Μέσα στο μυαλό της γυναίκας

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Allah
Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
Επικοινωνία:

Re: Μέσα στο μυαλό της γυναίκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Allah » 08 Δεκ 2023, 20:22

Fata_Morgana έγραψε:
08 Δεκ 2023, 18:33
Allah έγραψε:
08 Δεκ 2023, 18:28
Fata_Morgana έγραψε:
08 Δεκ 2023, 18:22

Είναι κομπλεξική οποια είναι κοντή και θέλει άντρα ψηλό. Αλλά όποιος είναι ψηλός/μετρίου αναστηματος και θέλει petit γυναίκα είναι κομπλέ. Συνέλθετε.
Μπα, όχι, ρηχοί παπαροβιόληδες είναι και οι δυο τους.
Καλά τώρα. Ρηχοι και μαλακίες. Το 1ο που θα σε τραβήξει σε έναν άνθρωπο ναντον γνωρίσεις καλύτερα είναι η εμφάνιση. Δε λέω ότι δε μπορεί να σε γοητεύσει και κάποιος που δεν σε ελκύει εμφανησιακά, εάν του δοθεί η ευκαιρία αλλά το νο1 είναι η εμφάνιση.
Ασφαλώς. Αλλά από αυτό μέχρι το "βγάζω μεζούρα να τσεκάρω" είναι λίγο παραπάνω από ένα τσιγάρο δρόμος.

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 08 Δεκ 2023, 20:35

Allah έγραψε:
08 Δεκ 2023, 20:22
Fata_Morgana έγραψε:
08 Δεκ 2023, 18:33
Allah έγραψε:
08 Δεκ 2023, 18:28

Μπα, όχι, ρηχοί παπαροβιόληδες είναι και οι δυο τους.
Καλά τώρα. Ρηχοι και μαλακίες. Το 1ο που θα σε τραβήξει σε έναν άνθρωπο ναντον γνωρίσεις καλύτερα είναι η εμφάνιση. Δε λέω ότι δε μπορεί να σε γοητεύσει και κάποιος που δεν σε ελκύει εμφανησιακά, εάν του δοθεί η ευκαιρία αλλά το νο1 είναι η εμφάνιση.
Ασφαλώς. Αλλά από αυτό μέχρι το "βγάζω μεζούρα να τσεκάρω" είναι λίγο παραπάνω από ένα τσιγάρο δρόμος.
Μεζούρα βγάζουμε κάθε μέρα και μετράμε ανθρώπους, εμφανίσεις, συμπεριφορές και κάπου σπάνια τον εαυτό μας. Έτσι είναι ο άνθρωπος σαν είδος.

Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student » 08 Δεκ 2023, 20:36

Cecily Anne έγραψε:
08 Δεκ 2023, 19:20
Dwarven Blacksmith έγραψε:
08 Δεκ 2023, 19:18
Κάτσε τώρα χωρίζουν την οικία των προγόνων τους.
Θα περιμένω!

Εν τω μεταξύ δεν σας είπα, δεν έχω πάει ποτε με κοντό. Ο κοντός είν' αλλιώς? Έχει καμία εμπειρία? Πείτε να μάθουμε τι παίζει στο σύμπαν των στρουμφ.
Για ξεπέτα λες ή για τρίμηνο?

Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 08 Δεκ 2023, 20:45

νύχτα έγραψε:
23 Οκτ 2019, 14:19
θα επαναλάβω μια πάγιά μου θέση

η ενασχόληση μιας κυρίας με το ύψος του εραστή της
είναι αντιστρόφως ανάλογη με το βάθος της

(το πνευματικό)
:bored:
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 08 Δεκ 2023, 20:58

student έγραψε:
08 Δεκ 2023, 20:36
Cecily Anne έγραψε:
Θα περιμένω!

Εν τω μεταξύ δεν σας είπα, δεν έχω πάει ποτε με κοντό. Ο κοντός είν' αλλιώς? Έχει καμία εμπειρία? Πείτε να μάθουμε τι παίζει στο σύμπαν των στρουμφ.
Εμένα ρωτάς? :smt017
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 08 Δεκ 2023, 21:07

Cecily Anne έγραψε:
08 Δεκ 2023, 19:17
Τελικά τι παίχτηκε? Λύθηκε το πρόβλημα με τους πόντους? Θα τους βολεψουμε με καμία?
Χλωμό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student » 08 Δεκ 2023, 21:13

Cecily Anne έγραψε:
08 Δεκ 2023, 20:58
student έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:

Θα περιμένω!

Περίμενα ότι εσύ ειδικά θα γέλαγες και θα έπιανες το αστείο, αλλά μάλλον δεν το χω με το χιούμορ. Ή μπορεί να φταίει το ότι δεν γνωριζόμαστε. Sorry αν σε έκανα να νιώσεις άβολα. Θα προσπαθήσω να εξηγήσω προς αποφυγή παρεξηγήσεων

Σε ρωτάω τί εννοείς ότι δεν έχεις πάει με κοντό. Από το παρόν νήμα ενημερώθηκα ότι υπάρχουν δύο διακριτές προσεγγίσεις στο θέμα "πάω με κάποιον"..., "η ξεπέτα" και το "τρίμηνο".
Οπότε πλέον όταν μια γυναίκα με ρωτάει "δεν έχω πάει με ......, πείτε να μάθουμε ..." θεωρώ ότι πρέπει να ζητήσω διευκρίνιση για την προσέγγιση της

Πως να απαντήσω ο άνθρωπος αν δεν μάθω για τί θέλει τον κοντό...για ξεπέτα ή για τρίμηνο?

Γιατί θες να πας λοιπόν με τον κοντό? Για να "του πρηζεις το τζιοκο", ή για να "του κάθεσαι άνετα" ? Μήπως μπορέσω να απαντήσω για το τί παίζει στον κόσμο των στρούμφ :lol:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 08 Δεκ 2023, 21:14

νύχτα έγραψε:
08 Δεκ 2023, 20:45
νύχτα έγραψε:

(το πνευματικό)
Ισχύει αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρη ότι οι παραπονιάρηδες δήλιοι ψάχνουν για κυρίες. Για άλλα βάθη ψάχνουν. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 08 Δεκ 2023, 21:47

student έγραψε:
08 Δεκ 2023, 21:13
Cecily Anne έγραψε:
08 Δεκ 2023, 20:58
student έγραψε:

Περίμενα ότι εσύ ειδικά θα γέλαγες και θα έπιανες το αστείο, αλλά μάλλον δεν το χω με το χιούμορ. Ή μπορεί να φταίει το ότι δεν γνωριζόμαστε. Sorry αν σε έκανα να νιώσεις άβολα. Θα προσπαθήσω να εξηγήσω προς αποφυγή παρεξηγήσεων

Σε ρωτάω τί εννοείς ότι δεν έχεις πάει με κοντό. Από το παρόν νήμα ενημερώθηκα ότι υπάρχουν δύο διακριτές προσεγγίσεις στο θέμα "πάω με κάποιον"..., "η ξεπέτα" και το "τρίμηνο".
Οπότε πλέον όταν μια γυναίκα με ρωτάει "δεν έχω πάει με ......, πείτε να μάθουμε ..." θεωρώ ότι πρέπει να ζητήσω διευκρίνιση για την προσέγγιση της

Πως να απαντήσω ο άνθρωπος αν δεν μάθω για τί θέλει τον κοντό...για ξεπέτα ή για τρίμηνο?

Γιατί θες να πας λοιπόν με τον κοντό? Για να "του πρηζεις το τζιοκο", ή για να "του κάθεσαι άνετα" ? Μήπως μπορέσω να απαντήσω για το τί παίζει στον κόσμο των στρούμφ :lol:
Γιατί άλλο είναι το σεξ για ξεπετα και άλλο του τριμηνου? Αλλάζει το τελετουργικό? Να ανάψω κεράκι? Να τάξω μια φανουρόπιτα? Α το βρήκα θα ανάψω μια λαμπάδα ίσα με το μπόι του που θα μου έρθει φτηνά ! :romance-hearteyes:
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 08 Δεκ 2023, 22:47

Παρακαλουνται οι αγαπητοί χρήστες του Ιδρύματος μετρίου αναστήματος όπως δηλώσουν συμμετοχή στην εκπλήρωση της φαντασίωσης της χρηστριας Άννας Καικιλίας.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Οι επτά πρώτοι κερδίζουν.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

40τακατο της ζωής μ σπατάλησα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 08 Δεκ 2023, 23:21

ΓΑΛΗ έγραψε:
08 Δεκ 2023, 21:14
νύχτα έγραψε:
08 Δεκ 2023, 20:45
νύχτα έγραψε:

(το πνευματικό)
Ισχύει αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρη ότι οι παραπονιάρηδες δήλιοι ψάχνουν για κυρίες. Για άλλα βάθη ψάχνουν. :lol:
Αφού ισχύει, άσε τις εικασίες και πήγαινε να πλέξεις καμιά κάλτσα

40τακατο της ζωής μ σπατάλησα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 08 Δεκ 2023, 23:23

student έγραψε:
08 Δεκ 2023, 21:13
Ο Isildur είναι πιο μάγκας από εμάς και του επιτρέπεται να έχει κλώνους; δεν κατάλαβα

Η φωνή της Αληθειας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Η φωνή της Αληθειας » 08 Δεκ 2023, 23:26

Λολ, έχω ακούσει και το άλλο από πολύ μέτρια (όχι μόνο εμφανισιακά αλλά και γενικά). Ο άντρας πρέπει να είναι πάνω από 1,90 και να βγάζει τουλάχιστον 150Κ τον χρόνο αλλιώς δεν της έκανε :smt005: .

Εδώ έχει κάμποσες delusional τύπισσες.

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 08 Δεκ 2023, 23:31

08 Δεκ 2023, 19:21
Cecily Anne έγραψε:
Θα περιμένω!

Και ποιος σου είπε ότι έχω πάει εγώ με κοντό; Αααα...
Δε φταίει η Σες, έχεις δει ποτέ εσύ σε ταινία ή βιβλίο θηλυκό νάνο; Όλη μέρα στο ορυχεία με την παλιοπαρέα, μετά ξυλίκι στα πουστοόρκζ, και στο τέλος quaffing μπύρες στο μούσι με τα παιδιά στο τάβερν του Βhabee του Σκοτεινού Ξωτικού που έχει και edibles on the side. Δε θέλει πολύ - να σου πώς βρίσκονται οι νάνοι να κάνουν delve too greedily and too deep εκεί που δεν πρέπει - ιφ γιου κάτς μαη ντριφτ.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 08 Δεκ 2023, 23:37

08 Δεκ 2023, 16:33
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε:
08 Δεκ 2023, 15:37
08 Δεκ 2023, 14:38
Κι άλλη μαλακία, η ΑΛΛΗ που μου κέντρισε το ενδιαφέρον πιο πρόσφατα είναι στην ίδια ομάδα με αυτή (λίγους μήνες) και κάνουν και λίγο παρέα. Οπότε παίζει εκεί να κυκλοφορήσει εκεί ότι τις έχω πάρει με τη σειρά (ως πέφτουλας), ενώ λίτεραλλι μόνο αυτές οι δύο με ενέπνεαν.
μην δίνεις σημασία σε αυτά. Ας ήσουν διάσημος ή τρόπαιο μεταξύ γυναικοπαρέας και θα ήταν τιμή τους να έρθει η σειρά τους. Αυτά είναι δικαιολογίες άμα ήδη δεν γουστάρουν. Απλώς για λίγο μην αναφέρεις μαλακίες για την Κίνα. Τα άλλα θα έρθουν μόνα τους
Αυτά είναι ένα funnel κατά τη γνώμη μου, πρέπει κάπως να αρχίσεις, μου αρέσει το Κινέζικο, πάντα ήθελα να πάω στο Σινικό τείχος, κοκ. Δεν το φέρνεις από το πουθενά αλλά δεν αρχίζεις και με το Mao did nothing wrong.
Το τείχος περπατήσαμε μαζί το Σινικό,
Δίπλα σου ναύτες απ'την Ουρ πρωτόσκαρο εβιδώνα
Κι αναμεσα σε ολόγυμνα σπαθιά στο Γρανικό
Εχυνες λάδι στις βαθειές πληγές του Μακεδόνα
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών