(την οποία πουτάνα παρεπιπτόντως λέει την πάντρεψαν 9 χρονών)
χα χα ναι, ποιος ξέρει ποιος να το'φτιαξεDwarven Blacksmith έγραψε: ↑24 Νοέμ 2023, 16:03It's a banger!
Αλλά δεν ξέρω αν είναι Υεμένος ο δημιουργός.
Bill Hicks έγραψε: ↑24 Νοέμ 2023, 17:34χα χα ναι, ποιος ξέρει ποιος να το'φτιαξεDwarven Blacksmith έγραψε: ↑24 Νοέμ 2023, 16:03It's a banger!
Αλλά δεν ξέρω αν είναι Υεμένος ο δημιουργός.SpoilerShow
Chilloutbuddy έγραψε: ↑24 Νοέμ 2023, 15:46Δεν τον ανακάλυψα τώρα τον Τσόμσκι φίλε, 30 χρόνια διαβάζω. Καταλαβαίνω τι γίνεται, δεν είμαι τυφλός, αλλά απ'την άλλη δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να στηρίξω ισλαμικό καθεστώς ούτε για πλάκα, ούτε για λίγο, για τον απλούστατο λόγο ότι κάτι τέτοια καθεστώτα κάτι τύπους σαν εμένα τους πετάνε απ'τις ταράτσες
Δεν ήταν αναφορά στον Τσόμσκι το wttc, άμα έχεις χρόνο ρίξε μια ματιά και στα υπόλοιπα που σου εσπάμαρα.Chilloutbuddy έγραψε: ↑24 Νοέμ 2023, 15:46Δεν τον ανακάλυψα τώρα τον Τσόμσκι φίλε, 30 χρόνια διαβάζω. Καταλαβαίνω τι γίνεται, δεν είμαι τυφλός, αλλά απ'την άλλη δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να στηρίξω ισλαμικό καθεστώς ούτε για πλάκα, ούτε για λίγο, για τον απλούστατο λόγο ότι κάτι τέτοια καθεστώτα κάτι τύπους σαν εμένα τους πετάνε απ'τις ταράτσες
Οι Παλαιστίνιοι είναι οι εφευρέτες της αεροπειρατείας όταν έπιαναν ομήρους τους επιβάτες ανεξαρτήτως εθνικότητος και απαιτούσαν την ικανοποίηση των αιτημάτων τους για την απελευθέρωσή τους,δεν είναι κάτι νέο η σύλληψη ομήρων από άσχετες χώρες.Όποιον βρουν τη στιγμή της επίθεσης τον πιάνουν.
Για πες εσύ που κουνάς το χέρι. Τί έχεις κάνει;gassim έγραψε: ↑24 Νοέμ 2023, 10:28Καμαρώνεις και δικαιολογείς την "αντίσταση" των Παλαιστινίων ενώ σε περίπτωση που δεχόταν η χώρα σου επίθεση έχεις πει ότι θα κοίταζες να διαφύγεις στο εξωτερικό.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑22 Νοέμ 2023, 22:49Μπορούν πιο πριν οι Τούρκοι να τους κάνουν ναυτικό αποκλεισμό, να τους βομβαρδίζουν μια φορά στο τόσο, και να τους δίνουν νερό με το σταγονόμετρο. Μετά απλά θα πρέπει να περιμένουν οι καστελοριζιώτες να πουν όχι άλλο και να κάνουν αντίποινα στα αντίποινα. Μπορούν να τραβήξουν και μια σφαγή της Χίου, έτσι, για άμυνα...
Εχεις πει δε ότι ίσως να ήμασταν και καλύτερα ως μέρος της οθωμανικής αυτοκρατορίας που τώρα μπορεί να ήταν υπερδύναμη αν δεν κάναμε την μαλακία να επαναστατήσουμε τότε.
Άσε λοιπόν το τι θα έκαναν οι καστελοριζιωτες και τι κάνουν οι Παλαιστίνιοι στον φανταστικό παραλληλισμό που έβγαλες από το μυαλό σου, να το σκεφτεί κανένας που δεν θα έμπαινε στο αεροπλάνο από τους πρώτους και που δεν παριστάνει τον αντιστασιακό για χώρες άλλων, με ζωές άλλων.
Τι να κάνω; τίποτα δεν έχω κάνει.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑24 Νοέμ 2023, 22:58Για πες εσύ που κουνάς το χέρι. Τί έχεις κάνει;gassim έγραψε: ↑24 Νοέμ 2023, 10:28Καμαρώνεις και δικαιολογείς την "αντίσταση" των Παλαιστινίων ενώ σε περίπτωση που δεχόταν η χώρα σου επίθεση έχεις πει ότι θα κοίταζες να διαφύγεις στο εξωτερικό.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑22 Νοέμ 2023, 22:49
Μπορούν πιο πριν οι Τούρκοι να τους κάνουν ναυτικό αποκλεισμό, να τους βομβαρδίζουν μια φορά στο τόσο, και να τους δίνουν νερό με το σταγονόμετρο. Μετά απλά θα πρέπει να περιμένουν οι καστελοριζιώτες να πουν όχι άλλο και να κάνουν αντίποινα στα αντίποινα. Μπορούν να τραβήξουν και μια σφαγή της Χίου, έτσι, για άμυνα...
Εχεις πει δε ότι ίσως να ήμασταν και καλύτερα ως μέρος της οθωμανικής αυτοκρατορίας που τώρα μπορεί να ήταν υπερδύναμη αν δεν κάναμε την μαλακία να επαναστατήσουμε τότε.
Άσε λοιπόν το τι θα έκαναν οι καστελοριζιωτες και τι κάνουν οι Παλαιστίνιοι στον φανταστικό παραλληλισμό που έβγαλες από το μυαλό σου, να το σκεφτεί κανένας που δεν θα έμπαινε στο αεροπλάνο από τους πρώτους και που δεν παριστάνει τον αντιστασιακό για χώρες άλλων, με ζωές άλλων.
Δεν είναι hypersonic, βαλιστική τροχιά ακολουθεί. Με αυτή την λογική κάθε χώρα με διηπειρωτικούς έχει hypersonics.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑24 Νοέμ 2023, 18:08Καλά νέα για τους νοσταλγούς της Φατάχ, βγήκε Φατάχ-2
Έτσι είπε το Ιράν, δεν ξέρω αν μπορεί να επιβεβαιωθεί τι τροχιά ακολουθεί. Αλλά μάλλον όντως έχει μικρές δυνατότητες μανούβερινγκ μέσα στην ατμόσφαιρα. Η Κίνα έχει το DF-ZF.Bazoomba έγραψε: ↑25 Νοέμ 2023, 00:17Δεν είναι hypersonic, βαλιστική τροχιά ακολουθεί. Με αυτή την λογική κάθε χώρα με διηπειρωτικούς έχει hypersonics.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑24 Νοέμ 2023, 18:08Καλά νέα για τους νοσταλγούς της Φατάχ, βγήκε Φατάχ-2
Μέχρι τώρα η μόνη χώρα που υποστηρίζει ότι έχει φτάσει στο επίπεδο δημιουργίας hypersonics είναι η Ρωσία με το Avantgard. Αλλά αυτό εάν θέλουμε το πιστεύουμε. Για την Κίνα επιφυλάσσομαι γιατί δεν γνωρίζω τι όπλα έχει στην φαρέτρα της.