Νίκη του φιλορωσικού κόμματος στην Ολλανδία: Άρχισε το κλάμα

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Νίκη του φιλορωσικού κόμματος στην Ολλανδία: Άρχισε το κλάμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 28 Νοέμ 2023, 10:00

Pollaplasiastis έγραψε:
28 Νοέμ 2023, 09:52
Αν τωρα εσυ εχεις καποια καλυτερη οδο να φτασουμε εκει, απ το να χασει ο συνασπισμος Αμερικη/ Ουκρανια/ Αγγλια/ Ισραηλ κλπ, δωσε μας τα φωτα σου.
Εγω δεν βλεπω αλλο τροπο να ξεκατσικωσουμε τα κτηνη απ τον σβερκο μας.
Kαλώς ή κακώς, οι άνθρωποι έχουν τελείως διαφορετική άποψη τόσο για τα κτήνη όσο και για ποιους ανέχεται ο σβέρκος τους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 28 Νοέμ 2023, 10:00

Αρίστος έγραψε:
28 Νοέμ 2023, 09:55
πατησιωτης έγραψε:
28 Νοέμ 2023, 09:52
Αρίστος έγραψε:
28 Νοέμ 2023, 09:46
Τους τρεις ΡΕπουμπλικανους που σνομπαραν την Κοινωνια των Εθνων,
Και έμμεσα βοήθησαν στη μικρασιατική καταστροφή διότι η συνθήκη των Σεβρών έγινε με τη σύμφωνη γνώμη του προέδρου Ουίλσον και μετά οι απομονωτιστές Αμερικανοί είπαν εμείς δεν ξέρουμε τίποτε,δεν ασχολούμαστε με ευρωπαικά θέματα. :D
Πραγματικά πιστεύεις ότι σε συμφέρει ο αμερικανικός απομονωτισμός;είσαι έτοιμος για πόλεμο;

Mην αρχίζεις τα αντισουνακικά τώρα.Οι μόνοι που δεν έδωσαν όπλα στον Κεμάλ ήσαν αυτοί.Έδωσαν οι Ρώσοι που έχουν και άγαλμα στην Πόλη για τη βοήθειά τους και οι Γάλλοι και οι Ιταλοί.

Τη Μικρασιατικη Καταστροφη προκαλεσαν οι Βρετανοι, αν υπηρχε πληρης απομονωτισμος απο ολες τις μεγαλες δυναμεις ο ελληνικος στρατος θα ειχε κρεμασει τον Κεμαλ στην Αγκυρα. Αλλα τη Βρετανια δεν την συμφερε μια ελληνικη αυτοκρατορια που θα ελεγχε τα Στενα.

.
Mην αρχίζεις τα αντισουνακικά τώρα.Οι μόνοι που δεν έδωσαν όπλα στον Κεμάλ ήσαν αυτοί.Έδωσαν οι Ρώσοι που έχουν και άγαλμα στην Πόλη για τη βοήθειά τους και οι Γάλλοι και οι Ιταλοί.
Επίσης εάν δεν υπήρχε το "σύστημα" που έβαλε την Αμερική στον πόλεμο,θα είχες χάσει και τη Βόρειο Ελλάδα ενώ θα ήσουν με άλλο σύστημα,χιτλερικό αν κέρδιζε ο ένας ή σταλινικό αν κέρδιζε ο άλλος.
Εσύ νομίζεις ότι οι Έλληνες πολιτικοί που είναι όλοι με το Δημοκρατικό Κόμμα είναι όλοι πληρωμένοι ή τρελαμένοι woke.Aλλά μπορεί απλώς να ξέρουν εκ πείρας ότι η Ελλάδα δύσκολα επιβιώνει χωρίς το σύστημα. :D

πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 28 Νοέμ 2023, 10:07

ΤΟ σύστημα σε έκανε κράτος στο Ναυαρίνο όταν στη ναυαρχίδα του Κόδριγκτον επέβαινε άνθρωπος των δανειστών (εντελώς σύστημα) του μη αναγνωρισμένου κράτους που εάν ο Ιμπραήμ πετύχαινε θα έχαναν τα λεφτά τους.
Το σύστημα σου έδωσε τα Επτάνησα και τη Θεσσαλία.
Το σύστημα σταμάτησε τους Βουλγαρορώσους πέντε φορές :D (1878,1913,1919,1945,1949) από το να πάρουν τη Μακεδονία και την έδωσε σε σένα.
Το σύστημα σου έδωσε τα Δωδεκάνησα.Δεν σου έδωσε την Κύπρο αλλά σου έδωσε όλα τα υπόλοιπα.
Ο μόνος πραγματικός αντιιμπεριαλιστής στην περιοχή είναι ο Ερντογάν που θέλει να ανασυστήσει την οθωμανική αυτοκρατορία - άλλο σύστημα αυτό.Αν δεν σου αρέσει το σύστημα να πάς με αυτόν.Εγώ προτιμώ σύστημα. :102:

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 28 Νοέμ 2023, 10:11

πατησιωτης έγραψε:
28 Νοέμ 2023, 10:07
ΤΟ σύστημα σε έκανε κράτος στο Ναυαρίνο όταν στη ναυαρχίδα του Κόδριγκτον επέβαινε άνθρωπος των δανειστών (εντελώς σύστημα) του μη αναγνωρισμένου κράτους που εάν ο Ιμπραήμ πετύχαινε θα έχαναν τα λεφτά τους.
Το σύστημα σταμάτησε τους Βουλγαρορώσους πέντε φορές :D (1878,1913,1919,1945,1949) από το να πάρουν τη Μακεδονία και την έδωσε σε σένα.
Το σύστημα σου έδωσε τα Δωδεκάνησα.Δεν σου έδωσε την Κύπρο αλλά σου έδωσε όλα τα υπόλοιπα.
Ο μόνος πραγματικός αντιιμπεριαλιστής στην περιοχή είναι ο Ερντογάν που θέλει να ανασυστήσει την οθωμανική αυτοκρατορία - άλλο σύστημα αυτό.Αν δεν σου αρέσει το σύστημα να πάς με αυτόν.Εγώ προτιμώ σύστημα. :102:
οκ συμφωνω αλλα ας μην πουμε οτι το ιδιο συστημα μας κραταγε σκλαβους πιο πριν
το ιδιο συστημα κατα καιρους μας αφηνει στην ακρη γιατι εχει αλλες προτεραιοτητες
..γιατι δεν το δεχεσαι;!

Pollaplasiastis
Phorum.gr user: Pollaplasiastis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pollaplasiastis » 28 Νοέμ 2023, 10:12

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
28 Νοέμ 2023, 08:48
Ως Ευρωπαίοι μια χαρά πηγαίναμε στις ΗΠΑ στελνοντας εκεί όλα τα ρεμαλια, όπως και μετά που πηγαίναμε σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Το ότι πρέπει να έχεις σχέδιο είναι σωστό, αλλά εσύ δεν είχες ούτε όταν ήρθαν με την κατάρρευση του ανατολικού μπλοκ, μόνο είχες σκλάβους τους άνδρες και τις γυναίκες στα μπουρδέλα κωλομπαρα για τους αγρότες, που δεν ήταν μουσουλμάνοι, και τότε δεν είχε καθόλου μετανάστες, άρα το κράτος σου είναι γτπ, δε σου φταίνε οι άλλοι.
Οταν "πηγαιναμε" Αμερικη οι Ελληνες ηταν πολιτες τεταρτης κατηγοριας, σχεδον καθολου πιο πανω απ τους ιθαγενεις που υπετασαν οι Αγγλογαλλοι στις Νεες Χωρες.

Κ οι δικοι μου ηταν φτωχοι ψαραδες κ παπαδες στα νησια. Ξυπολητοι. Πεντε παιδια σε ενα δωματιο.

Αρα, τα "πηγαιναμε" αλλου φιλε. Κανενας ΠΟΤΕ απο εμας δεν πηγε πουθενα, ουτε για να κατακτησει, ουτε για να υποδουλωσει, ουτε για να εκμεταλευτει. Τουλαχιστον το νεοελληνικο κρατος του οποιου ειμαστε πολιτες.
Αν εσυ θες να νοιωθεις θυμα γιατι οι προγονοι καποιων ΑΛΛΩΝ ΛΑΩΝ καναν οτι καναν.... περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.
Εγω δεν "πηγα" ποτε ως αποικος/ δουλεμπορος/ εκμεταλευτης καπου, το ζητημα δεν με αφορα.
Κ σιγουρα, δεν ειμαι η ιδια ρατσα με αυτους που μας βομβαρδιζαν στην Κυπρο.
And I don't give a FF whether you call it European Union or whatever. Εγω ανηκω μονο στο σπιτι μου κ σε καμια εμπορικη ενωση καφρων.

Οσο για την δακρυβρεχτη ιστορια με το ανατολικο μπλοκ, πρωτον μονοι τους ερχονταν κ ζηταγαν δουλεια στα μπαρ, δεν τους εβαζε κανενας πιστολι στο κεφαλι,
κ δευτερον, ολοι οι λαοι οταν βρεθηκαν σε αντιστοιχη θεση, καναν το ιδιο πραγμα. Γι αυτο ειναι κ το "αρχαιοτερο επαγγελμα".

Ακου λεει ειχαμε σκλαβους.... ναι σιγουρα.... ακομα μαζευουμε τα ποστερς με τις φωτο απο τις ουρες σκλαβων με αλυσιδες που φτιαχναν την Εθνικη!!

Το κρατος ειναι γτπ γιατι καθε τετραετια τα τετραποδα πανε κ ψηφιζουν τους ιδιους εγκληματιες.
Δεν ανηκω σε αυτην την συνομωταξια, οπως καταλαβαινεις.

Αλλα εγω σου μιλησα για πεμπτη φαλαγγα. Κρατα το στο μυαλο σου.
Truth sounds like hate to those who hate truth-- Proverbs 9:7-8
Bacteria is life on Mars but a heartbeat is not life on Earth...

Pollaplasiastis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pollaplasiastis » 28 Νοέμ 2023, 10:13

ΓΑΛΗ έγραψε:
28 Νοέμ 2023, 10:00
Kαλώς ή κακώς, οι άνθρωποι έχουν τελείως διαφορετική άποψη τόσο για τα κτήνη όσο και για ποιους ανέχεται ο σβέρκος τους.
Φυσικα Γατι μου. Αυτη ειναι η ιστορια της ανθρωποτητας.

πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 28 Νοέμ 2023, 10:14

nemo έγραψε:
28 Νοέμ 2023, 10:11
πατησιωτης έγραψε:
το ιδιο συστημα κατα καιρους μας αφηνει στην ακρη γιατι εχει αλλες προτεραιοτητες
..γιατι δεν το δεχεσαι;!
Εάν εννοούμε ως σύστημα τον καπιταλισμό,διότι αυτό εννοούν οι πιο πολλοί,αυτός δεν υπήρχε όταν ο Μωάμεθ ο Πορθητής κατέλαβε την Πόλη.Ο καπιταλισμός βρήκε την Ελλάδα τμήμα της οθωμανικής αυτοκρατορίας και την έκανε όπως είναι σήμερα.Δεν ξέρω εάν εννοείς κάτι άλλο ως σύστημα.

Pollaplasiastis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pollaplasiastis » 28 Νοέμ 2023, 10:17

Αρίστος έγραψε:
28 Νοέμ 2023, 09:46
Θα συνεχισω να διαφωνω με την παντοδυναμια του συστηματος που παρουσιαζεις.
Αναφερω 5 προεδρους που δεν μπορεσαν να αποφυγουν.
Τους τρεις ΡΕπουμπλικανους που σνομπαραν την Κοινωνια των Εθνων, τον Κεννεντυ και τον Τραμπ.
Καθε συστημα οσο ισχυρο και να φαινεται εχει τις ρωγμες του.
Στην ΕΕ υπαρχει ο Ορμπαν, ο Βιλντερς και αυριο η Λεπεν.
Ενω το συστημα εφαγε μεγαλη ηττα με το Brexit, ανεξαρτητα αν μετα υποχρεωσαν τον Μπορις να ακολουθησει νεοταξ πολιτικη που διελυσε καθε θετικη προσδοκια απο το Brexit, πιχι με lockdowns και πολεμο στις βιομηχανιες δεν γινεται σοβαρη οικονομια.
Και βεβαια εκτος Δυσης υπαρχουν ο Πουτιν και τα Brics.
Αριστο εισαι αθεραπευτα αισιοδοξος........
Οκ παραδινομαι.
Κατσε ξαναδιαβασε την παραθεση που μου εκανες.
Απο κει δες για μερικα ονοματα που αναφερονται.

Το συστημα δεν ειναι παντοδυναμο ΕΚΤΟΣ Δυσης. Γι αυτο βλεπουμε οτι βλεπουμε σημερα.
Εμεις ομως "ανηκωμεν εις την Δυσην", οπως ελεγε ο "η Κυπρος κειται μακραν".....

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 28 Νοέμ 2023, 10:18

nemo έγραψε:
πατησιωτης έγραψε:
..γιατι δεν το δεχεσαι;!
Γιατί αυτό συμβαίνει σε όλα τα συστήματα. Ακόμη και στα... αντισυστημικά. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 28 Νοέμ 2023, 10:27

Pollaplasiastis έγραψε:
28 Νοέμ 2023, 10:13
ΓΑΛΗ έγραψε:
28 Νοέμ 2023, 10:00
Φυσικα Γατι μου. Αυτη ειναι η ιστορια της ανθρωποτητας.
Οπότε, γιατί ταράζεσαι; Και σε τί ακριβώς θεωρείς ότι μπορείς να πείσεις τον οποιονδήποτε που έχει διαφορετική άποψη χωρίς να είναι ιδεολογικώς διαταραγμένος;

Εσύ πιθανόν να μπορείς να υποστηρίξεις και πρακτικά αυτό που επικαλείσαι. Δηλαδή το "πουτάνα όλα" μέχρι να ανατραπεί το δυτικό σύστημα και μετά βλέπουμε.

Πόσοι αντισυστημικοί πιστεύεις ότι μπορούν να στηρίξουν το ίδιο πείραμα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 28 Νοέμ 2023, 10:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Pollaplasiastis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pollaplasiastis » 28 Νοέμ 2023, 10:29

πατησιωτης έγραψε:
ΤΟ σύστημα σε έκανε κράτος στο Ναυαρίνο όταν στη ναυαρχίδα του Κόδριγκτον επέβαινε άνθρωπος των δανειστών (εντελώς σύστημα) του μη .................................Αν δεν σου αρέσει το σύστημα να πάς με αυτόν.Εγώ προτιμώ σύστημα. :102:
Το λαθος δεν ειναι σε αυτα που λες. Αλλα στην εμμονη σου να παρεις πλευρα.
Το μοναδικο συστημα που θα μπορουσαμε να παρουμε ειναι το ελληνικο. Αλλα τετοιο δεν υπαρχει. Γιατι ποτε δεν μας δωθηκε η πληρης ανεξαρτησια μας. Μια κ εισαι γνωστης, μπορεις φυσικα να θυμηθεις τα δανεια κ τους μεγαλομετοχους της Εθνικης Τραπεζας.....
Απο την ιδρυση του Ελληνικου Κρατους.

Ενταξει, συμφωνω, αυτο ειναι το συστημα, χαρις σε αυτο υπαρχει η Ελλαδα.
Ομως τωρα δεν μιλαμε πλεον για γεωγραφια, πολιτικη κ οικονομια.
Μιλαμε για βασικα πανανθρωπινα δεδομενα που πανε να αλλαξουν......
Μηπως θα πρεπει να κατσουμε κ να σκεφτουμε ποιο ειναι το χρεος μας απεναντι στις επομενες γενεες??
Φιλε Πατ, αν ηταν μονο η γεωγραφικη εκταση της Ελλαδας κ ο στρατος της, ισως να μην μιλαγα.
Εδω εχουμε μπει σε χωραφια κυριολεκτικα αχαρτογραφητα στην παγκοσμια ιστορια.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 28 Νοέμ 2023, 10:31

Pollaplasiastis έγραψε:
28 Νοέμ 2023, 10:29
πατησιωτης έγραψε:
ΤΟ σύστημα σε έκανε κράτος στο Ναυαρίνο όταν στη ναυαρχίδα του Κόδριγκτον επέβαινε άνθρωπος των δανειστών (εντελώς σύστημα) του μη .................................Αν δεν σου αρέσει το σύστημα να πάς με αυτόν.Εγώ προτιμώ σύστημα. :102:
Το λαθος δεν ειναι σε αυτα που λες. Αλλα στην εμμονη σου να παρεις πλευρα.
Το μοναδικο συστημα που θα μπορουσαμε να παρουμε ειναι το ελληνικο. Αλλα τετοιο δεν υπαρχει. Γιατι ποτε δεν μας δωθηκε η πληρης ανεξαρτησια μας. Μια κ εισαι γνωστης, μπορεις φυσικα να θυμηθεις τα δανεια κ τους μεγαλομετοχους της Εθνικης Τραπεζας.....
Απο την ιδρυση του Ελληνικου Κρατους.

Ενταξει, συμφωνω, αυτο ειναι το συστημα, χαρις σε αυτο υπαρχει η Ελλαδα.
Ομως τωρα δεν μιλαμε πλεον για γεωγραφια, πολιτικη κ οικονομια.
Μιλαμε για βασικα πανανθρωπινα δεδομενα που πανε να αλλαξουν......
Μηπως θα πρεπει να κατσουμε κ να σκεφτουμε ποιο ειναι το χρεος μας απεναντι στις επομενες γενεες??
Φιλε Πατ, αν ηταν μονο η γεωγραφικη εκταση της Ελλαδας κ ο στρατος της, ισως να μην μιλαγα.
Εδω εχουμε μπει σε χωραφια κυριολεκτικα αχαρτογραφητα στην παγκοσμια ιστορια.
Ποια είναι αυτά;

Ρωτάω γιατί κάπου έχω την εντύπωση ότι εστιάζεις σε κάποια συγκεκριμένα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 28 Νοέμ 2023, 10:38

πατησιωτης έγραψε:
28 Νοέμ 2023, 10:14
nemo έγραψε:
πατησιωτης έγραψε:
..γιατι δεν το δεχεσαι;!
Εάν εννοούμε ως σύστημα τον καπιταλισμό,διότι αυτό εννοούν οι πιο πολλοί,αυτός δεν υπήρχε όταν ο Μωάμεθ ο Πορθητής κατέλαβε την Πόλη.Ο καπιταλισμός βρήκε την Ελλάδα τμήμα της οθωμανικής αυτοκρατορίας και την έκανε όπως είναι σήμερα.Δεν ξέρω εάν εννοείς κάτι άλλο ως σύστημα.
-οχι δεν εννοω τον καπιταλισμο- εννοω ολο αυτο το συστημα που εσυ εκθειάζεις και οτι πρεπει
οτι και να μας κανουν ή να μας πουν να λεμε παντα ναι
-και το να λεμε παντα και για τα παντα ναι σε ολα αυτο δεν μας εξασφαλιζει την ελεημοσυνη τους

εγω το εννοω σαν μια συμβαση μισθωσεων παροχης που να συντρεχουν ολες οι διαταξεις του εργατικου δικαιου και οχι πχ σχεση νταβατζη με ιεροδουλη

Pollaplasiastis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pollaplasiastis » 28 Νοέμ 2023, 10:55

ΓΑΛΗ έγραψε:
28 Νοέμ 2023, 10:27
Οπότε, γιατί ταράζεσαι; Και σε τί ακριβώς θεωρείς ότι μπορείς να πείσεις τον οποιονδήποτε που έχει διαφορετική άποψη χωρίς να είναι ιδεολογικώς διαταραγμένος;
Εσύ πιθανόν να μπορείς να υποστηρίξεις και πρακτικά αυτό που επικαλείσαι. Δηλαδή το "πουτάνα όλα" μέχρι να ανατραπεί το δυτικό σύστημα και μετά βλέπουμε.
Πόσοι αντισυστημικοί πιστεύεις ότι μπορούν να στηρίξουν το ίδιο πείραμα;
Εμενα με ενδιαφερουν καποιοι καλοι που ειναι νοημωνες. Οι υπολοιποι που μπαινουν για να βρισουν.... ειλικρινα ειναι αξιολυπητοι......
Δεν ταραζομαι. Ετσι φαινεται?? λολ.... Μια χαρα ειμαι Γατακι (βασικα εχω το στομαχι μου, αλλα αυτο δεν εχει να κανει με εδω).

Δεν θελω "πουτανα ολα". Τα χρονια που ημουν αναρχα κ τα μυαλα στα καγκελα εχουν παρελθει προ πολλου.
Θελω μια μερικη κ ελενχομενη κατεδαφιση του δυτικου οικοδομηματος, ωστε να υπαρξει χωρος για εναλλακτικες εκφανσεις κ τροπους ζωης.
Θα ηθελα να φαει το παλουκι η Αμερικη κ να κατσει στην γωνια της για τα επομενα 50 χρονια,
ωστε να βρει την ευκαιρια ο πλανητης να φτιαχτει ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΟΣ !!!!

Αυτη ειναι η ολη βαβουρα. Να σπασουν οι οικονομικες αλυσιδες που κραταν τους παντες υποδουλους.
Οσο το μαντροσκυλο που λεγεται Αμερικη θεριευει κ βρυχαται, αυτο θα ειναι ονειρο θερινης νυχτας.

Τωρα τι θα γινει αν η Κινα παραγινει δυνατη, αν η ρωσσικη μαφια παρει πολυ τ απανω της, αν πεσουν μερικα πυρηνικα, αν η Πολωνια μπει στην Ουκρανια, δεν το γνωριζω.
Αυτο που ξερω ειναι οτι (το ξαναγραφω) δεν θελω τα εγγονια μου να μαθαινουν σεξουαλικη αγωγη στο νηπειαγωγειο απο τραβεστι, κ εν αναγκη,
οχι απλα με Ρωσσους, Τουρκους, Ιρανους, Βορειοκορεατες θα συμμαχησω.
Αλλα κ με τον Σατανα τον ιδιο αν χρειαστει θα υπογραψω την ψυχη μου ωστε αυτη η πραγματικοτητα να μην ερθει παντου.
(κ αυτο ειναι ενα μονο απ τα τρομαχτικα παραλογα που ερχονται, ξερεις τι λεω, να μην τα γραφω)

Ειδες που λεω στον αλλο οτι υπαρχει "πεμπτη φαλλαγκα"? Γιατι?
Μα γιατι υπαρχει ατιμωρησια. Κ γιατι υπαρχει ατιμωρησια? λολ... απλο--> Γιατι καποιοι ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ να μπαινουν σε θεσεις καποιοι
που εξασφαλιζουν την ατιμωρησια !!
Αρα αν θες να σπασεις το συστημα τι κανεις??
Αν πας για την πεμπτη φαλλαγκα την πατησες. Υπαρχουν αλλα ζωα να παρουν την θεση των πρωτων.
Αν πας για αυτους που ειναι σε "καρεκλες" παλι την πατησες. Θα ερθουν αλλοι στην θεση τους.
Αν πας για αυτους που πληρωνουν, παλι τα ιδια. Θα βρεθουν αλλοι που θα δωσουν τα λεφτα.
Ε, τι μενει λοιπον??
Να τους κοψεις την δυναμη να κανουν λεφτα !!!!!!!!

Κ εκει ερχεται η Ρωσσια (που μας αρεσει, δεν μας αρεσει, αυτη υπαρχει μονο, οι Κινεζοι ειναι καρπαζοκολλεκτορες).

Η λογικη μου ειναι εκνευριστηκα απλη-- σπασε το αμερικανικο μονοπωλειο, ωστε να ανεβουν κ αλλοι πολιτικοι πολοι, που εχουν αλλους τροπους ζωης. Κ ασε την Δυση να βυθιζεται φλεγομενη στον βοθρο του ψευτοπροοδευτισμου της.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 28 Νοέμ 2023, 10:58

Pollaplasiastis έγραψε:
28 Νοέμ 2023, 10:55
Η λογικη μου ειναι εκνευριστηκα απλη-- σπασε το αμερικανικο μονοπωλειο, ωστε να ανεβουν κ αλλοι πολιτικοι πολοι, που εχουν αλλους τροπους ζωης. Κ ασε την Δυση να βυθιζεται φλεγομενη στον βοθρο του ψευτοπροοδευτισμου της.
Και ποιοι είναι αυτοί οι πολιτικοί πόλοι, με άλλους τρόπους ζωής; Αυτό ρωτάω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών