έπρεπε να του πουν για μια φίλη τους στο όνλυφανς να χουν λίγου ενδιαφέρον οι ελιγμοί
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Γιατί ρε φίλε εξοργίζεσαι; Τόση ανασφάλεια έχεις;
Επειδή σε συνέκρινε με ντελιβερά έπαθες κρίση υστερίας;
Μάλλον ανασφάλεια για τη θεσούλα του έχει ο καθηγητακος και έσπευσε να ζητήσει συγνώμη, ρε φίλε.
Επομένως και ο καθηγητής και εσύ έχετε ανασφάλεια. Γιατί είναι κακό στην ελεύθερη αγορά ο ντελιβεράς να παίρνει περισσότερα από έναν δικηγόρο. Εγώ σου λέω και λίγα παίρνει. Ρισκάρει την ζωή του γι΄αυτό παίρνει τόσα.
Μάλλον ανασφάλεια για τη θεσούλα του έχει ο καθηγητακος και έσπευσε να ζητήσει συγνώμη, ρε φίλε.
Επομένως και ο καθηγητής και εσύ έχετε ανασφάλεια. Γιατί είναι κακό στην ελεύθερη αγορά ο ντελιβεράς να παίρνει περισσότερα από έναν δικηγόρο. Εγώ σου λέω και λίγα παίρνει. Ρισκάρει την ζωή του γι΄αυτό παίρνει τόσα.
έπρεπε να του πουν για μια φίλη τους στο όνλυφανς να χουν λίγου ενδιαφέρον οι ελιγμοί
Και οι πουτανες ρισκάρουν πολλά γι αυτό παίρνουν τόσα. Γιατί να είναι κακό?
Να στείλει την κόρη του να γίνει πουτανα
Δηλαδή, τον ντελιβερά που ρισκάρει την ζωή του κάθε μέρα μέσα στις βροχές και στα χιόνια, για να μεγαλώσει τα παιδιά του τον συγκρίνεις με "πουτάνα".
Φίλε, ένας ντελιβεράς είναι το αρχετυπικό αντίθετο μιας πόρνης.
Ο λόγος σου είναι διεφθαρμένος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος metarrythmistis την 25 Νοέμ 2023, 00:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και δεν αρέσει καθόλου στους δικηγόρους που δηλώνουν 1000 ευρώ το μήνα.
Το μέτρο αφορά και τους μηχανικούς και άλλες ομάδες. Το κράτος έχει δικαίωμα να τους ελέγξει. Αν χρειάζεται να κάνει ηλεκτρονικές διασταυρώσεις ας τις κάνει. Το ρουφιανόμετρο που πήρε τι στόχο έχει αφού εφαρμόζει οριζόντιο χαράτσι;
Εμένα μου αρέσει ότι και μόνο που ο καθηγητής συνέκρινε τους δικηγόρους με τους ντελιβεράδες και οι αριστεροί εξοργίστηκαν.
Πόσο υποκριτές είναι! Δηλαδή έλεος. Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε.
Αυτοί που υποτίθεται έχουν αναγάγει σε ιερότητα την εργατική τάξη.
Καλά οι τύποι δεν παίζονται στην υποκρισία.
Η συμμαχία της αριστεράς με την εργατική τάξη έχει διαρραγεί εντελώς στις ΗΠΑ και μερικώς στην Ευρώπη, βλέπε diploma divide.
Και οι πουτανες ρισκάρουν πολλά γι αυτό παίρνουν τόσα. Γιατί να είναι κακό?
Να στείλει την κόρη του να γίνει πουτανα
thx για την πάσα δεν θα το λεγες και αναπάντεχο-πικατσου φεης
κορη συμβούλου γαπ
στον δρόμο που χάραξαν η μελίνα η βασω και η άννα
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Εμένα μου αρέσει ότι και μόνο που ο καθηγητής συνέκρινε τους δικηγόρους με τους ντελιβεράδες και οι αριστεροί εξοργίστηκαν.
Πόσο υποκριτές είναι! Δηλαδή έλεος. Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε.
Αυτοί που υποτίθεται έχουν αναγάγει σε ιερότητα την εργατική τάξη.
Καλά οι τύποι δεν παίζονται στην υποκρισία.
Η συμμαχία της αριστεράς με την εργατική τάξη έχει διαρραγεί εντελώς στις ΗΠΑ και μερικώς στην Ευρώπη, βλέπε diploma divide.
να πως το εξηγει ο τροτσκιστης ραφαηλιδης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
"Έχουμε περισσότερους δικηγόρους απ' όσους χρειαζόμαστε, και λιγότερους ντελιβεράδες απ' όσους χρειαζόμαστε". Για τους ντελιβεράδες δεν ξέρω, για του δικηγόρους έχει απόλυτο δίκιο. Αρκεί να κάτσει να δει κανείς τα νούμερα της Ελλάδας σε σύγκριση με της Γαλλίας πχ. Βέβαια μιλάμε για ζαίους, που ως κυβέρνηση ήθελαν να ανοίξουν ακόμα μια νομική στην Πάτρα για κομματικό όφελος, αδιαφορόντας για τους έξτρα άνεργους δικηγόρους που θα έβγαιναν από εκεί. Πάνω στην ώρα ανεβαίνει το ΠΑΣΟΚ στη δεύτερη θέση, γιατί ο τόπος έχει ανάγκη από σοβαρή αντιπολίτευση.
"Έχουμε περισσότερους δικηγόρους απ' όσους χρειαζόμαστε, και λιγότερους ντελιβεράδες απ' όσους χρειαζόμαστε". Για τους ντελιβεράδες δεν ξέρω, για του δικηγόρους έχει απόλυτο δίκιο. Αρκεί να κάτσει να δει κανείς τα νούμερα της Ελλάδας σε σύγκριση με της Γαλλίας πχ. Βέβαια μιλάμε για ζαίους, που ως κυβέρνηση ήθελαν να ανοίξουν ακόμα μια νομική στην Πάτρα για κομματικό όφελος, αδιαφορόντας για τους έξτρα άνεργους δικηγόρους που θα έβγαιναν από εκεί. Πάνω στην ώρα ανεβαίνει το ΠΑΣΟΚ στη δεύτερη θέση, γιατί ο τόπος έχει ανάγκη από σοβαρή αντιπολίτευση.
Γι αυτο ας ανοίξουμε μερικές ιδιωτικές νομικές σχολές..... επειδή έχουμε πολλούς δικηγόρους βέβαια.
Α ρε βλακες γίδια δεξιοι
Πέντε χρόνια τι έκανε η Νέα Δημοκρατία για να ρύθμισει την αγορά εργασίας σε σχέση με τα πανεπιστήμια;
Σκατα στα μούτρα της έκανε.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.