Μέσα στο μυαλό της γυναίκας

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Μέσα στο μυαλό της γυναίκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 07 Δεκ 2023, 19:41

ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε:
07 Δεκ 2023, 19:39
Cecily Anne έγραψε:
07 Δεκ 2023, 19:05
Εμένα με προβληματίζουν αυτοί που οντως δεν έχουν social.
Από δαύτους είμαι κι εγώ, αλλά νιώθω μια χαρά απροβλημάτιστος :g030:

Ένα μέιλ όλο κι όλο και μια συμμετοχή σε 4 φόρουμ
ΤΕΛΟΣ
Και να μείνεις έτσι, τραστ μι. Μιλάω ως παθούσα. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 07 Δεκ 2023, 19:44

ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:

ΤΕΛΟΣ
Είσαι μια γενιά που δικαιολογείται, δε θα μου έκανε εντύπωση. Ούτε η γενιά της Γαλης. Μιλάω για τους τριανταρηδες.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ » 07 Δεκ 2023, 19:46

ΓΑΛΗ έγραψε:
07 Δεκ 2023, 19:41
Και να μείνεις έτσι, τραστ μι. Μιλάω ως παθούσα. :lol:
Δεν αλλάζω ούτε με σφαίρες, λέμε.

Όποιος άγνωστος/ημιάγνωστος θέλει να με βρει απευθύνεται στον εκδότη μου.
Και επειδή ο εκδότης είναι γάτα, μπορεί και ψυχολογεί τα ψώνια και με ειδοποιάει πριν δώκει μέιλ :smt023
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία

Άβαταρ μέλους
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ » 07 Δεκ 2023, 19:52

Cecily Anne έγραψε:
07 Δεκ 2023, 19:44
Είσαι μια γενιά που δικαιολογείται, δε θα μου έκανε εντύπωση. Ούτε η γενιά της Γαλης. Μιλάω για τους τριανταρηδες.
Έλα όμως που και στον κύκλο της γενιάς μου με το ζόρι να πετύχω κάποιον που να μην έχει...

Μάλλον στην περίπτωσή μου έχει εφαρμογή μία ιδιοσυγκρασιακή εκδοχή του ξυραφιού του Όκκαμ :)
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 07 Δεκ 2023, 19:53

Cecily Anne έγραψε:
07 Δεκ 2023, 19:44
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:

ΤΕΛΟΣ
Νομίζεις. Οι πιο τρελλαμένοι είναι αυτοί της δικής μου γενιάς. :lol:

Αυτοί και αυτές που μου τα έριχναν όταν άρχισα να ασχολούμαι με τα φόρουμ και από τη στιγμή που ανακάλυψαν το φέισμπουκ, οι περισσότερες την είδαν τέρμα μοιραίες γκόμενες, γκόμενοι ή γενικώς τύποι που ανέβαζαν τσιτάτα, ηλιοβασιλέματα, συνάξεις σε ταβέρνες, ξενοδοχεία, εκδρομές και γενικώς ό,τι καθορίζει μια συναρπαστική ζωή του κάθε σελέμπριτυ. Για να μην αναφερθώ καν στις πολιτικές αναλύσεις. Άσ' το ρε Σέσι, άσ' το. :lol:

Οι νεότεροι σαφώς και είναι δικαιολογημένοι γιατί μεγάλωσαν σ' αυτό το πλαίσιο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 07 Δεκ 2023, 20:03

Έχει δίκιο η ΓΑΛΗ. Ξεσπαθώνουν σε αυτές τις ηλικίες με το fb. Έχω μια ξαδέρφη της μάνας μου ανεβάζει το μιν 5 στοριζ τη μέρα :lol:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 07 Δεκ 2023, 20:17

Fata_Morgana έγραψε:
07 Δεκ 2023, 20:03
Έχει δίκιο η ΓΑΛΗ. Ξεσπαθώνουν σε αυτές τις ηλικίες με το fb. Έχω μια ξαδέρφη της μάνας μου ανεβάζει το μιν 5 στοριζ τη μέρα :lol:
Ναι ρε συ, δεν παίζονται. Και η πλάκα είναι ότι η πλειοψηφία τους δεν είχε την παραμικρή σχέση με το διαδίκτυο και όχι μόνον. Μιλάμε για τρελλό κόμινγκ άουτ ανάγκης προβολής.

Κι αυτό δεν είναι και τόσο αστείο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 07 Δεκ 2023, 20:25

Τι να σας πω οι περισσότεροι που γνωρίζω έχουν με το ζόρι ένα βαιμπερ κι αυτό γιατί τους έχει πρήξει κάποιο παιδί/ εγγόνι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 07 Δεκ 2023, 20:29

Cecily Anne έγραψε:
07 Δεκ 2023, 20:25
Τι να σας πω οι περισσότεροι που γνωρίζω έχουν με το ζόρι ένα βαιμπερ κι αυτό γιατί τους έχει πρήξει κάποιο παιδί/ εγγόνι.
Τυχερή είσαι. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 07 Δεκ 2023, 20:32

ΓΑΛΗ έγραψε:
07 Δεκ 2023, 20:17
Fata_Morgana έγραψε:
Ναι ρε συ, δεν παίζονται. Και η πλάκα είναι ότι η πλειοψηφία τους δεν είχε την παραμικρή σχέση με το διαδίκτυο και όχι μόνον. Μιλάμε για τρελλό κόμινγκ άουτ ανάγκης προβολής.

Κάνουν το ξεδωμα τους.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 07 Δεκ 2023, 20:43

Fata_Morgana έγραψε:
07 Δεκ 2023, 20:32
ΓΑΛΗ έγραψε:
Fata_Morgana έγραψε:

Κάνουν το ξεδωμα τους.
Ποιο ξέδωμα βρε κορίτσι μου; Το εικονικό; Είναι πολύ πιο βαθύ αυτό που συμβαίνει με τους μεγαλύτερους. Κάτι σαν ανάγκη μεταχρονολογημένης εφηβείας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 07 Δεκ 2023, 20:47

ΓΑΛΗ έγραψε:
07 Δεκ 2023, 20:43
Fata_Morgana έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

Κάνουν το ξεδωμα τους.
Ποιο ξέδωμα βρε κορίτσι μου; Το εικονικό; Είναι πολύ πιο βαθύ αυτό που συμβαίνει με τους μεγαλύτερους. Κάτι σαν ανάγκη μεταχρονολογημένης εφηβείας.
Κάποια ανάγκη τους καλύπτει.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 07 Δεκ 2023, 21:01

Fata_Morgana έγραψε:
07 Δεκ 2023, 20:47
ΓΑΛΗ έγραψε:
07 Δεκ 2023, 20:43
Fata_Morgana έγραψε:

Κάνουν το ξεδωμα τους.
Κάποια ανάγκη τους καλύπτει.
Η ίδια ακριβώς ανάγκη παίζει και στους νεώτερους. Απλώς στους μεγαλύτερους κάνει περισσότερη εντύπωση, επειδή ήταν γενιές που είχαν άλλους τρόπους επικοινωνίας. Η διαφορά είναι ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι ανάγκη επικοινωνίας αλλά αυτοπροβολής γιατί στην πλειοψηφία τους οι δημοσιεύσεις αφορούν σε στιγμές διασκέδασης. Εννοώ ότι αν κάποιος "άσχετος" έβλεπε το τι ανεβαίνει στο φέισμπουκ ή το ίνστα, θα θεωρούσε ότι όλοι ζουν σε έναν ιδανικό κόσμο χωρίς προβλήματα. Το ότι οι ίδιοι ανεβάζουν και πολιτικά/κοινωνικά σχόλια για τα δράματα που βιώνει η κοινωνία λόγω οικονομικής δυσχέρειας και υποβάθμισης της πγιότητας ζωής τους, είναι άλλο θέμα, που αφορά πάντα στους άλλους. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

40τακατο της ζωής μ σπατάλησα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 08 Δεκ 2023, 03:47

nowhere έγραψε:
07 Δεκ 2023, 17:29
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε:
07 Δεκ 2023, 17:13
Δεν εννοώ ότι επειδή οι γυναίκες θέλουν ισότητα, πρέπει να συνάπτουν σχέση με αυστηρώς ισοϋψείς άνδρες :P Αλλά ότι κάτι μου βρωμάει στο ισότητα από την μία και από την άλλη "ο άντρας απαιτώ να μου ρίχνει δύο κεφάλια" που κατά την ταπεινή γνώμη μεταφράζεται πέρα από εμφανισιακό φετίχ* σε να είναι ισχυρότερος και να με προστατεύει

*Αν ήταν εμφανισιακό φετίχ, δεν θα ήταν τόσο απόλυτο. Πχ σε άπειρους άνδρες αρέσουν τα μεγάλα βυζιά. Δεν έχω δει κανέναν να λέει "αν δεν έχεις DD φυσικό, μην ενοχλήσεις καν". Έχω ακούσει πολλές γελοιοτητες αλλά όχι κάτι τόσο απόλυτο. Και δεν νομίζω ότι είναι μόνο θέμα προσφορας-ζητησης. Συνοψίζοντας, εγώ είμαι υπέρ της ισότητας και το νήμα δεν είναι είναι για να πω ΧΑ! κακώς είμαστε ίσοι, αλλά για να καταδείξω ότι η πλειοψηφία των γυναικωνε θεωρώ ότι δεν είναι καθόλου μα καθόλου υπερ. Εκεί κολλάει και η εμμονή με το κέρασμα που έχουν (που αρκετές το έχουν σύστημα να τρωγοπινουξ τζάμπα αλλά η πλειοψηφία δεν το βλέπει χρηματικά το βλέπει καθαρα συμβολικά, είσαι έτοιμος να με στηρίξεις κλπ) και όχι σαν μιζέρια για έναν καφέ δική μου όπως το παρουσιάζει γνωστό μέλος του παρόντος ιστότοπου το οποίο δεν θα ήθελα να κατονομάσω.
μη γίνεσαι άγης ρε παπάρα.αυτές οι γκόμενες που περιγράφεις είναι ένα ποσοστό,αν πέφτεις όλο σε τέτοιες δεν είναι τυχαίο
είναι γιατί αυτή η ποικιλία σε τραβάει.είναι ηλίθιο να τους το χρεώνεις και να διαμαρτύρεσαι

Μην γίνεσαι """"ΓΑΛΗ""", μωρέ.
1.κοιτα λίγο πιο προσεκτικά (σε δικαιολογώ γιατί δεν παίζει να ασχολείσαι με """εφαρμογές""" γνωριμιών). ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΟΣ. Δεν πρέπει να ταιριάξω για να το δω αυτό. Και όταν λέω το γράφουν, δεν βάζω καν τις """"μετανάστριες""" από ανατολικό και κεντρώο μπλοκ, τις κολλημένες σε όλες τις φώτο σε καταστρώματα γιοτ και τις σαμπρελοχειλούσες αναβάτριες ροζ φλαμίνγκο που έχουν ξεβάψει λόγω παρέλευσης της μόδας. """"Νορμάλ""" κοπέλες της διπλανής πορτας λέμε.

Και από αυτό βγάζω τα στατιστικά διότι αυτές που μιλάω είναι προφανώς πολύ λιγότερες.

Αλλά και με αυτές που μιλάω σου λέω: φαινομενικά νορμάλ που τρίτη τέταρτη ερώτηση (μετά το μετιασχολεισαι) είναι ύψος. Στα παπαρια τους αν έχεις και Νόμπελ ή αν είσαι πυροσβέστης με παράσημα. Ύψος να έχεις :xena: Σου λέω πολλές μόλις ακούνε την απάντηση, εξαφανίζονται. Γράψου να δεις :p2: εκτός αν είσαι παντρεμένος. Τότε δεν αξίζει το ρίσκο. :p2:

προφανώς αφού έχουν έναν στρατό στα πόδια τους, σου λέει γιατί να μην διαλέξω τον δίμετρο
κατανοητό.
γιατί όμως θέτουν αυτό το συγκεκριμένο προσόν ως υπέρτατο, προσπερνώντας άπειρα άλλα; :102:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα την 08 Δεκ 2023, 03:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 08 Δεκ 2023, 03:58

40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε:
08 Δεκ 2023, 03:47

Μην γίνεσαι """"ΓΑΛΗ""", μωρέ.
1.κοιτα λίγο πιο προσεκτικά (σε δικαιολογώ γιατί δεν παίζει να ασχολείσαι με """εφαρμογές""" γνωριμιών). ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΟΣ. Δεν πρέπει να ταιριάξω για να το δω αυτό. Και όταν λέω το γράφουν, δεν βάζω καν τις """"μετανάστριες""" από ανατολικό και κεντρώο μπλοκ, τις κολλημένες σε όλες τις φώτο σε καταστρώματα γιοτ και τις σαμπρελοχειλούσες αναβάτριες ροζ φλαμίνγκο που έχουν ξεβάψει λόγω παρέλευσης της μόδας. """"Νορμάλ""" κοπέλες της διπλανής πορτας λέμε.

Και από αυτό βγάζω τα στατιστικά διότι αυτές που μιλάω είναι προφανώς πολύ λιγότερες.

Αλλά και με αυτές που μιλάω σου λέω: φαινομενικά νορμάλ που τρίτη τέταρτη ερώτηση (μετά το μετιασχολεισαι) είναι ύψος. Στα παπαρια τους αν έχεις και Νόμπελ ή αν είσαι πυροσβέστης με παράσημα. Ύψος να έχεις :xena: Σου λέω πολλές μόλις ακούνε την απάντηση, εξαφανίζονται. Γράψου να δεις :p2: εκτός αν είσαι παντρεμένος. Τότε δεν αξίζει το ρίσκο. :p2:
Και ποιο είναι το πρόβλημα να θέλει η άλλη να μη χάνει το χρόνο της αν έχει συγκεκριμένα στανταρτς εμφάνισης;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών