Δεν την έβαλε σε επίσκεψη στην Αθήνα να πουλήσει χάντρες, αλλά σε άσχετο γεγονός.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑23 Νοέμ 2023, 12:04Εντάξει εγώ θα του πω μπράβο όχι γιατί ενθουσιάστηκα ως ιθαγενής αλλά επειδή δεν έβαλε κάτι τρέντι τύπου Ουκρανική, Ισραηλινή κλπ.
Η γραβάτα του Βασιλέως
Re: Η γραβάτα του Βασιλέως
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
- Dwarven Blacksmith
Το είδα.Exodus έγραψε: ↑23 Νοέμ 2023, 20:20Δεν την έβαλε σε επίσκεψη στην Αθήνα να πουλήσει χάντρες, αλλά σε άσχετο γεγονός.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑23 Νοέμ 2023, 12:04Εντάξει εγώ θα του πω μπράβο όχι γιατί ενθουσιάστηκα ως ιθαγενής αλλά επειδή δεν έβαλε κάτι τρέντι τύπου Ουκρανική, Ισραηλινή κλπ.

Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Eθνικοκοινωνιστης
ελεος μλκα μουLugozzi έγραψε: ↑01 Δεκ 2023, 17:49[img]https://i.postimg.cc/dVF8XDvS/karo ... .jpg[/img]
Το νου σας πουτανες!

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
βασιλοκομμουνιστης και εσεις?Exodus έγραψε: ↑23 Νοέμ 2023, 20:20Δεν την έβαλε σε επίσκεψη στην Αθήνα να πουλήσει χάντρες, αλλά σε άσχετο γεγονός.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑23 Νοέμ 2023, 12:04Εντάξει εγώ θα του πω μπράβο όχι γιατί ενθουσιάστηκα ως ιθαγενής αλλά επειδή δεν έβαλε κάτι τρέντι τύπου Ουκρανική, Ισραηλινή κλπ.

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Όχι, βρε, ούτε κομουνιστής, ούτε βασιλικός.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑02 Δεκ 2023, 00:26βασιλοκομμουνιστης και εσεις?Exodus έγραψε: ↑23 Νοέμ 2023, 20:20Δεν την έβαλε σε επίσκεψη στην Αθήνα να πουλήσει χάντρες, αλλά σε άσχετο γεγονός.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑23 Νοέμ 2023, 12:04Εντάξει εγώ θα του πω μπράβο όχι γιατί ενθουσιάστηκα ως ιθαγενής αλλά επειδή δεν έβαλε κάτι τρέντι τύπου Ουκρανική, Ισραηλινή κλπ.

ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
- Eθνικοκοινωνιστης
σκετο Βασιλιας

Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Koiτα, στρατηγικά, συντάσσομαι με το ΚΚΕ. Ιδεολογικά, είμαι κεντροαριστερών πεποιθήσεων. Απλά πράγματα, λίγο μέσος όρος, λίγο αριστερά, είμαι ειλικρινής με το εαυτό μου. Όμως θέλω κόμματα σαν το ΚΚΕ να υπάρχουν ζωντανά στην πολιτική ζωή. Το συγκεκριμένο Κόμμα κάνει αγώνες.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Του ψιθύρισε στο αυτί τι είδους πανί είναι ή το άφησε να εννοηθεί με τα μάτια;Lugozzi έγραψε: ↑01 Δεκ 2023, 17:49[img]https://i.postimg.cc/dVF8XDvS/karo ... .jpg[/img]
Το νου σας πουτανες!
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 22 Απαντήσεις
- 539 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
09 Ιουν 2024, 21:57