Cecily Anne έγραψε: ↑09 Δεκ 2023, 10:13
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑09 Δεκ 2023, 02:06
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Δεκ 2023, 18:08
Προσωπικώς δεν ξέρω κάποια που να το διαλαλεί μανιωδώς.
Αν αναφέρεστε σε τιντερικού τύπου δηλώσεις, ειλικρινά δεν έχω ιδέα.
Από εκεί που ψαρεύετε από εκεί θα φάτε μάτια ψάρια.
Συμφωνούμε ότι δεν έχεις ιδέα, κάτσε στα αυγά σου λοιπόν και άσε τα ψυχογραφήματα. Το σχόλιο σου θα είχε νόημα άμα το "από εκεί που ψαρεύετε" αφορούσε μια παρακμιακή τρύπα που μπαινοβγαίνει το 1% του πληθυσμού. Τώρα μιλάμε μεν για παρακμιακή τρύπα αλλά που αφορά (και άρα εξάγονται συμπεράσματα) το 95% του ενεργού σεξουαλικά πληθυσμού.
***Και η εναλλακτική να μην μπεις σε αυτήν την τρύπα, για όσους έχουν ξεμείνει σε περιορισμένο κοινωνικό κύκλο (ο οποίος και πάλι δεν είναι πανάκεια) δεν είναι παρά η βρωμερή σκατοτρυπα που λέγεται """"ινστα""""
Θα συμφωνήσω. Πλέον όλες οι σχέσεις ξεκινάνε από τα σοσιαλ. Τώρα για τα τιντερ που μάλλον εννοεί η Γαλη, εξαρτάται, δε νομίζω ότι τα μέλη ψάχνουν σχέση.
Ναι, τα τιντεράδικα εννοώ. Είναι πιο προσωπικά και σαφώς δεν συνεπάγονται την αναζήτηση μόνιμης σχέσης. Απλώς γιατί χρησιμοποιούνται και από ήδη δεσμευμένους, για ευχάριστα διαλειμματα που θα στηρίξουν τρόπον τινά τη δική τους σχέση.

Οι υπόλοιποι/ες παίζουν στη φάση "δεν χάνω κάτι να δοκιμάσω", τύπου δωρεάν δείγματος αρώματος. Αν σου αρέσει, θα το αγοράσεις.
Τα σόσιαλ γενικότερα, είναι άλλη κατηγορία που μπορεί να συμπεριλαμβάνει και κοινά ενδιαφέροντα, ατομικά ή ομαδικά, που δεν έχουν ως κύριο στόχο την δημιουργία "σχέσης".