AOC έγραψε: ↑07 Δεκ 2023, 17:19
Όλοι αυτοί οι πατριώτες που απαιτούν 12 μίλια για όλα τα νησιά, θα φύγουν πρώτοι από την χώρα και θα μας αφήσουν εμάς τους φουκαράδες να πεθάνουμε.
Οι περισσότεροι από αυτούς είναι συνάδελφοι του ρωσικού μπλοκ που περιλαμβάνει στην Ελλάδα αριστερούς εθνομηδενιστές και ακροδεξιούς εθνικιστές μαζί (συνταγή συριζανέλ).

Σωστά επισημαίνεις ότι είναι παράλογο να κατηγορεί κάποιος τον Ζελένσκι ότι δεν έδωσε ολόκληρες επαρχίες για να αποφύγει τον πόλεμο ενώ οι ίδιοι απαιτούν να μην πάρει ούτε πόντο θαλάσσης ένα κράτος οκταπλάσιο από την Ελλάδα όπως η Τουρκία.Μόνο να ξέρεις,είναι ζήτημα πόσοι από αυτούς είναι όντως ανεγκέφαλοι πατριώτες και πόσοι απλώς υποκρίνονται.
Έχεις την εντύπωση ότι η 17Ν που δολοφονούσε Τούρκους διπλωμάτες νοιαζόταν πραγματικά για τα 12 μίλια;
το βασικό για αυτούς είναι να φύγει η Ελλάδα από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.Καταγγέλλοντας το πολιτικό σύστημα για υποχωρητικότητα και τους οργανισμούς αυτούς γιατί δεν διατάσσουν την Τουρκία να υποχωρήσει ελπίζουν να εξάψουν τα πάθη για να πετύχουν αυτό το σκοπό.Μετά οι ίδιοι μπορεί να κάνουν περισσότερες υποχωρήσεις.Το παιγνίδι παίζεται για το ποιός θα έχει την εξουσία στην Αθήνα και όχι για τα πόσα μίλια θα είναι τα χωρικά ύδατα.Αυτό χρησιμοποιείται για πολιτική εκμετάλλευση.Αυτό δεν έκαναν και οι συριζανέλ με το αντιμνημόνιο.Δυστυχώς για αυτούς τότε,μόλις ο Πούτιν έκλεισε τις συμφωνίες του Μινσκ με Μέρκελ και Ολάντ πήρε τηλέφωνο τον Ολάντ και του είπε : μου ζήτησαν από την Ελλάδα να τυπωσω δραχμές και αρνήθηκα.Στο λέω να το ξέρεις ότι εάν το κάνουν,δεν είμαι εγώ πίσω από αυτό.

Ύστερα από αυτό αντιδυτικοί στην Ελλάδα κάθησαν για εκατοστή φορά στον άξονα,ευτυχώς αυτή τη φορά χωρίς αίματα τύπου Δεκεμβριανών και εμφυλίου και ο Τσίπρας ζήτησε από τον ίδιο Ολάντ να στείλει Γάλλους οικονομολόγους να γράψουν το μνημόνιο που υπέγραψε.
Δεν χάνουν όμως τις ελπίδες τους.