να μπορεί να βρει μέσω bitcute και rumble, ένα συγκεκριμένο που έμοιαζε με τακτικό πυρηνικό (τότε είχε γίνει χαμός στα Ιρανικά μίντια ότι έγινε χρήση τακτικών πυρηνικών με μικρό yield).
Από κινητό με κακή ανάλυση τραβηγμένο και το βίντεο που λέω.
- dna replication

- dna replication
αυτό φαινεται σαν τακτικό πυρηνικό
- dna replication
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί κανείς δεν θέλει τους Παλαιστίνιους;
από Niki » 05 Νοέμ 2023, 20:29 » σε Διεθνής πολιτική - 138 Απαντήσεις
- 6701 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
28 Ιαν 2025, 13:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πάμε στην Παλαιστίνη να υποστηρίξουμε τους Παλαιστινίους
από Juno » 29 Φεβ 2024, 14:39 » σε Διεθνής πολιτική - 9 Απαντήσεις
- 911 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
29 Φεβ 2024, 21:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ισραηλολαγνοι θα δεχόσασταν καμία 500ρια χιλιάδες Παλαιστίνιους;
από Στρακαστρουκας » 20 Μαρ 2025, 16:38 » σε Διεθνής πολιτική - 39 Απαντήσεις
- 1087 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
23 Μαρ 2025, 10:38
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αμερικανοεβραιος πυροβόλησε δύο Εβραίους επειδή τους πέρασε για Παλαιστίνιους
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 17 Φεβ 2025, 14:56 » σε Διεθνής πολιτική - 12 Απαντήσεις
- 330 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Beria
18 Φεβ 2025, 10:27
-