Λουκάνικα από βισωνα
- Dwarven Blacksmith
- Δημοσιεύσεις: 49672
- Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:08
- Τοποθεσία: Maiore Patria
Re: Λουκάνικα από βισωνα
Και τα δύο είναι βασικά κρέας δεινοσαύρου. Σαν θηλαστικό τα τρώω χαιρεκακα.southern έγραψε: ↑07 Δεκ 2023, 19:51Αλήθεια;; στη Σιγκαπούρη που είχα εργαστεί είχαν φάρμες κροκοδειλων αλλά εισήγαγαν κιόλας. Σαν το κοτόπουλο είναι το κρέας κροκόδειλου.Cecily Anne έγραψε: ↑07 Δεκ 2023, 19:45Κροκόδειλο/καγκουρώ φέρνουν τα λιντλ. Εννοείται δεν έχω δοκιμάσει.


- Σπύρος
- Δημοσιεύσεις: 4876
- Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 19:50
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Τοποθεσία: ερημος
- Επικοινωνία:
Re: Λουκάνικα από βισωνα
Το κρέας βίσωνα είναι θαυμάσιο. Δεν κάνει όμως για "γουρουνιές". Δεν έχει νόημα να παίρνεις αλλαντικά ή λουκάνικα. Άμα δεις την διατροφική αξία που λέει, αυτή είναι μέσος όρος. Τα λουκάνικα και ο κιμάς αναγκαστικά έχουν περισσότερα λιπαρά. Γι'αυτό και το λουκάνικο έχει 11%. Ο κιμάς από βίσωνα που παίρνω οπότε βρίσκω έχει 10% λιπαρά. Όμως μπορώ να βρω και βοδινό κιμά με 7% λιπαρά.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Re: Λουκάνικα από βισωνα
τα βουβαλίσια είναι καλά.southern έγραψε: ↑07 Δεκ 2023, 19:19Τα είδα στο ΑΒ. https://www.ab.gr/el/eshop/Tyria-Fytika ... /p/7147276
Θα πάρω σίγουρα και βουβάλια για τις γιορτές. Σκέφτομαι να δοκιμάσω κι αυτά σαν μεζέ.
-
- Δημοσιεύσεις: 23406
- Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 13:13
Re: Λουκάνικα από βισωνα
70% κρέας βίσωνα και 20% κρέας χοιρινού. Για μαλάκες ψάχνουν;
Re: Λουκάνικα από βισωνα
Να τολμήσω να ρωτήσω για το υπόλοιπο 10%, τύπε;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑07 Δεκ 2023, 20:3570% κρέας βίσωνα και 20% κρέας χοιρινού. Για μαλάκες ψάχνουν;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Δημοσιεύσεις: 13043
- Εγγραφή: 10 Απρ 2020, 15:13
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
- Τοποθεσία: Ίδρυμα
Re: Λουκάνικα από βισωνα
ΓάταFeindflug έγραψε: ↑07 Δεκ 2023, 20:37Να τολμήσω να ρωτήσω για το υπόλοιπο 10%, τύπε;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑07 Δεκ 2023, 20:3570% κρέας βίσωνα και 20% κρέας χοιρινού. Για μαλάκες ψάχνουν;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Re: Λουκάνικα από βισωνα
Σενέκας έγραψε: ↑07 Δεκ 2023, 20:18όπως το Πεμικαν, το Τζέρκυ είναι σουρβάιβαλ φουντ. Αγοράζεις μια φορά και το κρατάς στο ψυγείο για να φας μετά απο μήνες ή χρόνια. Είναι για ειδικές καταστάσεις. Δε θα χρειαστείς 1 κιλό μπιφ τζέρκυ, εκτός και αν πέσει πανούκλα και καταστραφεί ο κόσμος και μείνεις μόνος σουΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑07 Δεκ 2023, 20:07
.
Ενδιαφέρον φαίνεται αυτό.....θα το μελετήσω.....
Ρε μαλάκες είδα στο Σύνταγμα στο περίπτερο πρίν τη Μητροπόλεως αυτά τα Αμέρικα αποξηραμένα Τζέρκις απο 10 διαφορετικές μάρκες
με τιμή 5 € τα 25 γραμμάρια δηλαδή 200 € το κιλό ρε.....
Οι Αμερκάνοι ζούν στο κόσμο τους.....μιλάμε εχουν τρελλαθεί οι άθρωποι.....
.
[img]https://i.postimg.cc/wBgnZmJn/1063 ... .jpg[/img]
.
.
Ρε μή πιάνεσε απο το πώς στο σερβίρουν οι εμποράκοι.....σαρβάιβ και πούτσες μπλέ.....
Καί μείς το Απάκι και το Σύγλινο τα διατηρούμε μέσα στο λίπος τους το πρώτο και σε λάδι το 2ο με διάρκεια μηνών και χρόνου
αλλά δεν το πουλάμε 200 το κιλό.....
Και το 1 κιλό με βγάζει 1 μήνα όταν παω για διακοπές σε ακατοίκητα νησιά ή απομακρυσμένες παραλίες.....
Το Πέμικαν με τι το διατηρούν ;;; .με ίδιο λίπος ;;;
Τύχη Αγαθή έτυχε ποτέ να φάς Μπέικο Αέρος ;;;
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
-
- Δημοσιεύσεις: 23406
- Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 13:13
Re: Λουκάνικα από βισωνα
Υποθέτω ότι ούτε οι ίδιοι οι παραγωγοί δεν ξέρουν. Λίγα μπαχαρικά, κανένα άλογο, λίγα συντηρητικά άντε και τίποτε σκουλίκια.Feindflug έγραψε: ↑07 Δεκ 2023, 20:37Να τολμήσω να ρωτήσω για το υπόλοιπο 10%, τύπε;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑07 Δεκ 2023, 20:3570% κρέας βίσωνα και 20% κρέας χοιρινού. Για μαλάκες ψάχνουν;
- Πτολεμαίος
- Δημοσιεύσεις: 5735
- Εγγραφή: 08 Ιουν 2020, 01:07
- Phorum.gr user: Last Veteran
Re: Λουκάνικα από βισωνα
Τωρα που είπες "άλογο" ήμουνα Αυστρία πριν μια βδομάδα και πέρασα από μια κωμόπολη, το Baden.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑07 Δεκ 2023, 20:55Υποθέτω ότι ούτε οι ίδιοι οι παραγωγοί δεν ξέρουν. Λίγα μπαχαρικά, κανένα άλογο, λίγα συντηρητικά άντε και τίποτε σκουλίκια.Feindflug έγραψε: ↑07 Δεκ 2023, 20:37Να τολμήσω να ρωτήσω για το υπόλοιπο 10%, τύπε;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑07 Δεκ 2023, 20:3570% κρέας βίσωνα και 20% κρέας χοιρινού. Για μαλάκες ψάχνουν;
Εκεί πέτυχα κάτι περίπτερα με διαφορά σουβενίρ, ζεστό κρασί, τυριά και αλλαντικά.
Κοντό στάθηκα στα αλλαντικά και είδα 2 κομμάτια μαύρο κρέας, κατάμαυρο πίσσα.
Ρωτάω τον πωλητή" τι κρέας είναι αυτό;" και μου λέει άλογο.
Τρώνε άλογο οι αουστριανς;
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Re: Λουκάνικα από βισωνα
Ναι αλλά δεν παύει να είναι επεξεργασμένο κρέας...southern έγραψε: ↑07 Δεκ 2023, 19:19Τα είδα στο ΑΒ. https://www.ab.gr/el/eshop/Tyria-Fytika ... /p/7147276
Θα πάρω σίγουρα και βουβάλια για τις γιορτές. Σκέφτομαι να δοκιμάσω κι αυτά σαν μεζέ.
Υψηλής διατροφικης αξίας με λίγο λίπος
Τα έχει δοκιμάσει κανείς;
Re: Λουκάνικα από βισωνα
Μήπως για να είμαστε σίγουρο να φάμε κανένα κατσίκι η κανένα γουρούνι;
-
- Δημοσιεύσεις: 23406
- Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 13:13
Re: Λουκάνικα από βισωνα
.
Φαντάσου ότι ολα τα είδη που μεταποίησε ο άνθρωπος για να τα συντηρήσει στο χρόνο βγήκαν νοστιμότερα απο την φρεσκομορφή.....
Απο Τουρσιά και Λιαστά μέχρι Αέρος και Καπνιστά και αποξηραμένα και Λικέρ 100 άλλες εκφράσεις.....
Το ότι δεν είχαν ψυγείο τους έκανε να βρούν όλες αυτες τις νόστιμες εκφράσεις κάθε είδους.....
Αν τα φάμε όλα φρέσκα περιορίζεται η νοστιμιά και η ποικιλία.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Re: Λουκάνικα από βισωνα
Υπολόγισε πόσο αλάτι υπάρχει στα παστά και θα καταλάβεις...ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑07 Δεκ 2023, 21:30
.
Φαντάσου ότι ολα τα είδη που μεταποίησε ο άνθρωπος για να τα συντηρήσει στο χρόνο βγήκαν νοστιμότερα απο την φρεσκομορφή.....
Απο Τουρσιά και Λιαστά μέχρι Αέρος και Καπνιστά και αποξηραμένα και Λικέρ 100 άλλες εκφράσεις.....
Το ότι δεν είχαν ψυγείο τους έκανε να βρούν όλες αυτες τις νόστιμες εκφράσεις κάθε είδους.....
Αν τα φάμε όλα φρέσκα περιορίζεται η νοστιμιά και η ποικιλία.....
.
Για να μην υπολογίσουμε την κρυφή ζάχαρη στα επεξεργασμένα...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 22 Απαντήσεις
- 539 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
09 Ιουν 2024, 21:57