Μέσα στο μυαλό της γυναίκας

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
nowhere

Re: Μέσα στο μυαλό της γυναίκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 06 Δεκ 2023, 14:49

και καλά η τελευταία πρόταση κάνει αντιθεση με τις υπερβολές στην αρχή και ξέρεις για το πράγμα μιλάς.στον καφενέ αυτά άγη,στον χαζό του χωριού,σε κανά γιδοβοσκό,μέχρι εκεί

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 06 Δεκ 2023, 14:56

Αγις έγραψε:
06 Δεκ 2023, 14:37
Μαλιστααα
Με την ευκαιρια να γραψω πως
Ημουν τρομερος μπαλλαδορος - θα εκανα τεραστια καριερα - αλλα με εφαγαν τα κυκλωματα
Ντρεπομουν να παω σε πο@τ@νες γιατι με καψουρευονταν μεχρι θανατου κ εχυναν ατελειωτα
Πλακωνα στις φαπες ανωτερους μου στο στρατο οποτε μου καυλωνε

αυτα που κανει δλδ καθε ελλην ανηρ που σεβεται τον εαυτο του κ σιγουρα ολοι οι πχορουμιτες :003:

αλλα ποτε δεν καταφερα να κατακτησω την κορυφη - το υπερτατο τροπαιο - να πληρωσει ελληνις ξενοδοχειο - γαμηστρωνα :a040:
Με το στρατό, οκ.

Αλλά στα υπόλοιπα γιατί χρησιμοποιείς παρελθόντα χρόνο, Άγι;

Αν μη τι άλλο, ο σαραντακάτης επιθετικός παραπονιάρης, εκφράζει τον σημερινό καημό του.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

40τακατο της ζωής μ σπατάλησα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 06 Δεκ 2023, 15:01

ΓΑΛΗ έγραψε:
06 Δεκ 2023, 14:56
ο σαραντακάτης επιθετικός παραπονιάρης, εκφράζει τον σημερινό καημό του.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 06 Δεκ 2023, 15:06

Όπως και να' χει, προτείνω λίγη αυτοσυγκράτηση στο ομαδικό πέσιμο για τη Νάιδα και τις φίλες της.

Στην τελική, από πίτες που δεν γουστάρετε γιατί είστε τέρμα γκουρμέ και δύσκολοι τύποι, τί να σας νοιάζει κι αν καούν; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 06 Δεκ 2023, 15:11

ΓΑΛΗ έγραψε:
06 Δεκ 2023, 15:06
Όπως και να' χει, προτείνω λίγη αυτοσυγκράτηση στο ομαδικό πέσιμο για τη Νάιδα και τις φίλες της.

Στην τελική, από πίτες που δεν γουστάρετε γιατί είστε τέρμα γκουρμέ και δύσκολοι τύποι, τί να σας νοιάζει κι αν καούν; :lol:
εγώ δεν δήλωσα ποτέ δύσκολος και γκουρμέ, δαπιτομάνα. Καμένη είναι ήδη, τι θα; Βασικό.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 06 Δεκ 2023, 15:12

Holaaaa todos
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 06 Δεκ 2023, 15:17

Fata_Morgana έγραψε:
06 Δεκ 2023, 06:48
Δε ξέρω πόσες φορές πέφτει. Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό. Αλλά πριν κάτι μήνες τον στουμπηξε ένας με ενα αυτοκίνητο και τον χτύπησε στο πόδι σε παρκινγκ αυτοκινήτου. Δεν έσπασε τίποτα αλλα την έφαγε γερά στο πόδι γιατί κουτσαινε για μέρες. Και ήταν και δικό του λάθος και κατέβασε ολόκληρο υβρεολογιο στον άνθρωπο. Και αν δεν ήταν εκεί η κόρη του άλλου εκεί θα τον είχε αρπάξει. Εκεί είναι η ένδειξη ότι δεν είναι καλός οδηγός. Ότι δεν παραδέχεται την ευθύνη του. Βέβαια το έχει γενικά αυτό οπότε :lol:

αυτό το σίχαμα έχει τα μούτρα να μιλάει για πατριαρχία και παπάρια μάντολες

και στην παρατήρηση ότι οι γυναίκες στο τίντερ κερνιούνται κιόλας σε ποστ της ότι η φίλη της "της έδειχνε τα κανονισμένα ραντεβού της εβδομάδας από εφαρμογές" δεν βρίσκω κανένα πέσιμο. Ούτε πιστεύω ότι η φίλη της είναι η εξαίρεση (που δεν θα κερνιέται ή δεν θα το παίζει κιουρία ενώ την περιμένει ο επόμενος) με τόσα δείγματα βασικιάς εκ μέρους της (βλ. άνω αντίφαση φεμινάζουλου με ουρακοτάγκο για σύντροφο)

:102:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 06 Δεκ 2023, 15:20

40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε:
06 Δεκ 2023, 15:11
ΓΑΛΗ έγραψε:
06 Δεκ 2023, 15:06

εγώ δεν δήλωσα ποτέ δύσκολος και γκουρμέ, δαπιτομάνα. Καμένη είναι ήδη, τι θα; Βασικό.
Ε, τότε γουστάρεις τρελά τα καμένα φαγητά, δεν εξηγείται αλλιώς.

Αναφορικά δε με τους χαρακτηρισμούς όπως "δαπιτομάνα" από περιφερόμενες απολιτίκ χλαπάτσες, τί να πω; Ίσως να προκαλέσουν υπαρξιακά μόνον στα θηλαστικά που ελκύουν στο τίντερ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 06 Δεκ 2023, 15:24

έχω ακούσει με τα ίδια τα αυτιά μου, 30άρα (όχι κάνα νιάνιαρο) σκατόφατσα να λέει στην κολλητή της "δεν μου έκανε το κλικ, δεν ξαναβγαίνω αλλά τουλάχιστον κύριος, κέρασε"

αυτή είναι η σύγχρονη πραγματικότητα είτε το θέτε είτε όχι, αόρατη σε όσους είναι σε μακροχρόνιες σχέσεις, και δεν ασχολούνται με όλα αυτά προφανώς, και σίγουρα και η πλειοψηφία των ανδρών θα είναι ανάλογα μυαλά

αλλά
1.δεν το έχω προσέξει, γιατί δεν ψάχνω άντρα :-?
2.προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι στατιστικά δεν έχουν πιάσει τόσο πάτο (ηλικίες άνω των 30 - στα μικρότερα δεν υπάρχει φύλο πια, έχουν γίνει 1 σταρχιδιστικό ποζέρικο ανεύθυνο ανθρωποειδές όλοι και όλες)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 06 Δεκ 2023, 15:28

ΓΑΛΗ έγραψε:
06 Δεκ 2023, 15:20

Ε, τότε γουστάρεις τρελά τα καμένα φαγητά, δεν εξηγείται αλλιώς.

Αναφορικά δε με τους χαρακτηρισμούς όπως "δαπιτομάνα" από περιφερόμενες απολιτίκ χλαπάτσες, τί να πω; Ίσως να προκαλέσουν υπαρξιακά μόνον στα θηλαστικά που ελκύουν στο τίντερ.
όχι γενικά δεν είμαι φαν του κάρβουνου, ένα καλό σοτάρισμα μου αρκεί (εκτός από μανιτάρια, εκεί τρελαίνομαι)

απολιτικ είναι η παράταξη σου

όντως θα ήθελα η ναιδα να μου γνωρίσει την φίλη της (όπως και ανοιχτά έγραψα εξαρχής), η πραγματικότητα δεν αλλάζει όμως από το αν γαμάμε, αυτό είναι μια πρόσκαιρη λήθη της πραγματικότητας μόνο (χρησιμοποιώ εκφράσεις του σούργελου: "εσύ δεν πηδάς")

δαπιτομάνα δεν εννοώ ότι ο υιος σου είναι δαπίτης (αν και δεν θα μου έκανε έκπληξη) εννοώ ότι είσαι η πνευματική γιαγιά της κουλοκρατίας

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 06 Δεκ 2023, 15:28

06 Δεκ 2023, 15:24
έχω ακούσει με τα ίδια τα αυτιά μου, 30άρα (όχι κάνα νιάνιαρο) σκατόφατσα να λέει στην κολλητή της "δεν μου έκανε το κλικ, δεν ξαναβγαίνω αλλά τουλάχιστον κύριος, κέρασε"

αυτή είναι η σύγχρονη πραγματικότητα είτε το θέτε είτε όχι, αόρατη σε όσους είναι σε μακροχρόνιες σχέσεις, και δεν ασχολούνται με όλα αυτά προφανώς, και σίγουρα και η πλειοψηφία των ανδρών θα είναι ανάλογα μυαλά

αλλά
1.δεν το έχω προσέξει, γιατί δεν ψάχνω άντρα :-?
2.προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι στατιστικά δεν έχουν πιάσει τόσο πάτο (ηλικίες άνω των 30 - στα μικρότερα δεν υπάρχει φύλο πια, έχουν γίνει 1 σταρχιδιστικό ποζέρικο ανεύθυνο ανθρωποειδές όλοι και όλες)
Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι καλό είναι να διευρύνεις τις αναζητήσεις σου και στο 1.

Πιθανόν να έχεις καλύτερη τύχη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 06 Δεκ 2023, 15:32

ΓΑΛΗ έγραψε:
06 Δεκ 2023, 15:28

Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι καλό είναι να διευρύνεις τις αναζητήσεις σου και στο 1.

προχωκαγκούρικο χιουμοράκι
αν σε κάνει να μειδιάς ευχαριστημένη κάτω από την μασέλα σου, ας είναι :102:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 06 Δεκ 2023, 15:38

δαπιτομάνα δεν εννοώ ότι ο υιος σου είναι δαπίτης (αν και δεν θα μου έκανε έκπληξη) εννοώ ότι είσαι η πνευματική γιαγιά της κουλοκρατίας
Βρε ότι και να λες, είσαι ο ορισμός της συμπλεγματικής χλαπάτσας.

Κατά τα άλλα και να εννοούσες ότι ο γιος μου είναι δαπίτης :lol: τί θεωρείς ότι θα πάθαινα εγώ ή αυτός;

Ή είσαι από τους αφελείς που πιστεύουν ότι υπάρχουν άντρες ή γυναίκες που στα ερωτικά κολλάνε στα πολιτικά;

Αν παίζεις σ' αυτήν την κατηγορία, βάλε κονκάρδα με το δικό σου πολιτικό προσανατολισμό για να πέφτουν οι γκόμενες στα πόδια σου, μήπως και ηρεμήσεις. Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο. :e045:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 06 Δεκ 2023, 15:41

06 Δεκ 2023, 15:32
ΓΑΛΗ έγραψε:

προχωκαγκούρικο χιουμοράκι
αν σε κάνει να μειδιάς ευχαριστημένη κάτω από την μασέλα σου, ας είναι :102:
Καλά, αν πετύχεις γυναίκα που να' χει τις προδιαγραφές της γιαγιάς, σφύρα. :e045:

Προς το παρόν παίξε στα λυμφατικά οικονομικά/σωματικά/ιδψ δεδομένα σου και σταμάτα την επιθετική κλάψα γι' αυτές που δεν τα βρίσκουν συναρπαστικά, το κάνεις πολύ χειρότερο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 06 Δεκ 2023, 15:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 06 Δεκ 2023, 15:43

Εγώ δεν κατάλαβα, δεν βρίσκει ο σαράντας νύφη;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών