Fata_Morgana έγραψε: ↑05 Δεκ 2023, 01:42
vantono έγραψε: ↑05 Δεκ 2023, 00:24
Αυτό με το ξενοδοχείο, πως και έμεινε ασχολιαστο?
Καμία ανήλικη ή νεοενηλικη σουγκαρ γκιρλ είναι η φίλη της ναιδας, να τη βγάζει στους Πριαμους και τις ανηφόρες στο Σχιστό μέσα στο αμάξι?
Ούτε αυτή, ούτε οι γκόμενοι της έχουν δικό τους σπίτι τιμίως διαθέσιμο ως γαμιστρώνα?

Ότι δηλαδή γνωρίζεις τον άλλο και στα 1-2 ραντεβού θα τον φέρεις σπίτι σου ξέρω γω ή θα πας σπίτι του να πηδηχτείτε. Ναι οκ. Λογικό το βρίσκω

Α ναι καταλαβα, με τέτοιου τύπου εμπιστοσύνης παλικάρια βγαινει η φίλη σου, δηλαδη

Λες και αν ηθελε ο αλλος να σου κανει κακό, θα τον εμπόδιζε το οτι βρισκεται σε ξενοδοχείο. Το μονο διαφορετικό θα ηταν οτι σε αυτη την περιπτωση υπαρχουν μαρτυρες (ρεσεψιον) και θα ελεγαν στην αστυνομία ξερω 'γω "μπηκανε δυο άτομα και βγηκε ενας με βαλίτσα/σακούλα".
Ενω στον ιδιωτικο χωρο του σπιτιού απλά θα έπαιρνε λιγο περισσότερο χρονο να βρεθεί άκρη.
Τι να πω, δεν ξερω και πως ακριβώς λειτουργουν αυτά τα "πήδημα στο πρωτο ραντεβου". Ακομα και απο σοσιαλ ποτέ δεν το εχω κανει (και καποιες φορες, εγω ημουν αυτος που το αρνιοταν). Μιλουσα με τις αλλες απο μια βδομαδα μεχρι και ενα μηνα πριν βρεθουμε, με βιντεοκλησεις κτλ. Μια αμοιβαία στοιχειώδη εμπιστοσυνη πάντα καταφέρναμε να τη χτίσουμε.