Δε πειράζει, καλύτερα, ήταν απο αυτούς που "δαγκωναν" συχνά πυκνά.Αγις έγραψε: ↑08 Νοέμ 2023, 16:11ΑπαραδεκτοςΕρμής έγραψε: ↑08 Νοέμ 2023, 16:06Η διαφορά πως οι "ανθρωπομανουλες" που λες παίζει να είναι μποτάκια ή τρόλαρχοι στην πλειοψηφία τους, δεν έχω γνωρίσει καμία και πίστεψέ με και παλιά που έμενα αλλού και τώρα έχω γνωρίσει πολλές μαμάδες απο Φοίβους και Λυδίες.
Σκυλομανούλες και σκυλοπατερούληδες δυστυχώς έχω γνωρίσει και irl, μάλιστα όπως έχω ξαναπεί ένας μου έκοψε την καλημέρα επειδή δεν ήθελα τον κοπρίτη του μέσα στο σπίτι μου.
επρεπε να στρωσεις κοκκινο χαλι - να παιανιζει η μπαντα κ να υποδεχτεις την αυτου μεγαλειοτητα του με τιμες αρχηγου κρατους
Σκυλοεπίθεση νούμερο 3433
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σκυλοεπίθεση νούμερο 3433
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
γιατι δεν μου προκαλει την παραμικρη αισθηση ;Ερμής έγραψε: ↑08 Νοέμ 2023, 16:12Δε πειράζει, καλύτερα, ήταν απο αυτούς που "δαγκωναν" συχνά πυκνά.Αγις έγραψε: ↑08 Νοέμ 2023, 16:11ΑπαραδεκτοςΕρμής έγραψε: ↑08 Νοέμ 2023, 16:06
Η διαφορά πως οι "ανθρωπομανουλες" που λες παίζει να είναι μποτάκια ή τρόλαρχοι στην πλειοψηφία τους, δεν έχω γνωρίσει καμία και πίστεψέ με και παλιά που έμενα αλλού και τώρα έχω γνωρίσει πολλές μαμάδες απο Φοίβους και Λυδίες.
Σκυλομανούλες και σκυλοπατερούληδες δυστυχώς έχω γνωρίσει και irl, μάλιστα όπως έχω ξαναπεί ένας μου έκοψε την καλημέρα επειδή δεν ήθελα τον κοπρίτη του μέσα στο σπίτι μου.
επρεπε να στρωσεις κοκκινο χαλι - να παιανιζει η μπαντα κ να υποδεχτεις την αυτου μεγαλειοτητα του με τιμες αρχηγου κρατους
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Στην πράξη πως γίνεται αυτό; Πως θα τον υποχρεώσω όταν με δαγκώσει ο σκύλος του στον ηλεκτρικό να μου φέρει βιβλιάριο; Θα γίνει φασαρία, αν έχει και μεγαλόσωμο σκύλο θα είμαι σε μειονεκτική θέση και τρέχα γύρευε. Θα τράβαγα κάποιες φωτογραφίες για τα περαιτέρω αλλά λογικά θα πήγαινα να κάνω εμβόλιο καλού-κακού.Otto Weininger έγραψε: ↑08 Νοέμ 2023, 10:04Ζητάς να σου φέρει το βιβλιάριο εμβολιασμού. Αν αρνηθεί ή αν είναι ανεμβολιαστο έχει περεταίρω συνέπειες.
Αν ο άλλος ήταν υπεύθυνος δεν θα έμπαινε σε πηγμένο ΜΜΜ με σκύλο χωρίς φίμωτρο καν. Δεν λέω για ζωάκι αγκαλιάς ή τσάντας.
Ετερον εκατερον.
Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Σκυλιά κατασπάραξαν γυναίκα - Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης τους
https://www.protothema.gr/greece/articl ... itis-tous/
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Θα φυλακιστει η αυριο πρωί θα ειναι εξω?
30.000 πρόστιμο και 10 χρόνια φυλακή.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
φυλακη δεν θα κατσει ουτε μια ημερα ... το κατω συνεβη στις ΗΠΑ ... η γατα και ο τυπος γλυτωσαν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nostromos την 10 Δεκ 2023, 17:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
εαν ειχε προλαβει καποιος γειτονας να τα φωλιασει ή να τα σκοτωσει με καποιο τροπο
δεν θα ηταν καλυτερα; αγιες οι φολες και φολες και στους ιδιοκτητες που τα καμαρωνουν
εχω και εγω εναν παρομοιο γειτονα που παραλιγο καποτε να με εκανε φονια
δεν θα ηταν καλυτερα; αγιες οι φολες και φολες και στους ιδιοκτητες που τα καμαρωνουν
εχω και εγω εναν παρομοιο γειτονα που παραλιγο καποτε να με εκανε φονια
Καμια αγαμητη δικαστινα του αρειου παγου δεν πρόκειται να συγκινηθει.Lugozzi έγραψε: ↑10 Δεκ 2023, 17:15Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Σκυλιά κατασπάραξαν γυναίκα - Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης τους
Θα αναλαβει την υποθεση το ανθρωποκτονιων ή ειναι ολοι απασχολημένοι στην Αραχωβα?
Ελλειπέστατο το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος 
Δεν αναφέρει λέξη ουτε για το αν ειναι καλά τα τρία τετράποδα
ούτε πως ο άτυχης ιδιοκτήτης τους αντιμετωπίζει το ψυχικό τραύμα που του δημιούργησε το θέαμα της κατασπαραγμένης γειτόνισσας του

Δεν αναφέρει λέξη ουτε για το αν ειναι καλά τα τρία τετράποδα

ούτε πως ο άτυχης ιδιοκτήτης τους αντιμετωπίζει το ψυχικό τραύμα που του δημιούργησε το θέαμα της κατασπαραγμένης γειτόνισσας του

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 498 Απαντήσεις
- 11293 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
09 Απρ 2024, 18:00
-