Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
-
vantono
- Phorum.gr user: vantono
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από vantono » 06 Δεκ 2023, 20:56
Fata_Morgana έγραψε: ↑06 Δεκ 2023, 20:36
vantono έγραψε: ↑06 Δεκ 2023, 18:03
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑06 Δεκ 2023, 17:17
για να λέμε και του φεμιναζί το δίκιο, εδώ σφάλλετε πύτοι.
Το να πας σπίτι σου ή σπίτι του με κάποιον που ξέρεις 2 ώρες επειδή και στις μακροχρόνιες σχέσεις έχει ψυχάκηδες, είναι σαν να λέτε ότι άσε την πόρτα ξεκλείδωτη, και με συναγερμό μπαίνουν
προφανώς άπειρος κόσμος κάνει ουαν ναιτ τέτοιο σπίτι τους, αυτό δεν αναιρεί τον κίνδυνο
αλλά
1.η ναιδα τα γραφει παντα προκλητικως εκνευριστικα "για να καταλαβω εσεις εδω και μπλα μπλα"
2.πιθανον υπαρχουν και αλλοι λογοι (πχ να μην την πρηξει καποιος που θελει να την ξαναδει, να μην εχει στοιχεια της)
3.πιθανον σας/μας ξενίζει επειδή δεν κάνουμε τόσο άμεσα σεξ ή δεν έχουμε πέσει σε περιπτωσάρες (γιατί εξαρχής δεν φλερτάρουμε με τέτοιους, ας μην ξεχνάμε ότι έχει αγαπη το συνάφι της για τους τοξικούληδες

)
Τοτε να μην πας καθόλου. Να περιμενεις 10-15 μερες, οσο σου χρειαστει, να κανεις τα φλόκια σου στραγάλια, ωσπου να μαθεις καλα τι μερος του λογου ειναι ο άλλος.
Οποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται.
Μαλακας ημουν εγω και μαλακισμένες τόσες αλλες με εμενα δηλαδη, που πρωτα γνωριζομασταν εξ αποστασεως ακομα και με βιντεοκλησεις για βδομαδες και
τι δουλεια κανεις πού δουλευεις κτλ (μην ξεχνάμε και τα ιταλικς), πριν βρεθουμε απο κοντα, και καταφεραμε να χτίσουμε εμπιστοσύνη.
Το να πω στην αλλη, δεν σε εμπιστεύομαι να σε φερω σπιτι μου μη δεις τα χρυσά μου πόμολα, αλλα εμπιστεύομαι το παπάρι μου στο στομα σου χωρις να φοβαμαι μη μου το δαγκώσεις και το παρεις μαζι σου, το θεωρω καπως χαζό.
Να χτίσεις εμπιστοσύνη λέει μες στο 10ήμερο

Ναι. Τη στοιχειώδη εμπιστοσύνη για να δώσεις νιμου/τσαπου. Μπορεί και να κλέβει την εφορία ο συγκεκριμενος, αλλά προς το παρόν δεν σε αφορά.
Κάποια άλλα που σε αφορούν όμως, πριν προχωρήσεις, οφείλεις να τα έχεις ψάξει/καταλάβει.
Μπορεί και να 'χω μπουμεριάσει εγώ και να μην καταλαβαίνω πως λειτουργεί η νεολαία πια, δεν ξέρω.
-
Fata_Morgana
από Fata_Morgana » 06 Δεκ 2023, 20:57
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑06 Δεκ 2023, 17:38
Fata_Morgana έγραψε: ↑06 Δεκ 2023, 17:34
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑06 Δεκ 2023, 17:32
Γιατί δεν γίνεται αποδεκτό κάτι απολύτως απλό;
Ότι κάποιος/α που δεν βάζει τον οποιονδήποτε άντρα ή γυναίκα στο προσωπικό του άβατο

και συγχρόνως είναι απολύτως διαθέσιμος/μη για άλλες εναλλακτικές στα ελπιδοφόρα ή κυνικά ό,τι να 'ναι νάιτσταντς, είναι ψιλοπαπάρας ή ψιλοπαπάρω;
Δηλαδή τι ακριβώς σχέση έχει αν θα πηδηχτείς με τον x καβλαρο που σε άναψε και είσαι φουλ στη καβλα με το αν δεν θες ο καβλαρος να ξέρει πού μένεις για παν ενδεχόμενο αυτοπροστασίας;
Ε, αν ανάβεις τόσο εύκολα με τον κάθε κάβλαρο, που σου εμπνέει μηδενική εμπιστοσύνη, ειλικρινά δεν έχω απάντηση.
Είμαι πολύ πιο ψυχρός τύπος ώστε να μη φουντώνω με τέτοιες περιπτώσεις.
Εντάξει ο καθένας όπως του βγεί.
-
Fata_Morgana
από Fata_Morgana » 06 Δεκ 2023, 20:58
vantono έγραψε: ↑06 Δεκ 2023, 20:56
vantono έγραψε: ↑06 Δεκ 2023, 18:03
Τοτε να μην πας καθόλου. Να περιμενεις 10-15 μερες, οσο σου χρειαστει, να κανεις τα φλόκια σου στραγάλια, ωσπου να μαθεις καλα τι μερος του λογου ειναι ο άλλος.
Οποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται.
Μαλακας ημουν εγω και μαλακισμένες τόσες αλλες με εμενα δηλαδη, που πρωτα γνωριζομασταν εξ αποστασεως ακομα και με βιντεοκλησεις για βδομαδες και
τι δουλεια κανεις πού δουλευεις κτλ (μην ξεχνάμε και τα ιταλικς), πριν βρεθουμε απο κοντα, και καταφεραμε να χτίσουμε εμπιστοσύνη.
Το να πω στην αλλη, δεν σε εμπιστεύομαι να σε φερω σπιτι μου μη δεις τα χρυσά μου πόμολα, αλλα εμπιστεύομαι το παπάρι μου στο στομα σου χωρις να φοβαμαι μη μου το δαγκώσεις και το παρεις μαζι σου, το θεωρω καπως χαζό.

Ναι. Τη στοιχειώδη εμπιστοσύνη για να δώσεις νιμου/τσαπου. Μπορεί και να κλέβει την εφορία ο συγκεκριμενος, αλλά προς το παρόν δεν σε αφορά.
Κάποια άλλα που σε αφορούν όμως, πριν προχωρήσεις, οφείλεις να τα έχεις ψάξει/καταλάβει.
Μπορεί και να 'χω μπουμεριάσει εγώ και να μην καταλαβαίνω πως λειτουργεί η νεολαία πια, δεν ξέρω.
Τι σε αφορά δηλαδή για να κάνεις σεξ με κάποιον που σε ελκύει σεξουαλικά;
-
vantono
- Phorum.gr user: vantono
από vantono » 06 Δεκ 2023, 21:01
Fata_Morgana έγραψε: ↑06 Δεκ 2023, 20:58

Ο Τεντ Μπάντι να δεις πόσες έλκυε σεξουαλικά.

-
Fata_Morgana
από Fata_Morgana » 06 Δεκ 2023, 21:03
vantono έγραψε: ↑06 Δεκ 2023, 21:01
Fata_Morgana έγραψε: ↑06 Δεκ 2023, 20:58
Ο Τεντ Μπάντι να δεις πόσες έλκυε σεξουαλικά.

Δηλαδή σε 10 μέρες επικοινωνίας καταλαβαίνεις αν είναι Τεντ Μπάντι;
-
Cecily Anne
από Cecily Anne » 06 Δεκ 2023, 21:13
Τι είπα μισό εγώ ρε παιδιά? Σας εχασα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Fata_Morgana
από Fata_Morgana » 06 Δεκ 2023, 21:18
Cecily Anne έγραψε: ↑06 Δεκ 2023, 21:13
Ότι χρειάζομαι τρίμηνο για να κάνω σεξ. Κάτι που δεν ισχύει. Δεν το είπα και ποτέ έτσι. Είχα πει ότι ξεχωρίζω αυτούς που είναι για σχέση και θέλω κάνα τρίμηνο χωρίς σεξουαλικά μπλεξίματα για να γνωριστώ αλλιώς με τον άλλο. Αν ο άλλος είναι για σεξ μόνο δεν εμβαθύνω στο χρόνο. Απλά το είπες αλλιώς για δικούς σου λόγους.
-
Cecily Anne
από Cecily Anne » 06 Δεκ 2023, 21:19
Fata_Morgana έγραψε: ↑06 Δεκ 2023, 21:18
Cecily Anne έγραψε: ↑06 Δεκ 2023, 21:13
Ότι χρειάζομαι τρίμηνο για να κάνω σεξ. Κάτι που δεν ισχύει. Δεν το είπα και ποτέ έτσι. Είχα πει ότι ξεχωρίζω αυτούς που είναι για σχέση και θέλω κάνα τρίμηνο χωρίς σεξουαλικά μπλεξίματα για να γνωριστώ αλλιώς με τον άλλο. Αν ο άλλος είναι για σεξ μόνο δεν εμβαθύνω στο χρόνο. Απλά το είπες αλλιώς για δικούς σου λόγους.
Α είχες κάνει διαχωρισμό σχέσης - ξεπετας? Περίεργο θα το θυμόμουν γιατί είναι πιο κουλο από το περιμένεις με όλους 3 μήνες.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Cecily Anne
από Cecily Anne » 06 Δεκ 2023, 21:20
Δηλαδή μισό γιατί τώρα το επεξεργαζόμαι, σήμερα δεν το'χω! Αμα σ'αρεσει ο άλλος για σοβαρά του πρηζεις το τζιοκο, το ενώ αν οχι, του κάθεσαι άνετα ?
-
Cecily Anne
από Cecily Anne » 06 Δεκ 2023, 21:26
Fata_Morgana έγραψε: ↑06 Δεκ 2023, 21:23
Cecily Anne έγραψε: ↑06 Δεκ 2023, 21:20
Δηλαδή μισό γιατί τώρα το επεξεργαζόμαι, σήμερα δεν το'χω! Αμα σ'αρεσει ο άλλος για σοβαρά του πρηζεις το τζιοκο, το ενώ αν οχι, του κάθεσαι άνετα ?
Ακριβώς.
Dude, άμα το μάθει αυτό ο καημένος που περίμενε τρεις μήνες για το μνημόσυνο, θα του στρίψει!
-
Fata_Morgana
από Fata_Morgana » 06 Δεκ 2023, 21:30
Cecily Anne έγραψε: ↑06 Δεκ 2023, 21:26
Fata_Morgana έγραψε: ↑06 Δεκ 2023, 21:23
Cecily Anne έγραψε: ↑06 Δεκ 2023, 21:20
Ακριβώς.
Dude, άμα το μάθει αυτό ο καημένος που περίμενε τρεις μήνες για το μνημόσυνο, θα του στρίψει!
Dude σπάνια θα περιμένει κάποιος 3 μήνες. Λακίζει.
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 278 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
15 Οκτ 2024, 05:48
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 277 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
19 Νοέμ 2024, 03:27
-
-
- 43 Απαντήσεις
- 1056 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
23 Οκτ 2024, 17:03
-
-
- 18 Απαντήσεις
- 393 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
13 Ιούλ 2024, 11:13
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.