Μέσα στο μυαλό της γυναίκας
Re: Μέσα στο μυαλό της γυναίκας
Καλά εντάξει, ως μηχανιστικές πχορουμικές αντιδράσεις (που σαφώς και εκφράζουν μια γενικότερη νοοτροπία) το αναφέρω.
Και προτείνω σε όσους ζόρικους και πάντα αφανείς χειρώνακτες χρησιμοποιούν τα "σάλτα" ως επίδειξη αντρίκιου κύρους να τα επιχειρούν στα παπάκια της μπανιέρας τους, θα έχουν καλύτερα αποτελέσματα.
Και προτείνω σε όσους ζόρικους και πάντα αφανείς χειρώνακτες χρησιμοποιούν τα "σάλτα" ως επίδειξη αντρίκιου κύρους να τα επιχειρούν στα παπάκια της μπανιέρας τους, θα έχουν καλύτερα αποτελέσματα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Fata_Morgana
Vantono λες μαλακίες.vantono έγραψε: ↑06 Δεκ 2023, 10:45Οσοι τα λενε αυτά, θα τα πούνε έτσι κι αλλιώς. Και στο ξενοδοχείο αν γίνει το κακό, θα τους εχεις να σου λενε "τι ήθελε στο ξενοδοχείο με τον αγνωστο η παλιοπουτάνα βίζιτα κτλ".Fata_Morgana έγραψε: ↑06 Δεκ 2023, 06:20vantono έγραψε: ↑05 Δεκ 2023, 10:13
Α ναι καταλαβα, με τέτοιου τύπου εμπιστοσύνης παλικάρια βγαινει η φίλη σου, δηλαδη
Λες και αν ηθελε ο αλλος να σου κανει κακό, θα τον εμπόδιζε το οτι βρισκεται σε ξενοδοχείο. Το μονο διαφορετικό θα ηταν οτι σε αυτη την περιπτωση υπαρχουν μαρτυρες (ρεσεψιον) και θα ελεγαν στην αστυνομία ξερω 'γω "μπηκανε δυο άτομα και βγηκε ενας με βαλίτσα/σακούλα".
Ενω στον ιδιωτικο χωρο του σπιτιού απλά θα έπαιρνε λιγο περισσότερο χρονο να βρεθεί άκρη.
Τι να πω, δεν ξερω και πως ακριβώς λειτουργουν αυτά τα "πήδημα στο πρωτο ραντεβου". Ακομα και απο σοσιαλ ποτέ δεν το εχω κανει (και καποιες φορες, εγω ημουν αυτος που το αρνιοταν). Μιλουσα με τις αλλες απο μια βδομαδα μεχρι και ενα μηνα πριν βρεθουμε, με βιντεοκλησεις κτλ. Μια αμοιβαία στοιχειώδη εμπιστοσυνη πάντα καταφέρναμε να τη χτίσουμε.Μπράβο αγόρια που δεν έχετε φόβο να γνωρίζει το σπίτι σου ένας άγνωστος που γνώρισες μόλις πριν 2 μέρες.
Εν τω μεταξύ αν συμβεί κάτι σε κάποια
"Μα καλά και αυτή γιατί πήγε σπίτι του αφού δεν τον ήξερε καλά;"
"Τι δουλειά είχε να πάει σπίτι του ,τον ήξερε;"
Αλλά το θεμα ειναι η παντελής ελλειψη εμπιστοσυνης εδω. Δεν καταλαβαίνω πως πηδιούνται κάποιοι/ες με άτομα που δεν τα εμπιστεύονται (ή δεν εχουν φτάσει ακομα να τα εμπιστευτούν).
- Cecily Anne
Μισό να κάνω επεξεργασία κειμένου γιατί ο εγκέφαλος μου αδυνατεί. Είναι περίεργο να δει κάποιος άγνωστος το σπίτι σου, αλλά δεν είναι περίεργο να δει το μν σου;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Fata_Morgana
Μλκ μου βρίσκεσαι σε παραλήρημα40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑06 Δεκ 2023, 15:17Fata_Morgana έγραψε: ↑06 Δεκ 2023, 06:48Δε ξέρω πόσες φορές πέφτει. Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό. Αλλά πριν κάτι μήνες τον στουμπηξε ένας με ενα αυτοκίνητο και τον χτύπησε στο πόδι σε παρκινγκ αυτοκινήτου. Δεν έσπασε τίποτα αλλα την έφαγε γερά στο πόδι γιατί κουτσαινε για μέρες. Και ήταν και δικό του λάθος και κατέβασε ολόκληρο υβρεολογιο στον άνθρωπο. Και αν δεν ήταν εκεί η κόρη του άλλου εκεί θα τον είχε αρπάξει. Εκεί είναι η ένδειξη ότι δεν είναι καλός οδηγός. Ότι δεν παραδέχεται την ευθύνη του. Βέβαια το έχει γενικά αυτό οπότε
αυτό το σίχαμα έχει τα μούτρα να μιλάει για πατριαρχία και παπάρια μάντολες
και στην παρατήρηση ότι οι γυναίκες στο τίντερ κερνιούνται κιόλας σε ποστ της ότι η φίλη της "της έδειχνε τα κανονισμένα ραντεβού της εβδομάδας από εφαρμογές" δεν βρίσκω κανένα πέσιμο. Ούτε πιστεύω ότι η φίλη της είναι η εξαίρεση (που δεν θα κερνιέται ή δεν θα το παίζει κιουρία ενώ την περιμένει ο επόμενος) με τόσα δείγματα βασικιάς εκ μέρους της (βλ. άνω αντίφαση φεμινάζουλου με ουρακοτάγκο για σύντροφο)

Mια χαρά τα λέει.Fata_Morgana έγραψε: ↑06 Δεκ 2023, 16:36Vantono λες μαλακίες.vantono έγραψε: ↑06 Δεκ 2023, 10:45Οσοι τα λενε αυτά, θα τα πούνε έτσι κι αλλιώς. Και στο ξενοδοχείο αν γίνει το κακό, θα τους εχεις να σου λενε "τι ήθελε στο ξενοδοχείο με τον αγνωστο η παλιοπουτάνα βίζιτα κτλ".Fata_Morgana έγραψε: ↑06 Δεκ 2023, 06:20
Μπράβο αγόρια που δεν έχετε φόβο να γνωρίζει το σπίτι σου ένας άγνωστος που γνώρισες μόλις πριν 2 μέρες.
Εν τω μεταξύ αν συμβεί κάτι σε κάποια
"Μα καλά και αυτή γιατί πήγε σπίτι του αφού δεν τον ήξερε καλά;"
"Τι δουλειά είχε να πάει σπίτι του ,τον ήξερε;"
Αλλά το θεμα ειναι η παντελής ελλειψη εμπιστοσυνης εδω. Δεν καταλαβαίνω πως πηδιούνται κάποιοι/ες με άτομα που δεν τα εμπιστεύονται (ή δεν εχουν φτάσει ακομα να τα εμπιστευτούν).
Δεν πας με κάποιον στο ξενοδοχείο γιατί φοβάσαι ότι αν τον πας σπίτι θα σε βιάσει. Πας γιατι βαριέσαι να πλύνεις σεντόνια.

- Fata_Morgana
Α και εσύ της άποψης ότι δεν τρέχει μια ,από το 1ο-2ο ρνβ τον φέρνεις σπίτι σου. Οκ εντάξει παιδιά, οι απόψεις διίστανται. Τι α καμς;Cecily Anne έγραψε: ↑06 Δεκ 2023, 16:39Μισό να κάνω επεξεργασία κειμένου γιατί ο εγκέφαλος μου αδυνατεί. Είναι περίεργο να δει κάποιος άγνωστος το σπίτι σου, αλλά δεν είναι περίεργο να δει το μν σου;
- Fata_Morgana
Το γεγονός ότι ο άλλος που ξέρει το σπίτι σου μπορεί άνετα να στη στήσει απέξω οποιαδήποτε στιγμή ξέρω γω αν κάτι στραβώσει κτλ ούτε που περνάει από το μυαλό. Όλα καλά στη καραμελοχώρα του Bazoomba.Bazoomba έγραψε: ↑06 Δεκ 2023, 16:43Mια χαρά τα λέει.Fata_Morgana έγραψε: ↑06 Δεκ 2023, 16:36Vantono λες μαλακίες.vantono έγραψε: ↑06 Δεκ 2023, 10:45
Οσοι τα λενε αυτά, θα τα πούνε έτσι κι αλλιώς. Και στο ξενοδοχείο αν γίνει το κακό, θα τους εχεις να σου λενε "τι ήθελε στο ξενοδοχείο με τον αγνωστο η παλιοπουτάνα βίζιτα κτλ".
Δεν πας με κάποιον στο ξενοδοχείο γιατί φοβάσαι ότι αν τον πας σπίτι θα σε βιάσει. Πας γιατι βαριέσαι να πλύνεις σεντόνια.
- Cecily Anne
Εξαρτάται. Αν θες να κάνεις σεξ ναι, που είναι το πρόβλημα? Αν δε θες να κάνεις σεξ δεν υπάρχει λόγος, γιατί είναι σαν να τον καλεις για σεξ και να του λες νηστεύω.Fata_Morgana έγραψε: ↑06 Δεκ 2023, 16:43Α και εσύ της άποψης ότι δεν τρέχει μια ,από το 1ο-2ο ρνβ τον φέρνεις σπίτι σου. Οκ εντάξει παιδιά, οι απόψεις διίστανται. Τι α καμς;Cecily Anne έγραψε: ↑06 Δεκ 2023, 16:39Μισό να κάνω επεξεργασία κειμένου γιατί ο εγκέφαλος μου αδυνατεί. Είναι περίεργο να δει κάποιος άγνωστος το σπίτι σου, αλλά δεν είναι περίεργο να δει το μν σου;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
σάλτα κυρία ΟυρακοτάγκουFata_Morgana έγραψε: ↑06 Δεκ 2023, 16:41Μλκ μου βρίσκεσαι σε παραλήρημα40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑06 Δεκ 2023, 15:17Fata_Morgana έγραψε: ↑06 Δεκ 2023, 06:48Δε ξέρω πόσες φορές πέφτει. Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό. Αλλά πριν κάτι μήνες τον στουμπηξε ένας με ενα αυτοκίνητο και τον χτύπησε στο πόδι σε παρκινγκ αυτοκινήτου. Δεν έσπασε τίποτα αλλα την έφαγε γερά στο πόδι γιατί κουτσαινε για μέρες. Και ήταν και δικό του λάθος και κατέβασε ολόκληρο υβρεολογιο στον άνθρωπο. Και αν δεν ήταν εκεί η κόρη του άλλου εκεί θα τον είχε αρπάξει. Εκεί είναι η ένδειξη ότι δεν είναι καλός οδηγός. Ότι δεν παραδέχεται την ευθύνη του. Βέβαια το έχει γενικά αυτό οπότε
αυτό το σίχαμα έχει τα μούτρα να μιλάει για πατριαρχία και παπάρια μάντολες
και στην παρατήρηση ότι οι γυναίκες στο τίντερ κερνιούνται κιόλας σε ποστ της ότι η φίλη της "της έδειχνε τα κανονισμένα ραντεβού της εβδομάδας από εφαρμογές" δεν βρίσκω κανένα πέσιμο. Ούτε πιστεύω ότι η φίλη της είναι η εξαίρεση (που δεν θα κερνιέται ή δεν θα το παίζει κιουρία ενώ την περιμένει ο επόμενος) με τόσα δείγματα βασικιάς εκ μέρους της (βλ. άνω αντίφαση φεμινάζουλου με ουρακοτάγκο για σύντροφο)Ηρέμησε.
Στα πόσα ραντεβού τον φέρνεις στο σπίτι σου (αν έχεις προσωπικό χώρο, γιατί αρκετοί δεν έχουν).Fata_Morgana έγραψε: ↑06 Δεκ 2023, 16:43Α και εσύ της άποψης ότι δεν τρέχει μια ,από το 1ο-2ο ρνβ τον φέρνεις σπίτι σου. Οκ εντάξει παιδιά, οι απόψεις διίστανται. Τι α καμς;Cecily Anne έγραψε: ↑06 Δεκ 2023, 16:39Μισό να κάνω επεξεργασία κειμένου γιατί ο εγκέφαλος μου αδυνατεί. Είναι περίεργο να δει κάποιος άγνωστος το σπίτι σου, αλλά δεν είναι περίεργο να δει το μν σου;
Και ποια ακριβώς είναι η διαφορά του σπιτιού σου/του, του ξενοδοχείου ή ακόμα και του αυτοκινήτου σε ερημιές;
Να υποθέσω ότι το τρίτο είναι πιο ασφαλές;

Μήπως, λέω μήπως κάπου χάνεται το πόιντ;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Προφανώς δεν πας με τον πρώτο τυχόντα, αυτά τα κάνουν οι βίζιτες αλλά αυτές δεν επιλέγουν με ποιόν θα πάνε...Fata_Morgana έγραψε: ↑06 Δεκ 2023, 16:44Το γεγονός ότι ο άλλος που ξέρει το σπίτι σου μπορεί άνετα να στη στήσει απέξω οποιαδήποτε στιγμή ξέρω γω αν κάτι στραβώσει κτλ ούτε που περνάει από το μυαλό. Όλα καλά στη καραμελοχώρα του Bazoomba.
Η δικιά σου βγαίνει και τους γνωρίζει πριν ανοίξει τα πόδια της.Αν είναι σάηκο ο άλλος φαίνεται. Στην καραμελοχώρα του Μπαζούμπα θεωρείται εκ των ουκ ανευ ότι αν σου κάτσει κάποια την πας στο σπίτι σου ή πας στο δικό της. Οι μόνες περιπτώσεις που παίζουν ξενοδοχεία είναι με τουρίστριες για ευνόητους λόγους...
-
στο συγκεκριμένο θέμα, σέβομαι το σκεπτικό σου. Απλώς ξενίζει λίγο να κάνεις σεξ με κάποιον που θεωρείς επικίνδυνο. Το ότι ξενίζει δεν είναι ούτε ηθικοπλαστική κριτική, ούτε ότι είναι αβάσιμο αυτό που λες και εννοείται ότι είναι δικαίωμα του καθενός. Όμως σε ρωτάω καλοπροαίρετα, άντε και πηδιούνται 5 φορές στο ξενοδοχείο, μετά θα είναι σίγουρη ότι τον έμαθε; δηλαδή, πότε τερματίζει αυτή η καχυποψία; επίσης γιατί δεν κάνουν σεξ στο αμάξι;Fata_Morgana έγραψε: ↑06 Δεκ 2023, 16:44Το γεγονός ότι ο άλλος που ξέρει το σπίτι σου μπορεί άνετα να στη στήσει απέξω οποιαδήποτε στιγμή ξέρω γω αν κάτι στραβώσει κτλ ούτε που περνάει από το μυαλό. Όλα καλά στη καραμελοχώρα του Bazoomba.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αυτό πάω να πω κι εγώ ουσιαστικά, αλλά βγαίνω κακός.Cecily Anne έγραψε: ↑06 Δεκ 2023, 16:39Μισό να κάνω επεξεργασία κειμένου γιατί ο εγκέφαλος μου αδυνατεί. Είναι περίεργο να δει κάποιος άγνωστος το σπίτι σου, αλλά δεν είναι περίεργο να δει το μν σου;
-
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση σε ποιον πήγε το μυαλό μου
από βοθρατζης » 15 Οκτ 2024, 01:23 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 278 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
15 Οκτ 2024, 05:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ἡ προἐλευση τοῦ μύθου τῆς Λιλίθ, τῆς πρώτης γυναίκας τοῦ Ἀδάμ.
από tanipteros » 19 Νοέμ 2024, 03:17 » σε Θρησκειολογία - 1 Απαντήσεις
- 277 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
19 Νοέμ 2024, 03:27
-
-
- 43 Απαντήσεις
- 1056 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
23 Οκτ 2024, 17:03
-
-
Νέα δημοσίευση Το δικαστήριο που αθώωσε τον δολοφονο της γυναικας του εφάρμοσε το νόμο Φλωρίδη
από Μαδουραίος » 13 Ιούλ 2024, 10:01 » σε Εσωτερική Πολιτική - 18 Απαντήσεις
- 393 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
13 Ιούλ 2024, 11:13
-