Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
-
Ναύτης
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Ναύτης » 28 Νοέμ 2023, 13:49
Πασιφάη έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 13:38
Ναύτης έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 13:34
Η αστοχία της ελληνικής διπλωματίας είναι πως δεν προέβλεψε την σπασμωδική κίνηση του Σουνάκ κι έτσι εκτέθηκε ο Έλληνας Π/Θ.
Εντάξει, δεν ήταν όμως στυλ, ραντεβού σε οφθαλμίατρο ρε μάνα μου. Σπάνια γίνονται τέτοιες παπαριές.
Επίτηδες έγινε η φάση.
Ασφαλώς, πρόκειται για μια πρωτοφανή διπλωματική απρέπεια ανάμεσα σε δυο φίλες και σύμμαχες χώρες.
Και σαν να μην έφτανε που τού ακύρωσε με τον προσβλητικό αυτόν τρόπο την προγραμματισμένη συνάντηση, μετά του είπαν, αν θέλει, να συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο. Μιλάμε για πρωτάκουστα πράγματα.
-
Ναύτης
από Ναύτης » 28 Νοέμ 2023, 13:50
Beria έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 13:38

Καλά, αυτό έχει χαζέψει πέρα ως πέρα, μιλάμε θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση για να ξεκολλήσουν κάποια στιγμή τη γλώσσα του από την κωλοτρυπίδα του Κούλη.
-
Εμπεδοκλής
από Εμπεδοκλής » 28 Νοέμ 2023, 13:50
nyxtovios έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 13:43
Πασιφάη έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 13:34
nyxtovios έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 13:21
Αυτό τη φορά ο κουλης μας ξεφτιλιζει γυρνώντας σαν περιφερομενος θίασος-κλόουν υπερασπιστής του ελληνισμού που απλά δεν του βγήκε το σόου.
Οπότε το θέμα είναι ο κουλης ναι. Αυτός είναι η προσβολή για τη χώρα.
Είναι προσβολή ρε μπούρδα η επίσκεψή του στη Βρεττανία; Εσύ θεωρείς πως άλλοι πρωθυπουργοί στη θέση του, δεν θα το έπρατταν;
Θεωρείς πως το θέμα των Γλυπτών, είναι κάτι παράταιρο, που θα πρέπει να πάψουμε να ασχολούμαστε;
Επικροτείς την στάση του Σούνακ; Πίστεψέ με, θα έσκουζες στον αντίποδα, αν πρωθυπουργός ήταν κάποιος που εσύ υποστήριζες.
Μήπως θα έπρεπε να διαχωρίσεις στο κεφάλι σου κάποια πράγματα που άπτονται εθνικης ομοψυχίας;
Απάντησε σ'αυτά και σε δεύτερο χρόνο, βλέπουμε τις μαλακίες του στα εδώ πεπραγμένα. Άλλο κεφάλαιο, άλλη κουβέντα.
Έχουμε και γαμώ τα καφενεία εδώ μέσα, δεν έχω παράπονο.

Με ποιο θέμα γλυπτών θες να ασχολούμαστε καλή μου; Έχει η Ελλάδα ή ο καραγκιόζης γόνος το διπλωματικό βάρος για να απαιτεί δημόσια από τη Βρετανία τι να κάνει;

Το κάνεις μια, δύο ε μετά ξεφτιλιζεσαι πως να το κάνουμε. Εδώ δεν μπορεί και δεν θελει να κλείσει ένα τουρκικό προξενείο εντός της χώρας, θα πει και στη Βρετανία τι θα κάνει. Μια λιγο πιο μεγάλη Αλβανία έχει καταντήσει η χώρα, τίποτα καλύτερο.
Επίσης, να θυμίσω ότι μιλάμε για την οικογένεια Μητσοτάκη. Με δύο κοντέινερ αρχαία στην ιδιοκτησία τους. Α, τα έκλεψε ο Έλγιν και το βρετανικό μουσείο που τα πήραν με νόμιμο τρόπο με βάση το δίκαιο της εποχής και της περιοχής και δεν τα έκλεψαν οι Μητσοτάκηδες που τα αγόρασαν από αρχαιοκάπηλους ή οργάνωσαν ιδιωτικές ανασκαφές...

-
Πασιφάη
από Πασιφάη » 28 Νοέμ 2023, 13:51
nyxtovios έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 13:21
Αυτό τη φορά ο κουλης μας ξεφτιλιζει γυρνώντας σαν περιφερομενος θίασος-κλόουν υπερασπιστής του ελληνισμού που απλά δεν του βγήκε το σόου.
Οπότε το θέμα είναι ο κουλης ναι. Αυτός είναι η προσβολή για τη χώρα.
Είναι προσβολή ρε μπούρδα η επίσκεψή του στη Βρεττανία; Εσύ θεωρείς πως άλλοι πρωθυπουργοί στη θέση του, δεν θα το έπρατταν;
Θεωρείς πως το θέμα των Γλυπτών, είναι κάτι παράταιρο, που θα πρέπει να πάψουμε να ασχολούμαστε;
Επικροτείς την στάση του Σούνακ; Πίστεψέ με, θα έσκουζες στον αντίποδα, αν πρωθυπουργός ήταν κάποιος που εσύ υποστήριζες.
Μήπως θα έπρεπε να διαχωρίσεις στο κεφάλι σου κάποια πράγματα που άπτονται εθνικης ομοψυχίας;
Απάντησε σ'αυτά και σε δεύτερο χρόνο, βλέπουμε τις μαλακίες του στα εδώ πεπραγμένα. Άλλο κεφάλαιο, άλλη κουβέντα.

Με ποιο θέμα γλυπτών θες να ασχολούμαστε καλή μου; Έχει η Ελλάδα ή ο καραγκιόζης γόνος το διπλωματικό βάρος για να απαιτεί δημόσια από τη Βρετανία τι να κάνει;

Το κάνεις μια, δύο ε μετά ξεφτιλιζεσαι πως να το κάνουμε. Εδώ δεν μπορεί και δεν θελει να κλείσει ένα τουρκικό προξενείο εντός της χώρας, θα πει και στη Βρετανία τι θα κάνει. Μια λιγο πιο μεγάλη Αλβανία έχει καταντήσει η χώρα, τίποτα καλύτερο.
Αντιπαρέρχομαι το γεγονός οτι δεν απάντησες στα ερωτήματά μου. Σιγά που θα το έκανες.

Το θέμα μας εδώ, ΔΕΝ είναι ο Κούλης, αλλά ο Πρωθυπουργός μια χωρας που πήγε να παραβρεθεί σε μια κατ'ιδίαν συνάντηση με ομόλογό του. Όποιος Πρωθυπουργός και να ήταν στη θέση του, θα έπρεπε να φερθεί με σεβασμό ο μινάρας ο Άγγλος. Απλά πράματα.
Δεν θέλω να σε σοκάρω πάντως, αλλά τα Γλυπτά είναι δικά μας.
Α.. Και δεν λέγονται ούτε Ελγίνεια, ούτε Μάρμαρα..Αυτό το λέω για άλλους που προσπαθούν να ευτελίσουν τη σημαντικότητά τους.
Καλησπέρες μαν μου.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 28 Νοέμ 2023, 13:54

Ε ναι, μετά τα βαριά καλαμπαλίκια του Τσίπρα, που τρομοκράτησαν την Ευρώπη, με τι προσόντα να παίξει ο γόνος;
Ρε σεις, ΤΙ λέτε;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Πασιφάη
από Πασιφάη » 28 Νοέμ 2023, 13:55
Ναύτης έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 13:49
Ναύτης έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 13:34
Η αστοχία της ελληνικής διπλωματίας είναι πως δεν προέβλεψε την σπασμωδική κίνηση του Σουνάκ κι έτσι εκτέθηκε ο Έλληνας Π/Θ.
Εντάξει, δεν ήταν όμως στυλ, ραντεβού σε οφθαλμίατρο ρε μάνα μου. Σπάνια γίνονται τέτοιες παπαριές.
Επίτηδες έγινε η φάση.
Ασφαλώς, πρόκειται για μια πρωτοφανή διπλωματική απρέπεια ανάμεσα σε δυο φίλες και σύμμαχες χώρες.
Και σαν να μην έφτανε που τού ακύρωσε με τον προσβλητικό αυτόν τρόπο την προγραμματισμένη συνάντηση, μετά του είπαν, αν θέλει, να συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο. Μιλάμε για πρωτάκουστα πράγματα.
Μα ναι ρε φίλε μου. Αυτό ακριβώς και ας μείνουμε στην ουσία, διότι απ'ότι βλέπω εδώ μέσα έχει πάρει φωτιά ο κώλος μερικών και βλέπουν μονο με τα κομματικά γυαλιά τους. Τα του οίκου μας, τα βλέπουμε και τα αντιμετωπίζουμε εδώ.
-
nyxtovios
από nyxtovios » 28 Νοέμ 2023, 13:56
Εμπεδοκλής έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 13:50

Επίσης, να θυμίσω ότι μιλάμε για την οικογένεια Μητσοτάκη. Με δύο κοντέινερ αρχαία στην ιδιοκτησία τους. Α, τα έκλεψε ο Έλγιν και το βρετανικό μουσείο που τα πήραν με νόμιμο τρόπο με βάση το δίκαιο της εποχής και της περιοχής και δεν τα έκλεψαν οι Μητσοτάκηδες που τα αγόρασαν από αρχαιοκάπηλους ή οργάνωσαν ιδιωτικές ανασκαφές...

Κράτα πάντως ότι έχει διαβάσει σωστά σε τι τενεκεδες απευθύνονται. Τώρα παίζουν το ποσό στριμωξε τον Βρετανό ο Κουλης-υπέρμαχος-του-ελληνισμού-ομαδα-Ε και οι απογονοι του Σωκρατη χειροκροτανέ.
-
georgebi
από georgebi » 28 Νοέμ 2023, 13:57
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 28 Νοέμ 2023, 13:57
Echelon έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 12:32
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 12:12
georgebi έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 12:09
Αν και η Βιβιαν έχει τις ενστάσεις της για την βάναυση αντιμεταναστευτική πολιτική της ΝΔ
εδώ όμως ειναι
ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ 
Καλά, μόνο μην πάρουν χαμπάρι πως αυτές τις μαλακίες τις λένε σύμβουλοι του πρωθυπουργού, όχι τίποτα τυχάρπαστοι, θα μας βομβαρδίζουν μέρα νύχτα και θα έχουν χίλια δίκια. Ο πατ ήδη παρήγγειλε κουκούλα.
Εν τω μεταξύ στην Ελλάδα οι φιλελέδες ψηφοβόδοι του Μητσοτάκη έχουν ως πρότυπο την Θάτσερ.
Και τι σχέση έχει η πολιτική τοποθέτηση στο θεμα, όσο τραγελαφική κι αν είναι,δηλαδή ο Μπλερ μας τα έδινε κι εμείς δεν τα παίρναμε;
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
Αρίστος
από Αρίστος » 28 Νοέμ 2023, 13:58
Ναύτης έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 10:02
Αρίστος έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 09:50
Και μονο το γεγονος οτι ο Κουλης πηγε να κανει επικοινωνιακο σοου για τα Ελγινεια αντι να κρατησει πολιτικη χαμηλων τονων και να επικεντρωθει να συζητησει με τον Σουνακ να μην ενισχυθει η Τουρκια με τα Eurofighter δειχνει την αθλιοτητα και την καραγκιοζοποιηση της εληνικης πολιτικης.
.
Αρίστο, μη γίνεσαι μίζερος. Ο ΚΜ υποστήριξε, πολύ ορθά, μια πάγια ελληνική θέση, το δε ΗΒ με τον Σουνάκ απομακρύνεται σταθερά από τον άξονα ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ γι' αυτό και οι σχέσεις ΗΒ-ΗΠΑ δεν είναι στην καλύτερη φάση τους. Ο Σουνάκ στο πρόσωπο του Μητσοτάκη πρόσβαλλε την Ελλάδα. Αν κάποιος από τους δυο είναι εν προκειμένω καραγκιόζης, αυτός είναι ο Σουνάκ.
Απολυτα ρεαλιστικη ειναι η θεση μου, σε φαση που διακυβευεται ακομη και η ειρηνη στο Αιγαιο αν ο Eρντογαν αποκτησει τα Eurofighter, ηταν η ΠΙΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ φαση για να κανει ο Κουλης σοου με τα Ελγινεια. Γιατι τετοιες διεκδικησεις γινονται οταν υπαρχει διπλωματικη προετοιμασια και εχει διερευνηθει η σταση της απεναντι πλευρας ως διαθεσιμη να συζητησει. Συνεπως πηγε απλα να κανει το σοου του οτι ειναι διεκδικητικος και καλα και απλα εφαγε τα μουτρα του. Ο Σουνακ του υπεδειξε απλα πως εκπροσωπει μια αυτοκρατορια και πως ο Κουλης ειναι ο καρπαζοεισπρακτορας μιας μπανανιας, φαση Κωνστανταρα-Τζανετακου.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Αρίστος την 28 Νοέμ 2023, 13:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
nyxtovios
από nyxtovios » 28 Νοέμ 2023, 13:59
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 13:54

Ε ναι, μετά τα βαριά καλαμπαλίκια του Τσίπρα, που τρομοκράτησαν την Ευρώπη, με τι προσόντα να παίξει ο γόνος;
Ρε σεις, ΤΙ λέτε;
Εσύ έχεις το ακαταλόγιστο οπότε λεγε ότι θες.
Πες μας πάλι πως οι Βρετανοί είναι χωρίς ιστορία και σε ζηλεύουν γιατί είσαι απόγονος του Περικλή.
Βέβαια μάλλον σε κάνα λατομείο θα ήσουν στην εποχή του Περικλή, μαζί με τους υπόλοιπους ελληνιαρηδες.
-
Ναύτης
από Ναύτης » 28 Νοέμ 2023, 13:59
Πασιφάη έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 13:55
Επίτηδες έγινε η φάση.
Μα ναι ρε φίλε μου. Αυτό ακριβώς και ας μείνουμε στην ουσία, διότι απ'ότι βλέπω εδώ μέσα έχει πάρει φωτιά ο κώλος μερικών και βλέπουν μονο με τα κομματικά γυαλιά τους. Τα του οίκου μας, τα βλέπουμε και τα αντιμετωπίζουμε εδώ.
Μα το λέμε (μερικοί) εξαρχής: η πρωτοφανής προσβολή απέναντι στον Έλληνα Π/Θ (και ξέρεις φαντάζομαι τι γνώμη έχω εγώ για τον συγκεκριμένο Π/Θ) δεν είναι μια προσβολή απέναντι στο πρόσωπο του ΚΜ, αλλά μια προσβολή απέναντι στην Ελλάδα.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 28 Νοέμ 2023, 14:00
Απ' ό,τι θυμάμαι πάντως εγώ είναι ότι ακόμη και ο Τζόνσον που ήταν φιλέλλην, ουσιαστικώς δεν έκανε κάτι. Αλλά αν μη τι άλλο, δεν είχε τη συμπλεγματική συμπεριφορά του Σούνακ στη συγκεκριμένη φάση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
nyxtovios
από nyxtovios » 28 Νοέμ 2023, 14:01
Πασιφάη έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 13:51

Αντιπαρέρχομαι το γεγονός οτι δεν απάντησες στα ερωτήματά μου. Σιγά που θα το έκανες.

Το θέμα μας εδώ, ΔΕΝ είναι ο Κούλης, αλλά ο Πρωθυπουργός μια χωρας που πήγε να παραβρεθεί σε μια κατ'ιδίαν συνάντηση με ομόλογό του. Όποιος Πρωθυπουργός και να ήταν στη θέση του, θα έπρεπε να φερθεί με σεβασμό ο μινάρας ο Άγγλος. Απλά πράματα.
Δεν θέλω να σε σοκάρω πάντως, αλλά τα Γλυπτά είναι δικά μας.
Α.. Και δεν λέγονται ούτε Ελγίνεια, ούτε Μάρμαρα..Αυτό το λέω για άλλους που προσπαθούν να ευτελίσουν τη σημαντικότητά τους.
Καλησπέρες μαν μου.
Ωραία να δούμε τότε πως θα απαντήσει ο Κουλης στους Βρετανούς

Μπορεί να τους απαγορεύσει να νοικιάζουν σπίτια το καλοκαίρι.
-
Πασιφάη
από Πασιφάη » 28 Νοέμ 2023, 14:01
Ναύτης έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 13:59
Πασιφάη έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 13:55
Μα το λέμε (μερικοί) εξαρχής: η πρωτοφανής προσβολή απέναντι στον Έλληνα Π/Θ (και ξέρεις φαντάζομαι τι γνώμη έχω εγώ για τον συγκεκριμένο Π/Θ) δεν είναι μια προσβολή απέναντι στο πρόσωπο του ΚΜ, αλλά μια προσβολή απέναντι στην Ελλάδα.
Άναγειά σου. Άντε να τους το ζωγραφίσεις.

-
-
- 3 Απαντήσεις
- 132 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Stinger
16 Φεβ 2025, 09:42
-
-
- 43 Απαντήσεις
- 1220 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
22 Μαρ 2025, 08:04
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 355 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
14 Δεκ 2024, 00:04
-
-
- 15 Απαντήσεις
- 807 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γυφτάκι
26 Μάιος 2024, 14:40
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.