hellegennes έγραψε: ↑14 Δεκ 2023, 14:18
George_V έγραψε: ↑13 Δεκ 2023, 21:46
talaipwros έγραψε: ↑13 Δεκ 2023, 21:44
Αν προσεξατε το προβλημα δεν ειναι στην χρηση της καμπανας για θρησκευτικους λογους, αλλα οταν η καμπανα χρησιμοποιειται σαν ρολόι
Το οποιο ρολοι βαραει απο το 1930.
Αν τον ενοχλουσε τοσο γιατι πηγε και βρηκε σπιτι διπλα στην εκκλησια?
Τι θα πει αυτό, ρε συ; Βρήκε ένα σπίτι που του αρέσει, τον βολεύει γιατί οτιδήποτε (είναι κοντά στην δουλειά, σε καλό μέρος, κτλ) και θα πει "α, τελικά δεν θα το πάρω γιατί κάποιοι μαλάκες αποφάσισαν πριν καιρό να μην τηρείται η νομοθεσία για τις ώρες κοινής ησυχίας και γενικά να μας πρήζει τα παπάρια με θόρυβο μονίμως ένα παλαιολιθικό ρολόι";
Καταλαβαίνεις πόσο παράλογο είναι αυτό που ρωτάς;
Α δλδ οταν αγοράζεις σπιτι δεν κοιτας τι γινεται γυρω σου?
Πας με κλειστα ματια και βουλωμενα αυτια και βγάζεις τη σακουλα απο το κεφαλι μονο οταν μπεις μεσα?
Δε ρωτας αν ειναι ησυχη γειτονια, αν περνανε μηχανακια ξερω γω, αν περναει το τρενο καθε μια ωρα, αν υπαρχει πηγη εντονου θορυβου κτλ.?
Γιατι εγω θυμαμαι εχω απορριψει σπιτι για αυτο παλαιοτερα καθως ηταν κοντα σε σιδηροδρομικο σταθμο και περνουσαν τρενα απο εκει καθε μια ωρα παροτι η τιμη του ηταν αρκετα δελεαστικη.
Γιατι και τζαμπα να μου το δινες τι να το κάνω οταν θα κουνιοτανε το σπιτι καθε φορα που περνουσε τρενο?
Αν εσυ θες ησυχια και ηρεμια και ΞΕΡΕΙΣ ΗΔΗ οτι υπαρχει μια καμπανα διπλα σου που βαραει εδω και 100 χρονια στο ιδιο μοτιβο και το αγορασεις με αυτη τη γνωση αποδέχεσαι σιωπηρα αυτο που ηδη γινεται.
Δεν ξεφυτρωσε ξαφνικα η εκκλησια εκει. Παντα εκει ηταν και βαρουσε την καμπανα πολυ πριν υπογράψει τα συμβολαια αυτος. Εκτος και αν περιμενε οτι θα σταματησει μολις υπογράψει.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.