YouTube & Age Verification
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
YouTube & Age Verification
.
Κάτι έχει αλλάξει πρόσφατα με το YouTube και μου ζητάει επιβεβαίωση ηλικίας για κάποια βίντεο που παλαιότερα τα έβλεπα κανονικά.
Δοκίμασα με ταυτότητα (την παλιά, την γαλάζια) αλλά δεν την αναγνωρίζει.
Δεν θέλω/διστάζω να χρησιμοποιήσω την κάρτα μου.
Εσείς πώς ξεπεράσατε το πρόβλημα;
.
Κάτι έχει αλλάξει πρόσφατα με το YouTube και μου ζητάει επιβεβαίωση ηλικίας για κάποια βίντεο που παλαιότερα τα έβλεπα κανονικά.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Re: YouTube & Age Verification
Δεν έκανα τιποτα προς το παρόν γιατι δεν θέλω να δειχνω έγγραφα μου και στο youtube.Nandros έγραψε: ↑24 Ιαν 2022, 12:53.
.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Τους εγραψα την ημερομηνια γεννησης μου.Nandros έγραψε: ↑24 Ιαν 2022, 12:53.
.
Βλεπω βιντεο χωρις περιορισμο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Κατέβασέ τοNandros έγραψε: ↑24 Ιαν 2022, 12:53.
.

https://addons.mozilla.org/el/firefox/a ... -download/
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
.
Βρήκα λύση. Απλά έκανα sign out και δεν τρέχει κάστανο!
Αν με ρωτήσετε γιατί είχα κάνει sign in δεν θυμάμαι. Υποτίθεται είχε κάποια πλεονεκτήματα.
Μηχανήματα του διαόλου!
Καλού-κακού έστησα και αυτό: https://freetubeapp.io/#download
Βρήκα λύση. Απλά έκανα sign out και δεν τρέχει κάστανο!
Αν με ρωτήσετε γιατί είχα κάνει sign in δεν θυμάμαι. Υποτίθεται είχε κάποια πλεονεκτήματα.
Μηχανήματα του διαόλου!

Καλού-κακού έστησα και αυτό: https://freetubeapp.io/#download
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- wooded glade
Εγώ έβαλα να δω ένα τραγούδι με τα μπαλέτα Αλεξαντρόφ που έλεγε "Κριμαία Ρωσική γη" και μου ζήτησε age verification.
Δεν είχα σκαν της ταυτότητας μου στο computer αλλά μετά που φτιάχτηκε το άλλο που είχε μέσα το σκαν, το έστειλα μέσω google και έτσι έχω τώρα age verification.
Δεν είχα σκαν της ταυτότητας μου στο computer αλλά μετά που φτιάχτηκε το άλλο που είχε μέσα το σκαν, το έστειλα μέσω google και έτσι έχω τώρα age verification.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Ποστάρω εδώ γιατί δεν βρήκα άλλο νήμα για το YouTube. στο youtube το έχουνε ξεφτιλίσει το θέμα με τις διαφημίσεις μόλις είδα ένα βίντεο 20 λεπτών και είχε πέντε φορές διαφημίσεις. θα με αναγκάσουν να βάλω το premium οι αλήτες γιατι χρησιμοποιώ πολυ το youtube αλλα δεν θέλω να τους πληρώσω. τι γίνεται με αυτά τα AdBlocker είπα να δοκιμάσω κάποιο άλλα κάποιοι είχαν προβλήματα με αυτά. το έχουν ξεφτιλίσει με τις διαφημίσεις στο YouTube οι αλήτες όλα για τα λεφτά. Και δεν μιλάμε για μικρές διαφημίσεις των 5 δευτερολέπτων αλλά το έχουν φτάσει και στα 20 δευτερόλεπτα διαφήμιση οι αλήτες που δεν μπορείς να τις παρακάμψεις και πρέπει να τις δεις όλες στη μάπα.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Εδώ είσαι.lonelyrider έγραψε: ↑26 Νοέμ 2023, 23:45Ποστάρω εδώ γιατί δεν βρήκα άλλο νήμα για το YouTube. στο youtube το έχουνε ξεφτιλίσει το θέμα με τις διαφημίσεις μόλις είδα ένα βίντεο 20 λεπτών και είχε πέντε φορές διαφημίσεις. θα με αναγκάσουν να βάλω το premium οι αλήτες γιατι χρησιμοποιώ πολυ το youtube αλλα δεν θέλω να τους πληρώσω. τι γίνεται με αυτά τα AdBlocker είπα να δοκιμάσω κάποιο άλλα κάποιοι είχαν προβλήματα με αυτά. το έχουν ξεφτιλίσει με τις διαφημίσεις στο YouTube οι αλήτες όλα για τα λεφτά. Και δεν μιλάμε για μικρές διαφημίσεις των 5 δευτερολέπτων αλλά το έχουν φτάσει και στα 20 δευτερόλεπτα διαφήμιση οι αλήτες που δεν μπορείς να τις παρακάμψεις και πρέπει να τις δεις όλες στη μάπα.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
-
Τι πάει να πει το χρησιμοποιείς πολύ αλλά δεν θέλεις να το πληρώσεις και μαζί δε θέλεις να βλέπεις τις διαφημησεις;lonelyrider έγραψε: ↑26 Νοέμ 2023, 23:45Ποστάρω εδώ γιατί δεν βρήκα άλλο νήμα για το YouTube. στο youtube το έχουνε ξεφτιλίσει το θέμα με τις διαφημίσεις μόλις είδα ένα βίντεο 20 λεπτών και είχε πέντε φορές διαφημίσεις. θα με αναγκάσουν να βάλω το premium οι αλήτες γιατι χρησιμοποιώ πολυ το youtube αλλα δεν θέλω να τους πληρώσω. τι γίνεται με αυτά τα AdBlocker είπα να δοκιμάσω κάποιο άλλα κάποιοι είχαν προβλήματα με αυτά. το έχουν ξεφτιλίσει με τις διαφημίσεις στο YouTube οι αλήτες όλα για τα λεφτά. Και δεν μιλάμε για μικρές διαφημίσεις των 5 δευτερολέπτων αλλά το έχουν φτάσει και στα 20 δευτερόλεπτα διαφήμιση οι αλήτες που δεν μπορείς να τις παρακάμψεις και πρέπει να τις δεις όλες στη μάπα.
Τι σόι λογική είναι αυτή;
- Dwarven Blacksmith
Δημοκράτης έγραψε: ↑27 Νοέμ 2023, 00:30Τι πάει να πει το χρησιμοποιείς πολύ αλλά δεν θέλεις να το πληρώσεις και μαζί δε θέλεις να βλέπεις τις διαφημησεις;lonelyrider έγραψε: ↑26 Νοέμ 2023, 23:45Ποστάρω εδώ γιατί δεν βρήκα άλλο νήμα για το YouTube. στο youtube το έχουνε ξεφτιλίσει το θέμα με τις διαφημίσεις μόλις είδα ένα βίντεο 20 λεπτών και είχε πέντε φορές διαφημίσεις. θα με αναγκάσουν να βάλω το premium οι αλήτες γιατι χρησιμοποιώ πολυ το youtube αλλα δεν θέλω να τους πληρώσω. τι γίνεται με αυτά τα AdBlocker είπα να δοκιμάσω κάποιο άλλα κάποιοι είχαν προβλήματα με αυτά. το έχουν ξεφτιλίσει με τις διαφημίσεις στο YouTube οι αλήτες όλα για τα λεφτά. Και δεν μιλάμε για μικρές διαφημίσεις των 5 δευτερολέπτων αλλά το έχουν φτάσει και στα 20 δευτερόλεπτα διαφήμιση οι αλήτες που δεν μπορείς να τις παρακάμψεις και πρέπει να τις δεις όλες στη μάπα.

- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Συγνώμη ρε φίλε αλλά δεν κατάλαβες το αυτονόητο? ότι δηλαδή σου βάζουνε διαφημίσεις για να σε αναγκάσουν να τους πληρώσεις για να μην τις βλέπεις τόσες πολλές και συχνές που είναι . σαν να σε πιάνουν κορόιδο τι δεν καταλαβαίνεις? μία χαρά θα μπορούσαν να το έχουν χωρίς διαφημίσεις. Όλα για τον φραγκα.Δημοκράτης έγραψε: ↑27 Νοέμ 2023, 00:30Τι πάει να πει το χρησιμοποιείς πολύ αλλά δεν θέλεις να το πληρώσεις και μαζί δε θέλεις να βλέπεις τις διαφημησεις;lonelyrider έγραψε: ↑26 Νοέμ 2023, 23:45Ποστάρω εδώ γιατί δεν βρήκα άλλο νήμα για το YouTube. στο youtube το έχουνε ξεφτιλίσει το θέμα με τις διαφημίσεις μόλις είδα ένα βίντεο 20 λεπτών και είχε πέντε φορές διαφημίσεις. θα με αναγκάσουν να βάλω το premium οι αλήτες γιατι χρησιμοποιώ πολυ το youtube αλλα δεν θέλω να τους πληρώσω. τι γίνεται με αυτά τα AdBlocker είπα να δοκιμάσω κάποιο άλλα κάποιοι είχαν προβλήματα με αυτά. το έχουν ξεφτιλίσει με τις διαφημίσεις στο YouTube οι αλήτες όλα για τα λεφτά. Και δεν μιλάμε για μικρές διαφημίσεις των 5 δευτερολέπτων αλλά το έχουν φτάσει και στα 20 δευτερόλεπτα διαφήμιση οι αλήτες που δεν μπορείς να τις παρακάμψεις και πρέπει να τις δεις όλες στη μάπα.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
-
Ναι ρε γαμτό,αν είναι δυνατόν να θέλουν να έχουν έσοδα και να μη δουλεύουν τζάμπα ώστε να διασκεδάζεις εσύlonelyrider έγραψε: ↑27 Νοέμ 2023, 00:38Συγνώμη ρε φίλε αλλά δεν κατάλαβες το αυτονόητο? ότι δηλαδή σου βάζουνε διαφημίσεις για να σε αναγκάσουν να τους πληρώσεις για να μην τις βλέπεις τόσες πολλές και συχνές που είναι . σαν να σε πιάνουν κορόιδο τι δεν καταλαβαίνεις? μία χαρά θα μπορούσαν να το έχουν χωρίς διαφημίσεις. Όλα για τον φραγκα.Δημοκράτης έγραψε: ↑27 Νοέμ 2023, 00:30Τι πάει να πει το χρησιμοποιείς πολύ αλλά δεν θέλεις να το πληρώσεις και μαζί δε θέλεις να βλέπεις τις διαφημησεις;lonelyrider έγραψε: ↑26 Νοέμ 2023, 23:45Ποστάρω εδώ γιατί δεν βρήκα άλλο νήμα για το YouTube. στο youtube το έχουνε ξεφτιλίσει το θέμα με τις διαφημίσεις μόλις είδα ένα βίντεο 20 λεπτών και είχε πέντε φορές διαφημίσεις. θα με αναγκάσουν να βάλω το premium οι αλήτες γιατι χρησιμοποιώ πολυ το youtube αλλα δεν θέλω να τους πληρώσω. τι γίνεται με αυτά τα AdBlocker είπα να δοκιμάσω κάποιο άλλα κάποιοι είχαν προβλήματα με αυτά. το έχουν ξεφτιλίσει με τις διαφημίσεις στο YouTube οι αλήτες όλα για τα λεφτά. Και δεν μιλάμε για μικρές διαφημίσεις των 5 δευτερολέπτων αλλά το έχουν φτάσει και στα 20 δευτερόλεπτα διαφήμιση οι αλήτες που δεν μπορείς να τις παρακάμψεις και πρέπει να τις δεις όλες στη μάπα.
Αν είναι δυνατόν να θέλουν να βγάλουν λεφτά τα μουνοπανα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 131 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από seismic1