ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑24 Νοέμ 2023, 13:47γκαρσόνια και κονσοματρίς σε καφετέριες και ταβέρνες φύγανε με το μνημόνιο. δεν θέλαν τότε να δουλέψουν στα χωράφια, δεν θέλουν ούτε τώρα

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑24 Νοέμ 2023, 13:47γκαρσόνια και κονσοματρίς σε καφετέριες και ταβέρνες φύγανε με το μνημόνιο. δεν θέλαν τότε να δουλέψουν στα χωράφια, δεν θέλουν ούτε τώρα
αυτοι που εχουν χωραφια που αποδίδουν τα δουλευουν οι ιδιοιΝαύτης έγραψε: ↑24 Νοέμ 2023, 13:51ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑24 Νοέμ 2023, 13:47γκαρσόνια και κονσοματρίς σε καφετέριες και ταβέρνες φύγανε με το μνημόνιο. δεν θέλαν τότε να δουλέψουν στα χωράφια, δεν θέλουν ούτε τώρα
Ε αφού με καπιταλισμό άδειασε η χώρα, αυτή μου ήρθε στο μυαλό.GoBzi έγραψε: ↑24 Νοέμ 2023, 13:15Κομμουνισμός something something, ένταξη στην ΕΕ something something. Ωραίο παράδειγμα έφερες.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑24 Νοέμ 2023, 13:10Εκτός από τη Βουλγαρία, και υποθέτω οποιαδήποτε άλλη χώρα με μειούμενο πληθυσμό μπω στον κόπο να γκουγκλάρω, εκτός Ιαπωνίας.πατησιωτης έγραψε: ↑24 Νοέμ 2023, 12:56Τα έχω γράψει εκατό φορές : καμμία οικονομία δεν μπορεί να αναπτυχθεί με μειούμενο πληθυσμό
Με τα χωράφια περιμένεις την ανάπτυξη; Πλέον όλα αυτοματοποιούνται.πατησιωτης έγραψε: ↑24 Νοέμ 2023, 13:47Ένας διπλωματούχος δεν πρόκειται έτσι κι αλλιώς να πάει στα χωράφια.Ο διπλωματούχος εάν δεν βρεί δουλειά στο δικό του αντικείμενο θα φύγει έξω.Στα χωράφια θα πάει ο αγράμματος.Σου εξήγησα ότι στο μόνο που μπορείς να παρέμβεις είναι στις χώρες προέλευσης.Να βάλεις τους γιατρούς που έφυγαν για τη Γερμανία στα χωράφια δεν μπορείς.Green Dragon έγραψε: ↑24 Νοέμ 2023, 13:43Το εργατικό δυναμικό που λείπει είναι οι 500.000 νέοι που έφυγαν με το μνημόνιο. Αντικαθιστούμε λοιπόν εργατικό δυναμικό με ποιότητα π.χ. 7/10 με ισλαμιστικά παράσιτα που έχουν ποιότητα -10/10.πατησιωτης έγραψε: ↑24 Νοέμ 2023, 13:40
Φίλε η ανεργία στην Ελλάδα είναι στο 10% και φωνάζουν οι αγρότες και οι ξενοδόχοι ότι δεν βρίσκουν προσωπικό να δουλέψει.Άσε σου λέω.Δεν είναι θέμα προυπολογισμού αυτό,θέμα έλλειψης εργατικού δυναμικού είναι.
Η χώρα άδειασε αφού άνοιξαν τα σύνορα μιας και στα 90s ήταν λίγο δύσκολα για τον μέσο Βούλγαρο να πάει Ευρώπη.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑24 Νοέμ 2023, 14:03Ε αφού με καπιταλισμό άδειασε η χώρα, αυτή μου ήρθε στο μυαλό.GoBzi έγραψε: ↑24 Νοέμ 2023, 13:15Κομμουνισμός something something, ένταξη στην ΕΕ something something. Ωραίο παράδειγμα έφερες.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑24 Νοέμ 2023, 13:10
Εκτός από τη Βουλγαρία, και υποθέτω οποιαδήποτε άλλη χώρα με μειούμενο πληθυσμό μπω στον κόπο να γκουγκλάρω, εκτός Ιαπωνίας.
Δυστυχώς η Μεταπολίτευση μας έκανε διεθνώς ρεζίλι. Απο εκεί και πέρα, έχει ασκήσει κριτικές και στην ολλανδική κοινωνία αν δεν απατώμαι. Επίσης, εκτός απο υποστηρικτής του Grexit ήταν και υποστηρικτής του Nexit.
Δεν χρειάζεται, άκου τι έχουν να σου πουν οι άνθρωποι. Και μετά αν θες, φιλοξένησε και καποιους χωρίς χαρτιά που ήρθαν από καπιταλιστικές χώρες να σου πουν και εκείνοι τις ιστορίες τους.GoBzi έγραψε: ↑24 Νοέμ 2023, 15:03Η χώρα άδειασε αφού άνοιξαν τα σύνορα μιας και στα 90s ήταν λίγο δύσκολα για τον μέσο Βούλγαρο να πάει Ευρώπη.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑24 Νοέμ 2023, 14:03Ε αφού με καπιταλισμό άδειασε η χώρα, αυτή μου ήρθε στο μυαλό.
Επειδή δεν είμαι δικηγόρος για να ξέρω τι ακριβώς παιζει, θα πω πως στα 90s, στην Μακεδονία, άνθρωποι άσχετοι με την οικογένεια μου έκρυβαν Βούλγαρους και Αλβανούς που τους κυνηγούσε η αστυνομία γιατί νομίζω πως δεν είχαν χαρτιά.
Στις επόμενες δύο δεκαετίες πολλοί την κάνανε με τις οικογένειές τους (που ήταν πίσω στις χώρες τους) για Γερμανία, Αγγλία, Νορβηγία. Κάποιοι φέρανε τις οικογένειες τους Ελλάδα.
Επειδή κρατάω ακόμη κάποιες επαφές με κάποιους, θα τους μεταλαμπαδεύσω τις γνώσεις σου περί κομμουνισμού και καπιταλισμού
Άσε τα χωράφια, δεν βρίσκουν προσωπικό ούτε τα μαγαζιά ούτε τα γραφεία.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑24 Νοέμ 2023, 13:47γκαρσόνια και κονσοματρίς σε καφετέριες και ταβέρνες φύγανε με το μνημόνιο. δεν θέλαν τότε να δουλέψουν στα χωράφια, δεν θέλουν ούτε τώρα
Ναι, θα βγούνε στους δρόμους ο Βίλντερς, ο Ορμπάν και ο Τζημερος, θα γαμανε όλες τις γυναίκες και θα γεννιούνται παιδιά ασταμάτητα και δεν θα μείνει μουσουλμάνος για μουσουλμάνος στην ΕυρώπηUnique έγραψε: ↑24 Νοέμ 2023, 12:52H Ευρώπη χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ να ξυπνήσει. Αυτό μπορεί να δωθεί μόνο απο ημίτρελους για άμεσο ξερίζωμα διαχρονικής αριστερίλας.
Δεν υπάρχει ο χρόνος να "σκεφτούμε και να σχεδιάσουμε ένα στοχευμένο πλάνο για να αντιμετωπίσουμε το μουσουλμανικό πρόβλημα χωρίς να μας πούν ρατσιστές οι άπλυτοι αριστεροί". Οι ισλαμοφασίστες γεννοβολάνε με ρυθμό ποντικιών.
Το αβαταρι του Unicuck δικαιώνει την άποψη σουnyxtovios έγραψε: ↑24 Νοέμ 2023, 12:58Ο συγκεκριμένος και εσένα σαν πακι σε βλέπει. Ίσως γιατί οι περισσότεροι ελληνιαρηδες είστε.Unique έγραψε: ↑24 Νοέμ 2023, 12:52H Ευρώπη χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ να ξυπνήσει. Αυτό μπορεί να δωθεί μόνο απο ημίτρελους για άμεσο ξερίζωμα διαχρονικής αριστερίλας.
Δεν υπάρχει ο χρόνος να "σκεφτούμε και να σχεδιάσουμε ένα στοχευμένο πλάνο για να αντιμετωπίσουμε το μουσουλμανικό πρόβλημα χωρίς να μας πούν ρατσιστές οι άπλυτοι αριστεροί". Οι ισλαμοφασίστες γεννοβολάνε με ρυθμό ποντικιών.
Δηλαδή άμα του πεις ότι ψηφίζουν μιζοτακη ή παρόμοιους που χρεοκοπήσαν τη χώρα 30 φορές και τρώνε τα λεφτά των ευρωπαίων φορολογουμενων σε μεγάλους περιπατους, δεν έχει και άδικο.