Και να μείνεις έτσι, τραστ μι. Μιλάω ως παθούσα.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑07 Δεκ 2023, 19:39Από δαύτους είμαι κι εγώ, αλλά νιώθω μια χαρά απροβλημάτιστος
Ένα μέιλ όλο κι όλο και μια συμμετοχή σε 4 φόρουμ
ΤΕΛΟΣ

Και να μείνεις έτσι, τραστ μι. Μιλάω ως παθούσα.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑07 Δεκ 2023, 19:39Από δαύτους είμαι κι εγώ, αλλά νιώθω μια χαρά απροβλημάτιστος
ΤΕΛΟΣ
Είσαι μια γενιά που δικαιολογείται, δε θα μου έκανε εντύπωση. Ούτε η γενιά της Γαλης. Μιλάω για τους τριανταρηδες.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑07 Δεκ 2023, 19:39Από δαύτους είμαι κι εγώ, αλλά νιώθω μια χαρά απροβλημάτιστος
ΤΕΛΟΣ
Δεν αλλάζω ούτε με σφαίρες, λέμε.
Έλα όμως που και στον κύκλο της γενιάς μου με το ζόρι να πετύχω κάποιον που να μην έχει...Cecily Anne έγραψε: ↑07 Δεκ 2023, 19:44Είσαι μια γενιά που δικαιολογείται, δε θα μου έκανε εντύπωση. Ούτε η γενιά της Γαλης. Μιλάω για τους τριανταρηδες.
Νομίζεις. Οι πιο τρελλαμένοι είναι αυτοί της δικής μου γενιάς.Cecily Anne έγραψε: ↑07 Δεκ 2023, 19:44Είσαι μια γενιά που δικαιολογείται, δε θα μου έκανε εντύπωση. Ούτε η γενιά της Γαλης. Μιλάω για τους τριανταρηδες.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑07 Δεκ 2023, 19:39Από δαύτους είμαι κι εγώ, αλλά νιώθω μια χαρά απροβλημάτιστος
ΤΕΛΟΣ
Ναι ρε συ, δεν παίζονται. Και η πλάκα είναι ότι η πλειοψηφία τους δεν είχε την παραμικρή σχέση με το διαδίκτυο και όχι μόνον. Μιλάμε για τρελλό κόμινγκ άουτ ανάγκης προβολής.Fata_Morgana έγραψε: ↑07 Δεκ 2023, 20:03Έχει δίκιο η ΓΑΛΗ. Ξεσπαθώνουν σε αυτές τις ηλικίες με το fb. Έχω μια ξαδέρφη της μάνας μου ανεβάζει το μιν 5 στοριζ τη μέρα
Τυχερή είσαι.Cecily Anne έγραψε: ↑07 Δεκ 2023, 20:25Τι να σας πω οι περισσότεροι που γνωρίζω έχουν με το ζόρι ένα βαιμπερ κι αυτό γιατί τους έχει πρήξει κάποιο παιδί/ εγγόνι.
Κάνουν το ξεδωμα τους.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Δεκ 2023, 20:17Ναι ρε συ, δεν παίζονται. Και η πλάκα είναι ότι η πλειοψηφία τους δεν είχε την παραμικρή σχέση με το διαδίκτυο και όχι μόνον. Μιλάμε για τρελλό κόμινγκ άουτ ανάγκης προβολής.Fata_Morgana έγραψε: ↑07 Δεκ 2023, 20:03Έχει δίκιο η ΓΑΛΗ. Ξεσπαθώνουν σε αυτές τις ηλικίες με το fb. Έχω μια ξαδέρφη της μάνας μου ανεβάζει το μιν 5 στοριζ τη μέρα
Κι αυτό δεν είναι και τόσο αστείο.
Ποιο ξέδωμα βρε κορίτσι μου; Το εικονικό; Είναι πολύ πιο βαθύ αυτό που συμβαίνει με τους μεγαλύτερους. Κάτι σαν ανάγκη μεταχρονολογημένης εφηβείας.Fata_Morgana έγραψε: ↑07 Δεκ 2023, 20:32Κάνουν το ξεδωμα τους.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Δεκ 2023, 20:17Ναι ρε συ, δεν παίζονται. Και η πλάκα είναι ότι η πλειοψηφία τους δεν είχε την παραμικρή σχέση με το διαδίκτυο και όχι μόνον. Μιλάμε για τρελλό κόμινγκ άουτ ανάγκης προβολής.Fata_Morgana έγραψε: ↑07 Δεκ 2023, 20:03Έχει δίκιο η ΓΑΛΗ. Ξεσπαθώνουν σε αυτές τις ηλικίες με το fb. Έχω μια ξαδέρφη της μάνας μου ανεβάζει το μιν 5 στοριζ τη μέρα
Κι αυτό δεν είναι και τόσο αστείο.
Κάποια ανάγκη τους καλύπτει.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Δεκ 2023, 20:43Ποιο ξέδωμα βρε κορίτσι μου; Το εικονικό; Είναι πολύ πιο βαθύ αυτό που συμβαίνει με τους μεγαλύτερους. Κάτι σαν ανάγκη μεταχρονολογημένης εφηβείας.
Η ίδια ακριβώς ανάγκη παίζει και στους νεώτερους. Απλώς στους μεγαλύτερους κάνει περισσότερη εντύπωση, επειδή ήταν γενιές που είχαν άλλους τρόπους επικοινωνίας. Η διαφορά είναι ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι ανάγκη επικοινωνίας αλλά αυτοπροβολής γιατί στην πλειοψηφία τους οι δημοσιεύσεις αφορούν σε στιγμές διασκέδασης. Εννοώ ότι αν κάποιος "άσχετος" έβλεπε το τι ανεβαίνει στο φέισμπουκ ή το ίνστα, θα θεωρούσε ότι όλοι ζουν σε έναν ιδανικό κόσμο χωρίς προβλήματα. Το ότι οι ίδιοι ανεβάζουν και πολιτικά/κοινωνικά σχόλια για τα δράματα που βιώνει η κοινωνία λόγω οικονομικής δυσχέρειας και υποβάθμισης της πγιότητας ζωής τους, είναι άλλο θέμα, που αφορά πάντα στους άλλους.Fata_Morgana έγραψε: ↑07 Δεκ 2023, 20:47Κάποια ανάγκη τους καλύπτει.
nowhere έγραψε: ↑07 Δεκ 2023, 17:29μη γίνεσαι άγης ρε παπάρα.αυτές οι γκόμενες που περιγράφεις είναι ένα ποσοστό,αν πέφτεις όλο σε τέτοιες δεν είναι τυχαίο40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑07 Δεκ 2023, 17:13Δεν εννοώ ότι επειδή οι γυναίκες θέλουν ισότητα, πρέπει να συνάπτουν σχέση με αυστηρώς ισοϋψείς άνδρεςΑλλά ότι κάτι μου βρωμάει στο ισότητα από την μία και από την άλλη "ο άντρας απαιτώ να μου ρίχνει δύο κεφάλια" που κατά την ταπεινή γνώμη μεταφράζεται πέρα από εμφανισιακό φετίχ* σε να είναι ισχυρότερος και να με προστατεύει
*Αν ήταν εμφανισιακό φετίχ, δεν θα ήταν τόσο απόλυτο. Πχ σε άπειρους άνδρες αρέσουν τα μεγάλα βυζιά. Δεν έχω δει κανέναν να λέει "αν δεν έχεις DD φυσικό, μην ενοχλήσεις καν". Έχω ακούσει πολλές γελοιοτητες αλλά όχι κάτι τόσο απόλυτο. Και δεν νομίζω ότι είναι μόνο θέμα προσφορας-ζητησης. Συνοψίζοντας, εγώ είμαι υπέρ της ισότητας και το νήμα δεν είναι είναι για να πω ΧΑ! κακώς είμαστε ίσοι, αλλά για να καταδείξω ότι η πλειοψηφία των γυναικωνε θεωρώ ότι δεν είναι καθόλου μα καθόλου υπερ. Εκεί κολλάει και η εμμονή με το κέρασμα που έχουν (που αρκετές το έχουν σύστημα να τρωγοπινουξ τζάμπα αλλά η πλειοψηφία δεν το βλέπει χρηματικά το βλέπει καθαρα συμβολικά, είσαι έτοιμος να με στηρίξεις κλπ) και όχι σαν μιζέρια για έναν καφέ δική μου όπως το παρουσιάζει γνωστό μέλος του παρόντος ιστότοπου το οποίο δεν θα ήθελα να κατονομάσω.
είναι γιατί αυτή η ποικιλία σε τραβάει.είναι ηλίθιο να τους το χρεώνεις και να διαμαρτύρεσαι
Και ποιο είναι το πρόβλημα να θέλει η άλλη να μη χάνει το χρόνο της αν έχει συγκεκριμένα στανταρτς εμφάνισης;40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑08 Δεκ 2023, 03:47
Μην γίνεσαι """"ΓΑΛΗ""", μωρέ.
1.κοιτα λίγο πιο προσεκτικά (σε δικαιολογώ γιατί δεν παίζει να ασχολείσαι με """εφαρμογές""" γνωριμιών). ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΟΣ. Δεν πρέπει να ταιριάξω για να το δω αυτό. Και όταν λέω το γράφουν, δεν βάζω καν τις """"μετανάστριες""" από ανατολικό και κεντρώο μπλοκ, τις κολλημένες σε όλες τις φώτο σε καταστρώματα γιοτ και τις σαμπρελοχειλούσες αναβάτριες ροζ φλαμίνγκο που έχουν ξεβάψει λόγω παρέλευσης της μόδας. """"Νορμάλ""" κοπέλες της διπλανής πορτας λέμε.
Και από αυτό βγάζω τα στατιστικά διότι αυτές που μιλάω είναι προφανώς πολύ λιγότερες.
Αλλά και με αυτές που μιλάω σου λέω: φαινομενικά νορμάλ που τρίτη τέταρτη ερώτηση (μετά το μετιασχολεισαι) είναι ύψος. Στα παπαρια τους αν έχεις και Νόμπελ ή αν είσαι πυροσβέστης με παράσημα. Ύψος να έχειςΣου λέω πολλές μόλις ακούνε την απάντηση, εξαφανίζονται. Γράψου να δεις
εκτός αν είσαι παντρεμένος. Τότε δεν αξίζει το ρίσκο.