- Μπαμπά γιατί τρώμε Μαράτα; - Για να έχουμε φρεγάτες παιδί μου..
- Μαδουραίος
- Μαδουραίος
Re: - Μπαμπά γιατί τρώμε Μαράτα; - Για να έχουμε φρεγάτες παιδί μου..
Χωρίς επαφή με την πραγματικότητα.
41 ΤΑΚΑΤΟ
41 ΤΑΚΑΤΟ
- ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
- Phorum.gr user: ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Όλο μανιβελιές γράφεις. Αν μπορείς και έχεις φράγκα, φάε ότι γουστάρεις. Προς στιγμή πάντως φάε τα παπάρια του Κούλη.
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Το μεγάλο γέλιο θα πέσει στα πολυκαταστήματα. Θα αράξω στο mall και θα βλέπω τις μάζες να ψωνίζουν μανιωδώς από τα φτηνιάρικα πουλ εν μπέαρ και κανά παπούτσι 20 ευρώ από τα άντμιραλ που η μπροστινή ραφή ξεκολλάει σε μια βδομάδα. Θα λυπάμαι τον υπάλληλο των Oxford Company που θα βαράει μύγες.
Αλλά αυτό αξίζει στους ξεχασιάρηδες τυροπιτάδες της Γιολάντα. Πουλ εν μπέαρ, Άντμιραλ και πυτζάμες από τα Lidl.
Αλλά αυτό αξίζει στους ξεχασιάρηδες τυροπιτάδες της Γιολάντα. Πουλ εν μπέαρ, Άντμιραλ και πυτζάμες από τα Lidl.

-
Τί γίνεται, σαμποτάρουν την εθνικη αμυνα οι 59ρηδες;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος talaipwros την 04 Δεκ 2023, 19:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Αγορασα ενα τον Ιούλιο οταν κατεβηκα Ελλάδα γιατί δεν ειχα αθλητικά στη βαλίτσα.
Εξαιρετικό παπούτσι, επαθα πλακα, το φοραω συχνότητα, δεν εχει παθει τίποτα και ειναι σουπερ ανετο, καλυτερο απο clarks
- Μαδουραίος
Zara bershka h&m και πολύ είναι για τους γιδοδεξιούςJimmy81 έγραψε: ↑04 Δεκ 2023, 19:43Το μεγάλο γέλιο θα πέσει στα πολυκαταστήματα. Θα αράξω στο mall και θα βλέπω τις μάζες να ψωνίζουν μανιωδώς από τα φτηνιάρικα πουλ εν μπέαρ και κανά παπούτσι 20 ευρώ από τα άντμιραλ που η μπροστινή ραφή ξεκολλάει σε μια βδομάδα. Θα λυπάμαι τον υπάλληλο των Oxford Company που θα βαράει μύγες.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
αγγλικά.talaipwros έγραψε: ↑04 Δεκ 2023, 19:45Αγορασα ενα τον Ιούλιο οταν κατεβηκα Ελλάδα γιατί δεν ειχα αθλητικά στη βαλίτσα.
Εξαιρετικό παπούτσι, επαθα πλακα, το φοραω συχνότητα, δεν εχει παθει τίποτα και ειναι σουπερ ανετο, καλυτερο απο clarks
αθάνατο πράμα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Μια μπούρδα και μισή είναι, με είχαν στείλει στον ποδολόγο. Ποτέ ξανά φτηνοπάπουτσα, ούτε καν για πρόχειρα.talaipwros έγραψε: ↑04 Δεκ 2023, 19:45Αγορασα ενα τον Ιούλιο οταν κατεβηκα Ελλάδα γιατί δεν ειχα αθλητικά στη βαλίτσα.
-
ρε μια χαρα λεμε, μπορει να επεσες σε κακο ή να ημουν τυχερος.Green Dragon έγραψε: ↑04 Δεκ 2023, 20:20Μια μπούρδα και μισή είναι, με είχαν στείλει στον ποδολόγο. Ποτέ ξανά φτηνοπάπουτσα, ούτε καν για πρόχειρα.talaipwros έγραψε: ↑04 Δεκ 2023, 19:45Αγορασα ενα τον Ιούλιο οταν κατεβηκα Ελλάδα γιατί δεν ειχα αθλητικά στη βαλίτσα.
Πηρα στη κορη τις προαλλες κατι μποτες ντοκ μαρτενς ολο μοστρα και ιδεα δυομισι κατοσταρικα και ακομα να μαλακωσουν να τα βολευτει.
Τα αδμιραλ με ενα κοσαρικακι και ειναι σουπερ. Απο ενα μαγαζι στην ηλιουπολεως, στοκαδικο, 30% εκπτωση, απεναντι απο τη Γυμναστικη Ακαδημια τα πηρα.
Δεν πρέπει να έχεις δουλέψει ποτέ σου. Ο υπάλληλος θα χαίρεται αν τού τύχει τέτοιο λαχείο Χριστουγιεννιάτικα.Jimmy81 έγραψε: ↑04 Δεκ 2023, 19:43Το μεγάλο γέλιο θα πέσει στα πολυκαταστήματα. Θα αράξω στο mall και θα βλέπω τις μάζες να ψωνίζουν μανιωδώς από τα φτηνιάρικα πουλ εν μπέαρ και κανά παπούτσι 20 ευρώ από τα άντμιραλ που η μπροστινή ραφή ξεκολλάει σε μια βδομάδα. Θα λυπάμαι τον υπάλληλο των Oxford Company που θα βαράει μύγες.
-
Iσως το μονο πραγμα για το οποιο δεν λυπαμαι τα λεφτα που θα δωσω.Green Dragon έγραψε: ↑04 Δεκ 2023, 20:20Μια μπούρδα και μισή είναι, με είχαν στείλει στον ποδολόγο. Ποτέ ξανά φτηνοπάπουτσα, ούτε καν για πρόχειρα.talaipwros έγραψε: ↑04 Δεκ 2023, 19:45Αγορασα ενα τον Ιούλιο οταν κατεβηκα Ελλάδα γιατί δεν ειχα αθλητικά στη βαλίτσα.
Για τα υπολοιπα ρουχα δεν με πειραζει αν ειναι φθηνα,αρκει να ειναι καλογουστα.
Για τα παπουτσια ομως θεωρω εγκληματικο να φοραει καποιος κακα παπουτσια.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Παπούτσι μόνο Sketchers και κάλτσα μόνο Adidas.
Γι'αυτους που ξέρουν να διαλέγουν ποιότητα χωρίς να ξεφραγκιαστουν.
Εσύ Μαδουραιε, FILA και πολύ σου.
Γι'αυτους που ξέρουν να διαλέγουν ποιότητα χωρίς να ξεφραγκιαστουν.
Εσύ Μαδουραιε, FILA και πολύ σου.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- Frappezitis
για να παρουν μιζες και να στηριξουν ιμπεριαλιστες
Η νυφιτσα παραδέχεται εναν απ τους λογους για την ακριβεια και δεν τον εχουν παρει με τις πετρες

Η νυφιτσα παραδέχεται εναν απ τους λογους για την ακριβεια και δεν τον εχουν παρει με τις πετρες

Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

Τέτοιες μαλακίες σαν του Μαδουραίου λένε οι αριστερές εδώ και 60+ χρόνια, και έχουμε καταντήσει οι Τούρκοι να εξάγουν σαν τρελοί όπλα, να δουλεύουν οι βιομηχανίες τους και οι επιστήμονες τους να μην φεύγουν πρόσφυγες όπως οι Έλληνες... Χώρια βέβαια το ότι υπάρχει τεράστιο χάσμα οπλισμού ανάμεσα σε εμάς και στους Τούρκους (μας ρίχνουν άνετα στα αυτιά), το οποίο προσπαθούμε να το καλύψουμε με γελοιότητες...
Είπαμε: ο Τούρκος δεν είναι ο εχθρός, είναι το κεφάλαιο και ο μιλιταρισμός...
Και φυσικά οι μαλακίες των αριστερών ζόμπι όπως ο θεματοθέτης...
.
Είπαμε: ο Τούρκος δεν είναι ο εχθρός, είναι το κεφάλαιο και ο μιλιταρισμός...
Και φυσικά οι μαλακίες των αριστερών ζόμπι όπως ο θεματοθέτης...
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 13 Απαντήσεις
- 691 Προβολές