Αναφέρομαι σε υπαρκτά γεγονότα με "παπαράτους" που πουλάνε ιστορία. Προσωπικά και όχι μόνον. Και ισχύει αυτό ακριβώς που έγραψα. Πρώτα αου αου και μετά κλάψες.
Σκυλοεπίθεση νούμερο 3433
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σκυλοεπίθεση νούμερο 3433
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ποιους εννοείς?ΓΑΛΗ έγραψε: ↑14 Δεκ 2023, 17:02Αναφέρομαι σε υπαρκτά γεγονότα με "παπαράτους" που πουλάνε ιστορία. Προσωπικά και όχι μόνον. Και ισχύει αυτό ακριβώς που έγραψα. Πρώτα αου αου και μετά κλάψες.
Εξηγησε μου πως να βοηθήσω τα αδέσποτα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Και αυτο δε μεγαλώνει το πρόβλημα αντι να το μικραίνει; Δηλαδή αυτά δε θα πολλαπλασιαστούν μετά με αποτέλεσμα αντι για 5 αδέσποτα να έχουμε 25;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Όντως ...εγώ για τον Βαγγέλη το έφτιαξα

Vegan σκύλοι - ευτυχισμένοι σκύλοι
γιατι δηλαδή δεν το καταδέχεται;

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Όλους όσους ανεβάζουν βιντεάκια με τα κατορθώματα τους για να... γελάσουμε, όλους όσους δεν ανεβάζουν και πουλάνε τσαμπουκάδες μέχρι να αποκαλυφθεί η φατσούλα τους και κάποιες απολύτως προσωπικές εμπειρίες με τους εν λόγω. Η πλειοψηφία είναι (τ)ρόμπες.
Για κάτι σιχαμένους που κάνουν το οτιδήποτε κρυφά, ουδέν σχόλιο. Είναι φτυσμένοι γενικότερα, ούτως ή άλλως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 14 Δεκ 2023, 17:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ρε φίλε ,εμένα είπες ακατάδεχτο??georgebi έγραψε: ↑14 Δεκ 2023, 17:07Όντως ...εγώ για τον Βαγγέλη το έφτιαξα
Vegan σκύλοι - ευτυχισμένοι σκύλοι
γιατι δηλαδή δεν το καταδέχεται;![]()
Βάλε εκεί ενα κομματάκι παστίτσιο να χλαπακιάσω
[url=https://postimages.org/]

όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
Αναφορικά με το πρακτικό ζήτημα, σαφώς και δεν λύνεται με φιλοζωϊκές φωτο.
Είναι αμιγώς θέμα δήμων. Με ένα δημοτικό ιατρείο που θα αναλάμβανε στειρώσεις αδέσποτων σε όλες τις περιοχές, το πράγμα θα λυνόταν σε σύντομο χρόνο. Αλλά οκ, όλοι ξέρουμε ότι κυρίως στους ΟΤΑ το χρήμα πέφτει κυρίως για επικοινωνιακές φανφάρες.
Είναι αμιγώς θέμα δήμων. Με ένα δημοτικό ιατρείο που θα αναλάμβανε στειρώσεις αδέσποτων σε όλες τις περιοχές, το πράγμα θα λυνόταν σε σύντομο χρόνο. Αλλά οκ, όλοι ξέρουμε ότι κυρίως στους ΟΤΑ το χρήμα πέφτει κυρίως για επικοινωνιακές φανφάρες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
τι ασυναρτησιούργημα!τα έχει όλα,ασχετίλα,οτινάναι,οφτοπικίλα,πίπες,παλαβομάραΓΑΛΗ έγραψε: ↑14 Δεκ 2023, 17:10Όλους όσους ανεβάζουν βιντεάκια με τα κατορθώματα τους για να... γελάσουμε, όλους όσους δεν ανεβάζουν και πουλάνε τσαμπουκάδες μέχρι να αποκαλυφθεί η φατσούλα τους και κάποιες απολύτως προσωπικές εμπειρίες με τους εν λόγω. Η πλειοψηφία είναι (τ)ρόμπες.
Για κάτι σιχαμένους που κάνουν το οτιδήποτε κρυφά, ουδέν σχόλιο. Είναι φτυσμένοι γενικότερα, ούτως ή άλλως.

Είτε γουστάρετε είτε όχι, αυτό ακριβώς που γράφω συμβαίνει. Το ότι δεν θέλετε να το παραδεχθείτε, είναι άλλο θέμα. Συνεχίστε λοιπόν τα σχόλια για ιπτάμενους εκδικητές σουπεργκούφι που διαφυλάττουν την τιμή του ανθρώπινου είδους.nowhere έγραψε: ↑14 Δεκ 2023, 17:18τι ασυναρτησιούργημα!τα έχει όλα,ασχετίλα,οτινάναι,οφτοπικίλα,πίπες,παλαβομάραΓΑΛΗ έγραψε: ↑14 Δεκ 2023, 17:10Όλους όσους ανεβάζουν βιντεάκια με τα κατορθώματα τους για να... γελάσουμε, όλους όσους δεν ανεβάζουν και πουλάνε τσαμπουκάδες μέχρι να αποκαλυφθεί η φατσούλα τους και κάποιες απολύτως προσωπικές εμπειρίες με τους εν λόγω. Η πλειοψηφία είναι (τ)ρόμπες.

Πετάνε οι σουπεργκούφηδες; Σαφώς και πετάνε.
Τέλει φυστίκι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μέσο ποστ Γαλής...nowhere έγραψε: ↑14 Δεκ 2023, 17:18τι ασυναρτησιούργημα!τα έχει όλα,ασχετίλα,οτινάναι,οφτοπικίλα,πίπες,παλαβομάραΓΑΛΗ έγραψε: ↑14 Δεκ 2023, 17:10Όλους όσους ανεβάζουν βιντεάκια με τα κατορθώματα τους για να... γελάσουμε, όλους όσους δεν ανεβάζουν και πουλάνε τσαμπουκάδες μέχρι να αποκαλυφθεί η φατσούλα τους και κάποιες απολύτως προσωπικές εμπειρίες με τους εν λόγω. Η πλειοψηφία είναι (τ)ρόμπες.
πω συνομωσία που σκεφτήκαμε για να σου χαλάσουμε το νήμα
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
-