Και ο ντε Νίρο στον Ελαφοκυνηγό έδειξε έλεος, μην είσαι κτήνος.τωρα κάτι αγριογούρουνα νταξει, έπηξε ο κόσμος.να σκοτώνεις ελάφια τώρα, δε μου κάθεται καλά, είναι ωραία ζώα.George_V έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 09:37Αν δεν κανω λαθος υπαρχει 1 στην Ελλάδα καπου στη Λαρισα νομιζω?Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 09:33Το ελάφι μου κάθεται κάπως, εκτρεφουν γενικά ελάφια; είναι λίγο καφριλα.
Θα συμφωνησω οτι ειναι καφρίλα να τα εκτρέφεις. Προτιμω το καθαρο κυνηγι.
Το ΚΚΕ κληρώνει ελάφια, λαγούς και αγριογουρουνα
-
Re: Το ΚΚΕ κληρώνει ελάφια, λαγούς και αγριογουρουνα
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Τα λεγόμενα ευγενή θηράματα είναι πανάκριβα. Το ντόπιο ελάφι μπορεί να φτάνει στην κατανάλωση από 30-60 ευρώ το κιλό.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 09:33Το ελάφι μου κάθεται κάπως, εκτρεφουν γενικά ελάφια; είναι λίγο καφριλα.
Είχα φάει ελάφι και κροκόδειλο στη Σιγκαπούρη. Διαφορετική εμπειρία
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Αριστερός από.. Μεσσηνία

Στην Ασία είναι ανεπτυγμένες οι φάρμες κροκοδειλων, δεν είναι κάτι σπάνιο ή εξωτικό το κρέας τους.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Μια χαρά τα πήγε η (ευρύτερη) αριστερά στη Μεσσηνία, αν και προσωπικά έχω μεταφέρει εδώ και πολλά χρόνια τα δικαιώματά μου στο β3 νότιο τομέα Αθηνών. Κι εκεί σχετικά καλά τα πήγε η (ευρύτερη) αριστερά, αν αυτά ήσαν τα ποσοστά της επικράτειας, θα έμπαινε ο Γιάνης στο κοινοβούλιο και θα έμεναν απ' έξω οι παλαιοημερολογίτες. Αλλά δεν είναι.southern έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 09:59Αριστερός από.. Μεσσηνία
Στην Ασία είναι ανεπτυγμένες οι φάρμες κροκοδειλων, δεν είναι κάτι σπάνιο ή εξωτικό το κρέας τους.

Και στην Ηλεία πάντως, με τέτοια κλήρωση αναμένεται να τα σπάσουν στις Ευρωεκλογές.Ναύτης έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 10:10Μια χαρά τα πήγε η (ευρύτερη) αριστερά στη Μεσσηνία, αν και προσωπικά έχω μεταφέρει εδώ και πολλά χρόνια τα δικαιώματά μου στο β3 νότιο τομέα Αθηνών. Κι εκεί σχετικά καλά τα πήγε η (ευρύτερη) αριστερά, αν αυτά ήσαν τα ποσοστά της επικράτειας, θα έμπαινε ο Γιάνης στο κοινοβούλιο και θα έμεναν απ' έξω οι παλαιοημερολογίτες. Αλλά δεν είναι.

vatraxos, έχεις να στείλεις μερικά με courier;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Στο έχω ξαναπεί, νομίζω, ότι είχα έναν συνάδελφο συνδικαλιστή του παμε -είναι συνταξιούχος πλέον- που την πρώτη εργάσιμη κάθε μήνα ερχόταν στο γραφείο μου και δεν σταμάταγε το αχτίφ αν δεν έπαιρνα κουπόνια του κουκουέ. Μιλάμε το κεφάλι καζάνι, ένα συρτάρι κουπόνια έχω ακόμα.Isildur έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 10:34Και στην Ηλεία πάντως, με τέτοια κλήρωση αναμένεται να τα σπάσουν στις Ευρωεκλογές.Ναύτης έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 10:10Μια χαρά τα πήγε η (ευρύτερη) αριστερά στη Μεσσηνία, αν και προσωπικά έχω μεταφέρει εδώ και πολλά χρόνια τα δικαιώματά μου στο β3 νότιο τομέα Αθηνών. Κι εκεί σχετικά καλά τα πήγε η (ευρύτερη) αριστερά, αν αυτά ήσαν τα ποσοστά της επικράτειας, θα έμπαινε ο Γιάνης στο κοινοβούλιο και θα έμεναν απ' έξω οι παλαιοημερολογίτες. Αλλά δεν είναι.
vatraxos, έχεις να στείλεις μερικά με courier;

- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Αλλα εχουν πολυ ωραιο κρεας.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 09:39Και ο ντε Νίρο στον Ελαφοκυνηγό έδειξε έλεος, μην είσαι κτήνος.τωρα κάτι αγριογούρουνα νταξει, έπηξε ο κόσμος.να σκοτώνεις ελάφια τώρα, δε μου κάθεται καλά, είναι ωραία ζώα.George_V έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 09:37Αν δεν κανω λαθος υπαρχει 1 στην Ελλάδα καπου στη Λαρισα νομιζω?Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 09:33Το ελάφι μου κάθεται κάπως, εκτρεφουν γενικά ελάφια; είναι λίγο καφριλα.
Θα συμφωνησω οτι ειναι καφρίλα να τα εκτρέφεις. Προτιμω το καθαρο κυνηγι.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Επιτρέπεται το κυνήγι ελαφιού;

.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Συμφωνώ.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Σε ελέγχομενες περιοχες μονο βασει του δασικου κωδικα στο αρθρο για τα ευγενη θηραματα και με εξαιρεσεις ορισμενου χρονου απο το Υπουργειο/Δασικη Υπηρεσια.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Είναι επετειακό. Τιμούν τα 80 χρόνια από τα πλιάτσικα του ΕΛΑΣ στην Ηλία.southern έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 07:30[img]https://i.postimg.cc/Hx6DdvgD/FB-I ... .jpg[/img]
Πιο cult πεθαίνεις!! Και τι γίνεται με τους vegan συντρόφους ;
Οι οικολόγοι θα τους μαλωσουν
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Είχα φάει κάποτε αγριογούρουνο. ακόμα το λιγουρεύομαι, ό,τι καλύτερο
εύγε στο ΚΚΕ για την κίνησή του
εύγε στο ΚΚΕ για την κίνησή του
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Green Dragon