Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Πάντως κάπου εδώ δε μπορώ να μη πω ότι μου τη δωνει, που λένε και οι μορφωμένοι, πολύ άσχημα.
Βασάνισαν σκυλάκι; γαμιεται ο Δίας στα κανσελ και τα στάτους και καλώς γαμιεται.
Λένε έναν πουστη, πουστη; βγαίνει μέχρι και η πτδ να ζητήσει παραδειγματικες ποινές.
Χαροπαλευει ένας άνθρωπος από μια συμμορία μουνοπανων γιατί έτσι; στη μπουτσα τους όλοι.
Δεν βρήκα καλύτερο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Κάπου μπερδεύεστε. Του αστυνομικού είναι η δουλειά του αυτή. Του πυροσβέστη επίσης σχεδον αυτη, του λιμενικού να θαλασσοδέρνεται, του στρατιώτη να πολεμάει, του οικοδόμου να εργάζεται σε σκαλωσιές δεκάδων μετρων κτλ.
Κάθε επάγγελμα ενέχει τους δικούς του κινδύνους. Ενας εξ αυτών συνέβη και αυτες τις μερες. Τι να γινει, εμείς μόνο θοτς εν πρέιερς ειμαστε σε φαση να προσφέρουμε για ολους αυτους. Με το να κοπανιόμαστε δεν βγαινει κατι.
Και μιλάω εγω, ως άτομο που και τον παραμικρό χούλιγκαν στη γη, εύχομαι να τον άρπαζε απο ενας αντίστοιχος φονιάς χάσκι και να του εκανε ακριβώς αυτο που εκανε στο σκυλι.
Κάπου μπερδεύεστε. Του αστυνομικού είναι η δουλειά του αυτή. Του πυροσβέστη επίσης σχεδον αυτη, του λιμενικού να θαλασσοδέρνεται, του στρατιώτη να πολεμάει, του οικοδόμου να εργάζεται σε σκαλωσιές δεκάδων μετρων κτλ.
Κάθε επάγγελμα ενέχει τους δικούς του κινδύνους. Ενας εξ αυτών συνέβη και αυτες τις μερες. Τι να γινει, εμείς μόνο θοτς εν πρέιερς ειμαστε σε φαση να προσφέρουμε για ολους αυτους. Με το να κοπανιόμαστε δεν βγαινει κατι.
Και μιλάω εγω, ως άτομο που και τον παραμικρό χούλιγκαν στη γη, εύχομαι να τον άρπαζε απο ενας αντίστοιχος φονιάς χάσκι και να του εκανε ακριβώς αυτο που εκανε στο σκυλι.
Έχεις τον άλλο να φωνάζει στον ασύρματο "σ' ένα δευτερόλεπτο να είναι εδώ",και η απάντησή σου είναι, τι να κάνουμε αυτή είναι η δουλειά του;
Έχεις τον άλλο να φωνάζει στον ασύρματο "σ' ένα δευτερόλεπτο να είναι εδώ",και η απάντησή σου είναι, τι να κάνουμε αυτή είναι η δουλειά του;
Δεν καταλαβα τιποτα, δεν ξερω το παραμικρό για την υποθεση. Δεν εχω ανοιξει καν το σχετικο νημα,δεν εχω διαβασει ουτε ενα ποστ απο κει, δεν ανοιξα ουτε το βιντεο εδω λόγω περασμενης ωρας και χαλασμένων ακουστικων
Μονο οτι ενας αστυνομικος τραυματιστηκε πολυ σοβαρα, απο οπαδους σε αγωνα γαυρου-βαζελου (που για να μην εχω ιδεα τι ειδους αγωνα, φανταζομαι οχι ποδοσφαιρο).
Αλλά ναι, η δουλειά του ειναι επικίνδυνη ό,τι κι αν χρειαστηκε να κανει, αλλα αυτη ειναι, τι να κανουμε τωρα?
Να πάμε και στα νηματα που ανοιγει ο φραπεζιτης με τα υπολοιπα κνιτομποτ για τους οικοδομους που πεφτουν απο σκαλωσιές και γινονται χαλκομανία, και να φοραμε πλερέζες καθε φορά?
Επαναλαμβάνω, δεν εχω διαβάσει Χριστό για την υποθεση.
Δεν καταλαβα τιποτα, δεν ξερω το παραμικρό για την υποθεση. Δεν εχω ανοιξει καν το σχετικο νημα,δεν εχω διαβασει ουτε ενα ποστ απο κει, δεν ανοιξα ουτε το βιντεο εδω λόγω περασμενης ωρας και χαλασμένων ακουστικων
Μονο οτι ενας αστυνομικος τραυματιστηκε πολυ σοβαρα, απο οπαδους σε αγωνα γαυρου-βαζελου (που για να μην εχω ιδεα τι ειδους αγωνα, φανταζομαι οχι ποδοσφαιρο).
Νιώσε λίγο ρε συ. 30 χρονών άνθρωπος και θα λέμε πως ήταν η δουλειά του;
Άσε μας ρε βαντόνε.
Αλλά ναι, η δουλειά του ειναι επικίνδυνη ό,τι κι αν χρειαστηκε να κανει, αλλα αυτη ειναι, τι να κανουμε τωρα?
Να πάμε και στα νηματα που ανοιγει ο φραπεζιτης με τα υπολοιπα κνιτομποτ για τους οικοδομους που πεφτουν απο σκαλωσιές και γινονται χαλκομανία, και να φοραμε πλερέζες καθε φορά?
Αν γράψω κι εγώ, σιγά ένας κόπρος ήταν, θα σ' αρέσει;
Νιώσε λίγο ρε συ. 30 χρονών άνθρωπος και θα λέμε πως ήταν η δουλειά του;
Άσε μας ρε βαντόνε.
Αφου ηταν, τι να κάνουμε? Μακάρι ολοι οι ανθρωποι να μη δουλεύαμε ποτέ, και να καναμε μόνο ο,τι μας ευχαριστεί.
Και τί ρόλο παίζει η ηλικία του? Και νεότεροι αστυνομικοι εχουν σκοτωθεί στο καθηκον, και νεότεροι εργαζόμενοι εχουν πεθανει απο εργατικά ατυχήματα γενικότερα.
Το υπερομαντικοποιείς το θέμα. Κι εγώ έτσι εκανα κάποτε, και ακομα κανω ενιοτε, αλλά δεν βγαίνει κατι και δυστυχως δεν μπορει να γινει κατι. Οσο το δυνατόν τήρηση των μετρων ασφαλείας μονο, κι άγιος ο θεος.
Πέσε για υπνο, σε παρακαλω. Αρχίζει να κατεβαζει ρολά η κρίση σου.
Εκτός αν εγώ εγραψα πουθενα "σιγά, ενας μπάτσος ήταν", και δεν το θυμαμαι.
Πας καλά που θα μου πεις τι θα κάνω;
Όταν λες η δουλειά του ήταν, είναι πολύ διαφορετικό έτσι;
Αντί να γράψεις πως λυπάσαι για τον άνθρωπο που είναι το αυτονόητο και να τελειώσει εκεί καθόμαστε και αναλύουμε τους κινδύνους του εκάστοτε επαγγέλματος.
Πας καλά που θα μου πεις τι θα κάνω;
Όταν λες η δουλειά του ήταν, είναι πολύ διαφορετικό έτσι;
Αντί να γράψεις πως λυπάσαι για τον άνθρωπο που είναι το αυτονόητο και να τελειώσει εκεί καθόμαστε και αναλύουμε τους κινδύνους του εκάστοτε επαγγέλματος.
Ειναι τόσο αυτονόητο που δεν θεώρησα οτι χρειαζεται καν να γράψω οτι λυπάμαι.
Και εδώ με το σκυλο, σιγά μην παίρνω όλους οσους γραφουν εδω μεσα εναν-εναν απο πίσω, να τον ρωτάω αν λυπάται για το σκύλο ή οχι. Δεν το κανω, επειδη το θεωρώ κι αυτο αυτονόητο. Ναι, ενας ανθρωπος με νορμάλ ψυχισμό φυσικα και λυπάται και για τα δυο αυτα περιστατικά.
Ωστόσο, σκατόψυχα μαλακιστήρια που ΔΕΝ λύπουνται είτε για το σκύλο, ειτε για τον αστυνομικό, σίγουρα υπάρχουν. Αλλά δεν θα ασχοληθω με την παρτη κανενος απ'αυτους, θα τους γράψω εκεί που δεν πιάνει μελάνι.
να το συμπληρωσω και εγω και η δουλεια του σκυλου ειναι να υπηρετει και να ευχαριστει
τον ανθρωπο
Κι ο άνθρωπος με τη σειρά του μπορεί να τον σκοτώνει στο ξύλο,να τον καίει ζωντανό ,να τον κρεμάει κι ότι άλλο βγάλει η διαστροφή του για ευχαρίστηση.. Γιατί αυτό είναι το θέμα του νήματος ..
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.