Μέσα στο μυαλό της γυναίκας

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Re: Μέσα στο μυαλό της γυναίκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 06 Δεκ 2023, 17:16

Fata_Morgana έγραψε:
06 Δεκ 2023, 17:14
ΓΑΛΗ έγραψε:
06 Δεκ 2023, 17:07
Fata_Morgana έγραψε:
06 Δεκ 2023, 16:59
Μισό για να καταλάβω εγώ κάτι, οι εδώ φορουμιτες-φορουμίτισσες θεωρούν οκ το να φέρεις σπίτι σου έναν που τον γνώρισες προχθές και ήπιατε ενα ποτο 2 ώρες και σήμερα που ξαναβγαίνετε πίνετε αλλο ενα ποτό, και ανάβουν τα αίματα είναι μια χαρά να τον φέρεις σπίτι σου. Καλά τα λέω?
Όχι δεν τα λες καλά, γιατί ήδη έθεσα και την εναλλακτική του αυτοκίνητου, σε κάποια ερημιά. Ε, όποια θεωρεί ότι αυτή η επιλογή είναι πιο ασφαλής από το σπίτι της αν ανάψουν τα αίματα, είναι σαφώς αστεία περίπτωση. Εκτός αν το σπίτι της/του είναι σε κάποια ερημική βουνοκορφή, οπότε είναι ακριβώς το ίδιο.
Το ξενοδοχείο είναι μια ασφαλής επιλογή. Για τα πρώτα ραντεβού σίγουρα. Και πραγματικά δεν έχω καταλάβει ποιο είναι το πρόβλημα.
Ότι πρωταγωνιστειτε σε κατασκοπικό θρίλερ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

40τακατο της ζωής μ σπατάλησα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 06 Δεκ 2023, 17:17

vantono έγραψε:
06 Δεκ 2023, 17:04
ΓΑΛΗ έγραψε:
06 Δεκ 2023, 16:55
Fata_Morgana έγραψε:
06 Δεκ 2023, 16:44

Το γεγονός ότι ο άλλος που ξέρει το σπίτι σου μπορεί άνετα να στη στήσει απέξω οποιαδήποτε στιγμή ξέρω γω αν κάτι στραβώσει κτλ ούτε που περνάει από το μυαλό. Όλα καλά στη καραμελοχώρα του Bazoomba.
Ρε συ Νάιδα, αυτά τα σκηνικά παίζουν ακόμη και σε χωρισμένα πρώην παντρεμένα ζευγάρια, σε μεγαλύτερη συχνότητα.

Αν ο οποιοσδήποτε ή οποιαδήποτε αρμενίζει στραβά, δεν έχει να κάνει με περιόδους ασφάλειας για το πότε βάζεις κάποιον ή κάποια στο σπίτι. Ακόμη και να μην τον/τη βάλεις ποτέ, μπορεί να στην έχει στημένη. :lol:
Αυτό ακριβώς.

Αν είναι έτσι να μη χωρίζουμε και ποτέ δηλαδή, ούτε καν από σχέσεις 5-10 χρόνων, μην τυχόν ο/η παλαβός/η έρθει κάτω απ' το σπίτι και μας κάνει φασαρία και γινομεν ρεζίλι στη γειτονιά.
για να λέμε και του φεμιναζί το δίκιο, εδώ σφάλλετε πύτοι. Το να πας σπίτι σου ή σπίτι του με κάποιον που ξέρεις 2 ώρες επειδή και στις μακροχρόνιες σχέσεις έχει ψυχάκηδες, είναι σαν να λέτε ότι άσε την πόρτα ξεκλείδωτη, και με συναγερμό μπαίνουν

προφανώς άπειρος κόσμος κάνει ουαν ναιτ τέτοιο σπίτι τους, αυτό δεν αναιρεί τον κίνδυνο

αλλά
1.η ναιδα τα γραφει παντα προκλητικως εκνευριστικα "για να καταλαβω εσεις εδω και μπλα μπλα"
2.πιθανον υπαρχουν και αλλοι λογοι (πχ να μην την πρηξει καποιος που θελει να την ξαναδει, να μην εχει στοιχεια της)
3.πιθανον σας/μας ξενίζει επειδή δεν κάνουμε τόσο άμεσα σεξ ή δεν έχουμε πέσει σε περιπτωσάρες (γιατί εξαρχής δεν φλερτάρουμε με τέτοιους, ας μην ξεχνάμε ότι έχει αγαπη το συνάφι της για τους τοξικούληδες :003: )

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 06 Δεκ 2023, 17:18

Fata_Morgana έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:
06 Δεκ 2023, 17:06
Bazoomba έγραψε:

Αυτό είναι άλλο, δεν λέμε να σε παίρνει στα 4 μπροστά στην ανηψία. Ούτε να βάλουμε την μάνα να θυμηθεί περασμένα μεγαλεία. Εννοείται πως γουαν ναητ σταντ κανεις οταν μένεις μόνος. :102:
Μπα, δεν κάνει σεξ το πρώτο τρίμηνο, δεν είχε λόγο να τον πάει σπίτι ούτως ή αλλιώς.
Άμα είναι ξεπέτα κάνω. Μη μπερδεύεσαι.
:smt005::smt005::smt005: ρόμπα σε έκανεεεεεε

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 06 Δεκ 2023, 17:18

40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε:
06 Δεκ 2023, 17:12
Fata_Morgana έγραψε:
06 Δεκ 2023, 17:01
Εγω έκανα 2-3 μήνες να αφήσω το λεγάμενο να με πάει από κάτω από το σπίτι μου. Από κάτω. Επειδή εμένα τότε με τη μάνα μου και την ανιψιά μου μη δει που μένω. Δεν ξέρω ίσως είμαστε λάθος και εγώ και η κολλητή μου και εσείς οι σωστοί.
και όπως είδες δεν απέδωσε η μέθοδος για να φιλτράρεις τον οξύθυμο ουρακοτάγκο, άρα δεν είναι και τρελό επιχείρημα. Δεν τίθεται θέμα λάθος και σωστού. Είναι λίγο κουλό να αφήνεσαι σε κάποιον που φοβάσαι ταυτόχρονα (συνήθως το ένστικτο σου σε έχει κάνει να τον εμπιστεύεσαι για να δεθείς - και το εμπιστοσύνη δεν πάει στην σύναψη σχέσης). Ούτε εγώ έφερνα σπίτι τιντερούδες αν δεν της ήξερα καλά, γιατί εκεί μέσα βλέπεις κάθε καρυδιάς καρύδι και προφανώς άλλη εμπιστοσύνη θα είχες εκτός εφαρμογής. Οπότε το καταλαβαίνω απόλυτα. Προφανώς δεν ψάχνεται για σοβαρή σχέση. Με τον έναν -αυτής της εβδομάδος- που το είδε ζεστά, σε ρωτάω τώρα θα βγει σε ξενοδοχείο ας πούμε. Την επόμενη θα πάνε για "ποτάκι". Μετά πάλι σε ξενοδοχείο; Είναι αλλόκοτο :xena:
Κακώς δεν τις εφερνες σπίτι. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να φέρνεις έναν άγνωστο σπίτι σου.

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 06 Δεκ 2023, 17:19

06 Δεκ 2023, 17:18
Fata_Morgana έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:
06 Δεκ 2023, 17:06

Μπα, δεν κάνει σεξ το πρώτο τρίμηνο, δεν είχε λόγο να τον πάει σπίτι ούτως ή αλλιώς.
Άμα είναι ξεπέτα κάνω. Μη μπερδεύεσαι.
:smt005::smt005::smt005: ρόμπα σε έκανεεεεεε
Μαλακίες λέει απλά για να πει.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 06 Δεκ 2023, 17:20

Fata_Morgana έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
Fata_Morgana έγραψε:
Μισό για να καταλάβω εγώ κάτι, οι εδώ φορουμιτες-φορουμίτισσες θεωρούν οκ το να φέρεις σπίτι σου έναν που τον γνώρισες προχθές και ήπιατε ενα ποτο 2 ώρες και σήμερα που ξαναβγαίνετε πίνετε αλλο ενα ποτό, και ανάβουν τα αίματα είναι μια χαρά να τον φέρεις σπίτι σου. Καλά τα λέω?
Όχι δεν τα λες καλά, γιατί ήδη έθεσα και την εναλλακτική του αυτοκίνητου, σε κάποια ερημιά. Ε, όποια θεωρεί ότι αυτή η επιλογή είναι πιο ασφαλής από το σπίτι της αν ανάψουν τα αίματα, είναι σαφώς αστεία περίπτωση. Εκτός αν το σπίτι της/του είναι σε κάποια ερημική βουνοκορφή, οπότε είναι ακριβώς το ίδιο.
Το ξενοδοχείο είναι μια ασφαλής επιλογή. Για τα πρώτα ραντεβού σίγουρα. Και πραγματικά δεν έχω καταλάβει ποιο είναι το πρόβλημα.
Συμφωνώ γιατί δίνεις ταυτότητα. Αλλά και στα σπίτια παίζουν γείτονες, κάμερες κλπ οπότε είναι πολύ πιο ασφαλής φάση από το αυτοκίνητο.

Κατά τα άλλα, τι σχέση έχουν όλα αυτά με τα τρίμηνα αποχής που υποστηρίζεις δεν έχω καταλάβει. Είναι η πλήρης αντίφαση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 06 Δεκ 2023, 17:21

Fata_Morgana έγραψε:
Bazoomba έγραψε:
Fata_Morgana έγραψε:
Εγω έκανα 2-3 μήνες να αφήσω το λεγάμενο να με πάει από κάτω από το σπίτι μου. Από κάτω. Επειδή εμένα τότε με τη μάνα μου και την ανιψιά μου μη δει που μένω. Δεν ξέρω ίσως είμαστε λάθος και εγώ και η κολλητή μου και εσείς οι σωστοί.
Αυτό είναι άλλο, δεν λέμε να σε παίρνει στα 4 μπροστά στην ανηψία. Ούτε να βάλουμε την μάνα να θυμηθεί περασμένα μεγαλεία. Εννοείται πως γουαν ναητ σταντ κανεις οταν μένεις μόνος. :102:
Δεν κατάλαβες τι είπα μάλλον. Εγώ δεν έφερνα τον αλλο απο κάτω,να με αφήσει από κάτω στο σπίτι για λόγους ασφαλείας. Όχι μόνο για μένα. Πόσο μάλλον που εμένα με δικά μου άτομα.

Αλλά κατά τη δική σας άποψη είναι οκ να φέρεις τον άλλο σπίτι σου απευθείας. Οπότε και μια χωρισμένη μανούλα με παιδιά, όταν λείπουν τα παιδιά της για σκ πχ στον πατέρα και θέλει να ξεδωσει με σεξ μια χαρά φέρνει σπίτι έναν τύπο που γνώρισε προχθές .
Ε Bazoomba? Καλά τα λέω;
Ναι, η χωρισμένη μανούλα θα έπρεπε ( για το καλό όλων ) να μπορεί να ξεχωρίσει αν αυτός που την πηδάει είναι ο Τεντ Μπαντυ. Δεν πάει στο μπαράκι με ταμπέλα "ελεύθερη διάβαση", συζητάει με τον άλλο, της κάνει το κλικ και φεύγουν.
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 06 Δεκ 2023, 17:21

Fata_Morgana έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
Fata_Morgana έγραψε:
αδιαφορο σαν θεμα για μενα αλλα λιγο που διαβασα η ναιδα εχει δικιο δεν ειναι μονο για λογους ασφαλειας αλλα και ενοχλησης οικειων προσωπων σε περιπτωση που θελεις ξαφνικα να ξεκοψεις
απο τον αλλον χωρις πολλα πολλα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 06 Δεκ 2023, 17:22

Fata_Morgana έγραψε:
06 Δεκ 2023, 17:18
Fata_Morgana έγραψε:
και όπως είδες δεν απέδωσε η μέθοδος για να φιλτράρεις τον οξύθυμο ουρακοτάγκο, άρα δεν είναι και τρελό επιχείρημα. Δεν τίθεται θέμα λάθος και σωστού. Είναι λίγο κουλό να αφήνεσαι σε κάποιον που φοβάσαι ταυτόχρονα (συνήθως το ένστικτο σου σε έχει κάνει να τον εμπιστεύεσαι για να δεθείς - και το εμπιστοσύνη δεν πάει στην σύναψη σχέσης). Ούτε εγώ έφερνα σπίτι τιντερούδες αν δεν της ήξερα καλά, γιατί εκεί μέσα βλέπεις κάθε καρυδιάς καρύδι και προφανώς άλλη εμπιστοσύνη θα είχες εκτός εφαρμογής. Οπότε το καταλαβαίνω απόλυτα. Προφανώς δεν ψάχνεται για σοβαρή σχέση. Με τον έναν -αυτής της εβδομάδος- που το είδε ζεστά, σε ρωτάω τώρα θα βγει σε ξενοδοχείο ας πούμε. Την επόμενη θα πάνε για "ποτάκι". Μετά πάλι σε ξενοδοχείο; Είναι αλλόκοτο :xena:
Κακώς δεν τις εφερνες σπίτι. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να φέρνεις έναν άγνωστο σπίτι σου.

σου έδωσα δίκιο ρε πριν; θα μάθεις να διαβάζεις χωρίς γυναικουλίστικες ειρωνείες; σε ρώτησα απλώς πού θα βγούνε την επόμενη φορά, την μεθεπόμενη κλπ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 06 Δεκ 2023, 17:27

Bazoomba έγραψε:
06 Δεκ 2023, 17:21
Fata_Morgana έγραψε:
Bazoomba έγραψε:

Δεν κατάλαβες τι είπα μάλλον. Εγώ δεν έφερνα τον αλλο απο κάτω,να με αφήσει από κάτω στο σπίτι για λόγους ασφαλείας. Όχι μόνο για μένα. Πόσο μάλλον που εμένα με δικά μου άτομα.

Αλλά κατά τη δική σας άποψη είναι οκ να φέρεις τον άλλο σπίτι σου απευθείας. Οπότε και μια χωρισμένη μανούλα με παιδιά, όταν λείπουν τα παιδιά της για σκ πχ στον πατέρα και θέλει να ξεδωσει με σεξ μια χαρά φέρνει σπίτι έναν τύπο που γνώρισε προχθές .
Ε Bazoomba? Καλά τα λέω;
Ναι, η χωρισμένη μανούλα θα έπρεπε ( για το καλό όλων ) να μπορεί να ξεχωρίσει αν αυτός που την πηδάει είναι ο Τεντ Μπαντυ. Δεν πάει στο μπαράκι με ταμπέλα "ελεύθερη διάβαση", συζητάει με τον άλλο, της κάνει το κλικ και φεύγουν.
τώρα γίνεσαι λίγο Ασέβαστος

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 06 Δεκ 2023, 17:28

Bazoomba έγραψε:
Fata_Morgana έγραψε:
Bazoomba έγραψε:

Ε Bazoomba? Καλά τα λέω;
Της έκανε κλίκ και τον πάει σπίτι της. Και πριν σχολιάζετε ότι μπορεί και ο 10 ετων σύντροφος σου να είναι ψυχ και να σε σφάξει μια βραδιά. Και η μανούλα οφείλει να καταλάβει μέσα σε 2 ώρες οτι ο αλλος είναι ψυχ. και να τον πάει σπίτι της άφοβα. Ε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Fata_Morgana την 06 Δεκ 2023, 17:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 06 Δεκ 2023, 17:28

06 Δεκ 2023, 17:27
Bazoomba έγραψε:
Fata_Morgana έγραψε:

Ε Bazoomba? Καλά τα λέω;
τώρα γίνεσαι λίγο Ασέβαστος
Ναι όντως, το έχει αυτό η Δανάη, αύριο μπορεί να διαφωνήσω με εμένα :lol:
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Άβαταρ μέλους
AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 06 Δεκ 2023, 17:30

Άμα είναι μανούλα δεν ψάχνει ψυχ, ψάχνει ένα καλό παιδί.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 06 Δεκ 2023, 17:31

Τι είναι το Κάιν πορν;
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές