Καλά τα μπλοκάκια τελικά τα αφαίρεσε από το νομοσχέδιο για χαρατσωμα, μάλλον τον έκραξαν και οι δικοί του. Αν παρακολουθήσεις τις ρητορικές ακροβασιες που κάνει η κυβερνηση για να δικαιολόγησει την διεύρυνση της φορολογικής βάσεις ούτε σε επιθεώρηση τύπου σεφερλής δεν στέκουν. Για τέτοιες γελοιότητες, π.χ. δήθεν τα σχολεία και τα νοσοκομεία είναι χάλια γιατί δεν πληρώνουν οι φτωχοί αυτοαπασχολουμενοι. Λογικό γιατί με τον κοινωνικό αυτοματισμο σκέτο δεν δουλεύει αφού δεν θα απαλλάξει τους μισθωτούς χαρατσωναντας αυτοαπασχολουμενους.pylothess έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 23:02Ληστοσυμμορίτης
Σύντροφε,
έχω δουλέψει με μπλοκάκι και τους καταλαβαίνω...
Ξέρω τι είναι να σε εκβιάζει ο εργοδότης να δεχθείς να δουλέψεις με μπλοκάκι και αν αρνηθείς να σου δείχνει την πόρτα της εξόδου.
Τώρα που σταμάτησα να δουλεύω με μπλοκάκι ,θα πρέπει άραγε να πω στα @@ μου για τους μπλοκάκηδες ;Να πω μήπως ότι τώρα εγώ είμαι μάγκας που δουλεύω μισθωτός με ένσημα;
Αυτοαπασχολούμενοι δέχονται επίθεση από τις αστικές κυβερνήσεις
- Ληστοσυμμορίτης
Re: Αυτοαπασχολούμενοι δέχονται επίθεση από τις αστικές κυβερνήσεις
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Οι περισσότεροι μπλοκάκηδες είναι νέοι πτυχιούχοι όπου υπάρχει υποκρύπτουσα μισθωτή σχέση εργασίας.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 00:13Καλά τα μπλοκάκια τελικά τα αφαίρεσε από το νομοσχέδιο για χαρατσωμα, μάλλον τον έκραξαν και οι δικοί του. Αν παρακολουθήσεις τις ρητορικές ακροβασιες που κάνει η κυβερνηση για να δικαιολόγησει την διεύρυνση της φορολογικής βάσεις ούτε σε επιθεώρηση τύπου σεφερλής δεν στέκουν. Για τέτοιες γελοιότητες, π.χ. δήθεν τα σχολεία και τα νοσοκομεία είναι χάλια γιατί δεν πληρώνουν οι φτωχοί αυτοαπασχολουμενοι. Λογικό γιατί με τον κοινωνικό αυτοματισμο σκέτο δεν δουλεύει αφού δεν θα απαλλάξει τους μισθωτούς χαρατσωναντας αυτοαπασχολουμενους.pylothess έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 23:02Ληστοσυμμορίτης
Σύντροφε,
Ξέρω τι είναι να σε εκβιάζει ο εργοδότης να δεχθείς να δουλέψεις με μπλοκάκι και αν αρνηθείς να σου δείχνει την πόρτα της εξόδου.
Τώρα που σταμάτησα να δουλεύω με μπλοκάκι ,θα πρέπει άραγε να πω στα @@ μου για τους μπλοκάκηδες ;Να πω μήπως ότι τώρα εγώ είμαι μάγκας που δουλεύω μισθωτός με ένσημα;
Όταν σκεφτόμαστε με την λογική να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα τι περιμένεις;
Ο σκουπιδιάρης που δουλεύει στον δήμο λέει εγώ βολεύτηκα στο δημόσιο και στα @@ μου για αυτούς που δουλεύουνε στον ιδιωτικό τομέα, ας ήσουν μάγκας να έμπαινες και εσύ στο δημόσιο.
Ο αποθηκάριος μετά σου λέει εγώ είμαι με το ευρώ ,ψηφίζω ευρώ.
- Ληστοσυμμορίτης
Υπάρχουν και αυτοί, υπάρχουν και αυτοί που πρωτοπορούν και αγωνίζονται. Συνηθως αυτό λειτουργεί όπως ο μαγνήτης, η πρωτοπορία συσπειρώνει και άλλους γύρω της οπ ς και το αντίστροφο, ο ενθουσιασμός και η διδυμη σε αυτόν απογοήτευση διαχεονται τριγύρω.pylothess έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 00:21Οι περισσότεροι μπλοκάκηδες είναι νέοι πτυχιούχοι όπου υπάρχει υποκρύπτουσα μισθωτή σχέση εργασίας.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 00:13Καλά τα μπλοκάκια τελικά τα αφαίρεσε από το νομοσχέδιο για χαρατσωμα, μάλλον τον έκραξαν και οι δικοί του. Αν παρακολουθήσεις τις ρητορικές ακροβασιες που κάνει η κυβερνηση για να δικαιολόγησει την διεύρυνση της φορολογικής βάσεις ούτε σε επιθεώρηση τύπου σεφερλής δεν στέκουν. Για τέτοιες γελοιότητες, π.χ. δήθεν τα σχολεία και τα νοσοκομεία είναι χάλια γιατί δεν πληρώνουν οι φτωχοί αυτοαπασχολουμενοι. Λογικό γιατί με τον κοινωνικό αυτοματισμο σκέτο δεν δουλεύει αφού δεν θα απαλλάξει τους μισθωτούς χαρατσωναντας αυτοαπασχολουμενους.pylothess έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 23:02Ληστοσυμμορίτης
Σύντροφε,
Ο σκουπιδιάρης που δουλεύει στον δήμο λέει εγώ βολεύτηκα στο δημόσιο και στα @@ μου για αυτούς που δουλεύουνε στον ιδιωτικό τομέα, ας ήσουν μάγκας να έμπαινες και εσύ στο δημόσιο.
Όπως υπάρχουν και αυτοί που μας προτρέπουν να αποτανθούμε στο σωματείο αλλά όταν τους λέμε πως απαιτείται και η δική τους συμμετοχή μας λένε πως αυτά είναι χαζά. Κουτοπονηριά...Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 00:27Υπάρχουν και αυτοί, υπάρχουν και αυτοί που πρωτοπορούν και αγωνίζονται. Συνηθως αυτό λειτουργεί όπως ο μαγνήτης, η πρωτοπορία συσπειρώνει και άλλους γύρω της οπ ς και το αντίστροφο, ο ενθουσιασμός και η διδυμη σε αυτόν απογοήτευση διαχεονται τριγύρω.pylothess έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 00:21Οι περισσότεροι μπλοκάκηδες είναι νέοι πτυχιούχοι όπου υπάρχει υποκρύπτουσα μισθωτή σχέση εργασίας.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 00:13
Καλά τα μπλοκάκια τελικά τα αφαίρεσε από το νομοσχέδιο για χαρατσωμα, μάλλον τον έκραξαν και οι δικοί του. Αν παρακολουθήσεις τις ρητορικές ακροβασιες που κάνει η κυβερνηση για να δικαιολόγησει την διεύρυνση της φορολογικής βάσεις ούτε σε επιθεώρηση τύπου σεφερλής δεν στέκουν. Για τέτοιες γελοιότητες, π.χ. δήθεν τα σχολεία και τα νοσοκομεία είναι χάλια γιατί δεν πληρώνουν οι φτωχοί αυτοαπασχολουμενοι. Λογικό γιατί με τον κοινωνικό αυτοματισμο σκέτο δεν δουλεύει αφού δεν θα απαλλάξει τους μισθωτούς χαρατσωναντας αυτοαπασχολουμενους.
Όταν καίγεται όμως το σπίτι σου ,πρέπει να σβήσεις την φωτιά άσχετα από το σπίτι του γείτονα και το τι κάνει αυτός.
- Ληστοσυμμορίτης
Νομίζω είναι διαρθρωτικό πρόβλημα για την καπιταλιστική οικονομία οι αυτοαπασχολουμενοι
Ολοι στους δρόμους
Σε κινητοποιήσεις οι ελεύθεροι επαγγελματίες για τα φορολογικά μέτρα – Απεργία στις 22 Νοεμβρίου
https://www.cnn.gr/ellada/story/390852/ ... -noemvriou
Σε κινητοποιήσεις οι ελεύθεροι επαγγελματίες για τα φορολογικά μέτρα – Απεργία στις 22 Νοεμβρίου
Δηλαδή ποια θα είναι η διαφορά σε σχέση με τώρα που εμφανίζονται να μη δουλεύουν καθόλου και τα κάνουν όλα μαύρα;
Δε γίνεται ΚΑΙ να είσαι η ραχοκοκκαλιά της οικονομίας ΚΑΙ να μην έχει καμία επίπτωση που δεν πληρώνεις φόρους.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 00:13
Καλά τα μπλοκάκια τελικά τα αφαίρεσε από το νομοσχέδιο για χαρατσωμα, μάλλον τον έκραξαν και οι δικοί του. Αν παρακολουθήσεις τις ρητορικές ακροβασιες που κάνει η κυβερνηση για να δικαιολόγησει την διεύρυνση της φορολογικής βάσεις ούτε σε επιθεώρηση τύπου σεφερλής δεν στέκουν. Για τέτοιες γελοιότητες, π.χ. δήθεν τα σχολεία και τα νοσοκομεία είναι χάλια γιατί δεν πληρώνουν οι φτωχοί αυτοαπασχολουμενοι.
Καθόλου. Μόνο αν κινούνται στη μαύρη οικονομία. Δηλαδή τι να κάνουμε δε μπορούν να αναπτυχθούν οι υπηρεσίες όταν η λογική που τις διέπει είναι συνεννόηση στο μιλητό με γνωστό γνωστού, μικροποσά κάτω από το τραπέζι κι ο καθένας μόνος του.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 11:01Νομίζω είναι διαρθρωτικό πρόβλημα για την καπιταλιστική οικονομία οι αυτοαπασχολουμενοι
- EKPLIKTIKOS
foscilis έγραψε: ↑21 Νοέμ 2023, 11:08Δε γίνεται ΚΑΙ να είσαι η ραχοκοκκαλιά της οικονομίας ΚΑΙ να μην έχει καμία επίπτωση που δεν πληρώνεις φόρους.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 00:13
Καλά τα μπλοκάκια τελικά τα αφαίρεσε από το νομοσχέδιο για χαρατσωμα, μάλλον τον έκραξαν και οι δικοί του. Αν παρακολουθήσεις τις ρητορικές ακροβασιες που κάνει η κυβερνηση για να δικαιολόγησει την διεύρυνση της φορολογικής βάσεις ούτε σε επιθεώρηση τύπου σεφερλής δεν στέκουν. Για τέτοιες γελοιότητες, π.χ. δήθεν τα σχολεία και τα νοσοκομεία είναι χάλια γιατί δεν πληρώνουν οι φτωχοί αυτοαπασχολουμενοι.

Πρόσκληση Πανελλήνιου Συλλόγου Ελεύθερων Επαγγελματιών Μηχανικών (ΠΑΣΕΕΜ) προς επαγγελματικούς συλλόγους μηχανικών στην αποχή αορίστου χρόνου ενάντια στο φορολογικό
(Ημουν και εγώ στη Γενική Συνέλευση)
https://news.b2green.gr/40516/%cf%80%cf ... e%ba%ce%bf
(Ημουν και εγώ στη Γενική Συνέλευση)
https://news.b2green.gr/40516/%cf%80%cf ... e%ba%ce%bf
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
Ο υπάλληλος με 8.999 € ευρώ εισόδημα δεν πληρώνει καθόλου φόρο , εγώ με 11.000 θα πληρώνω 1.500 ( ; ) .foscilis έγραψε: ↑21 Νοέμ 2023, 11:08Δε γίνεται ΚΑΙ να είσαι η ραχοκοκκαλιά της οικονομίας ΚΑΙ να μην έχει καμία επίπτωση που δεν πληρώνεις φόρους.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 00:13
Πόσα πληρώνει ο υπάλληλος με 11.000 ; Τα δίνω χωρίς παράπονο , αρκεί να τα βγάζω όντως , όχι να θεωρεί ότι τα βγάζω .
Και το ακόμα χειρότερο , αν εγώ κρύβω 5.000 € τον χρόνο θα φορολογηθώ το ίδιο με κάποιον που κρύβει 50.000 € !!!!! Και ο άλλος απλώς θα βάλει - επιτέλους - το χέρι στι τσέπη κι εγώ θα τρέχω να μαζέψω το ενάμισι χιλιάρικο .
Εν πάση περίπτωση , αν περάσει ο νόμος όποιος αυτοαπασχολούμενος ψηφίσει και πάλι Νέα Δημοκρατία θα είναι άξιος της μοίρας του .
Ο υπάλληλος με 11.000 δίνει φόρο αλλά δίνει 1525 ΙΚΑ αυτός και 2346 ο εργοδότης του το όλον 3870. Εσύ δίνεις περίπου 4300 ΕΦΚΑ + τεκμαρτό φόρο, όπως βλέπεις δεν είστε και τόσο διαφορετικά αν συνυπολογίσουμε ότι εκεινος πληρώνει στην πηγή και αναλογικά ενώ εσύ σταθερά ποσά 2-24 μήνες αργότερα.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑21 Νοέμ 2023, 11:26Ο υπάλληλος με 8.999 € ευρώ εισόδημα δεν πληρώνει καθόλου φόρο , εγώ με 11.000 θα πληρώνω 1.500 ( ; ) .foscilis έγραψε: ↑21 Νοέμ 2023, 11:08Δε γίνεται ΚΑΙ να είσαι η ραχοκοκκαλιά της οικονομίας ΚΑΙ να μην έχει καμία επίπτωση που δεν πληρώνεις φόρους.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 00:13
Πόσα πληρώνει ο υπάλληλος με 11.000 ; Τα δίνω χωρίς παράπονο , αρκεί να τα βγάζω όντως , όχι να θεωρεί ότι τα βγάζω .
Και το ακόμα χειρότερο , αν εγώ κρύβω 5.000 € τον χρόνο θα φορολογηθώ το ίδιο με κάποιον που κρύβει 50.000 € !!!!! Και ο άλλος απλώς θα βάλει - επιτέλους - το χέρι στι τσέπη κι εγώ θα τρέχω να μαζέψω το ενάμισι χιλιάρικο .
Εν πάση περίπτωση , αν περάσει ο νόμος όποιος αυτοαπασχολούμενος ψηφίσει και πάλι Νέα Δημοκρατία θα είναι άξιος της μοίρας του .
Είναι όντως άδικο το τεκμαρτό εισόδημα για όσους βγάζουν όντως κάτω 11.000 αλλά δεν πάει άλλο, εδώ διορθώνουμε μία χρόνια στρέβλωση γύρω από το τι ρόλο οφείλει να βαράει η αυτοαπασχόληση στην κοινωνία και την οικονομία. Αν θα έχουμε οικονομία στυλ Αγγλίας ή οικονομία στυλ Νιγηρίας.
Είναι όπως όταν υλοποιείται σχέδιο πόλης κάπου που όλοι χτίζανε ντεμπουρδελέ για δεκαετίες, τι να κάνουμε θα φάει κι έναν δυο ωραία σπιτάκια με το περιποιημένο κηπάκο τους, όχι μόνο εκτρώματα.
Εγώ πάντως όσους δήλωναν 0 το ελάχιστο τεκμαρτό πέρυσι και φέτος δηλώσουν 11.000 ή πόσο είναι το ελάχιστο τεκμαρτό, θα τους έδινα κατευθείαν την επιλογή "100.000 πρόστιμο ή έρχομαι και σε ψάχνω κι ό,τι βρω", στοίχημα όσο θες οι 99 στους 100 θα προτιμούσαν το πρόστιμο.
-
αγαπητε, τι απεργια θα κανουν αυτοι που λενε οτι δεν δουλεψαν ολο το χρονο οποτε δεν μπορεσαν ουτε καν να βγαλουν το ελαχιστο εισοδημα;Ίακχος έγραψε: ↑21 Νοέμ 2023, 10:58Ολοι στους δρόμους
- Dwarven Blacksmith
Πάγωσε η αποδειξιέρα

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οι κυβερνήσεις καταδιώκουν τους/ις αναρχικούς/ές;
από Ourania-Rania » 19 Φεβ 2024, 16:08 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 0 Απαντήσεις
- 444 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ourania-Rania
19 Φεβ 2024, 16:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το ΔΝΤ προειδοποιεί: Oι κυβερνήσεις θα μετανιώσουν τις ενισχύσεις στους αγρότες
από Kauldron » 02 Φεβ 2024, 16:31 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 181 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
02 Φεβ 2024, 16:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εξέλιξη δημοσίου χρέους ανά κυβερνήσεις 1975-2021
από Unique » 23 Μάιος 2024, 09:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 102 Απαντήσεις
- 2852 Προβολές
-