.
Ποιος ερασιτεχνισμός, άνθρωπέ μου, από το '80 πάγια θέση της Ελλάδας είναι η επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα.Αρίστος έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 21:38Ναύτης έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 21:14Εν κατακλείδι.
Μεταξύ μας μπορούμε να βριζόμαστε όσο θέλουμε. Όταν όμως προσβάλλεται ο Π/Θ της χώρας από έναν ξένο παράγοντα, τότε προσβάλλεται η ίδια η Ελλάδα και όλοι οι Έλληνες.
Και αυτό -θα το πω γιατί αλλιώς θα σκάσω- ισχύει ανεξάρτητα από το πρόσωπο που ενσαρκώνει κάθε φορά τον θεσμό, δηλαδή τόσο όταν ο Σούνακ προσβάλλει τον Μητσοτάκη, όσο κι όταν κάποτε διάφοροι ευρωπαϊκοί παράγοντες προσέβαλαν βάναυσα τον Τσίπρα.
Φυσικα και προσβληθηκε η Ελλαδα αλλα αυτο εγινε εξαιτιας του ερασιτεχνισμου του πρωθυπουργου και των συμβουλων του.
Οποτε ευθυνες πρεπει να ζητηθουν πρωτα εκει.
Δηλαδη δεν φτανει που πηγαν για 100η φορα να αναδειξουν την παπαντζα των Ελγινειων (στανταρ μεθοδος αποπροσανατολισμου οταν μια κυβερνηση δεν παει καλα), θα επρεπε τουλαχιστον να εχουν διερευνησει ποιες ειναι οι προθεσεις της αγγλικης κυβερνησης.
.
Δε με νοιάζει τι σημαίνει. Με νοιάζουν οι προδότες που στην προσπάθεια να κάνουν αντιπολίτευση υιοθετούν θέσεις του εχθρού.Isildur έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 20:20Άλλο πράμα σημαίνει το "ρε... λες" εδώ, αλλά δεν γαμείς. Με την χάρη του Κυρίου, όλα δεξιά θα μας έρθουν.
O Μακεδόνας ντυμένος ναζί θα ήταν καλό άβαταρ για το παλαιό φόρουμ.
Ό,τι νά 'ναι.
Ελλάδα, σπίτι του Μητσοτάκη, σπίτι δικό μας. Μητσοτάκης χεσμένος.Isildur έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 21:50Το τι κάνεις ο καθένας στο σπίτι του, είναι δικό σου θέμα.
Σε ποιον αιώνα π.χριστ γεννήθηκε;Μαδουραίος έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 17:48O William Shakespeare.Πήξε.
Isildur έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 20:24Χαρά στο κουράγιο σου, φαρμακοτρίφτη. ΟΚ, πες με κότα ξανά αν θες, αλλά καλύτερα κότα παρά με πονοκέφαλο.Otto Weininger έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 19:44Τι να το κάνω το να μην έχεις κόμμα, όταν όλη σου η κοσμοθεωρία περιγράφεται με το "θα φτιάξω κόσμο δικό μου και μέσα θα μπω" ;hellegennes έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 19:36
Δεν είμαι εγώ αυτός που λειτουργεί με κομματική γραμμή. Δεν έχω κόμμα, μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.
Καλύτερα σε κομματική γραμμή, παρά σε εναλλακτικές πραγματικότητες.
Δεν εχει σημασια ποια εποχη γεννηθηκε
https://www.lifo.gr/now/world/dimoskopi ... ki-leei-66
Το 66% των ερωτηθέντων χαρακτηρίζουν λάθος την απόφαση του Ρίσι Σούνακ
μόλις το 11% την κρίνουν σωστή
ενώ το 22% απαντά «δεν γνωρίζω».
Αξίζει να σημειωθεί πως το 59% των Συντηρητικών- του κόμματος που είναι επικεφαλής ο Βρετανός πρωθυπουργός- χαρακτηρίζει λάθος την απόφασή του
ενώ την ίδια άποψη έχει το 78% των Εργατικών.
Στο ερώτημα για το αν η Βρετανία πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα τα Γλυπτά του Παρθενώνα ή να τα κρατήσει, το 49% τάσσονται υπέρ της επιστροφής.
Μόλις το 15% λέει πως η Βρετανία πρέπει να κρατήσει τα Γλυπτά
το 26% δηλώνει πως δεν ενδιαφέρεται και το 10% απαντά «δεν γνωρίζω».
Έχει. Είναι πολύ μεταγενέστερος του Σέξπιρ.Zelda έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 22:41Δεν εχει σημασια ποια εποχη γεννηθηκε