Η γραβάτα του Βασιλέως
Re: Η γραβάτα του Βασιλέως
Εντάξει μωρέ, καλή φαίνεται..Βασικά δεν μου κάνει ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Αδιάφορο στυλιστικά.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Κοίτα, επειδή είμαι γραβατάκιας (αν και πλέον δεν φοράω συχνά), θα πω το εξής: Η γραβάτα ως γραβάτα, δεν είναι ποτέ καραμπαμπισμός, ακόμα και αν απεικονίζει τον Ρικ με τον Μόρτυ, κάποιο πόκεμον, ή τον Χόμερ να τρώει από το ντόνατ στο κεφάλι του. Υπάρχει ώρα και μέρος για όλα, είτε ένα πάρτι μασκέ, είτε χαλαρή Παρασκευή στη δουλειά, είτε οτιδήποτε.Σενέκας έγραψε: ↑23 Νοέμ 2023, 09:19Την έβαλε και πρόσφατα στην Κένυα, όταν ζήτησε συγνώμη για τα εγκλήματα της μαμάς του στην περιοχή. Δεν ξέρω αν είναι συμβολικό...Λεγεών έγραψε: ↑23 Νοέμ 2023, 09:12Προφανώς καραμπαμπιά του Καρόλου, που την φόρεσε σε άσχετη συνάντηση με νοτιοκορεάτες. Θα ήταν εξίσου καραμπαμπιά αν είχε φορέσει γραβάτα με τη σημαία της Βραζιλίας ή της Λιθουανίας ας πούμε, δηλαδή χώρες που είναι άσχετες με την Νότια Κορέα.
Η γραβάτα του γίγαντα Μπαϊντενόπουλου αντιθέτως έχει νόημα, καθώς είναι στα πλαίσια συνάντησης με τον Έλληνα ΠΘ στον Λευκό Οίκο, οπότε θέλει να τιμήσει την προσκεκλημένη χώρα.
Τα πλαίσια είναι που κάνουν τον καραμπαμπισμό. Δεν μπορείς να φορέσεις τον Τουΐτυ ως πολιτικός ενώ συναντιέσαι με κάποιο συνδικάτο εργαζομένων για να διακοπεί η απεργία. Δεν μπορείς να βάλεις πάττερν καμηλοπάρδαλης όταν συναντιέσαι με υποψήφιο πελάτη για πρώτη φορά.
Ο Κάρολος μπορεί να γράφει όλα τα πρωτόκολλα στα παπαρουλέ του ως βασιλιάς, αλλά ταυτόχρονα εμείς ως παρατηρητές δεν ξέρω γιατί πρέπει να αισθανόμαστε ΟΚ με το όνομα και την σημαία της χώρας μας (ακόμα και ως γραβάτα) να αναφέρεται στην ίδια πρόταση με την επίσκεψη του Καρόλου στην Κένυα για να απολογηθεί για όσα έκανε η Αγγλία και η Βρετανική Αυτοκρατορία.

Το κεφάλι της αγγλικανικής εκκλησίας δεν είναι;

Νομίζω ότι στην Κένυα, που πήγε για να απολογηθεί, δεν φορούσε τη συγκεκριμένη γραβάτα.Λεγεών έγραψε: ↑23 Νοέμ 2023, 09:41
Ο Κάρολος μπορεί να γράφει όλα τα πρωτόκολλα στα παπαρουλέ του ως βασιλιάς, αλλά ταυτόχρονα εμείς ως παρατηρητές δεν ξέρω γιατί πρέπει να αισθανόμαστε ΟΚ με το όνομα και την σημαία της χώρας μας (ακόμα και ως γραβάτα) να αναφέρεται στην ίδια πρόταση με την επίσκεψη του Καρόλου στην Κένυα για να απολογηθεί για όσα έκανε η Αγγλία και η Βρετανική Αυτοκρατορία.
Το σίγουρο είναι ότι δεν θα τολμούσε να τη φορέσει κανείς δικός μας, πουθενά. Και ακριβώς γι' αυτό είμαστε κομπλέξες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μήπως ο Κάρολος θέλει να τιμήσει με αυτό τον τρόπο την κληρονομιά του από τον πατέρα του ; Είναι ένας τρόπος ίσως να τονίσει και αυτή την πλευρά της καταγωγής του . Ετσι και αλλιώς ανεπίσημα τουλάχιστον λέγεται ότι νεαρός είχε έρθει πολλές φορές με τον πατέρα του στην Ελλάδα για ιδιωτική επίσκεψη (πχ στο Άγιο Όρος )Λεγεών έγραψε: ↑23 Νοέμ 2023, 09:41Κοίτα, επειδή είμαι γραβατάκιας (αν και πλέον δεν φοράω συχνά), θα πω το εξής: Η γραβάτα ως γραβάτα, δεν είναι ποτέ καραμπαμπισμός, ακόμα και αν απεικονίζει τον Ρικ με τον Μόρτυ, κάποιο πόκεμον, ή τον Χόμερ να τρώει από το ντόνατ στο κεφάλι του. Υπάρχει ώρα και μέρος για όλα, είτε ένα πάρτι μασκέ, είτε χαλαρή Παρασκευή στη δουλειά, είτε οτιδήποτε.Σενέκας έγραψε: ↑23 Νοέμ 2023, 09:19Την έβαλε και πρόσφατα στην Κένυα, όταν ζήτησε συγνώμη για τα εγκλήματα της μαμάς του στην περιοχή. Δεν ξέρω αν είναι συμβολικό...Λεγεών έγραψε: ↑23 Νοέμ 2023, 09:12Προφανώς καραμπαμπιά του Καρόλου, που την φόρεσε σε άσχετη συνάντηση με νοτιοκορεάτες. Θα ήταν εξίσου καραμπαμπιά αν είχε φορέσει γραβάτα με τη σημαία της Βραζιλίας ή της Λιθουανίας ας πούμε, δηλαδή χώρες που είναι άσχετες με την Νότια Κορέα.
Η γραβάτα του γίγαντα Μπαϊντενόπουλου αντιθέτως έχει νόημα, καθώς είναι στα πλαίσια συνάντησης με τον Έλληνα ΠΘ στον Λευκό Οίκο, οπότε θέλει να τιμήσει την προσκεκλημένη χώρα.
Τα πλαίσια είναι που κάνουν τον καραμπαμπισμό. Δεν μπορείς να φορέσεις τον Τουΐτυ ως πολιτικός ενώ συναντιέσαι με κάποιο συνδικάτο εργαζομένων για να διακοπεί η απεργία. Δεν μπορείς να βάλεις πάττερν καμηλοπάρδαλης όταν συναντιέσαι με υποψήφιο πελάτη για πρώτη φορά.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Υπερβολές. Υπάρχουν περιστάσεις που οι Έλληνες πολιτικοί θα μπορούσαν άνετα να την φορέσουν (25η Μαρτίου, 24η Ιουλίου, 28η Οκτωβρίου) - αν το ήθελαν.
Όλα πιθανά είναι, αλλά ξαναλέω, time and place for everything. Για επίσκεψη στην Κένυα και 'we're sorry for what we did to you' δεν χρειαζόταν να μπλέξει και την σημαία τρίτης άσχετης χώρας (της δικής μας εν προκειμένω), όποιοι και αν είναι οι λόγοι που την φοράει.hades έγραψε: ↑23 Νοέμ 2023, 10:14Μήπως ο Κάρολος θέλει να τιμήσει με αυτό τον τρόπο την κληρονομιά του από τον πατέρα του ; Είναι ένας τρόπος ίσως να τονίσει και αυτή την πλευρά της καταγωγής του . Ετσι και αλλιώς ανεπίσημα τουλάχιστον λέγεται ότι νεαρός είχε έρθει πολλές φορές με τον πατέρα του στην Ελλάδα για ιδιωτική επίσκεψη (πχ στο Άγιο Όρος )Λεγεών έγραψε: ↑23 Νοέμ 2023, 09:41Κοίτα, επειδή είμαι γραβατάκιας (αν και πλέον δεν φοράω συχνά), θα πω το εξής: Η γραβάτα ως γραβάτα, δεν είναι ποτέ καραμπαμπισμός, ακόμα και αν απεικονίζει τον Ρικ με τον Μόρτυ, κάποιο πόκεμον, ή τον Χόμερ να τρώει από το ντόνατ στο κεφάλι του. Υπάρχει ώρα και μέρος για όλα, είτε ένα πάρτι μασκέ, είτε χαλαρή Παρασκευή στη δουλειά, είτε οτιδήποτε.
- Οργισμένος
γραββατα με ελλ σημαια οι ηγετες της Δυσης, ριγε για τον πορτοκαλι προδοτη πιθηκο τραμπακουλα
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Δεν είναι ιδια γραβάτα, ξεκόλλαΛεγεών έγραψε: ↑23 Νοέμ 2023, 10:16Όλα πιθανά είναι, αλλά ξαναλέω, time and place for everything. Για επίσκεψη στην Κένυα και 'we're sorry for what we did to you' δεν χρειαζόταν να μπλέξει και την σημαία τρίτης άσχετης χώρας (της δικής μας εν προκειμένω), όποιοι και αν είναι οι λόγοι που την φοράει.hades έγραψε: ↑23 Νοέμ 2023, 10:14Μήπως ο Κάρολος θέλει να τιμήσει με αυτό τον τρόπο την κληρονομιά του από τον πατέρα του ; Είναι ένας τρόπος ίσως να τονίσει και αυτή την πλευρά της καταγωγής του . Ετσι και αλλιώς ανεπίσημα τουλάχιστον λέγεται ότι νεαρός είχε έρθει πολλές φορές με τον πατέρα του στην Ελλάδα για ιδιωτική επίσκεψη (πχ στο Άγιο Όρος )Λεγεών έγραψε: ↑23 Νοέμ 2023, 09:41
Κοίτα, επειδή είμαι γραβατάκιας (αν και πλέον δεν φοράω συχνά), θα πω το εξής: Η γραβάτα ως γραβάτα, δεν είναι ποτέ καραμπαμπισμός, ακόμα και αν απεικονίζει τον Ρικ με τον Μόρτυ, κάποιο πόκεμον, ή τον Χόμερ να τρώει από το ντόνατ στο κεφάλι του. Υπάρχει ώρα και μέρος για όλα, είτε ένα πάρτι μασκέ, είτε χαλαρή Παρασκευή στη δουλειά, είτε οτιδήποτε.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Σ' αυτές τις περιστάσεις θα ήταν όντως υπερβολή.
Αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν τολμούν γενικώς να το επιχειρήσουν ακόμη και σε μία καθημερινή δραστηριότητα.
Είναι η μεταπολιτευτική τους φύση τέτοια. Θα τους χαλάσει το... ίματζ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το' γραψα κι εγώ αλλά δεν.Lugozzi έγραψε: ↑23 Νοέμ 2023, 10:19Δεν είναι ιδια γραβάτα, ξεκόλλαΛεγεών έγραψε: ↑23 Νοέμ 2023, 10:16Όλα πιθανά είναι, αλλά ξαναλέω, time and place for everything. Για επίσκεψη στην Κένυα και 'we're sorry for what we did to you' δεν χρειαζόταν να μπλέξει και την σημαία τρίτης άσχετης χώρας (της δικής μας εν προκειμένω), όποιοι και αν είναι οι λόγοι που την φοράει.hades έγραψε: ↑23 Νοέμ 2023, 10:14
Μήπως ο Κάρολος θέλει να τιμήσει με αυτό τον τρόπο την κληρονομιά του από τον πατέρα του ; Είναι ένας τρόπος ίσως να τονίσει και αυτή την πλευρά της καταγωγής του . Ετσι και αλλιώς ανεπίσημα τουλάχιστον λέγεται ότι νεαρός είχε έρθει πολλές φορές με τον πατέρα του στην Ελλάδα για ιδιωτική επίσκεψη (πχ στο Άγιο Όρος )
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΑφήγημαΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Νοέμ 2023, 10:21Το' γραψα κι εγώ αλλά δεν.Lugozzi έγραψε: ↑23 Νοέμ 2023, 10:19Δεν είναι ιδια γραβάτα, ξεκόλλαΛεγεών έγραψε: ↑23 Νοέμ 2023, 10:16
Όλα πιθανά είναι, αλλά ξαναλέω, time and place for everything. Για επίσκεψη στην Κένυα και 'we're sorry for what we did to you' δεν χρειαζόταν να μπλέξει και την σημαία τρίτης άσχετης χώρας (της δικής μας εν προκειμένω), όποιοι και αν είναι οι λόγοι που την φοράει.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Εντάξει, μην βαράτε οι κλαρινοεστέτ δάνδηδες, δεν είχα δει το βίντεο.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Πάντως ο μακαρίτης ο Φίλιππος είχε βάλει και την ελληνική σημαία στο Coat of Arms του

Το οποίο περιλαμβάνει Βασιλικό δανικό οικόσημο την ελληνική σημαία το οικόσημο των Μαουντμπατεν και το έμβλημα του Εδιμβούργου.

Το οποίο περιλαμβάνει Βασιλικό δανικό οικόσημο την ελληνική σημαία το οικόσημο των Μαουντμπατεν και το έμβλημα του Εδιμβούργου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George_V την 23 Νοέμ 2023, 10:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 22 Απαντήσεις
- 539 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
09 Ιουν 2024, 21:57