Υπάρχουν ακόμα κουραμπιεδάκηδες?
Re: Υπάρχουν ακόμα κουραμπιεδάκηδες?
Μετα τις Διπλες - κοοολλλασσσσηηηη ειναι οι φλογερες αμυγδαλοψυχας - κ τα δυο φυσικα στις ανυπερβλητες Λακωνικες συνταγες τους
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Μελομακαρονα ΜΟΝΟ!
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Πάντως στον κουραμπιέ αν το βούτυρο δεν έχει χτυπηθεί σωστά υα γίνει πυροτουβλο στο ψήσιμο.
Αν είναι το σωστό βούτυρο σωστά χτυπημένο θα γίνει ίσως και καλύτερο από μελομακάρονα.
Αν είναι το σωστό βούτυρο σωστά χτυπημένο θα γίνει ίσως και καλύτερο από μελομακάρονα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- George_V
Εκτός από χριστουγεννιατικες τις διπλες τις έχουμε και για γαμήλιο γλυκό εδώ.
Είχαμε και στο γάμο της αδελφής μου και στο δικό μου.
Και φυσικά λαλαγγια επίσης καθώς πάνε μαζί αυτά σετακι αλμυρο-γλυκο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Κατά πάσα βεβαιότητα μιλάς για το Λυκαβηττός στη Δεινοκράτους. Πριν δυο χρόνια που ήταν η τελευταία φορά που πήρα, τις είχε 35 ευρώ το κιλό. Βέβαια είναι άρρωστα. Από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσειOtto Weininger έγραψε: ↑05 Δεκ 2023, 11:37Δώστε τα φώτα σας.
Με είχανε φέρει πέρυσι από ένα ζαχαροπλαστείο στο Κολωνάκι (φημισμένο είπαν) ένα κουτί μελομακάρονα μπουκιές.
Πήγα για καμπύλη σακχάρου 2 μέρες μετά.
Δε θυμάμαι πως λέγεται ώστε να πάω να φορτώσω νταλίκα. Ούτε μπορώ να ρωτήσω, ταξιδεύει ο φίλος ως Α μηχανικός, γύρευε που θα είναι τώρα.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Με προλαβες.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑05 Δεκ 2023, 11:41Κατά πάσα βεβαιότητα μιλάς για το Λυκαβηττός στη Δεινοκράτους. Πριν δυο χρόνια που ήταν η τελευταία φορά που πήρα, τις είχε 35 ευρώ το κιλό. Βέβαια είναι άρρωστα. Από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσειOtto Weininger έγραψε: ↑05 Δεκ 2023, 11:37Δώστε τα φώτα σας.
Με είχανε φέρει πέρυσι από ένα ζαχαροπλαστείο στο Κολωνάκι (φημισμένο είπαν) ένα κουτί μελομακάρονα μπουκιές.
Δε θυμάμαι πως λέγεται ώστε να πάω να φορτώσω νταλίκα. Ούτε μπορώ να ρωτήσω, ταξιδεύει ο φίλος ως Α μηχανικός, γύρευε που θα είναι τώρα.
Διπλες έχω φάει στη Λακωνία απο μαστόρισσες θειάδες, φημισμένες σε όλη την περιοχή που τις καλούσαν να φτιάξουν για τους γάμους.
Ουτε να τις αγγίξω. Ίσως το μόνο γλυκό που δε τρώω
Ουτε να τις αγγίξω. Ίσως το μόνο γλυκό που δε τρώω
η μπορεί να ήταν ο Ασημακόπουλος, αλλά δεν ειναι Κολωνάκι, είναι στα όρια της no man land προς Εξάρχεια.Otto Weininger έγραψε: ↑05 Δεκ 2023, 11:37Δώστε τα φώτα σας.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Λαλάγγια τρώνε και στη "Μάγισσα" είδα χθες, τα Χριστούγεννα.

Btw (άσχετο με το νήμα, απλά γιατί το συζητήσαμε τότε στην 7η), έκανε εμφάνιση κι ο Πετρόμπεης. Αλλά μόνο πλάτη (προς το παρόν).
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
vantono έγραψε: ↑05 Δεκ 2023, 11:42Με προλαβες.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑05 Δεκ 2023, 11:41Κατά πάσα βεβαιότητα μιλάς για το Λυκαβηττός στη Δεινοκράτους. Πριν δυο χρόνια που ήταν η τελευταία φορά που πήρα, τις είχε 35 ευρώ το κιλό. Βέβαια είναι άρρωστα. Από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσειOtto Weininger έγραψε: ↑05 Δεκ 2023, 11:37Δώστε τα φώτα σας.

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ρε αγαμηθειτε δω μεσα σημερα, παλεύομεν μπας και τηρήσομεν μια ψευτοδιαλειμματική και μας εχετε παει πριονοκορδελα. Φευγω, τα λεμε το βραδυ.
ΥπερτιμημέναIsildur έγραψε: ↑05 Δεκ 2023, 11:42Λαλάγγια τρώνε και στη "Μάγισσα" είδα χθες, τα Χριστούγεννα.
Btw (άσχετο με το νήμα, απλά γιατί το συζητήσαμε τότε στην 7η), έκανε εμφάνιση κι ο Πετρόμπεης. Αλλά μόνο πλάτη (προς το παρόν).
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Ε, δοκίμασε πελοποννησιακά λαλάγγια.Αν θελω να φάω κατι τηγανητό, καλύτερα να ειναι αλμυρό παρά γλυκό.

Ούτως ή άλλως, ακόμη και στην Κρήτη, είναι απολύτως σύνηθες να προσθέτουν και μέλι στα αλμυρά "τυρίσια" τηγανητά.
Μωρέ, είτε στηρίζει είτε όχι, το ίδιο ακριβώς είναι,Το άλλο ειναι καριόκα? Ωραιο, ο προχωκαγκουρισμός στηρίζει!

Η ελπίδα είναι παγίδα.

Εγώ τις (ή τους, κατά κάποιους) λαλαγγίτες ήξερα μόνο, από την γιαγιά μου την Θρακιώτισσα. Δεν ξέρω τι σχέση έχουν μεταξύ τους αυτά τα δυο.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- George_V
Βασικά λαλαγγια τρώμε all year round εδω.Isildur έγραψε: ↑05 Δεκ 2023, 11:42Λαλάγγια τρώνε και στη "Μάγισσα" είδα χθες, τα Χριστούγεννα.
Όπου τα βρω τα τσακιζω. Παιρνώ 1 κιλό το οποίο δε μου κρατάει 2 μέρες.
Διπλες παίρνω από ένα φίλο και πάντα με κερνάει 2-3 τσάμπα οπότε περνάω.
Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο αντίστοιχο νήμα της μάγισσας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 13 Απαντήσεις
- 1383 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Age of Aquarius
31 Οκτ 2023, 20:23
-