Νάρκωση

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Re: Νάρκωση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 24 Νοέμ 2023, 00:35

Εικόνα
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa » 24 Νοέμ 2023, 01:02

Θα πάω αύριο στο ραντεβού και θα δω τι θα μου πει. Αν δω ότι δεν υπάρχει συνεννόηση θα αλλάξω γιατρό. Δεν θέλω να το καθυστερήσω άλλο, αλλά από την άλλη, είμαι μες στο άγχος, δεν κοιμάμαι, δεν τρώω. Θέλω να βρω εναν γιατρό που θα καταλαβαίνει και θα μου δώσει κάποια λύση. Το ξερω οτι πρεπει να βγει γιατι εχουμε ιστορικο στην οικογένεια.

Διάβασα ότι υπάρχουν χάπια που σου δίνουν πριν τις επεμβάσεις για το άγχος. Πχ ζαναξ; Γιατί δεν μου το πρότεινε. Αν είναι να είμαι σωματικο και ψυχολογικά ρακος πώς θα κάνω την επέμβαση;

Έχω μαλώσει και με τον πατέρα μου, μόνο η μία μου αδερφή με στηρίζει και θα με πάρει εκείνη στην κλινική. Αλλά και αυτή μου ειπε "κανε ο,τι θες" επειδή το έχω αναβάλλει τόσες φορές.

Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium » 24 Νοέμ 2023, 02:01

Κάποιον σαν αυτόν ψάξε να βρεις βασικά
Θα σου δείξει φοβερή κατανόηση

Εικόνα

Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa » 24 Νοέμ 2023, 12:05

Είμαι ένα ράκος. Πήγα, σαν σε όνειρο πλήρωσα και τον γιατρό και πήρε τηλέφωνο τον αναισθησιολόγο. Μου έδωσε οδηγίες. Θέλω να το ακυρώσω. Δεν ήταν αρνητικός στο να το κάνουμε μετά τις γιορτές. Φοβάμαι. Έκαναν και ένα αστείο όταν ρώτησα αν μπορώ να πάρω ζαναξ, είπε ναι ο αναισθησιολογος και λέει μετά ο γιατρός μού "απλά να προσέχει μην δεν ξυπνήσει " (εννοώντας να μην ξυπνήσω στην ώρα μου για να πάω στην κλινικη) και λέει ο αναισθησιολόγος έντρομος "θα ξυπνήσει γιατί να μην ξυπνήσει " καταλαβαίνοντας ότι δεν θα ξυπνήσω από την επέμβαση. Φοβάμαι. Τώρα όμως τον πλήρωσα,τι να κανω;

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 24 Νοέμ 2023, 12:21

Τέρμα γκομενέτε είσαι ρε Κάπα. Έλεος.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 24 Νοέμ 2023, 12:29

ποτέ δεν κατάλαβα τις φανταστικές ιστορίες κακομοιριάς

Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa » 24 Νοέμ 2023, 12:37

Έχει έρθει και η απόδειξη στο μέιλ μου. Μπορώ να ακυρώσω την πληρωμή από την τραπεζα;

Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa » 24 Νοέμ 2023, 14:53

nowhere έγραψε:
24 Νοέμ 2023, 12:29
ποτέ δεν κατάλαβα τις φανταστικές ιστορίες κακομοιριάς
Μπορείς πάντως να βγαίνεις πού και πού έξω για να μην περιστρεφεται ολη η ζωή σου γύρω από το φόρουμ και να παραλογιζεσαι. Αν δηλαδή θεωρεις πως το δικό μου άγχος για την υγεία μου είναι προσπάθεια να σε ψυχαγωγησω η να σε τρολαρω, ξανασκέψου το γιατί καμιά όρεξη δεν έχω για κάτι τέτοιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kappa την 24 Νοέμ 2023, 14:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa » 24 Νοέμ 2023, 14:56

Εντέλει δεν ακυρώνεται η συναλλαγή από εμένα. Πήρα τηλ στην τράπεζα. Θα πρέπει να το πω στον γιατρό. Εντωμεταξύ εγώ δεν είχα σκοπό να τον πληρώσω την επέμβαση (αν πήγαινε στραβά δηλαδή τουλάχιστον να μην τον είχα πληρώσει) ,την επίσκεψη ήθελα να του πληρώσω γιατί μιλούσαμε αρκετή ώρα, αυτός δεν καταλαβε καλά. Τέλος πάντων. Αν το ακυρώσω, ελπίζω και φαντάζομαι να πως θα μου τα δώσει πίσω. Υποτίθεται εντωμεταξύ ότι με έβαλε να κάνω τον προεγχειρητικο έλεγχο εκτός της κλινικής για μικρότερο κόστος και χρόνο και εντέλει όπως τα υπολογιζω τα ίδια λεφτά βγήκαν. Ισως έπρεπε να το κάνω εξαρχής με τον πρώτο γιατρό που ήταν όλα στο πακέτο.

Θα το σκεφτώ μέχρι το απόγευμα και θα αποφασίσω.

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 24 Νοέμ 2023, 17:17

Kappa έγραψε:
24 Νοέμ 2023, 14:53
Μπορείς πάντως να βγαίνεις πού και πού έξω για να μην περιστρεφεται ολη η ζωή σου γύρω από το φόρουμ και να παραλογιζεσαι. Αν δηλαδή θεωρεις πως το δικό μου άγχος για την υγεία μου είναι προσπάθεια να σε ψυχαγωγησω η να σε τρολαρω, ξανασκέψου το γιατί καμιά όρεξη δεν έχω για κάτι τέτοιο.
αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να σταματήσω να γράφω συνέχεια φανταστικές ιστορίες μιζέριας για να τραβήξω το ενδιαφέρον.αποκλείεται.πως θα ζήσω μετά?

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 24 Νοέμ 2023, 19:02

Kappa έγραψε:
23 Νοέμ 2023, 15:12
Δεν ξέρω τι να κάνω. Αύριο μου είπε ο γιατρός να πάω από το ιατρείο για τις οδηγίες.

Εικόνα

Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa » 24 Νοέμ 2023, 19:31

nowhere έγραψε:
24 Νοέμ 2023, 17:17
Kappa έγραψε:
24 Νοέμ 2023, 14:53
αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να σταματήσω να γράφω συνέχεια φανταστικές ιστορίες μιζέριας για να τραβήξω το ενδιαφέρον.αποκλείεται.πως θα ζήσω μετά?
Η αλήθεια είναι ότι δεν σε έχω προσέξει ποτέ ούτε ξέρω τι γράφεις. Για να το λες όμως, κάτι θα ξέρεις, είναι καλό που έχεις αυτογνωσία. Αντε στο καλό από την ιατρική ενότητα τώρα.

Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa » 24 Νοέμ 2023, 19:32

Δεν έχω πάρει ακόμα απόφαση για τη Δευτέρα. Μίλησα και με άλλους γιατρούς και μου ζητάνε πιο πολλά. Ισως απλώς το αναβάλω από Δευτέρα και το κάνω Πέμπτη.

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 24 Νοέμ 2023, 20:55

Kappa έγραψε:
24 Νοέμ 2023, 19:32
Δεν έχω πάρει ακόμα απόφαση για τη Δευτέρα. Μίλησα και με άλλους γιατρούς και μου ζητάνε πιο πολλά. Ισως απλώς το αναβάλω από Δευτέρα και το κάνω Πέμπτη.

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 24 Νοέμ 2023, 21:02

Ρώτα μήπως μπορούν να σου δώσουν βιάγκρα και να έρθει καμιά νοσοκόμα να σου κάνει μίλκινγκ καθ' όλη τη διάρκεια της επέμβασης, όπως θα είσαι δεμένος.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών