Δεν είναι αυτό το πρόβλημα.
"Έχω λίγο πυρετό και πονά ο λαιμός μου" λέει ο ένας και βήχει στη μούρη μου. "Είμαι πτώμα" και δεν μπορεί να μιλήσει αλλά "κάποια ίωση θα 'ναι" λέει ο άλλος.
αυτό
.,
Δεν είναι αυτό το πρόβλημα.
Ε η πρώτη σε έκατσε άσχημα και γενικώς μέχρι την δ αν έτρωγες μεγάλο φορτίο μπορούσε να σε πατήσειOtto Weininger έγραψε: ↑11 Δεκ 2023, 23:16την 2η φορά ούτε δέκατα δεν είχα. Μόνο η μύτη μου είχε βουλώσει.
Αλλά ποτέ δεν θα ξεχάσω την 1η φορά.
Οκ δεκτό, αυτοί είναι μαλακηδεςO I έγραψε: ↑11 Δεκ 2023, 23:18Δεν είναι αυτό το πρόβλημα.
"Έχω λίγο πυρετό και πονά ο λαιμός μου" λέει ο ένας και βήχει στη μούρη μου. "Είμαι πτώμα" και δεν μπορεί να μιλήσει αλλά "κάποια ίωση θα 'ναι" λέει ο άλλος.
αυτό
.,
ευχομαι να μεινει ετσι
Σαν να λέμε, ήξερες 3 και γίνανε 6; 100% αύξηση είναι κι αυτό.
μια μικρή διόρθωση μόνο: την Ο κόλλησα και μου γάμησε το ταμ τιριρί.Δημοκράτης έγραψε: ↑11 Δεκ 2023, 23:25Ε η πρώτη σε έκατσε άσχημα και γενικώς μέχρι την δ αν έτρωγες μεγάλο φορτίο μπορούσε να σε πατήσειOtto Weininger έγραψε: ↑11 Δεκ 2023, 23:16την 2η φορά ούτε δέκατα δεν είχα. Μόνο η μύτη μου είχε βουλώσει.
Αλλά τώρα έχουμε 2023 σχεδόν 24
Ίσως είσαι ασυμπτωματικός.
Μουά οσί. Τα τρία πρώτα κι από τότε δυο νοσήσεις. Εννοείται πως δεν θα ξανακάνω, αν δεν κριθεί εντελώς απαραίτητο σε κάποια μελοντική φάση.
Κι εγώ τον Ιανουάριο την Ο κόλλησα. Δε χρειάστηκα νοσοκομείο αλλά για 2 μέρες είχα δύσπνοια, 88-90 οξυγόνο, ανορεξία και πολύ αδυναμία. Ευτυχώς το οξυγόνο ανέβηκε την τρίτη μέρα. τα υπόλοιπα κράτησαν για σχεδόν 20 μέρες.Otto Weininger έγραψε: ↑11 Δεκ 2023, 23:34μια μικρή διόρθωση μόνο: την Ο κόλλησα και μου γάμησε το ταμ τιριρί.Δημοκράτης έγραψε: ↑11 Δεκ 2023, 23:25Ε η πρώτη σε έκατσε άσχημα και γενικώς μέχρι την δ αν έτρωγες μεγάλο φορτίο μπορούσε να σε πατήσειOtto Weininger έγραψε: ↑11 Δεκ 2023, 23:16
την 2η φορά ούτε δέκατα δεν είχα. Μόνο η μύτη μου είχε βουλώσει.
Αλλά τώρα έχουμε 2023 σχεδόν 24
ακόμα θυμάμαι να μπαίνει ο δοκτορας την τρίτη μέρα στο νοσοκομείο και να μου λέει "ευτυχώς που μπήκες Κυριακή μεσημέρι, αν περίμενες μέχρι Δευτέρα πρωί πιθανότατα δε θα έβγαινες".
Μπράβο, ξέρεις από ποσοστά!