Των ανδρών ποιο είναι;
Μέσα στο μυαλό της γυναίκας
Re: Μέσα στο μυαλό της γυναίκας
στην πραξη το κατωτατο οριο εχει οριστει στο 1 80ΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Δεκ 2023, 17:10Ρε σεις, κάνετε τα εύκολα δύσκολα.
Ναι, οι γυναίκες είναι φυσικό στη θεωρία να γουστάρουν ψηλότερους άντρες, γιατί εκ των πραγμάτων οι άντρες είναι πιο ψηλοί και δυνατοί μυικώς από τις γυναίκες. Αυτό στην τελική, είναι και το επιχείρημα των ανδρών, αναφορικά με την υπεροχή του φύλου τους, έτσι δεν είναι;
Από εκεί και πέρα το "ψηλός/μέτριος/κοντός" δεν προσδιορίζει κάτι συγκεκριμένο γιατί ο οποιοσδήποτε κοντός ή μετρίου αναστήματος άντρας με καλό κορμί μπορεί να είναι πιο ελκυστικός από έναν δίμετρο λυμφατικό ή υπέρβαρο, τόσο για ψηλές όσο και κοντές γυναίκες.
Αυτά στο αμιγώς οπτικό πεδίο του πρώτου σκαναρίσματος. Από εκεί και πέρα, παίζουν και τα επόμενα σημαντικά στοιχεία που αφορούν στο πόσο ελκυστικός ως προσωπικότητα είναι ο καθένας. Και είναι σιγουράκι το ότι όποιος άντρας ή γυναίκα θέλει να συνεχίσει τα περαιτέρω κονέ με ένα όμορφο φυτό, είναι επίσης κουραστικός βλαξ.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εννοείς σε θεωρητικές προτιμήσεις, επιλογές για ουανάιτ εμπειρίες ή πραγματικές σχέσεις;Αγις έγραψε: ↑08 Δεκ 2023, 17:13στην πραξη το κατωτατο οριο εχει οριστει στο 1 80ΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Δεκ 2023, 17:10Ρε σεις, κάνετε τα εύκολα δύσκολα.
Ναι, οι γυναίκες είναι φυσικό στη θεωρία να γουστάρουν ψηλότερους άντρες, γιατί εκ των πραγμάτων οι άντρες είναι πιο ψηλοί και δυνατοί μυικώς από τις γυναίκες. Αυτό στην τελική, είναι και το επιχείρημα των ανδρών, αναφορικά με την υπεροχή του φύλου τους, έτσι δεν είναι;
Από εκεί και πέρα το "ψηλός/μέτριος/κοντός" δεν προσδιορίζει κάτι συγκεκριμένο γιατί ο οποιοσδήποτε κοντός ή μετρίου αναστήματος άντρας με καλό κορμί μπορεί να είναι πιο ελκυστικός από έναν δίμετρο λυμφατικό ή υπέρβαρο, τόσο για ψηλές όσο και κοντές γυναίκες.
Αυτά στο αμιγώς οπτικό πεδίο του πρώτου σκαναρίσματος. Από εκεί και πέρα, παίζουν και τα επόμενα σημαντικά στοιχεία που αφορούν στο πόσο ελκυστικός ως προσωπικότητα είναι ο καθένας. Και είναι σιγουράκι το ότι όποιος άντρας ή γυναίκα θέλει να συνεχίσει τα περαιτέρω κονέ με ένα όμορφο φυτό, είναι επίσης κουραστικός βλαξ.
Γιατί, αν κατάλαβα καλά το πρόβλημα των περισσότερων είναι οι αποδεκατισμοί που πέφτουν στα σόσιαλ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Fata_Morgana
Όπως εσάς είναι οι αναλογίες 90-60-90. Είναι όμως όλα σχετικά.Αγις έγραψε: ↑08 Δεκ 2023, 17:02το θεμα ειναι πως τυγχανει το κοινο υψιστο μετρο κ σταθμο των γυναικων να ειναι το υψος
- Dwarven Blacksmith
Αυτό είναι μημ, δεν έχω ακούσει άντρα να το λέει, πόσο μάλλον να βάζει και όρια τύπου 95-62-95 μαξ.Fata_Morgana έγραψε: ↑08 Δεκ 2023, 17:21Όπως εσάς είναι οι αναλογίες 90-60-90. Είναι όμως όλα σχετικά.

στο μυαλο τους θεωρειται αδιανοητο να παραδεχθουν μια αληθεια που πιστευουν πως τις υποβιβαζει
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Fata_Morgana
Ε βάζει όριο στο μέγεθος του βυζιού,του κώλου, του μπουτιού κτλ έτσι πάνε αυτά ρε παιδιά.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑08 Δεκ 2023, 17:23Αυτό είναι μημ, δεν έχω ακούσει άντρα να το λέει, πόσο μάλλον να βάζει και όρια τύπου 95-62-95 μαξ.Fata_Morgana έγραψε: ↑08 Δεκ 2023, 17:21Όπως εσάς είναι οι αναλογίες 90-60-90. Είναι όμως όλα σχετικά.
Ο καθένας θέλει αυτό που θέλει και ότι τον ελκύει. Δε χρωστάει λόγο σε κανέναν. Απλά όταν έχεις χι srandard και δεν τα βρίσκεις, δεν κάθεσαι να γκρινιάζεις,να μιζεριαζειςνα πιάνεις έχθρα. Είτε το αποδέχεσαι και φορεβα αλον, είτε αλλάζεις τα στανταρτς σου.
δλδ υπαρχει κοινο προαπαιτουμενο των αντρωνε στο οριο υψους που διαλαλουν μανιωδως κ σε καθε ευκαιρια ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Dwarven Blacksmith
Εδώ πάω πάσο γιατί όντως έχω Xi standards.Fata_Morgana έγραψε: ↑08 Δεκ 2023, 17:38Ε βάζει όριο στο μέγεθος του βυζιού,του κώλου, του μπουτιού κτλ έτσι πάνε αυτά ρε παιδιά.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑08 Δεκ 2023, 17:23Αυτό είναι μημ, δεν έχω ακούσει άντρα να το λέει, πόσο μάλλον να βάζει και όρια τύπου 95-62-95 μαξ.Fata_Morgana έγραψε: ↑08 Δεκ 2023, 17:21
Όπως εσάς είναι οι αναλογίες 90-60-90. Είναι όμως όλα σχετικά.
Ο καθένας θέλει αυτό που θέλει και ότι τον ελκύει. Δε χρωστάει λόγο σε κανέναν. Απλά όταν έχεις χι srandard και δεν τα βρίσκεις, δεν κάθεσαι να γκρινιάζεις,να μιζεριαζειςνα πιάνεις έχθρα. Είτε το αποδέχεσαι και φορεβα αλον, είτε αλλάζεις τα στανταρτς σου.

- Fata_Morgana
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑08 Δεκ 2023, 17:44Εδώ πάω πάσο γιατί όντως έχω Xi standards.Fata_Morgana έγραψε: ↑08 Δεκ 2023, 17:38Ε βάζει όριο στο μέγεθος του βυζιού,του κώλου, του μπουτιού κτλ έτσι πάνε αυτά ρε παιδιά.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑08 Δεκ 2023, 17:23
Αυτό είναι μημ, δεν έχω ακούσει άντρα να το λέει, πόσο μάλλον να βάζει και όρια τύπου 95-62-95 μαξ.

- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αστικος μύθος, ουτε εγω το εχω ακουσει ποτέ. Μονο απο γυναίκες το εχω ακουσει, σε κουβέντα για το πως φαντάζονται εκεινες οτι θελουν οι αντρες στις γυναικες.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑08 Δεκ 2023, 17:23Αυτό είναι μημ, δεν έχω ακούσει άντρα να το λέει, πόσο μάλλον να βάζει και όρια τύπου 95-62-95 μαξ.Fata_Morgana έγραψε: ↑08 Δεκ 2023, 17:21Όπως εσάς είναι οι αναλογίες 90-60-90. Είναι όμως όλα σχετικά.
Μπορεί να το ελεγαν οντως καποιοι μπουμερς παλιότερα, αλλα απο νεους ποτέ μου δεν την εχω ακουσει αυτη τη φραση.
- vantono
Οχι τόσο επίσημα. Τα σκέφτεται/συνυπολογίζει off the record όλα αυτα, μονο και μονο για να καταλήξει στο τελεσίδικο συμπέρασμα "έμπαινα/δεν έμπαινα".Fata_Morgana έγραψε: ↑08 Δεκ 2023, 17:38Ε βάζει όριο στο μέγεθος του βυζιού,του κώλου, του μπουτιού κτλ έτσι πάνε αυτά ρε παιδιά.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑08 Δεκ 2023, 17:23Αυτό είναι μημ, δεν έχω ακούσει άντρα να το λέει, πόσο μάλλον να βάζει και όρια τύπου 95-62-95 μαξ.Fata_Morgana έγραψε: ↑08 Δεκ 2023, 17:21
Όπως εσάς είναι οι αναλογίες 90-60-90. Είναι όμως όλα σχετικά.
- vantono
Ας το ξεκινήσει σίγουρα, όπως και να 'χει. Ενα ωραίο σταυραετίσιο άνοιγμα πλάτης και καλοσμιλεμένοι ώμοι, προσδίδουν πολλους πόντους (ακόμα και ύψους, έστω και ως οφθαλμαπάτη).
Προσωπικώς δεν ξέρω κάποια που να το διαλαλεί μανιωδώς.
Αν αναφέρεστε σε τιντερικού τύπου δηλώσεις, ειλικρινά δεν έχω ιδέα.
Από εκεί που ψαρεύετε από εκεί θα φάτε μάτια ψάρια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση σε ποιον πήγε το μυαλό μου
από βοθρατζης » 15 Οκτ 2024, 01:23 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 275 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
15 Οκτ 2024, 05:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ἡ προἐλευση τοῦ μύθου τῆς Λιλίθ, τῆς πρώτης γυναίκας τοῦ Ἀδάμ.
από tanipteros » 19 Νοέμ 2024, 03:17 » σε Θρησκειολογία - 1 Απαντήσεις
- 275 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
19 Νοέμ 2024, 03:27
-
-
- 43 Απαντήσεις
- 1051 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
23 Οκτ 2024, 17:03
-
-
Νέα δημοσίευση Το δικαστήριο που αθώωσε τον δολοφονο της γυναικας του εφάρμοσε το νόμο Φλωρίδη
από Μαδουραίος » 13 Ιούλ 2024, 10:01 » σε Εσωτερική Πολιτική - 18 Απαντήσεις
- 393 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
13 Ιούλ 2024, 11:13
-