Παίζει να καλέσουν και τον Παπαδημητρίου να δώσει εξηγήσεις γιατί πέρασε από το σημείο που εποιζαν οι αναρχικοί με τα εκρηκτικαΣενέκας έγραψε: ↑27 Νοέμ 2023, 19:09τι διαβάζω??????παρουσία λιγοστών φίλων και συντρόφων του Γιαγτζόγλου στην αίθουσα του δικαστηρίου, έκρινε με πλειοψηφία 2 προς 1 ένοχο τον Γιαγτζόγλου, με τη μία από τις τρεις δικαστές να προτείνει την απαλλαγή του νεαρού από το σύνολο των κατηγοριών. Νωρίτερα, η εισαγγελέας της έδρας είχε προχωρήσει σε θετική για τον 33χρονο αναρχικό πρόταση περί μετατροπής της αρχικής κατηγορίας της απόπειρας ανθρωποκτονίας, σε έκρηξη από την οποία προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο. Εκρινε δηλαδή ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση, πρόταση με την οποία συμφώνησε το δικαστήριο. Εισαγγελέας και δικαστές συμφώνησαν να δώσουν ανασταλτικό χαρακτήρα στην ποινή της 11ετούς κάθειρξης με το σκεπτικό ότι ο Γιαγτζόγλου επέδειξε συνέπεια τόσο κατά το διάστημα του εγκλεισμού του όσο και κατά τη διάρκεια της δίκης.
Στα μαλακά ο τρομοκράτης για δέμα βόμβα στον Παπαδήμο
-
Re: Στα μαλακά ο τρομοκράτης για δέμα βόμβα στον Παπαδήμο
-
Σιγά μη τότε πληρώσουμε και φέρετρο. Τόσα ψάρια έχουμε να ταισουμε στο ΑιγαίοΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 10:36Ξύλινο κουστούμι στα μέτρα του πρέπει να πάρει
Μ' αρέσει πάντως που κατηγορούμε τον αναρχικό γιατί το έπαιξε "δικαστής, ένορκος και δήμιος" (όλοι, κι εγώ φυσικά), αλλά κάποιοι κάνετε ακριβώς το ίδιο, αν δεν το 'χετε πάρει χαμπάρι. Γι' αυτό υπάρχουν τα δικαστήρια και γι' αυτό οι ποινές πάνε ανάλογα με το έγκλημα.Δημοκράτης έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 10:46Σιγά μη τότε πληρώσουμε και φέρετρο. Τόσα ψάρια έχουμε να ταισουμε στο Αιγαίο
Θα μου πεις, δεν γίνονται λάθη; Δικαστικές πλάνες; Αποφάσεις σκοπιμότητας; Σαφώς και γίνονται, αλλά δεν θα τα τσουβαλιάσουμε όλα γι' αυτόν τον λόγο.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

-
Όχι το πρόβλημα μου δεν είναι ότι το πεαιξε δικαστής και δεν ξέρω τι άλλοIsildur έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 10:51Μ' αρέσει πάντως που κατηγορούμε τον αναρχικό γιατί το έπαιξε "δικαστής, ένορκος και δήμιος" (όλοι, κι εγώ φυσικά), αλλά κάποιοι κάνετε ακριβώς το ίδιο, αν δεν το 'χετε πάρει χαμπάρι. Γι' αυτό υπάρχουν τα δικαστήρια και γι' αυτό οι ποινές πάνε ανάλογα με το έγκλημα.Δημοκράτης έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 10:46Σιγά μη τότε πληρώσουμε και φέρετρο. Τόσα ψάρια έχουμε να ταισουμε στο Αιγαίο
Θα μου πεις, δεν γίνονται λάθη; Δικαστικές πλάνες; Αποφάσεις σκοπιμότητας; Σαφώς και γίνονται, αλλά δεν θα τα τσουβαλιάσουμε όλα γι' αυτόν τον λόγο.
Το πρόβλημα μου είναι ότι έστελνε βόμβες
Αν και οπωσδήποτε δεν συμφωνώ με τις ακραίες τοποθετήσεις για φέρετρα, θέλω να σού πω ότι οι δικαστικές αποφάσεις δεν είναι στο απυρόβλητο, κρίνονται από την κοινή γνώμη.Isildur έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 10:51Μ' αρέσει πάντως που κατηγορούμε τον αναρχικό γιατί το έπαιξε "δικαστής, ένορκος και δήμιος" (όλοι, κι εγώ φυσικά), αλλά κάποιοι κάνετε ακριβώς το ίδιο, αν δεν το 'χετε πάρει χαμπάρι. Γι' αυτό υπάρχουν τα δικαστήρια και γι' αυτό οι ποινές πάνε ανάλογα με το έγκλημα.Δημοκράτης έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 10:46Σιγά μη τότε πληρώσουμε και φέρετρο. Τόσα ψάρια έχουμε να ταισουμε στο Αιγαίο
Καμμιά αντίρρηση σ' αυτό. Δεν έχει δώσει δε και λίγα πατήματα ως τώρα η δικαιοσύνη, για να της ασκείται κριτική, εννοείται. Απλά τονίζω ότι υπάρχει μια διαδικασία κι ένα ποινολόγιο, δεν είναι Βόρεια Κορέα εδώ, όλα τα εγκλήματα να οδηγούν σε εκτέλεση.Ναύτης έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 10:56Αν και οπωσδήποτε δεν συμφωνώ με τις ακραίες τοποθετήσεις για φέρετρα, θέλω να σού πω ότι οι δικαστικές αποφάσεις δεν είναι στο απυρόβλητο, κρίνονται από την κοινή γνώμη.Isildur έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 10:51Μ' αρέσει πάντως που κατηγορούμε τον αναρχικό γιατί το έπαιξε "δικαστής, ένορκος και δήμιος" (όλοι, κι εγώ φυσικά), αλλά κάποιοι κάνετε ακριβώς το ίδιο, αν δεν το 'χετε πάρει χαμπάρι. Γι' αυτό υπάρχουν τα δικαστήρια και γι' αυτό οι ποινές πάνε ανάλογα με το έγκλημα.Δημοκράτης έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 10:46
Σιγά μη τότε πληρώσουμε και φέρετρο. Τόσα ψάρια έχουμε να ταισουμε στο Αιγαίο

-
Όταν σε βλέπω να μιλάς """"προβληματισμένα"""" για τα """"πολιτικά"""", μου θυμίζεις ένα απόσπασμα από έναν κάποτε εξαιρετικό κοινωνιολόγο (τον κ.Σεφερλή) που έλεγε:
"Δεν είναι ότι δεν με νοιάζει το θέμα αλλά να! και αν γίνεται έτσι, να! και αν γίνεται αλλιώς"
Αχαχα, καλό, ε;40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 11:04Όταν σε βλέπω να μιλάς """"προβληματισμένα"""" για τα """"πολιτικά"""", μου θυμίζεις ένα απόσπασμα από έναν κάποτε εξαιρετικό κοινωνιολόγο (τον κ.Σεφερλή) που έλεγε:
"Δεν είναι ότι δεν με νοιάζει το θέμα αλλά να! και αν γίνεται έτσι, να! και αν γίνεται αλλιώς"

Isildur έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 10:51Μ' αρέσει πάντως που κατηγορούμε τον αναρχικό γιατί το έπαιξε "δικαστής, ένορκος και δήμιος" (όλοι, κι εγώ φυσικά), αλλά κάποιοι κάνετε ακριβώς το ίδιο, αν δεν το 'χετε πάρει χαμπάρι. Γι' αυτό υπάρχουν τα δικαστήρια και γι' αυτό οι ποινές πάνε ανάλογα με το έγκλημα.Δημοκράτης έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 10:46Σιγά μη τότε πληρώσουμε και φέρετρο. Τόσα ψάρια έχουμε να ταισουμε στο Αιγαίο
.
Θα στοιχημάτιζα κι οτι οι περισσότεροι είναι κρυφο οπαδοί της Σαρίας.....αν μπορούσαν να μας ανοίξουν τη μαύρη άψυχη ψυχή τους.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 106 Απαντήσεις
- 1703 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
07 Ιουν 2024, 17:28
-
- 1330 Απαντήσεις
- 44490 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kappa
11 Ιούλ 2024, 09:29
-
-
Νέα δημοσίευση Το κράτος-τρομοκράτης του Ισραήλ σκοτώνει και Ισραηλινούς
από Ληστοσυμμορίτης » 16 Μάιος 2024, 22:33 » σε Διεθνής πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 593 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chilloutbuddy
17 Μάιος 2024, 06:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μαλακα μου τί πάτος είναι αυτός ;
από Μαδουραίος » 19 Νοέμ 2024, 21:21 » σε Κοινωνικά θέματα - 21 Απαντήσεις
- 948 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra