Έχω στο χωρίο 3-4, όχι ακριβώς "δικές μου", βασικά ελεύθερες είναι και πηγαινοέρχονται στον κήπο.
Ανθρωποεπίθεση νούμερο 5453
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ανθρωποεπίθεση νούμερο 5453
Οκ, αυτές σκοτώνουν για χόμπυ να ξέρεις, παίζουν με το κουφάρι και μετά το αφήνουν. Μια σελίδα πίσω έχω αναφέρει παραδείγματα σαδιστικών πράξεων από ζώα, ρίξε μια ματιά και γκούγκλαρε αν θες, έχει ενδιαφέρον.
Κατά κανόνα όσο πιο κυριαρχικό είναι ένα ζώο στο περιβάλλον του τόσο περισσότερο ξεφεύγει από το πλαίσιο της "αναγκαίας" βιαιότητας όπως την ορίζουμε.
Βασικά, αν η γάτα είναι ελεύθερη και δεν την ταΐζεις καθημερινά, ούτε την ανταμείβεις κάθε φορά που σού φέρνει μπουναμά κάνα ψόφιο τζιτζίκι, ξέρω 'γω, θα το φάει. Πριν λίγα χρόνια, μάς έφερε μια από τις γάτες του κήπου "μπουναμά" μια οχιά. Ο θειός μου την κανάκεψε και μετά κρέμασε το φίδι στο κλαδί ενός δέντρου, για να μας το δείξει όταν γυρίζαμε από το μπάνιο (τί τό 'θελε και μας τό 'πε, δεν ξαναπέρασε η γυναίκα μου μέσα από τον κήπο εκείνο το καλοκαίρι κι ακόμα και τώρα, αν δεν κάνουμε τον κήπο γυαλί, δεν μπαίνει μέσα). Όταν γυρίσαμε, νωρίς το απόγευμα, το φίδι έλειπε. Η γάτα είχε κόψει τον σπάγκο, είχε πάρει το φίδι και το είχε ταΐσει στα γατάκια (ήταν γεννημένη).Bazoomba έγραψε: ↑08 Δεκ 2023, 12:36Οκ, αυτές σκοτώνουν για χόμπυ να ξέρεις, παίζουν με το κουφάρι και μετά το αφήνουν. Μια σελίδα πίσω έχω αναφέρει παραδείγματα σαδιστικών πράξεων από ζώα, ρίξε μια ματιά και γκούγκλαρε αν θες, έχει ενδιαφέρον.
Κατά κανόνα όσο πιο κυριαρχικό είναι ένα ζώο στο περιβάλλον του τόσο περισσότερο ξεφεύγει από το πλαίσιο της "αναγκαίας" βιαιότητας όπως την ορίζουμε.
Τέσπα, νομίζω είναι γενικά παραδεκτό ότι τα ζώα, πόσο μάλλον τα οικόσιτα, δεν σκοτώνουν για ευχαρίστηση.
Κατά τ' άλλα, σαφώς υπάρχει αγριότητα και βαρβαρότητα στη φύση.
Αν δε θελουν μποϊκοταζ οι σκατόβλαχοι να πουν ποιος το έκανε, γιατί ξέρουν.vantono έγραψε: ↑08 Δεκ 2023, 12:29Παρέμβαση του ΑΝΘΡΩΠΟκτονιών για φόνο σκύλου!
Αντιζωόφιλοι πήξτεΑράχωβα: Το Ανθρωποκτονιών στις έρευνες για το χάσκι – Οργή ξενοδόχων για κάλεσμα σε μποϊκοτάζ
Συμπληρωματική κατάθεση από τον ιδιοκτήτη του σκύλου που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου
Κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, βοηθά στις έρευνες για την κακοποίηση μέχρι θανάτου του χάσκι στην Αράχωβα, που έχει προκαλέσει πανελλήνιο αποτροπιασμό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζονται μαρτυρίες που κρίνονται αξιόπιστες για την ταυτότητα του δράστη.
Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες σχετικά με το θέμα της ταφής και εκταφής του ζώου.
Στο μεταξύ, ο ιδιοκτήτης του χάσκι έδωσε σήμερα το απόγευμα συμπληρωματική κατάθεση. Ο λόγος που κλήθηκε εκ νέου, φέρεται να είναι γιατί σε βίντεο που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί το σκυλί κυκλοφορεί μόνο του και ελεύθερος και στις 24-25-26 Νοεμβρίου, γεγονός το οποίο έρχεται σε αντιπαράθεση με τα όσα τους είχε δηλώσει ο ίδιος.
Διαδικτυακό κάλεσμα για μποικοτάζ
Εντωμεταξύ, οι φιλοζωικές οργανώσεις καταγγέλουν προσπάθεια συγκάλυψης του δράστη. Ήδη έχει ξεκινήσει ένα διαδικτυακό κάλεσμα για μποϊκοτάζ στην Αράχωβα, με τους ξενοδόχους της περιοχής να ζητούν τη σύλληψη του δράστη.
Από την πλευρά τους, οι ξενοδόχοι ξεκαθαρίζουν πως ουδεμία σχέση έχουν με την «αποτρόπαια αυτή πράξη».
«Δεν είναι δυνατό να δικάζεται μια ολόκληρη κοινωνία στο διαδίκτυο και και σε κάποιες online εφημερίδες – blog και να προτρέπουν ακόμη και επώνυμοι δημοσιογράφοι να μην επισκεφτεί κανένας την Αράχωβα, διότι θεωρούν ότι οι Αραχωβίτες γνωρίζουμε τον έναν ή τους περισσότερους κακοποιητές και τους καλύπτουμε!!! Εννοείται, ότι αν γνώριζε κάτι κάποιος από τους κατοίκους, θα είχαμε συνεισφέρει στη άμεση σύλληψή του/ς.
Δεν συγκαλύπτουμε κακουργηματικές πράξεις σε ζωάκια!!!! Με τη λογική αυτή μην ξαναπάμε στην Σαλαμίνα διότι έγινε ανθρωποκτονία!» αναφέρουν οι επιχειρηματίες.
https://www.naftemporiki.gr/society/154 ... mpoikotaz/
Και απο φήμες ακούγεται πως αυτος που το έκανε έχει απασχολήσει ξανα τις αρχές
Αλλα να σας πώ κάτι; Πάλι καρφίτσα δε θα πέφτει σε αυτο το γουπατο τελειωμένων.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Σίγουρα δεν είναι παραδεκτό , αφού το γράφεις και ο ίδιος. Η γάτα αν την ταίζεις τακτικά σκοτώνει με γεμάτο στομάχι για σπορ.Ναύτης έγραψε: ↑08 Δεκ 2023, 12:45Τέσπα, νομίζω είναι γενικά παραδεκτό ότι τα ζώα, πόσο μάλλον τα οικόσιτα, δεν σκοτώνουν για ευχαρίστηση.Bazoomba έγραψε: ↑08 Δεκ 2023, 12:36Οκ, αυτές σκοτώνουν για χόμπυ να ξέρεις, παίζουν με το κουφάρι και μετά το αφήνουν. Μια σελίδα πίσω έχω αναφέρει παραδείγματα σαδιστικών πράξεων από ζώα, ρίξε μια ματιά και γκούγκλαρε αν θες, έχει ενδιαφέρον.
Αν συμφωνείς ότι υπάρχει αγριότητα και βαρβαρότητα δεν καταλαβαίνω που διαφωνείς. Αν νομίζεις ότι αυτή εκφράζεται μόνο ως "αναγκαία" λανθάνεις και μετά χαράς να σου φέρω πηγές για το αντίθετο

- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Γιατί το να σκοτώσει κάποιος έναν αρουραίο η ένα φίδι είναι εντάξει αλλά το να σκοτώσει σκύλο η γαίδαρο δεν είναι ;
Επειδή κάποιες υπάρξεις έτυχε να μεγαλύτερες απο κάποιες άλλες σημαίνει ότι η ζωή τους έχει περισσότερη αξία ;
Επειδή κάποιες υπάρξεις έτυχε να μεγαλύτερες απο κάποιες άλλες σημαίνει ότι η ζωή τους έχει περισσότερη αξία ;
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes I have!
είχα δει στο γτ ένα βίντεο με ύαινες που ρίσκαραν την ζωή τους οι άτιμες για να σώσουν μια αντιλόπη από τα λιοντάρια και μόλις την πήγαν παραπέρα πέσαν όλες πάνω της και καθαρίζαν τις πληγές της,μιλάμε για ύαινες τώρα που έχουμε μια συγκεκριμένη άσχημη εντύπωση.ήταν πολύ συγκινητικό
- έργο_μακέτο
Επίσης το χταπόδι είναι πιο έξυπνο απ'τον σκύλο αλλά όπου το βρούμε σε ψαροταβέρνες το πελεκάμε ανελέητα.
- Yes I have!
- Yes I have!
Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που να υποστηρίζει στα σοβαρά ότι δεν κυριαρχεί η αγριότητα και η βαρβαρότητα στη φύση.Bazoomba έγραψε: ↑08 Δεκ 2023, 12:50Σίγουρα δεν είναι παραδεκτό , αφού το γράφεις και ο ίδιος. Η γάτα αν την ταίζεις τακτικά σκοτώνει με γεμάτο στομάχι για σπορ.Ναύτης έγραψε: ↑08 Δεκ 2023, 12:45Τέσπα, νομίζω είναι γενικά παραδεκτό ότι τα ζώα, πόσο μάλλον τα οικόσιτα, δεν σκοτώνουν για ευχαρίστηση.Bazoomba έγραψε: ↑08 Δεκ 2023, 12:36
Οκ, αυτές σκοτώνουν για χόμπυ να ξέρεις, παίζουν με το κουφάρι και μετά το αφήνουν. Μια σελίδα πίσω έχω αναφέρει παραδείγματα σαδιστικών πράξεων από ζώα, ρίξε μια ματιά και γκούγκλαρε αν θες, έχει ενδιαφέρον.
Αν συμφωνείς ότι υπάρχει αγριότητα και βαρβαρότητα δεν καταλαβαίνω που διαφωνείς. Αν νομίζεις ότι αυτή εκφράζεται μόνο ως "αναγκαία" λανθάνεις και μετά χαράς να σου φέρω πηγές για το αντίθετο
Αυτό που λέμε κάποιοι, είναι ότι ακόμα και το πιο άγριο ζώο στον κόσμο δεν θα σκότωνε με αυτό τον ειδεχθή τρόπο ένα άλλο ζώο "για την πλάκα του".
Ο γενικός κανόνας, νομίζω, είναι ότι τα ζώα στη φύση σκοτώνουν για τέσσερις βασικούς λόγους: τροφή, εδαφική κυριαρχία, προστασία της αγέλης, εξάλειψη ανταγωνισμού στην αναπαραγωγή.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Μπήκανε στο χορό της μαλακίας και οι εξισωτές των ζώων συντροφιάς με τρωκτικά και μαλάκια, βλέπω. Πιο ηλίθιοι και απο τους εξισωτές ζώων συντροφιάς με ανθρώπους.
Ποια ακριβώς ήταν η πίπα της Γαλής, παπαράκο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σκοτώνει και σου τα φέρνει (μάλλον για να φάς κι εσύ). Επιπλέον το να κυνηγάει και να σκοτώνει το κάνει συνέχεια γιατί πρέπει να έχει τις ικανότητές της "ακονισμένες", για αν σταματήσεις να τη ταΐζεις, η δε μπορείς. Σε κάθε περίπτωση, το ζώο ακολουθεί το ένστικτό του. Με το να μας λένε κάποιοι οτιBazoomba έγραψε: ↑08 Δεκ 2023, 12:50Σίγουρα δεν είναι παραδεκτό , αφού το γράφεις και ο ίδιος. Η γάτα αν την ταίζεις τακτικά σκοτώνει με γεμάτο στομάχι για σπορ.Ναύτης έγραψε: ↑08 Δεκ 2023, 12:45Τέσπα, νομίζω είναι γενικά παραδεκτό ότι τα ζώα, πόσο μάλλον τα οικόσιτα, δεν σκοτώνουν για ευχαρίστηση.Bazoomba έγραψε: ↑08 Δεκ 2023, 12:36
"να, και τα ζώα το ίδιο κάνουν", σημαίνει είτε οτι είναι τελείως μαλάκες, είτε οτι και οι ίδιοι δεν είναι άνθρωποι, αφού ο άνθρωπος ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι έχει λογική, ικανότητα κρίσης, ενσυναίσθηση, κλπ.
Εγώ δε θέλω να πιστεύω οτι είναι μαλάκες, θεωρώ οτι είναι εξωγήινοι, επομένως πρέπει να τους ανοίξουμε και να τους εξετάσουμε, όπως στο UFO Enemy Unknown, να δούμε βρε παιδί μου τί είναι.
- έργο_μακέτο
Γιατί ένα ζώο συντροφιάς έχει μεγαλύτερη φυσική αξία από ένα τρωκτικό η μαλάκιο ; Επειδή το αποφάσισες εσύ ;
- Yes I have!
- Yes I have!
Ε, όταν λέω ότι όλοι το ρίχνουν στις γενικολογίες για να μην παραδεχθούν ότι κυκλοφορούν άρρωστα δίποδα μεταξύ μας, κάτι ξέρω.
Ισχύει και για τους καρακαημένους που καλύπτουν το συγκεκριμένο "ευάλωτο" είδος που κάνει όλες τις μαγκιές κρυφά και μετά κρύβεται σαν αυτό ακριβώς που είναι. Ένα ανεπιθύμητο κυνηγημένο ζώο.
Ισχύει και για τους καρακαημένους που καλύπτουν το συγκεκριμένο "ευάλωτο" είδος που κάνει όλες τις μαγκιές κρυφά και μετά κρύβεται σαν αυτό ακριβώς που είναι. Ένα ανεπιθύμητο κυνηγημένο ζώο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΝΟΥΜΕΡΟ 3
από ΑΛΥΤΡΩΤΟΣ » 08 Φεβ 2025, 09:14 » σε Εναλλακτικές επιστήμες - 18 Απαντήσεις
- 732 Προβολές
-